Folderhouders online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Folderhouder kopen? Alle Folderhouders online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/folderhouders/31610/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Folderhouder? Folderhouders koop je eenvoudig online bij bol Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis.

Bezoek Bol.com met korting
1.25% korting
Manutan.nl korting

Folderrekken en folderhouders voor elke folder | Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/folderrek-en-houder

Een nieuw folderrek voor uw bedrijf? Die bestelt u eenvoudig online bij Manutan. Met een breed assortiment aan folderhouders, affichehouders en displaysystemen van merken zoals Tarifold, Durable en Paperflow bieden we modellen in allerlei soorten en maten.

Bezoek Manutan.nl met korting

Folderhouder of folderbakje nodig? | Diverse maten folderhouders ...

https://www.displaywinkel.nl/c/folderhouders/enkelvoudig

Displaywinkel heeft folderhouders voor staande folders, maar ook voor liggende folders. Daarnaast kunt u kiezen tussen wandbevestiging of op zichzelf staande folderhouders. Of een combinatie van beide. Liever een folderhouder waar meer folders in passen? Kijk dan eens bij onze meervoudige folderhouders. Maten folderhouders

Folderhouders A6 - Folderbakjes in alle maten - Displaysenzo

https://www.displaysenzo.nl/folderhouders/folderhouders-a6

De meest verkochte folderhouder A6 is deze Folderhouder A6 "Classic". Met de eenvoudige en tijdloze vormgeving past deze folderhouder overal tussen. De folderhouder is glashelder zodat al je flyers, folders, of ander drukwerk goed zichtbaar zijn.

Folderhouders - hier voordelig bestellen | SPRINTIS

https://www.sprintis.nl/nl/Point-of-Sale-POS-materiaal/Displays-standaards/Folderhouders/

Folderhouders in verschillende formaten. Bij ons vind je folderhouders voor alle gangbare DIN formaten: A4, A5, A6 en DIN lang. Dit laatste is het meest gebruikte formaat voor brochures en flyers. Verder wordt er onderscheid gemaakt tussen folderhouders in staand formaat en staande houders in liggend formaat.

Folderhouders A3 | Grootste assortiment bij Displaysenzo

https://www.displaysenzo.nl/folderhouders/folderhouders-a3

Onze A3 folderhouders zijn verkrijgbaar in een staande en een liggende variant. De folderhouders A3 zijn staan stabiel op de balie of een bureau door de stevige standaard aan de achterzijde. Diverse folderhouders A3 formaat. We hebben naast folderhouders ook standaards in A3 formaat.

Displays • Folderhouders • Kaarthouders • Displaywinkel.nl

https://www.displaywinkel.nl/

Multifunctionele Folderhouders: Onze folderhouders zijn multifunctioneel en geschikt voor verschillende doeleinden. Of u nu een A3, A4, A5 of A6 folderhouder nodig heeft, we bieden enkelvoudige en meervoudige folderdisplays, draadfolderhouders, wandfolderhouders, vloerdisplays, etalagedisplays, stoepborden, kliklijsten en nog veel meer.

Folderhouder a5 liggend of staand - Displaysenzo

https://www.displaysenzo.nl/folderhouders/folderhouders-a5

Folderhouders, ook wel folderbakjes genoemd, zijn geschikt voor het presenteren van meerdere folders in een vak. Folderhouders worden voornamelijk gebruikt voor een staande presentatie. Voornamelijk op een bureau, balie of tafel wordt de folderhouder A5 staand veel gebruikt.

A4 Folderhouder kopen? | Uitgebreid assortiment | Displaywinkel.nl

https://www.displaywinkel.nl/c/folderhouder-a4

Assortiment folderhouders A4 formaat. Bij Displaywinkel heeft u keuze uit diverse soorten folderhouders van A4 formaat. Zo hebben we bijvoorbeeld enkelvoudige (1 vak) en meervoudige folderhouders in ons assortiment (van 3-vaks tot 15-vaks folderhouders).

Folderhouders bestelt u bij displaymagazijn.nl

https://www.displaymagazijn.nl/folderhouders/

Het is mogelijk om deze op een balie of tegen een muur te plaatsen. Daarnaast leveren wij ook folderrekken die je op de vloer kan zetten voor folders te presenteren. Onze folderhouders zijn van Europese makelij en worden uit voorraad geleverd en vanaf €100,- gratis door heel Nederland.

Folderhouder of folderstandaard bestellen? Dijkgraaf.nl

https://www.dijkgraaf.nl/folderhouders-en-folderstandaards

Folderhouders- en standaards. Om tijdens uw presentatie uw folders, catalogi en of prijskaarten op een professionele manier te presenteren hebben wij een groot assortiment folderhouders- en standaards. De folderstandaards kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor op een tafel.

Folderhouders

https://www.displaywinkel.nl/c/folderhouders

Elke folderhouder is zowel staand als liggend te gebruiken. De meeste houders zijn voorzien van gaatjes waardoor ze tevens bruikbaar zijn voor wandbevestiging. Onze folderdisplays kunt u in allerlei formaten: A1, A2,A3, 1/3 A4, A4, A5, A6, A7 en in variërende kleuren online bestellen.

A4 folderhouders en folderstandaards - Shopdepot

https://www.shopdepot.nl/a4-houders/

A4 folderhouders en folderstandaards. Diverse soorten A4 houders, zoals l-standaards, t-standaards, éénvaks A4 houders en meervaks folderhouders. Bekijk hier het uitgebreide assortiment folderhouders in formaat A4.

Folderhouders A4 | Staand, Opvouwbaar en Liggend - Displayshop.nl

https://www.displayshop.nl/collections/folderhouders-a4

Folderhouders A4 Formaat. De A4 folderhouders zijn onze meestgekozen folderhouders en zijn zeer geschikt om uw reclame en postermateriaal te presenteren. De afmetingen voor het papier formaat bij A4 folderhouders zijn 21 x 29.7 CM en is het meest voorkomende formaat bij brochures.

Met Deksel - Folderhouders • Kaarthouders • Displaywinkel.nl

https://www.displaywinkel.nl/c/folderhouder_met_deksel

De folderhouders zijn snel leverbaar, in de meest voorkomende DIN-formaten A4, A5 en 1/3A4 en zijn gunstig geprijsd dankzij de hoge productie-aantallen. Wij bieden deze buitenfolderhouders aan in een aantal verschillende uitvoeringen, wij leveren ook de displays van Taymar®

Folderhouders | Diverse modellen en maten | Displayshop.nl

https://www.displayshop.nl/collections/folder-en-brochurehouders-staand

Alle modellen en formaten folderhouders. Ontdek nu onze ruime collectie borchurehouders. Voor 15:00 besteld is de zelfde dag verzonden! Weergeven: 48 per pagina. Sorteer per: Uitgelicht. Bekijk. Folderhouder Opvouwbaar Zigzag Zilver. Van €79,95.

Folderhouder A4 staand en liggend - Displaysenzo

https://www.displaysenzo.nl/folderhouders/folderhouders-a4

Folderhouders A4. Een veel voorkomende folder is de maat A4, vandaar dat deze maat folderhouder een van de meest verkochte is van Displaysenzo. Alle folderhouders worden gemaakt van stevig polystyreen. Voetje aan de achterzijde voor stevige en stabiele presentatie; Verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of campagne

Folderhouders, folderrekken en vloerstandaards | FolderhouderWinkel.nl

https://folderhouderwinkel.nl/

Folderstandaards en folderhouders zijn een ideaal middel om allerlei informatie optimaal te presenteren. FolderhouderWinkel biedt een ruim assortiment folderhouders, wandfolderhouders, folderrekken en vloerstandaards die in winkels, showrooms, ontvangstruimtes en wachtkamers ingezet kunnen worden.

Folderhouder kopen? Grootste assortiment op Displaysenzo.nl

https://www.displaysenzo.nl/folderhouders

Folderhouders. Folderhouders A6; Folderhouders A5; Folderhouders 1/3 A4 ; Folderhouders A4; Folderhouders A3; Folderhouders Meervoudig; Wandfolderhouders; Folderhouders voor buiten; Kaarthouders. L-Standaards; T-Standaards; Tafelstandaards; Kaarthouders met voet; Wand en Raam houders; Vloerstandaards; Magnetische kaarthouders; Naamkaarthouders ...

Wandfolderhouders | Scherpe prijzen & Alle maten! - Displayshop.nl

https://www.displayshop.nl/collections/wandfolderhouders

Bij Displayshop vindt u wandfolderhouders en folderrekken met verscheidene materialen, zoals acryl, metaal en aluminium folderhouders. Montage & Plaatsen Alle wandfolderhouders bij Displayshop worden inclusief bevestigingsmateriaal geleverd, zo kunt u hem eenvoudig aan de muur monteren.

Wandfolderhouders in vele maten en kleuren | Displaysenzo

https://www.displaysenzo.nl/folderhouders/wandfolderhouders

Wandfolderhouders. Bij Displaysenzo kunt u verschillende soorten folderhouders bestellen. De wandfolderhouders zijn speciaal voor een wandpresentatie of bevestiging op gladde oppervlaktes. Ze zijn in verschillende maten, kleuren en soorten te vinden in ons assortiment.

Draad - Folderhouders • Kaarthouders • Displaywinkel.nl

https://www.displaywinkel.nl/c/draad

Folderhouders / Draad. Folderhouders. Enkelvoudig Meervoudig Wandmodel Visitekaarthouders Met Deksel Vloer Brochurestandaard Draad Folderhouder A3 Folderhouder A4 Folderhouder A5 Folderhouder A6 Folderhouder 1/3 A4 Folderbakken Folderstandaard Folderstandaard A3 Folderstandaard A4 Folderstandaard A6. Formaat. 1/3A4. A3. A4. A5. A6.