Dierenhuis online kopen

2.00% korting
ANWB korting

24 dierentuinen door heel Nederland| ANWB

https://www.anwb.nl/eropuit/dagje-uit/tips/dierentuin
Gevonden in: ANWB kortingscode

Laat je verrassen door de onrustige pinguïns, bezoek het Honderdduizend Dierenhuis, waar het krioelt van de reptielen, amfibieën en insecten en neem een kijkje bij de levensgrote dino’s in het Dinopark.

Bezoek ANWB met korting

Home [www.dierenthuis.nl]

https://dierenthuis.nl/nl/home

Stichting Dierenthuis heeft als doel het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren, die niet meer in onze maatschappij passen, een blijvend thuis te bieden.

Home - Dierentehuis t Schuthok

https://www.schuthok.nl/

Dit kan gaan om dieren niet meer binnen een veranderende huiselijke situatie passen, weggelopen zijn, gedumpt zijn maar ook bijvoorbeeld jonge dieren waar door de eigenaren geen ander plekje gevonden kan worden. Dierentehuis ‘t Schuthok is erkend door de NFDO! Voor meer informatie www.nfdo.nl. Pension en dagopvang.

Bewoners - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/bewoners/katten

Bij Dierenthuis wonen oude, zieke of gehandicapte honden, katten met het katten- aidsvirus en enkele oude ponys.

Dierentehuis Alkmaar eo - Alkmaar | hetdierenasiel.nl

https://www.hetdierenasiel.nl/alkmaar/dierentehuis-alkmaar-eo

Welkom bij Dierentehuis Alkmaar. In ons opvangcentrum aan de Bergerweg 185 in Alkmaar worden jaarlijks ruim 200 honden en zo'n 400 katten opgevangen. Het Dierentehuis Alkmaar is voor de opname van honden en katten die binnen komen via afstand of als zwerfdier.

Dierentehuis Alkmaar - Dierenbescherming

https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/afdelingen/dierenasiel/dierentehuis-alkmaar

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang.

Home - Haags Dierencentrum

https://haagsdierencentrum.nl/

Het Haags Dierencentrum is opgericht in 1877 en is daarmee het oudste en een van de grootste dierenopvangcentra in Nederland. Per jaar vangen we zo’n 1.700 zwerfkatten en -honden op. Iedere hond of kat verdient de verzorging en leefomgeving die bij het dier past.

Bewoners - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/bewoners/honden

Stichting Dierenthuis vangt niet herplaatsbare asieldieren op zoals oude en/of chronisch zieke honden, gehandicapte honden en honden met gedragsproblemen. Onderstaande honden wonen hier.

Dierentehuis 's-Hertogenbosch - Dierenbescherming

https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/afdelingen/extern/dierentehuis-s-hertogenbosch

Dieren in het zonnetje. Alle dieren verdienen een nieuw thuis, sommige kunnen daar wel wat extra hulp bij gebruiken. De dierenasielen zetten wekelijks een paar dieren in de spotlight. Maak kennis met onze asieldieren in het zonnetje! Mannelijk.

Dierentehuis Ter Marse – Dierenasiel Stadskanaal, Midden-Groningen ...

https://dierenasielstadskanaal.nl/

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied. Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Midden-Groningen.

Homepage - Drents Dierentehuis Beilen

https://www.dierenasielbeilen.nl/

Homepage - Drents Dierentehuis Beilen. 0593 - 523 232. Prov. Drents Dierentehuis. Het Provinciaal Drents Dierentehuis vangt zwerf en afstandsdieren op uit de provincie Drenthe. Meer info.

Adopteer een Dier - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/hoe-kunt-u-ons-helpen/adopteer-een-dier

Bekijk onze pagina's met honden, rolstoelhonden, katten en pony's om één (of meerdere) dieren te kiezen die u op afstand wilt adopteren. U ontvangt dan updates over hoe het met uw vier- (en in sommige gevallen drie-) voeter gaat in Dierenthuis.

Dit is dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/dit-is-dierenthuis

Dit is dierenthuis. In 2001 werd Stichting Dierenthuis opgericht door Alice en Steven van Duijn. Het doel: het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren, die niet meer in de maatschappij passen, een blijvend thuis bieden. Zo verblijven bij ons verwilderde katten en katten die drager zijn van het FIV virus.

Dierenasiel Hoorn – pension, asieldieren, nazorg, achter de schermen ...

https://dierenasiel-hoorn.nl/

U moet bereid zijn om als het nodig is een bezoek aan de dierenarts af te leggen. Onze dierenkliniek zit in Hoorn, Dierenkliniek De Zuiderdracht. Uiteraard heeft u veel affiniteit met katten en bent u bereid mee te helpen zoeken naar een uiteindelijk adoptiegezin.

Dierentehuis Alkmaar - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-alkmaar

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang.

Dierenthuis | Almere - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/Dierenthuis/

Stichting Dierenthuis biedt een gouden mand aan juist de zwakste dieren in onze samenleving. Pagina · Non-profitorganisatie. Groene Kadeweg 51-53, Almere-Buiten, Netherlands. [email protected]. dierenthuis.nl.

Dierentehuis Arnhem | Katten | Dierentehuis Arnhem

https://dierentehuisarnhem.nl/diersoort/katten/

Leemansweg 24 6827 BX Arnhem 026 – 361 98 61 (ma t/m za van 13.00 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar) [email protected]. IBAN: NL06 RABO 0136 533 655

Dierentehuis Arnhem | Dierentehuis Arnhem en omstreken

https://dierentehuisarnhem.nl/

Het Dierentehuis werkt voor de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Dieren die bij ons terecht komen hebben een geschiedenis. Ze zijn zwervend aangetroffen of er is om diverse redenen afstand van gedaan.

Homepage [www.dierentehuiszeist.nl]

https://www.dierentehuiszeist.nl/

Welkom bij Dierentehuis Zeist. Bij ons staat welzijn van dieren centraal. Of het nou gaat om onze honden en katten in het asiel die wachten op adoptie.

Dierenthuis | Almere - Facebook

https://www.facebook.com/Dierenthuis/

Dierenthuis, Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands. 31,770 likes · 1,556 talking about this · 1,518 were here. Stichting Dierenthuis biedt een gouden...

Home - Dierentehuis ’s-Hertogenbosch

https://dierentehuisdenbosch.nl/

Onze langstzittende hartendiefjes. Hongerig naar liefde: deze langblijvers zoeken nog steeds hun gouden mandje! Bekijk alle katten. Bekijk alle honden.

Bewoners - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/bewoners

bewoners. Dierenthuis vangt kansarme asieldieren op. Oude en/of chronisch zieke honden, gehandicapte honden, honden met gedragsproblemen, oude of zieke pony's, verwilderde katten en katten besmet met het FIV virus vinden hier een blijvend thuis. En soms komt er ook nog een ander dier ‘aanlopen’.

Het Dierenthuisje – Dierenopvang, herplaatsing en sensibilisatie

https://www.hetdierenthuisje.be/

Nieuw ter adoptie. Soraya & Sonny. Soraya en Sonny zijn zus en broer, geboren in maart 2024. Twee hele sociale en speelse kittens die stilaan op…. Lees meer. Jefke. Jefke is een gecastreerde kater, geboren ca 2017. Hij werd enkele jaren geleden gedumpt door iemand die verhuisde en werd…. Lees meer.