Autostoeltjes online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Wanneer welk autostoeltje? - ANWB Auto

https://www.anwb.nl/auto/themas/kinderen-in-de-auto/wanneer-welk-kinderzitje
Gevonden in: ANWB kortingscode

Autostoeltjes met een i-Size goedkeuring (ECE-R129) zijn ingedeeld naar lichaamslengte. De fabrikant mag hier vrijelijk bepalen wat de minimale en maximale lengte is waarvoor het zitje geschikt is. Zo kan het ene autostoeltje geschikt zijn voor kinderen van 61 cm tot 105 cm terwijl een andere geschikt is voor kinderen van 67 cm tot 105 cm. Dit lengtebereik staat op het zitje vermeld.

2.25% korting
Babyentiener korting

Autostoeltjes | Autostoeltje | Baby & Tiener Megastore

https://www.babyentiener.nl/onderweg/autostoeltjes/alle-autostoeltjes

Autostoeltjes zijn onderverdeeld in groepen gebaseerd op het gewicht en de lengte van je kindje. Zo weet je welke autostoel past bij jouw kindje. Er zijn stoeltjes die geschikt zijn voor een relatief korte periode en stoeltjes die langere tijd mee kunnen gaan doordat ze zijn voorzien van een verkleinkussen en bijvoorbeeld een verstelbare rugleuning.

1.00% korting
Bol.com korting

Autostoel kopen? Alle Autostoeltjes online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/autostoelen/11277/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Autostoelen. Bij het kopen van een autostoel staan veiligheid en comfort voor het kind voorop. Een pasgeboren baby vervoer je achterwaarts in een groep 0+ babyautostoel. Deze is geschikt tot een gewicht van 13 kg. Het volgende is een groep 1 autostoel. Je kindje wordt hierin voorwaarts vervoerd.

1.50% korting
HEMA korting

autostoeltjes - HEMA

https://www.hema.nl/inspiratie/vrije-tijd-school-en-kantoor/autostoeltjes
Gevonden in: HEMA kortingscode

nieuwe HEMA autostoeltjes Met de verbeterde HEMA autostoeltjes neem je je kind veilig en nu nog comfortabeler mee onderweg. Ze zijn onder andere voorzien van een nieuw HEMA printje en extra padding, zodat je kindje lekker zacht zit. De stoeltjes zijn ook nog eens eenvoudig in de auto te bevestigen. Wil je weten hoe? Bekijk de video instructies.

Autostoeltjes / autostoeltje | Baby-Dump

https://www.baby-dump.nl/producten/autostoeltjes/39/

BeSafe Autostoeltjes; Britax Römer Autostoeltjes; Bugaboo Autostoeltjes; Cybex Autostoeltjes; Joie Autostoeltjes; Joolz Autostoeltjes; Kidsriver Autostoeltjes; Lionelo Autostoeltjes; Maxi-Cosi Autostoeltjes; Nania Autostoeltjes; Nuna Autostoeltjes; Stokke® Autostoeltjes; Titaniumbaby Autostoeltjes; UPPAbaby Autostoeltjes

Vind het beste autostoeltje voor je gezin ׀ CYBEX Gold-autostoeltjes

https://www.cybex-online.com/nl/be/gold-car-seats-overview.html

Dankzij de 360° rotatie kun je dit autostoeltje achterwaarts of voorwaarts gericht gebruiken, en is het in- en uit de auto halen van je kind gemakkelijker dan ooit. 360° draaimechanisme. Achterwaarts gericht reizen. Energiereductietechnologie. In hoogte verstelbare hoofdsteun.

Overzicht: autostoeltjes op lengte, leeftijd en gewicht

https://www.oudersvannu.nl/baby/veiligheid/handig-schema-autostoeltjes-op-lengte-leeftijd-en-gewicht/

Vergelijkbaar met R44 (ECE) Achterwaarts gericht. kinderen tot 83 cm én een leeftijd van 0 tot minimaal 15 maanden. baby autostoel ( 0 – 13 kg), groep 0/0+ / combinatiestoel. Voorwaarts gericht. kinderen tussen 71 en 105 cm én ouder dan 15 maanden. peuter autostoel (9 – 18 kg), groep 1 / combinatiestoel. Voorwaarts gericht.

Autostoeltjes | Autostoeltje online kopen | Heuts.nl

https://www.heuts.nl/autostoel-zitverhoger

Een autostoel kies je op basis van het gewicht van het kind. Autostoeltjes zijn ingedeeld in vijf groepen: Groep 0: 0 tot 10 kg, 0 tot 9 maanden. Groep 0+: 0 tot 13 kg, 0 tot 1 jaar. Groep 1: 9 tot 18 kg, 9 maanden tot 4 jaar. Groep 2: 15 tot 25 kg, 3 tot 6 jaar. Groep 3: 22 tot 36 kg, 6 tot 12 jaar.

Autostoeltjes vergelijken en kopen (januari 2023) | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/autostoeltje

Let op de lengte en het gewicht van je kind: er zijn zitjes voor kidneren tot 10 kilo, maar ook tot 19 of zelfs 25 kg) en kies een zitje dat op de juiste manier voor jouw auto bevestigd kan worden. Je kunt kiezen uit vooruit en achteruit kijkend monteren. Hieronder kun je de prijzen van alle goede en goedkope autostoeltjes met elkaar vergelijken.

Joie I-Gemm 2 incl. I-base Advanced babyzitje/autostoeltje

https://www.marktplaats.nl/v/kinderen-en-baby-s/autostoeltjes/m1937540043-joie-i-gemm-2-incl-i-base-advanced-babyzitje-autostoeltje

Zo goed als nieuwe Joie I-Gemm 2 babyzitje/ autostoel inclusief de I-Base Advanced voor Isofix! Handleiding en doos aanwezig. Wij hebben het als een erg fijne stoel ervaren en waren ook erg blij met de I-base, welke je in de auto op de isofix aansluiting kan laten zitten.

Autostoeltje | Autostoeltjes Test | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/autostoeltje

Deze autostoeltjes zijn geschikt voor peuters van ongeveer 9 maanden tot 4 jaar. Met i-Size is dat tussen ongeveer 60 en 105 cm of van 9 tot 18 kg (groep 1). In Groep 1-autostoeltjes zit je kind meestal in de rijrichting van de auto. In i-Size-stoeltjes kijken kinderen achteruit tot ze minimaal 15 maanden of 83 cm lang zijn.

Kinderautostoeltje of autozitje kopen? - Coolblue

https://www.coolblue.nl/autostoelen

Kinderautostoelen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo vervoer je zowel pasgeboren baby's als kinderen tot 12 jaar veilig met de auto in een geschikte autostoel voor hem of haar. Er zijn autostoeltjes die met jouw kindje meegroeien en autostoelen voor kinderen die je gemakkelijk naar een andere auto verplaatst.

Autostoel, autostoeltje, autostoeltjes, baby autostoelen | Babypark

https://www.babypark.nl/autostoelen.html

Babypark beschikt over een zeer uitgebreide collectie autostoelen van diverse merken, zoals Maxi-Cosi, Römer, Cybex, Kidsriver en nog veel meer. De meeste autostoeltjes zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je een autostoeltje bestelt voor 20:00 uur, hij de volgende dag al gratis thuisbezorgd wordt.

Welke autostoel voor je kind? | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/autostoeltje/welke-autostoel

Autostoeltjes waarbij het kind tot 105 cm of 18 kg achteruitkijkend wordt vervoerd. Peuter-/kinderstoeltjes. Autostoeltjes die gebruikt kunnen worden voor peuters en grotere kinderen, hebben vaak een 5-puntsharnas. Of een vangtafel voor de kleintjes. Zijn ze daar uitgegroeid? Dan wordt het harnasje of de vangtafel verwijderd.

Veilige autostoeltjes en toebehoren | Shop hier! - MamaLoes

https://www.mamaloes.nl/onderweg/autostoeltjes

Autostoeltjes. De veiligheid van je kleintje staat altijd voorop, vooral ook onderweg. In het verkeer kan er vanalles gebeuren, dus is het belangrijk dat de autostoeltje van je baby of kind aan de strengste veiligheidseisen voldoet. MamaLoes biedt een ruim assortiment veilige autostoeltjes.

Autostoeltjes: alles wat je moet weten | Ouders van Nu

https://www.oudersvannu.nl/baby/veiligheid/autostoeltjes/

Twee manieren van bevestigen van autostoeltjes: Isofix en autogordel. Als je een autostoeltje koopt, heb je naast de keuze uit het type keurmerk, ook de keuze uit de manier waarop je een stoeltje bevestigt in de auto. Dat kan op twee manieren: met Isofix (standaard voor autostoeltjes met het i-Size-keurmerk) of autogordels.

GAMMA | Kinderstoel auto: autostoel en zitverhoger auto

https://www.gamma.nl/assortiment/l/auto-fiets/autoaccessoires/auto-interieur-accessoires/autostoeltjes

Met de autostoeltjes van GAMMA neem je de kinderen veilig mee de weg op. In Nederland moet je kinderen tot een lengte van 1 meter 35 in de auto verplicht vervoeren in een goedgekeurd kinderzitje. Bij GAMMA heb je de keuze uit kinderstoeltjes voor in de auto en stoelverhogers voor diverse leeftijdscategorieën (groep 1 en 2) en met verschillende bevestigingswijzen.

Autostoel kopen? Bekijk alle autostoelen - prenatal.nl

https://www.prenatal.nl/onderweg/autostoelen/

Autostoelen. Bij Prénatal vind je een compleet assortiment autostoelen waarbij veiligheid en comfort voorop staat. We hebben autostoelen voor kinderen van 0 tot 36 kg die we zorgvuldig hebben geselecteerd zodat jij veilig met je kindje op weg kan.

Autostoeltjes & stoelverhogers kopen | Autostoeltjes.nl

https://autostoeltjes.nl/

Er bestaan drie verschillende groepen autostoeltjes, die opgedeeld zijn in leeftijd, lengte en gewicht. Aan de hand van deze groepen kun je bepalen welke het beste autostoeltje voor jouw kindje is. In Nederland is het verplicht dat kinderen met een lengte tot 1,35 meter tijdens het autorijden in een autostoeltje zitten.

Beste autostoeltje | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/autostoeltje/beste

Wij testen ieder half jaar autostoeltjes voor baby’s, peuters en grotere kinderen op veiligheid en gebruiksgemak. Je kunt ze vastzetten in de auto met de autogordel en/of aan Isofix bevestigingspunten. Lees meer over hoe wij autostoeltjes testen.

Alle autostoelen - Autostoel & zitverhoger - Heuts

https://www.heuts.nl/autostoel-zitverhoger/alle-autostoelen

Koop een autostoel die voorzien is van een van de volgende keurmerken: ECE R44 of ECE R129. Beiden keurmerken zijn een Europese veiligheidsstandaard en autostoeltjes die hierover beschikken voldoen aan de basis veiligheidseisen voor Europa. Kies een autostoeltje dat past bij het gewicht en de lengte van je kindje.