Dierenhuis online kopen

2.00% korting
ANWB korting

24 dierentuinen door heel Nederland| ANWB

https://www.anwb.nl/eropuit/dagje-uit/tips/dierentuin
Gevonden in: ANWB kortingscode

Een huifkartocht op een kinderboerderij, een tropisch dagje in een indoorpark, op safari met je eigen auto of in een boot, terug in de tijd in een prehistorisch dinosaurusland: de keuze uit dierentuinen door heel Nederland is reuze. Per provincie hebben we twee favorieten verzameld.

BEWONERS - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/home

Home. Stichting Dierenthuis heeft als doel het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren, die niet meer in onze maatschappij passen, een blijvend thuis te bieden. Daaronder vallen onder andere verwilderde katten, gehandicapte katten, katten besmet met het FIV-virus, oude en/of chronisch zieke honden, gehandicapte honden en ...

Dierentehuis Kennemerland - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-kennemerland

Dierentehuis Kennemerland is een dierenasiel/-pension van de Dierenbescherming in de mooie kustplaats Zandvoort. Zwerfdieren uit de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort worden in ons dierenasiel opgevangen.

Hondenhuis: 15x de beste van 2023.[Extra Korting] - LovingYourDog

https://lovingyourdog.nl/hondenhuis/

Hondenhuizen hebben een super leuk en knus design en staan altijd leuk in je huis en jouw hond heeft echt een heerlijk eigen plekje. Soms bijna een soort knus paleisje. 10x het beste Hondenhuis bij Bol.com. Lijstje met 5x het beste hondenhuis van 2023 bij Amazon.nl. 5x het beste hondenhuis van 2023 – onze keuzes. 1.

Home [dierderij.nl]

https://dierderij.nl/

Ons kattenpension of liever gezegd poezenhotel bestaat uit twee lichte, ruime kamers met een huiselijke inrichting. Er zijn veel fijne plekjes voor de poezen om te gaan liggen op krabpalen, ligplanken, kleedjes, of op een van de fauteuils. Er is vloerverwarming om de kamers ook in de winter op een aangename temperatuur te houden. Als je je poes ...

Haags Dierencentrum | DenHaag.com

https://denhaag.com/nl/haags-dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag. Bekijk op kaart. Favorieten. Delen. Contact. 070 366 1806. Bezoek website. Per jaar worden in het asiel van het Haags Dierencentrum zo'n 2000 dakloze katten en honden opgevangen. Zwerfdieren, dieren die zijn achtergelaten in een leeg huis of dieren waarvan mensen afstand doen omdat ze er niet meer voor kunnen ...

Huis voor Dieren

https://www.huisvoordieren.nl/

Het worden echt onze huisgenootjes en we zullen er alles aan doen om hun leven zo comfortabel mogelijk te laten verlopen en de liefde te geven die ze verdiend hebben. Onze eisen: De dieren die bij ons wonen moeten aan 1 van de onderstaande criteria voldoen: * Ze zijn bejaard. * Ze zijn ziek. * Ze zijn gehandicapt. * Ze hebben een rugzakje.

Dit is dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/dit-is-dierenthuis

Stichting Dierenthuis is voor inkomsten volledig afhankelijk van donateurs en adoptanten. We ontvangen géén subsidies. Dierenthuis is daarom erg blij met donaties van wie dan ook, zodat we onze dieren kunnen blijven opvangen. Via deze website kunt donateur worden of een dier adopteren.

Dierentehuis Alkmaar - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-alkmaar

1 en 2 april: open dagen dierenopvangcentra. In het weekend van 1 en 2 april openen een deel van de dierenopvangcentra en dierenambulances van de Dierenbescherming hun deuren en ben je van harte welkom om een kijkje in de keuken te komen nemen. Ontmoet onze dieren, doe mee aan gezellige….

Dierentehuis De Hof van Ede - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-de-hof-van-ede

Dierentehuis de Hof van Ede biedt opvang aan asieldieren in een mooie, groene omgeving. Wij verzorgen de opvang en herplaatsing van honden en katten. Vind hier je dier! In ons dierenasiel zijn verschillende dieren die wachten op een nieuw baasje. CBF Keurmerk Goede Doelen. Hulp aan dieren. Dierenleed bestrijden.

Een kat adopteren? | Onze katten - Haags Dierencentrum

https://haagsdierencentrum.nl/onze-katten/

Ze wachten op jou! In ons asiel hebben we plaats voor zo’n 350 katten. In alle soorten en maten komen ze binnen, achtergelaten in een leeg huis of zwervend op straat gevonden. Gelukkig zijn er ook mensen die zelf hun dier komen brengen als ze er niet meer voor kunnen zorgen. De binnengekomen zwerf-katten gaan eerst twee weken in quarantaine.

Home - Dierentehuis t Schuthok

https://www.schuthok.nl/

Dierentehuis ‘t Schuthok is erkend door de NFDO! Pension en dagopvang. Verder bieden wij de mogelijkheid om uw dier in een dagopvang op te vangen of voor langere tijd in ons pension. Natuurlijk krijgt uw dier bij ons de verzorging en aandacht die het verdient!

Dierenthuis | Almere - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/Dierenthuis/

Dierenthuis, Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands. 32.271 vind-ik-leuks · 2.933 personen praten hierover · 1.512 waren hier. Stichting Dierenthuis biedt een gouden mand aan juist de zwakste dieren...

Dierenthuis | Almere - Facebook

https://www.facebook.com/Dierenthuis/

Dierenthuis, Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands. 32,230 likes · 2,055 talking about this · 1,510 were here. Stichting Dierenthuis biedt een gouden mand aan juist de zwakste dieren in onze samenleving.

Kerbert Dierentehuis - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/kerbert-dierentehuis

Kerbert Dierentehuis neemt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baas kunnen blijven. We vangen zwerfkatten op uit de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Kerbert Dierentehuis heeft naast opvang voor zwerf- en afstandsdieren ook plaats voor pensiondieren. Het Kerbert Dierentehuis heeft het Keurmerk Dierenopvang.

Home - Hurmes Dierenthoes

https://hurmesdierenthoes.nl/

Steun ons Nieuws Nieuws Ga naar Nieuwsoverzicht Stichting Hurmes Dierenthoes Wij zijn Stichting Hurmes Dierenthoes en we hebben een duidelijk doel: een forever home dierenopvang voor kansarme dieren die in de maatschappij geen thuis meer kunnen vinden vanwege hun gezondheid, handicap of gedrag. Of gewoon omdat niemand hen meer wil hebben. En dat is aardig … Home Lees meer »

Dierenasiels per provincie - Zoek een asiel bij jou in de buurt - Doggo.nl

https://www.doggo.nl/overzicht-dierenasiels/

Gelderland. Apeldoorn - Klarenbeek Dierenasiel de Kuipershoek. Balgoy Dierenhotel De Mere en Risjaa Hoeve. Bruchem Dierenasiel De Bommelerwaard. Doetinchem Stichting Dierencentrum Achterhoek. Ede Hof van Ede Verlengde. Harderwijk Ark Dierenverzorging. Harderwijk Atlas Animal Project. Heerde Hondenspecialist Geja.

Dierenzorg Eemland voor alle dieren in regio Eemland

https://www.dierenzorgeemland.nl/

Dierenzorg Eemland: voor dierenopvang, asiel en het redden van dieren met de dierenambulance in Eemland. Wij hebben u nodig, help mee!

Dierentehuis Arnhem | Dierentehuis Arnhem en omstreken

https://dierentehuisarnhem.nl/

Welkom in ons dierentehuis. Het Dierentehuis werkt voor de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Dieren die bij ons terecht komen hebben een geschiedenis. Ze zijn zwervend aangetroffen of er is om diverse redenen afstand van gedaan. Wij geven deze dieren graag een nieuw veilig ...

Bezoek - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/bezoek

Bezoek. Stichting Dierenthuis nodigt u uit om bij ons op bezoek te komen! Onze dieren zouden het enorm leuk vinden om u in hun huis te ontvangen. Dit kan op zaterdag van 14.00-16.00 uur. Tussen 14.00-14.15 uur kunt u binnenlopen en daarna zal de rondleiding starten.

Ik Zoek Baas - Dierenbescherming

https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/

Maak keuze uit vele dieren die op zoek zijn naar een baasje. Dierenleed bestrijden. Hulp aan dieren. CBF Keurmerk Goede Doelen. Services: Dierenambulance, Asielen, Inspectiewerk, Voorlichting.

Adopteer een Dier - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/hoe-kunt-u-ons-helpen/adopteer-een-dier

Word adoptie-ouder. U kunt ons steunen door één van onze lieve bewoners op afstand te adopteren. Dankzij uw financiële steun kunnen we dit dier dan het thuis (blijven) bieden dat hij of zij verdient. Bekijk onze pagina's met honden, rolstoelhonden, katten en pony's om één (of meerdere) dieren te kiezen die u op afstand wilt adopteren.

Vakantiehuis in Dieren, Gelderland huren | Natuurhuisje.nl

https://www.natuurhuisje.nl/plaatsen/dieren

Op onze website vind je verschillende natuurhuisjes in de omgeving van Dieren, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag.