Fietsstoeltjes online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Veilige fietsstoeltjes en fiets kinderzitjes | ANWB

https://www.anwb.nl/fiets/accessoires-uitrusting/fietsstoeltje
Gevonden in: ANWB kortingscode

Fietsstoeltjes met Europese veiligheidsnorm Zodra je kind zelfstandig kan zitten en in staat is om het hoofd goed rechtop te houden, kan het mee op de fiets of brommer. Kinderen jonger dan acht jaar moeten wel een veilige zitplaats hebben met voldoende steun aan rug, handen en voeten.

1.50% korting
Fiets-stoeltje.nl korting

Uw Bobike en Thule Yepp fietsstoeltje specialist! - Fiets-stoeltje.nl

https://www.fiets-stoeltje.nl/

de grootste fietsstoeltjes specialist in Nederland: Top kwaliteit van Bobike en Yepp. We hebben een groot assortiment Yepp, Polisport en Bobike fietsstoeltjes. We leveren deze kinderzitjes snel en goedkoop! Bobike, Thule, Polisport en Yepp kinderzitjes zijn van goede kwaliteit, super veilig en heel hip.

1.00% korting
Bol.com korting

Fietsstoeltje kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/fietsstoeltjes/11281/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Fietsstoeltjes. Er zijn twee mogelijkheden om je kind in een fietsstoeltje mee te nemen, voor of achter op de fiets. Een voorzitje is meestal te gebruiken vanaf 9 maanden tot maximaal 3 jaar. Het voordeel is dat je kind gezellig dichtbij zit en dat op je bagagerekje nog fietstassen passen.

1.50% korting
Halfords korting

Fietsstoeltje kopen? Halfords, alles voor auto en fiets

https://www.halfords.nl/fietsaccessoires/fietsstoeltje/
Gevonden in: Halfords kortingscode

Halfords verkoopt een groot assortiment aan fietsstoeltjes. Bij Halfords heb je daarbij de keuze uit een fietsstoeltje voor achterop, voor voorop en windschermen. Maar ook voor de accessoires kun je prima terecht bij Halfords.

Fietsstoeltje kopen? |Beste prijs-kwaliteit | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-fietsen/c4-fietsstoeltje/_/N-1rvn6fe

Een fietsstoeltje kopen is de ideale oplossing als je samen met je kind op pad wilt. Het kinderzitje voor op de fiets beschikt over een gordel en voetsteunen, zodat je zoon of dochter extra veilig op de fiets meerijdt. Deze typisch Nederlandse wijze van transport is uitermate geschikt als je je kind op de mamafiets naar de kinderopvang brengt of ...

Fietsstoeltje kopen: welke heb je nodig? I Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/fietsstoeltje/soorten-fietsstoeltjes

Fietsstoeltjes voor voorop (klasse C15) zijn geschikt voor kinderen tot 15 kilo. Die monteer je aan de stuurpen. Maak ritjes met kinderen tot 1 jaar niet te lang en vermijd hobbels en drempels. Kan je baby nog niet zitten, maar wil je hem wel graag meenemen op de fiets? Dan kun je dat anders oplossen. Lees meer over fietsen met een baby. Uitproberen

Fietsstoeltje I Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/fietsstoeltje

Soorten fietsstoeltjes. Voorop, achterop, bevestiging aan de bagagedrager of aan het frame? Er zijn verschillende soorten fietsstoeltjes. Bepaal welk fietszitje bij jouw situatie past. De populairste en beste fietsstoeltjes. Meer dan 200 reviewers beoordeelden de fietsstoeltjes die ze dagelijks gebruiken.

Welk fietsstoeltje voor achter- en voorop? | Ouders van Nu

https://www.oudersvannu.nl/baby/veiligheid/fietsstoeltje/

Fietsstoeltjes voor achterop zijn geschikt voor bagagedragers die maximaal 25 kilo kunnen dragen. Is je kind zwaarder dan 22 kilo, dan wordt het tijd dat hij zelf gaat fietsen. Er zijn nog wel fietsstoeltjes te koop (juniorzitjes) voor kinderen die zwaarder zijn (zelfs tot 35 kilo), maar op de meeste bagagedragers mag je niet meer dan 25 kilo zetten.

Fietsstoeltje kopen: waar let je op? – 24Baby.nl

https://www.24baby.nl/baby/veilig-vervoer-baby/fietsstoeltje/

Een fietsstoeltje is een kinderzitje voor op de fiets, met een gordel en voetsteunen voor extra veiligheid. Het is een ideale (en typisch Nederlandse) manier om je kindje te vervoeren, bijvoorbeeld als je hem op je mamafiets naar de opvang brengt of samen boodschappen gaat doen. In samenwerking met Qibbel.

Fietsstoeltje, fietsstoeltjes, baby fietsstoel ... - Babypark

https://www.babypark.nl/fietsstoelen.html

Fietsstoeltjes zijn dé oplossing wanneer je er samen met je kindje op de fiets op uit wilt trekken. In ons assortiment vind je zowel voorzitjes als achterzitjes. Ook voor extra accessoires voor een fietsstoeltje zoals een windscherm kun je bij ons terecht. Fietsstoeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Fietsstoeltjes voor en achter bij Hollandbikeshop

https://hollandbikeshop.com/fietsstoeltje/

Hollandbikeshop.com is dealer van de mooiste veilige fietsstoeltjes. Vaak hebben wij ook fietsstoeltjes in de opruiming of outlet, van bekende merken zoals GMG Yepp, Qibbel, Bobike, Polisport, Thule en Urban Iki. Hollandbikeshop.com is de nummer 1 fietswinkel voor jouw fietsstoeltjes en onderdelen.

Fietsstoeltje kopen? Voor 22.00 besteld=morgen in huis - Mantel

https://www.mantel.com/fietsstoeltjes

Een fietsstoeltje achterop kan ook gebruikt worden voor kinderen vanaf 2 jaar. We hebben zowel voor- als achterzitjes van Yepp, Bobike, Urban Iki en Thule in ons assortiment. Daarbij is het mogelijk je kinderzitje voor de fiets uit te breiden met een adapter, windscherm of andere handige accessoires. Merken.

GAMMA | Fietsstoeltjes kopen?

https://www.gamma.nl/assortiment/l/auto-fiets/fietsaccessoires-onderdelen/fietsstoeltjes

Fietsstoeltjes bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

De grootste en goedkoopste Online Thule Fietsstoeltjes Shop!

https://hollandbikeshop.com/fietsstoeltje/thule-fietsstoeltje/

In ons ruime Thule Fietsstoeltjes assortiment op Hollandbikeshop.com vindt u de Fietsstoeltje van Thule in verschillende kleuren, maten en modellen, zoals het Thule RideAlong Fietsstoeltje, Thule Yepp Nexxt Fietsstoeltje, Thule RideAlong Windscherm en de Thule Fietsstoeltje Onderdelen. Zo vindt u zeker het Fietsstoeltje van Thule dat u zoekt.

Fietsstoeltjes kopen: Waar moet je op letten? | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/fietsstoeltje/informatie

Het draagvermogen van een fietszitje bepaalt hoe zwaar je kindje mag zijn om nog veilig in de stoel te kunnen plaatsnemen. Er zijn stoeltjes voor kinderen tot maximaal 15 kilo en stoeltjes voor kinderen die maximaal 22 kilo wegen. Ook zijn er een paar modellen waar kinderen tot maximaal 35 kilo op kunnen plaatsnemen.

Fietsstoeltje achterop kopen? Grootste assortiment bij HBS!

https://hollandbikeshop.com/fietsstoeltje/achter-fietsstoeltje/

Alle merken fietsstoeltjes voor achter op de fiets Hollandbikeshop.com is dealer van fietsstoeltjes voor achterop. Ook hebben wij vaak fietsstoeltjes voor achterop in de opruiming of outlet, van bekende merken zoals Bobike, Qibbel, Polisport en Yepp. Hollandbikeshop.com is de nummer 1 fietswinkel voor al jouw fietsstoeltjes, accessoires en onderdelen.

Fietsstoel kopen? | Frank

https://www.frank.nl/fietsen/fietsaccessoires/fietsstoeltjes

Een fietsstoeltje achterop de fiets zorgt er verder voor dat je makkelijker kan fietsen, omdat het stuur niet belast is en je hebt ook beter zicht op de weg, wat het fietsen nog veiliger maakt. Yepp, Bobike, Qibbel en Polisport zijn bekende en vertrouwde merken voor fietsstoeltjes achter en worden daarom ook bij Frank aangeboden. Fietsstoeltje voorop