Multomappen online kopen

Mappen voor de laagste prijs | Action.com

https://www.action.com/nl-nl/c/kantoor--school/mappen/

Bij Action hebben wij mappen, ordners, multomappen en A4 mappen in allerlei soorten en maten. Voor op je werkplek, maar ook om documenten veilig en droog te vervoeren. Zo zit de juiste oplossing voor jou er altijd tussen.

1.00% korting
Bol.com korting

A4 ringband / multomap | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/a4-ringband-multomap/9200000035393099/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

7,99. prijstip. HERMA 7202 ringband Karton Multi kleuren. 12,61. ACROPAQ - 10 x Ringmap A4 - Met 2 ringen, Rug 2 cm, Polypropyleen - Ringband - Assorti kleuren. 26,95. Bekijk de hele lijst.

0.25% korting
Fotofabriek korting

Multomap maken | Ringband bedrukken met eigen foto’s! - Fotofabriek.nl

https://www.fotofabriek.nl/producten/overig/multomappen/a4-staand/

Zo kun je bijvoorbeeld ook een ringband bedrukken met rugtekst zodat je de ringbandmappen ook gemakkelijk kunt herkennen. Open onze Online Editor en maak je eigen multomappen. 2 of 4 rings multomappen. Geschikt voor 100 bladen (200 pagina's) Eigen foto's en teksten toevoegen. Gratis rugtekst toevoegen.

1.50% korting
HEMA korting

Multopmap kopen? Bestel ringbanden online - HEMA

https://www.hema.nl/vrije-tijd-kantoor/school-kantoor/mappen-ordners/ringband-multomap
Gevonden in: HEMA kortingscode

Bij HEMA heb je keuze uit veel verschillende soorten multomappen. Van 2-rings tot aan 23-rings. De meest gangbare zijn de 23-rings multomap en de 2-rings variant in a4 formaat.

1.25% korting

Multomap / Ringband bedrukken | 2- of 4-rings | Drukwerknodig

https://www.drukwerknodig.nl/huisstijl/multomappen/

Multomap / Ringband. Vanaf 1 stuk & hoge volumekortingen. 2- of 4-rings mechanieken. Online ontwerpen of eigen PDF-bestand. v.a. € 2,75 - € 15,33 per stuk. Laat multomappen / ringbanden bedrukken met eigen logo, foto’s en teksten.

Multomappen bedrukken | Drukzo

https://www.drukzo.nl/ringbanden

Multomappen bedrukken. Multomappen zijn het perfecte middel voor presentaties richting klanten of het bundelen/opbergen van informatie. En dat alles helemaal in je eigen huisstijl en met je eigen logo! De mappen zijn standaard geschikt voor een A4-inhoud. De buitenzijde is full color bedrukt. Zowel de buiten- als de binnenzijde van de ringband ...

Standaard witte multomappen koop je bij Schoolmappen.com!

https://www.schoolmappen.com/multomappen/

Bent u op zoek naar een budgetoplossing of een simpele map? Dan kunt u eenvoudig de witte multomappen, door ons Ecobinders genoemd, bestellen via onze webshop. U kunt zowel vooraf als achteraf, op rekening, betalen. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling binnen. De levertijd bedraagt 2 werkdagen. Kiest u toch liever voor onze maatwerk optie?

Multomap bedrukken - Multomappen in uw eigen huisstijl - Bellea

https://www.bellea.nl/multomap-bedrukken/

De multomap: super praktisch opberg- en presentatiemiddel voor uw bedrijf of organisatie. Met een bedrukte multomap brengt u, als bedrijf of organisatie, lijn in uw documentatie. U bundelt alles op een overzichtelijke manier. Bellea maakt uw multomappen op maat.

Multomap bedrukken | Snelle levering | Studentendrukwerk

https://www.studentendrukwerk.nl/producten/schoolartikelen/multomappen

Wij noemen het een multomap maar jij kan het ook kennen als een ringband, ordner of presentatiemap. Bij Studentendrukwerk kan jij heel gemakkelijk je eigen multomap bedrukken met een uniek design. Voorzie de multomap bijvoorbeeld van een logo of laat de multomap bedrukken met een foto.

Multomap bedrukken? Bedrukte multomappen op maat - De Voogt

https://www.devoogt.nl/product/multomappen/

Niet alleen representativiteit en een ‘goede uitstraling’ vormen goede argumenten om een multomap te bedrukken. Bedrukte multomappen, bijvoorbeeld met het logo van de organisatie, hoeven niet door een klant uitgebreid bestudeerd te worden, voordat deze uw organisatie hoger gaat waarderen.

Multomap en printwerk goedkoop online bestellen | Print&Bind

https://www.printenbind.nl/multomap

Goedkoop je multomap bestellen. Wij zijn een online copyshop en kunnen daarom goedkoop en snel jouw multomap maken en vullen met geprint binnenwerk. Stuur simpelweg je bestanden op via onze online bestelmodule. Dat kan sinds kort naast PDF in bijna elk ander bestandstype.

Gekleurde multomappen - fabrikant - Plastikor

https://plastikor.nl/multomappen

Multomappen, bestel direct online. Onze gelaste multomappen zijn leverbaar in de formaten A4 en A5 en in één van onze 16 uni kleuren. Onze volkunststof PP A4 en A5 ringbanden zijn leverbaar in 8 kleuren. Wij kunnen uw multomap geheel naar wens aanpassen en/of voorzien van een bedrukking. *.

Multomap bestellen? | 123inkt.nl

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Multomappen-p76841.html

Multomappen zijn ideaal voor gebruik op school, tijdens de studie of tijdens het werken. Een A4 multomap heeft standaard 23 ringen en een A5 multomap heeft standaard 17 ringen. Deze veelzijdige mappen zijn eenvoudig te openen en sluiten zodat pagina's makkelijk toe te voegen en te verwijderen zijn.

A4 (23-rings) Multomappen Kantoorartikelen Esselte plastic ringband met ...

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Multomappen/A4-23-rings-p154195.html

A4 (23-rings) Multomappen Kantoorartikelen Esselte plastic ringband met 23 O-ringen zwart 123inkt.nl Levering binnen 24 uur met acceptgiro. De goedkoopste cartridges voor JOUW printer! De zwarte Esselte ringbandmap met 23 ringen heeft een rugbreedte van 42 mm en is geschikt voor A4-papier. esselte ringband ringbanden multomappen ringbandmap esselte plastic ringband met plastic ringband esselte ...