Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Naaimachines

Vroeger vond je in bijna ieder huishouden wel een naaimachine, maar dat is tegenwoordig wel anders. Vroeger werden alle vrouwen opgevoed met de naaimachine en werd heel veel kleding door moeders zelf gemaakt. Ook ging menig vrouw naar de huishoudschool en leerde ze daar handwerken, koken en andere dingen. Tegenwoordig leren de meiden niet meer naaien op school, als ze dat graag willen, dan kunnen ze daar een gerichte opleiding voor volgen.  

Toch zijn de naaimachines van nu een stuk uitgebreider dan toen. Waar je toen alleen simpele naaitechnieken toe kon passen is er nu al heel veel meer mogelijk. De broek verkorten, een jasje naaien, kinderkleding maken, het kan allemaal heel gemakkelijk met een goede naaimachine, het is alleen een kwestie van doorhebben hoe het werkt. Merken in naaimachines zijn Toyota, Singer, Tristar en diverse andere merken en ieder merk en type heeft zijn eigen unieke functies.  

Wil jij een naaimachine kopen en een goede in huis halen? Kijk dan op 24/7 Discount waar jij de beste naaimachines kunt kopen met ledenkorting. Shop online via 24/7 Discount bij de aangesloten webshops en profiteer direct van leuke aanbiedingen en acties zodat je nog extra profiteert van korting op jouw account. 

Naaimachines

Tristar naaimachine sm-6000
€ 64.99
Toyota naaimachine SPJ26XLPE
€ 239.00
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
Blokker
1.25% korting

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600...

Bezoek Blokker met korting