Schutbladen online kopen

2.75% korting
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl korting

Schutbladen en kaften

https://www.kantoorartikelen.nl/c/kantoorartikelen/inbinden/schutbladen-en-kaften

GBC Schutbladen A4 blauw 300 micron. Deze A4-bindomslag heeft een zandkorrelstructuur aan de buitenkant en is kras- en morsbestendig, wat de omslag geschikt maakt voor dagelijks gebruik. De omslag is gemaakt van stevig polypropyleen voor extra duurzaamheid en goede bescherming van uw documenten tegen beschadiging.

1.00% korting
Bol.com korting

Schutblad kopen? Alle Schutbladen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/schutbladen/25981/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Schutbladen zorgen ervoor dat je je documenten makkelijk kan sorteren. Zo kun je de schutbladen gebruiken in een ringband of ordner om documenten te scheiden, maar je kunt ze ook gebruiken als voor- of achterkant van in te binden documenten. De meeste schutladen zijn gemaakt van karton of kunststof.

1.50% korting

Hardcover boeken met bedrukte schutbladen | Drukwerknodig

https://www.drukwerknodig.nl/boeken/hardcover-bedrukte-schutbladen/

Hardcover bedrukte schutbladen. Vanaf 4 stuks. Schutbladen bedrukt in kleur of zwart-wit. Diverse formaten. Spoedproductie mogelijk. v.a. € 4,89 - € 13,28 per stuk. Laat uw hardcover boeken drukken met bedrukte schutbladen. Boeken drukken met bedrukte schutbladen kan al vanaf 4 stuks. Product samenstellen.

Wat is een schutblad? | Drukwerkdeal.nl

https://www.drukwerkdeal.nl/nl/klantenservice/schutblad

Schutbladen, ook wel schutvellen of inbindcovers genoemd, beschermen het boekblok en verbinden het binnenwerk met de omslag van je boek. Wat is een schutblad precies? Bij welke boeken kun je ze toepassen? En zijn ze naast functioneel ook nog mooi? Dit moet je weten.

Schutbladen - Fabrikant - Plastikor

https://plastikor.nl/pvc-schutbladen

PVC en PP schutbladen. Bij Plastikor koop u uw kwalitatieve schutblad. De transparante schutbladen zijn leverbaar in de formaten A2, A3, A4 en A5. Tussenliggende formaten zijn op aanvraag leverbaar. De witte PVC schutbladen dienen vaak als dekblad of als achterkant in de wire-O showtas.

schutbladen Product - Importa-supplementen.nl

https://www.importa-supplementen.nl/product-tag/schutbladen/

Schutbladen; MH12/MH20 Munthoudersysteem . Munthouders (Zelfklevend) Munthouders (Om te nieten) MH20 . MH20 Munthouderbladen; MH20 Wilhelmina Albums; MH20 Juliana Albums; MH20 Beatrix Albums; MH12 . MH12 Munthouderbladen; MH12 Banden (met cassette) MH12 Banden (zonder cassette) MH12 Schutbladen; Overige Munt Producten . Beatrix Indruk Muntalbum; FDC Muntsets Album

Schutbladen categorie - Importa-supplementen.nl

https://www.importa-supplementen.nl/product-categorie/schutbladen-2/

Schutbladen; MH12/MH20 Munthoudersysteem . Munthouders (Zelfklevend) Munthouders (Om te nieten) MH20 . MH20 Munthouderbladen; MH20 Wilhelmina Albums; MH20 Juliana Albums; MH20 Beatrix Albums; MH12 . MH12 Munthouderbladen; MH12 Banden (met cassette) MH12 Banden (zonder cassette) MH12 Schutbladen; Overige Munt Producten . Beatrix Indruk Muntalbum; FDC Muntsets Album

schutbladen – Yellow Rebel

https://www.yellow-rebel.nl/pages/schutbladen

SCHUTBLADEN LINNEN. Met maar liefst 44 kleuren kun jij altijd de perfecte match vinden met de omslag. Linnen heeft een fijn patroon en is perfect geschikt als schutblad. BEKIJK ALLE ALBUMS.

Schutbladen -Pro Office

https://prooffice.nl/inbinden/schutbladen

Schutbladen A4 lederlook Exacompta 270 micron pak van 100 stuks ivoor € 12,26 € 14,83 Incl. BTW. Vergelijken. Voorblad Fellowes A4 PP 500micron transparant 50stuks € 14,47 € 17,51 Incl. BTW. Vergelijken. Schutbladen leather look A4 100 stuks 325 micron zwart € 62,23 € 75,30 Incl. BTW.

Officeknallers goedkoop in transparante omslagen en plastic schutbladen

https://www.officeknallers.nl/webshop/inbinden/--schutblad-plastic-omslagen/

Deze plastic (PVC en PP) schutbladen zijn helder en transparant en geven een. professioneel en zakelijk uiterlijk aan uw rapport. Plastic (PVC en PP) schutbladen zowel geschikt voor inbinden met plastic inbindruggen, draadrugbinden als schuifbinden (slide binden). Plastic (PVC en PP) schutbladen zijn er in diverse kleuren en diktes.

Voorbladen en schutbladen - inbindmachine kopen

https://www.inbindmachinekopen.nl/voorbladen-schutbladen/

Voorbladen (ook wel schutbladen of dekbladen genoemd) zorgen voor een professionele uitstraling en hebben een beschermende werking. Voorbladen zijn te verkrijgen in karton, PVC of Polypropyleen. De verschillende diktes worden weergeven in het aantal micron of grams. De Europese standaard is 300 micron.

Schutblad (plant) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schutblad_(plant)

Een schutblad is een blad direct onder een bloem of bloeiwijze en staat in de oksel van die bloem of bloeiwijze. Deze bladeren zijn vaak vervormd of verkleind. Tussen het schutblad en de kelk kan ook nog een blad zitten, dat een bracteool wordt genoemd. Als er een schijnbare verschuiving is opgetreden van de steel van bloem of bloeiwijze ten opzichte van het schutblad, heet dat metatopie. Dit verschijnsel is waarneembaar bij onder andere de nachtschadefamilie.

Schutblad (boek) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schutblad_(boek)

Een schutblad of schutvel is een vel papier dat het boekblok beschut. Een boekblok wordt met een paar schutvellen in een boekomslag vastgelijmd. Als schutvellen kunnen dienen het eerste blad van het eerste katern plus het laatste blad van het laatste katern. In dat geval zijn de schutvellen met het boekblok meegenaaid.

Wat is een schutblad? Kies voor blanco, unikleur of bedrukt

https://probook.nl/blog/schutblad/

Soms is het leuk om jouw schutblad te bedrukken, bijvoorbeeld met een leuk patroontje. Wanneer je een bedrukt schutblad wenst, drukken we dit altijd op wit schutbladpapier. Dus wil je bijvoorbeeld een roze schutblad met daarop tekentjes of tekst, dan dien je de achtergrond van jouw opgemaakte schutbladen roze te maken en drukken we dit op wit papier.

Schutbladen - boek maken | bij Probook

https://probook.nl/uitvoering/schutblad/

Het schutblad is de verbinding tussen het binnenwerk en het omslag. Standaard is deze blanco, maar je kunt bij ons ook kiezen voor een leuk kleurtje of zelf een schutblad ontwerpen. Een softcover boek en een tijdschrift bevatten geen schutblad.

Schutbladen van Albyco: Kwalitatieve en milieuvriendelijke opties! - Albyco

https://www.albyco.com/product-categorie/verbruiksmaterialen/inbindmaterialen/schutbladen/

Met kartonnen of kunststof schutbladen werkt u uw documenten netjes af en beschermt u uw waardevolle documenten. De gekleurde kunststof schutbladen zijn vervaardigd uit PVC, milieuvriendelijker polypropyleen, of PET. De schutbladen zijn verpakt per 100 stuks.

Schutbladen - Lamineerkoopjes

https://www.lamineerkoopjes.nl/product-categorie/inbinden/inbindmaterialen/schutbladen/

Schutbladen van Lamineerkoopjes zijn leverbaar in vier verschillende materialen: Glanzende transparante PVC-schutbladen worden het meest gebruikt. Deze transparanten zijn leverbaar in vijf dikten, in A4 en A3. PVC-schutbladen zijn ook leverbaar in een matte uitvoering. Matte transparanten zijn minder gevoelig voor vingerafdrukken en beschadigingen.

schutbladen - Engelse vertaling – Linguee woordenboek

https://www.linguee.nl/nederlands-engels/vertaling/schutbladen.html

verschillende professionele papiersoorten, een zorgvuldig samengestelde selectie van schutbladen, des igner-omslagmateriaal en duurzame PUR-binding. nl.blurb.com. nl.blurb.com. Premium quality – Choose from professional-grade papers, a curated selection of end sheets, designer cover linens and durable PUR binding.