Dierenhuis online kopen

2.00% korting
ANWB korting

24 dierentuinen door heel Nederland| ANWB

https://www.anwb.nl/eropuit/dagje-uit/tips/dierentuin
Gevonden in: ANWB kortingscode

Ontmoet de olifantenfamilie, bekijk de giraffen en zebra’s op de savanne en ontdek de (leeuwen)koningen van de jungle. Laat je verrassen door de onrustige pinguïns, bezoek het Honderdduizend Dierenhuis, waar het krioelt van de reptielen, amfibieën en insecten en neem een kijkje bij de levensgrote dino’s in het Dinopark.

Bezoek ANWB met korting

BEWONERS - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/home

Home. Stichting Dierenthuis heeft als doel het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren, die niet meer in onze maatschappij passen, een blijvend thuis te bieden. Daaronder vallen onder andere verwilderde katten, gehandicapte katten, katten besmet met het FIV-virus, oude en/of chronisch zieke honden, gehandicapte honden en ...

Hond adopteren - DOA

https://doamsterdam.nl/dieren/dier-adopteren/hond-adopteren/

Zo adopteer je een DOA-hond. Dit zijn de stappen die je doorloopt, als je bij ons een hond wilt adopteren. Stuur een adoptieformulier in. Het adopteren van een hond gaat uitsluitend op afspraak. Als je geïnteresseerd bent in adoptie, vul dan een adoptieformulier in. De dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een belafspraak.

Dierentehuis Alkmaar - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-alkmaar

Bij de Dierenbescherming werken bijna 12.000 vrijwilligers! En daar zijn we trotser dan trots op. Dankzij de hulp van onze vrijwilligers kunnen we duizenden dieren per jaar helpen. Het is vandaag Nationale Vrijwilligersdag en daarom vragen we aandacht…. Lees dit verhaal.

Dierenzorg Eemland voor alle dieren in regio Eemland

https://www.dierenzorgeemland.nl/

Dierenzorg Eemland: voor dierenopvang, asiel en het redden van dieren met de dierenambulance in Eemland. Wij hebben u nodig, help mee!

Dierentehuis Kennemerland - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-kennemerland

Help ook mee! Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter Dierentehuis Kennemerland. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn de asieldieren op te vangen en de zorg te geven die ze verdienen. Onze vrijwilligers zijn werkzaam in dierverzorging. Je kan zelf aangeven naar welke diersoort je voorkeur eventueel uitgaat.

Kerbert Dierentehuis - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/kerbert-dierentehuis

Kerbert Dierentehuis neemt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baas kunnen blijven. We vangen zwerfkatten op uit de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Kerbert Dierentehuis heeft naast opvang voor zwerf- en afstandsdieren ook plaats voor pensiondieren. Het Kerbert Dierentehuis heeft het Keurmerk Dierenopvang.

Welkom! - Dierentehuis Zoetermeer

https://dierentehuiszoetermeer.nl/dierentehuiszoetermeer.nl/

Openingstijden. Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur Zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Tussen deze tijden zijn we ook telefonisch bereikbaar. 079-3425290 E-mail: [email protected] Brengen en halen van pensionhonden en katten kan ook op zon - en feestdagen tussen 15.30 uur tot 16.30 uur.

Dierenopvangcentra - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/afdelingen/dierenasiel

Op zoek naar een hond, kat, kitten, konijn, vogel of ander dier? Kijk op Ik Zoek Baas. Of zoek naar een dierenasiel bij jou in de buurt.

Dierentehuis Arnhem | Katten | Dierentehuis Arnhem

https://dierentehuisarnhem.nl/diersoort/katten/

Leemansweg 24 6827 BX Arnhem 026 – 361 98 61 (ma t/m za van 13.00 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar) [email protected]. IBAN: NL06 RABO 0136 533 655

Dierentehuis Alkmaar - Dierenbescherming

https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/afdelingen/dierenasiel/dierentehuis-alkmaar

Dierentehuis Alkmaar. Westerweg 70. 1446 AG Purmerend. tel:088-8113690. Onze opvang bevindt zich tijdelijk op een andere locatie. Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak. Mail ons.

Dierenthuis | Almere - Facebook

https://www.facebook.com/Dierenthuis/

Dierenthuis, Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands. 31,583 likes · 1,601 talking about this · 1,522 were here. Stichting Dierenthuis biedt een gouden mand aan juist de zwakste dieren in onze samenleving.

Homepage - Drents Dierentehuis Beilen

https://www.dierenasielbeilen.nl/

0593 - 523 232. Prov. Drents Dierentehuis. Het Provinciaal Drents Dierentehuis vangt zwerf en afstandsdieren op uit de provincie Drenthe. Meer info. Veelgestelde vragen. Kijk hier voor de meest gestelde vragen. Meer info. Nieuws. 1 maart Kids4 Dieren, zaterdag 9 maart!

Dierentehuis Arnhem | Dierentehuis Arnhem en omstreken

https://dierentehuisarnhem.nl/

Tel 026-3619861. Openingstijden dierenambulance: maandag t/m zondag van 9:00 tot 21:00 uur. Tel 026-364 9111. Tussen 21:00 en 9:00 uur is de dierenambulance voor NOODGEVALLEN bereikbaar (let op! In de winterperiode gaat de nachtdienst soms eerder in dan 21:00 uur). Katten die als binnenkat kunnen worden gehouden herkent u aan dit symbool:

Homepage [www.dierentehuiszeist.nl]

https://www.dierentehuiszeist.nl/

Homepage. Dierentehuis Zeist. Openingstijden. Welkom bij Dierentehuis Zeist. Bij ons staat welzijn van dieren centraal. Of het nou gaat om onze honden en katten in het asiel die wachten op adoptie. of zwerfdieren die medische ondersteuning nodig hebben. of dieren die bij ons komen logeren, ze krijgen bij ons een fijne tijd. Doneren?

Contact - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/contact

Neem contact op met Stichting Dierenthuis. Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Dierenthuis correspondeert zo veel mogelijk via e-mail.

Dierenthuis | Almere - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/Dierenthuis/

Intro. Stichting Dierenthuis biedt een gouden mand aan juist de zwakste dieren in onze samenleving. Pagina · Non-profitorganisatie. Groene Kadeweg 51-53, Almere-Buiten, Netherlands. [email protected]. dierenthuis.nl. Nu gesloten. Prijsklasse · $.

Bewoners - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/bewoners/katten

Stichting Dierenthuis vangt niet herplaatsbare asieldieren op zoals verwilderde katten en katten besmet met het FIV virus. Onderstaande katjes wonen hier. Klik op één van de foto's om meer over het betreffende katje te lezen.

Adopteer een Dier - Dierenthuis

https://dierenthuis.nl/nl/hoe-kunt-u-ons-helpen/adopteer-een-dier

ADOPTEER EEN DIER. Adopteer een Rolstoelhond. Adopteer een Hond. Adopteer een Kat. Adopteer een Pony. Klik op één van bovenstaande foto's en u kunt de mogelijkheden en voorwaarden van adoptie bekijken. Adopteer op afstand een hond, kat of pony bij Dierenthuis.

Dierentehuis De Hof van Ede - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-de-hof-van-ede

Dierentehuis De Hof van Ede. Dierentehuis de Hof van Ede biedt opvang aan asieldieren in een mooie, groene omgeving. Vind hier je dier! In ons dierenasiel zijn verschillende dieren die wachten op een nieuw baasje.