Schutbladen online kopen

2.75% korting
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl korting

Schutbladen en kaften

https://www.kantoorartikelen.nl/c/kantoorartikelen/inbinden/schutbladen-en-kaften

Staples Schutblad A4 0,25 mm PVC, transparant, glanzend (pak 100 stuks) Laat uw presentaties en documenten opvallen met deze transparante A4-bindomslagen van Staples. Combineer deze witte bindomslagen met een bindrug, een metalen bindring of een klemstrip om uw presentaties een strakke, professionele look te geven.

1.00% korting
Bol.com korting

Schutblad kopen? Alle Schutbladen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/schutbladen/25981/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Schutbladen zorgen ervoor dat je je documenten makkelijk kan sorteren. Zo kun je de schutbladen gebruiken in een ringband of ordner om documenten te scheiden, maar je kunt ze ook gebruiken als voor- of achterkant van in te binden documenten. De meeste schutladen zijn gemaakt van karton of kunststof.

2.00% korting
Bruna korting

Scheidingsstroken en schutbladen kopen? | Bruna

https://www.bruna.nl/kantoor/opbergen/ordnertoebehoren/scheidingsstroken-en-schutbladen
Gevonden in: Bruna kortingscode

Of je nu op zoek bent naar schriften, agenda's, rekenmachines of pennen, neem eens een kijkje in ons aanbod papierwaren, schrijfwaren en bureau-accessoires. Gegarandeerd dat je vindt wat je zoekt! Daarnaast hebben we een ruim assortiment cartridges van verschillende merken, zoals HP en Canon.

1.25% korting

Wat zijn schutbladen? | Drukwerknodig.nl

https://www.drukwerknodig.nl/faq/wat-zijn-schutbladen/

De schutbladen zijn nodig om het binnenwerk samen te voegen met de omslag. Het boek begint met een schutblad, gevolgd door het binnenwerk en wordt afgesloten met een schutblad. De eerste pagina van het binnenwerk is een enkele pagina en begint altijd aan de rechterkant.

Schutbladen - boek maken | bij Probook

https://probook.nl/uitvoering/schutblad/

Het schutblad is de verbinding tussen het binnenwerk en het omslag. Standaard is deze blanco, maar je kunt bij ons ook kiezen voor een leuk kleurtje of zelf een schutblad ontwerpen. Een softcover boek en een tijdschrift bevatten geen schutblad.

Schutblad (boek) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schutblad_(boek)

Een schutblad of schutvel is een vel papier dat het boekblok beschut. Een boekblok wordt met een paar schutvellen in een boekomslag vastgelijmd. Als schutvellen kunnen dienen het eerste blad van het eerste katern plus het laatste blad van het laatste katern.

Wat is een schutblad? Kies voor blanco, unikleur of bedrukt

https://probook.nl/blog/schutblad/

Een hardcover heeft altijd een schutblad, zonder schutblad kunnen wij het boek niet maken. Het schutblad is namelijk de verbinding tussen het binnenwerk en het omslag. Standaard is deze blanco, maar je kunt bij ons ook kiezen voor een leuk kleurtje of zelf een schutblad ontwerpen.

Schutblad - 6 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/schutblad

Schutblad. 1) Beschermende omslag 2) Bractee 3) Deel van een bloem 4) Deel van een boek 5) Dekblad 6) Papieren omslag 7) Vel aan de binnenkant van de boekband. Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Schutblad/1.

Wat is een schutblad? | Drukwerkdeal.nl

https://www.drukwerkdeal.nl/nl/klantenservice/woordenboek/schutblad

Schutbladen worden ook wel schutvellen of inbindcovers genoemd. Het nut? Ze bieden niet alleen een stukje extra bescherming voor het boekblok, maar zijn er ook om de cover met het binnenwerk te verbinden. In eerste instantie zijn schutbladen dus vooral functioneel.

Kennisbank: Schutblad(en) | BoekenGilde

https://www.boekengilde.nl/kennisbank/schutbladen/

Schutblad – ook wel schutvel genoemd – is een stuk papier dat het boekblok beschermt en het binnenwerk met de omslag verbindt. Dat proces heet ‘het inhangen van een boek’. Schutbladen zijn de eerste en de laatste twee pagina’s van een boek en worden alleen bij boeken met een harde kaft gebruikt.

Bindomslagen - Bindomslagen kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!

https://discountoffice.nl/g/voorbladen-schutbladen-omslagen/

Voorbladen, schutbladen of dekbladen geven uw documenten een luxe uitstraling en hebben een beschermende werking tegen vuil en beschadigingen. Naast een uitgebreid assortiment inbindmachines vindt u bij DiscountOffice.nl ook veel verschillende bindruggen en bindomslagen voor uw inbindklus.

Schutbladen - Fabrikant - Plastikor

https://plastikor.nl/pvc-schutbladen

PVC en PP schutbladen. Bij Plastikor koop u uw kwalitatieve schutblad. De transparante schutbladen zijn leverbaar in de formaten A2, A3, A4 en A5. Tussenliggende formaten zijn op aanvraag leverbaar. *. Formaat. DIN A2, 420 x 594 mm. DIN A3, 297 x 420 mm. DIN A4, 210 x 297 mm.

Schutbladen van Albyco: Kwalitatieve en milieuvriendelijke opties! - Albyco

https://www.albyco.com/product-categorie/verbruiksmaterialen/inbindmaterialen/schutbladen/

Met kartonnen of kunststof schutbladen werkt u uw documenten netjes af en beschermt u uw waardevolle documenten. De gekleurde kunststof schutbladen zijn vervaardigd uit PVC, milieuvriendelijker polypropyleen, of PET. De schutbladen zijn verpakt per 100 stuks.

Schutbladen | DeVerzamelmap

https://www.deverzamelmap.nl/c-4211802/schutbladen/

Schutbladen. Nieuw in onze webshop zijn de schutbladen. De bladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren dus voor elke map hebben wij wel een geschikt schutblad. LET OP! Alle insteekbladen worden per 10 stuks geleverd. De prijs is dus ook voor 10 bladen en niet per blad tenzij dit anders staat aangegeven!

Alles over schutbladen - Pumbo.nl

https://www.pumbo.nl/blog/wat-zijn-schutbladen-wanneer-bedruk-je-ze-en-hoe-lever-je-de-bestanden-aan

De schutbladen van je boek zijn de bladen waarmee de kaft van jouw hardcoverboek, wordt vastgelijmd aan het binnenwerk. In deze gids vertellen we je wanneer je je schutbladen kunt laten bedrukken en hoe je de bestanden hiervoor aanlevert.

Schutblad (plant) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schutblad_(plant)

Een schutblad is een blad direct onder een bloem of bloeiwijze en staat in de oksel van die bloem of bloeiwijze. Deze bladeren zijn vaak vervormd of verkleind. Tussen het schutblad en de kelk kan ook nog een blad zitten, dat een bracteool wordt genoemd. Als er een schijnbare verschuiving is opgetreden van de steel van bloem of ...

Schutbladen - Lamineerkoopjes

https://www.lamineerkoopjes.nl/product-categorie/inbinden/inbindmaterialen/schutbladen/

Schutbladen van Lamineerkoopjes zijn leverbaar in vier verschillende materialen: Glanzende transparante PVC-schutbladen worden het meest gebruikt. Deze transparanten zijn leverbaar in vijf dikten, in A4 en A3. PVC-schutbladen zijn ook leverbaar in een matte uitvoering. Matte transparanten zijn minder gevoelig voor vingerafdrukken en beschadigingen.