Inbindmappen online kopen

2.75% korting
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl korting

Inbindmappen thermisch - Kantoorartikelen.nl

https://www.kantoorartikelen.nl/c/kantoorartikelen/inbinden/inbindmappen-thermisch/

Linenweave thermische bindomslagen zijn bestemd voor het GBC ThermaBind-bindsysteem. Hiermee creëert u stijlvolle, 'perfect gebonden' documenten en presentaties. Met een transparante pvc-voorkant en een natuurlijke Linenweave-achterkant. * Kleur: donkerblauw. * Rug: 3 mm. * Geschikt voor maximaal 30 vellen papier.

Bezoek Goedkoopste-kantoorartikelen.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Inbindmap kopen? Alle Inbindmappen online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/inbindmappen/34205/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Met onze inbindmappen kun je documenten en papierwerkt in een mooie jasje steken. Het gebruik van inbindmappen geeft een mooie uitstraling aan een document. Een inbindmap zorgt voor een nette cover over jouw document waardoor het ook beschermd is tegen viezigheid. Geef jouw documenten en papierwerk een professionele uitstraling door middel van ...

Bezoek Bol.com met korting
2.00% korting

Inbindmappen kopen | Schäfer Shop

https://www.schaefer-shop.nl/printers-kantoorapparaten/inbindmachines/inbindmappen

Voor bindsystemen uit ons assortiment hebben wij ook de juiste inbindmappen. Van handige thermomappen in verschillende uitvoeringen via dek- en rugbladen tot praktische aflegstrips, wij bieden een grote verscheidenheid aan producten die uw ingebonden documenten aantrekkelijk, overzichtelijk en functioneel kunnen maken.

Bezoek Schaefer Shop met korting

Thermische inbindomslag | SPRINTIS

https://www.sprintis.nl/nl/Bindsystemen/Thermische-binding/Thermische-inbindomslag/

Het rugkarton geeft het document stabiliteit en het transparante omslagblad maakt nieuwsgierig naar de inhoud. Thermische inbindmappen beschermen uw documenten op betrouwbare wijze tegen vuil, vocht, kreuken en scheuren. Thermische inbindmappen kopen bij SPRINTIS. Bij SPRINTIS kunt u thermische inbindmappen in A4-formaat kopen.

Unibind thermische bindmappen - Albyco

https://www.albyco.com/product-categorie/verbruiksmaterialen/inbindmaterialen/toebehoren-thermisch-binden/unibind/

De thermische inbindmappen van Unibind onderscheiden zich van de standaard thermische inbindmappen door de toepassing van een metalen strip in de rug. Dit metalen U-profiel is opgevuld met speciale thermische lijm met een zeer hoge kleefkracht, die dus smelt en klevend wordt onder invloed van warmte.

Albyco thermische inbindmappen - Albyco

https://www.albyco.com/product/albyco-thermische-inbindmappen/

De mappen zijn leverbaar in een grote variëteit aan rugbreedtes. Thermische inbindmappen, thermocovers, lijmmapjes, worden gebruikt in combinatie met een thermische bindmachine, zoals de Albyco TB-500. Inbinden met thermische inbindmappen is relatief voordelig en snel. De machines zijn ook voordelig in aanschaf.

Inbindmap ImpressBind A4, softcover, 35 vel zwart | 3,5 mm

https://www.sprintis.nl/nl/Bindsystemen/Klembindingen/Inbindmappen/Inbindmap-ImpressBind-A4-softcover-35-vel-zwart-3-5-mm.html

Inbindmappen. LEITZ Inbindmap A4, softcover. zwart | 3,5 mm. Belangrijke mededeling: Vanwege onze verhuizing zijn wij momenteel telefonisch alleen bereikbaar om het volgende telefoonnummer: 0031 (0)651086589. Bedankt voor uw begrip. Sprintis Sales Office Benelux

Thermische inbindmappen - Make it Tangible! - Peleman Industries

https://peleman.com/nl/thermische-inbindmappen/

3 voordelen van thermische inbindmappen van Peleman. De thermische inbindmappen van Peleman garanderen een permanente binding voor al je documenten. Onze inbindmappen laten een blijvende indruk na en zijn volledig personaliseerbaar. Je krijgt perfect openliggende documenten door de lay-flat technologie.

Unibind: Thermische inbindmappen (Unicover) voor inbinden | Albyco

https://www.albyco.com/product-brand/unibind/

Unibind levert thermische inbindmappen voor professioneel inbinden, waarbij de binnenzijde van de lijmrug is voorzien van een metalen U-profiel. Hierdoor wordt het papier in de lijm bij het openen van het document beter gefixeerd.

Inbindmappen | SPRINTIS

https://www.sprintis.nl/nl/Bindsystemen/Klembindingen/Inbindmappen/

Met onze inbindmappen kunt u uw documenten in een handomdraai in een stijlvol jasje steken. Met een klemstrip in de rug kunt u losse vellen snel en eenvoudig samenvoegen tot een elegante map. Dit geeft uw documenten een professionele boeklook - zonder dat u ze tijdrovend hoeft in te binden.

Pavo 8003006 thermische inbindmappen, A4, rug 1,5 mm (1-15 vel), wit ...

https://www.lyreco.com/webshop/NLNL/pavo-8003006-thermische-inbindmappen-a4-rug-1-5-mm-1-15-vel-wit-per-100-product-000000000003795951.html

Pavo 8003006 thermische inbindmappen, A4, rug 1,5 mm (1-15 vel), wit, per 100. Ref: 3.795.951. Dossiers die met deze mappen en een thermisch inbindsysteem worden gebundeld, hebben een mooie en professionele uitstraling. De thermische inbindmappen laten toe om heel snel en efficiënt documenten samen te bundelen.

LEITZ Inbindmap A4, hardcover | SPRINTIS

https://www.sprintis.nl/nl/Bindsystemen/Klembindingen/Inbindmappen/LEITZ-Inbindmap-A4-hardcover.html

LEITZ Inbindmap A4, hardcover | SPRINTIS Snelle levering Beste prijs! Bestel nu!

Thermische inbindmappen - Office-Deals.nl

https://www.office-deals.nl/c/thermische-inbindmappen

Thermische inbindmappen. populair. 48 per pagina. Raster. Lijst. Thermische omslag GBC A4 1.5mm linnen donkerblauw 100stuks. * Inbinden kan niet eenvoudiger! Linenweave thermische bindomslagen zijn bestemd voor het GBC ThermaBind-bindsysteem. Hiermee creëert u stijlvolle, 'perfect gebonden' documenten en presentaties.

Thermische inbindmappen - Pro Office

https://prooffice.nl/inbinden/thermische-inbindmappen

Bind je documenten snel en gemakkelijk in met thermische inbindmappen. Vind ze in meerdere rugbreedtes, kleuren en uitvoeringen. Wij leveren een groot assortiment inbindmappen tegen lage prijzen.

Inbindmap ImpressBind A4, hardcover, 70 vel 7 mm | wit

https://www.sprintis.nl/nl/Bindsystemen/Klembindingen/Inbindmappen/Inbindmap-ImpressBind-A4-hardcover-70-vel-7-mm-wit.html

7 mm | wit Inbindmap ImpressBind A4, hardcover, 70 vel | SPRINTIS Snelle levering Beste prijs! Bestel nu!

Inbindmap ImpressBind A4, softcover, 35 vel wit | 3,5 mm

https://www.sprintis.nl/nl/Bindsystemen/Klembindingen/Inbindmappen/Inbindmap-ImpressBind-A4-softcover-35-vel-wit-3-5-mm.html

wit | 3,5 mm Inbindmap ImpressBind A4, softcover, 35 vel | SPRINTIS Snelle levering Beste prijs! Bestel nu!

Thermische inbindmappen - Hedera Kantoorefficiency

https://www.hedera.nl/c/thermische-inbindmappen

Thermische inbindmappen. Raster; Lijst; Thermische omslag GBC A4 8mm transparant/wit 100stuks . Op voorraad Voor 15:00 besteld, dinsdag geleverd * Transparante voorzijde van 150micron. * Met glanzend witte achterzijde en rug van 240gr karton. * A4-formaat. * Met geïntegreerde ...