Tandverzorging online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Tand- & Mondverzorging kopen? Kijk snel! | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/tand-mondverzorging/12503/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Tand- & Mondverzorging. Op zoek naar Tand- & Mondverzorging? Tand- & Mondverzorging koop je eenvoudig online bij bol Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis.

Bezoek Bol.com met korting
1.25% korting
Pharmamarket.nl korting

Alle soorten tandverzorging voor een goede mondhygiëne

https://www.pharmamarket.nl/verzorging-schoonheid-hygiene/mond-tanden.html

Interdentale borsteltjes om tandplak te verwijderen in ruimtes achterin de mond, tussen de kiezen. € 5,12 € 6,10 *. - 32%. Corega Fresh Cleanse Mousse | 125 ml. Mousse om een kunstgebit te reinigen. € 5,68 € 8,35 *. - 20%. Vitis Whitening Mondspoelmiddel | 500 ml. Mondspoeling met blekende werking voor de tanden.

Bezoek Pharmamarket.nl met korting

Ik wil mijn tanden goed verzorgen | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/tanden-verzorgen/ik-wil-mijn-tanden-goed-verzorgen

U krijgt gaatjes en uw tanden en kiezen kunnen pijn doen. Verzorg uw tanden goed: Eet en drink weinig of geen suiker en frisdranken. Poets uw tanden 2 keer op een dag. Poets steeds 2 minuten. Gebruik ook flosdraad, stokers of ragers. Ga elk jaar 1 of 2 keer naar de tandarts of mondhygiënist.

Tandarts Best | CDC Complete Tandzorg

https://cdctandzorg.nl/

Voor elke wens hebben wij een gespecialiseerde tandarts in Best. Tijdens het consult maken we röntgenopname en onderzoeken we de staat van je gebit. We luisteren goed naar je wensen en vertellen je wat mogelijke oplossingen zijn en de totale kosten. Ook wat wel en niet verzekerd wordt. Afspraak maken.

Centrumtandzorg - Goede tandzorg voor iedereen.

https://centrumtandzorg.nl/

De tandartswaar je graag komt. Een open, ongedwongen en vriendelijke sfeer waar aandacht is voor jou. Daar staan we voor bij Centrumtandzorg. Wij willen dat jij je op je gemak voelt en de juiste zorg krijgt. Ons ‘hoofdkwartier’ en algemene praktijk is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Voor bijzondere tandheelkunde hebben we naast ’s ...

JTV Suriname

https://jtvsuriname.com/

De Stichting Jeugtandverzorging is een non-profit organisatie, die garant staat voor betaalbare basis tandheelkundige zorg voor een ieder in Suriname. Dit doet zij middels: het opleiden van tandheelkundige professionals en het bieden van preventieve en curatieve zorg. Visie van de Stichting Jeugdtandverzorging (JTV)

Home - JTV

https://jtv-amsterdam.nl/

De overheid vindt tandverzorging voor kinderen enorm belangrijk. Daarom worden alle kosten van de tandarts voor kinderen tot 18 jaar vergoed. Ontdek welke afspraken we hebben gemaakt met de zorgverzekeraars.

Hoe verzorg je de tanden van je pup? In 5 stappen naar een gezond gebit ...

https://www.versele-laga.com/nl/be/voor-jouw-dier/honden/verzorging/hoe-begin-je-aan-tandverzorging-bij-je-pup

Wist je dat een hond ook zijn tanden laat poetsen? Begin hiermee op jonge leeftijd met ons stappenplan voor tandverzorging en hygiëne bij puppy.

Tandverzorging van een kind: tips en tricks | Oral-B

https://www.oralb.nl/nl-nl/mondhygiene/levensfasen/kinderen-mondverzorging/gebit-kinderen-mondhygiene-tips

Tips en tricks voor de tandverzorging bij kinderen vind je op de website van Oral-B. Ontdek nu hoe je tandenpoetsen voor jouw kinderen leuk kunt maken!

Bewezen tandverzorging: Voor gezonde en schone tanden | Manufactum

https://www.manufactum.nl/tandheelkundige-zorg-c199669/

Emerald Water. € 13,90 Basisprijs: € 139,00/l. Laboratoire Médiadem. Natuurlijk flosdraad. € 12,90 Basisprijs: € 1,08/m. Menthol en fluoride. Veel tandpasta's, -poeders of -zouten worden aangeboden in varianten met en zonder menthol. Menthol, vaak in de vorm van mentholhoudende pepermuntolie, verbetert de smaak en zou een slechte adem ...

Mondverzorging - Basis voor een stralende glimlach | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/verzorging/mondverzorging

Bij Kruidvat hebben we alles wat je nodig hebt voor een stralende glimlach. Ontdek het brede aanbod mondverzorging.

Mondverzorging - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/mondzorg/mondverzorging

10 tips voor een gezonde mond. 6 tips om gaatjes te voorkomen. Poetstechnieken. Praktische tips bij afweergedrag. Reiniging tussen tanden en kiezen. Slechte adem. Tandenpoetsen. Reiniging kunstgebit, implantaten en mondholte. Video: omgaan met afweergedrag bij mondzorg.

10 tandverzorging tips voor een gezond gebit

https://www.optimalegezondheid.com/10-tandverzorging-tips-gezond-gebit/

Leer hoe je je tanden kunt verzorgen met een dieet, een goede borstel, een tongschraper en natuurlijke bleekmiddelen. Ontdek ook welke voedingsmiddelen je tanden kunnen helpen en welke je moet vermijden.

Tips voor tandverzorging bij Ouderen - Ouderenwegwijs.nl

https://www.ouderenwegwijs.nl/tips-voor-tandverzorging-bij-ouderen/

Met de juiste zorg kunnen ouderen hun tanden gezond houden en problemen voorkomen. In dit artikel bespreken we enkele essentiële tips voor tandverzorging bij ouderen, zodat ze kunnen blijven genieten van een stralende glimlach en een goede mondgezondheid.

Tandverzorging | Zelfzorg.nl

https://www.zelfzorg.nl/gezond-blijven/tandverzorging

Gezond tandvlees is lichtroze van kleur Het ligt stevig rondom je tanden en kiezen.

Tanden poetsen, hoe kun je dat het beste doen? Tips, uitleg en stappen.

https://weethetsnel.nl/instructie/394-Tanden-poetsen-hoe-kun-je-dat-het-beste-doen-Tips-uitleg-en-stappen

Tandverzorging is belangrijk voor de gezondheid van je tanden. Maar hoe kun je het beste je tanden poetsen? In deze instructie wordt uitgelegd wat de beste beweging is, welke tandenborstel je het beste kunt gebruiken en waarmee je rekening moet houden voor een goede adem en gezond gebit.

Mondverzorging: alles wat je moet weten | Etos

https://www.etos.nl/advies/mondverzorging/

Mondverzorging. Het is belangrijk om jouw mond goed te verzorgen. Helaas heeft het weer, maar bijvoorbeeld ook voeding invloed op de gezondheid van jouw mond. Wat kun je doen bij pijn of klachten? Lees alles over mondverzorging, van een pijnlijke tong tot gescheurde mondhoeken! Mondverzorging.

Gezonde tanden & mond » Dr. Hauschka | Dr. Hauschka

https://www.drhauschka.nl/mondverzorging-tandverzorging/advies/

Dr.Hauschka Med in gesprek met W. Güldenstern, dokter in de tandheelkunde. Wat onderscheidt de holistische tandheelkunde van de reguliere aanpak? Onze tanden zijn meer dan mechanische instrumenten van het spijsverteringsstelsel. Zij drukken onze individualiteit uit en onze veelzijdige uiteenzetting met het leven.

Tips voor een optimale tandverzorging en mondverzorging

https://www.orthodontist-admiraal.be/nl/tandverzorging-en-mondverzorging-voor-een-gezond-gebit

Een goede tandverzorging en mondverzorging is van belang voor een optimale gezondheid. Neem alvast onze tips door. Fleur Admiraal heeft je hiervoor ook het beste advies bij het dragen van een beugel.

Tanden verzorgen | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/tanden-verzorgen

De bacteriën in tandplak maken uw tanden en kiezen kapot. U krijgt gaatjes en uw tanden en kiezen kunnen pijn doen. Verzorg uw tanden goed: Eet en drink weinig of geen suiker en frisdranken. Poets uw tanden 2 keer op een dag. Poets steeds 2 minuten. Gebruik ook flosdraad, stokers of ragers.

10 huismiddeltjes om tandsteen op je tanden te verwijderen

https://dental365.nl/10-huismiddeltjes-om-tandsteen-op-je-tanden-te-verwijderen/

9- Scrub met sesamzaad. Geloof het of niet, maar kauwen op sesamzaadjes is een andere manier om tandplak uit uw mond te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is een handvol sesamzaadjes in je mond stoppen en erop kauwen, maar niet doorslikken. Zodra u de zaadjes hebt gekauwd, poetst u uw tanden goed.

Tandverzorging, het jaar door met een glimlach | CM

https://www.cm.be/nl/tandverzorging

CM biedt je informatie en terugbetaling voor je mondzorg. Ontdek hoe je je gebit kunt behouden, wat een tandprothese of orthodontie kost en hoe je je kinderen kan motiveren om te poetsen.

Tandverzorgd 750 - de meest complete tandartsverzekering

https://www.menzis.nl/zorgverzekering/tandartsverzekering/tandverzorgd-750

Tandarts behandeling 75%. Na ongeval Tot €10.000. TandVerzorgd 750 is een uitgebreide tandartsverzekering. U krijg tandartskosten na een ongeval tot € 10.000 vergoed. Controles worden voor 100% en overige behandelingen voor 75% vergoed tot maximaal € 750. Orthodontie tot 18 jaar wordt vergoed tot € 2000 (soms geldt een wachttijd ).