Tandverzorging online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Tand- & Mondverzorging kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/tand-mondverzorging/12503/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar Tand- & Mondverzorging? Tand- & Mondverzorging koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis

Bezoek Bol.com met korting
2.75% korting

Mondverzorgingsproducten kopen op Plein | Jouw online drogist

https://www.plein.nl/verzorging/mondverzorging/

Mondverzorgingsproducten kopen op Plein. Alles voor de ultieme verzorging van je tanden en gebit vind je op Plein. Ontdek ons uitgebreide assortiment met merken als Philips Sonicare, Listerine, Interprox, Lactona, Oral-B, Elmex en Waterpik. Bestellingen vanaf 35,- binnen Nederland en België bezorgen wij gratis bij je thuis.

Bezoek Tshirt-plein.nl met korting
1.50% korting
Pharmamarket.nl korting

Alle soorten tandverzorging voor een goede mondhygiëne

https://www.pharmamarket.nl/verzorging-schoonheid-hygiene/mond-tanden.html

Levering binnen 1 à 2 werkdagen. - 24%. Perio-Aid Intensive Care Mondspoelmiddel | 500 ml. Mondspoeling voor de ondersteuning van de mondhygiëne in geval van tandvleesaandoeningen en tandheelkundige behandelingen. € 7,52 € 9,95 *. Levering binnen 1 à 2 werkdagen. - 35%. Vitis Sensitive Tandpasta | 75 ml.

Bezoek Pharmamarket.nl met korting

Tanden flossen gezond voor je gehele mond | Oral-B

https://www.oralb.nl/nl-nl/mondhygiene/mondverzorging/flosdraad/is-flossen-goed

Het helpt ook tandbederf voorkomen en kan het risico op het ontwikkelen van een tandvleesaandoening verminderen door het verwijderen van tandplak. Daarnaast kan je tijdens het flossen regelmatig je mond controleren op zwellingen en roodheid. Tijdens het flossen heb je de mogelijkheid eens goed naar je tanden, tong en tandvlees te kijken.

Mondverzorging - voor een gezonde glimlach | Zalando

https://www.zalando.nl/beauty-mondverzorging/

Shop tandverzorging voor stralend gezonde tanden. Tandpasta Floss Mondspoelingen Borsteldelen Tandproducten met actieve kool Tandreinigingssystemen 🧡 Houd jezelf warm dit seizoen met Cyber Week-deals met kortingen tot 70%

Tandenstokers kopen? Shop de beste tandenstokers | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/verzorging/mondverzorging/tandenstokers

Voordelige tandenstoker. Kruidvat bewijst dat een schoon gebit helemaal niet duur hoeft te zijn. Zo vind je de beste merken tandenstokers altijd scherp geprijsd. Of kies voor de veelgeprezen en voordelige tandenstokers van Kruidvat Merk. Houd de folder en deze website in de gaten voor extra korting en 1+1 gratis aanbiedingen.

Hygiëne tandarts | Tandartsverzekering.nl

https://www.tandartsverzekering.nl/hygiene-tandarts.html

Om een goede hygiëne bij de tandarts te waarborgen heeft de KNMT een richtlijn opgesteld. In dit artikel wordt de richtlijn van de KNMT toegelicht en lees je over aandachtspunten omtrent hygiëne bij de tandarts. Er is tevens aandacht besteed aan het indienen van een klacht bij ontevredenheid.

Tips voor een optimale tandverzorging en mondverzorging

https://www.orthodontist-admiraal.be/nl/tandverzorging-en-mondverzorging-voor-een-gezond-gebit

Je mond en tanden kunnen dus zwaar op de proef gesteld worden. Een dagelijkse mondverzorging en tandverzorging is dan ook noodzakelijk voor een gezonde mond en tanden. Wij geven je alvast enkele tips voor een goede tandverzorging en mondverzorging. Tandenpoetsen als belangrijkste onderdeel bij tandverzorging

Kun je tandsteen zelf verwijderen? | Philips

https://www.philips.nl/c-e/pe/tandheelkundige-en-mondverzorging/tand-en-mondverzorging-tips/kun-je-tandsteen-zelf-verwijderen.html

Hoewel je tandplak thuis gemakkelijk zelf kunt verwijderen, kan zelf tandsteen verwijderen leiden tot ernstige verwondingen. Dit is dus een taak voor je tandarts. Gelukkig kun je met een goede mondverzorging wel de aanmaak van tandsteen voorkomen.

Tanden Schoonmaken – Wat je kunt verwachten | Oral-B NL

https://www.oralb.nl/nl-nl/mondhygiene/levensfasen/volwassenen/tandreiniging-bij-de-tandarts

Er zijn meerdere verschillende soorten flosdraad inclusief flosdraadhouders, satijnfloss en ribbon floss. Om goed te flossen ga je als volgt te werk: Als je satijnfloss of ribbon floss gebruikt, breek je een stukje van zo'n 45 cm af zodat je een schoon stukje hebt voor elk tand. Wikkel het tandfloss rond je wijs- of middelvinger aan een hand en ...

Veelvoorkomende behandelingen bij de tandarts | Gezondheidsplein.nl

https://www.gezondheidsplein.nl/dossiers/behandelingen-tandarts/item123568

Curatieve tandartsbehandelingen. Curatief betekent ‘genezen’. Met een curatieve behandeling zal de tandarts een bestaand probleem oplossen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van verstandskiezen, het missen van tanden of kiezen in het gebit of het verhelpen van kaakpijn. Er is dus een bepaald probleem ontstaan dat opgelost moet worden.

10 tandverzorging tips voor een gezond gebit

https://www.optimalegezondheid.com/10-tandverzorging-tips-gezond-gebit/

In dit artikel deel ik 10 tips met je voor een optimale tandverzorging. Mooie tanden en een witte glimlach hoeven helemaal niet duur te zijn of veel tijd te kosten. Integendeel, met een beetje gezond verstand kom je al heel ver! Laten we beginnen... 1. Een dieet voor je tanden.

Tandverzorging | Tandverzorgingsartikelen op notino.nl

https://www.notino.nl/tandverzorging/

Alles voor je tandverzorging op één plek. Voorkom tandbederf en -verkleuring en geniet van prachtig witte tanden en een frisse adem. Bij ons vind je alles voor je tanden en mondverzorging op één plek. Kies goede tandproducten, een tandenborstel en andere artikelen voor een gezond gebit, poets je tanden tweemaal per dag en je hoeft nooit ...

10 huismiddeltjes om tandsteen op je tanden te verwijderen

https://dental365.nl/10-huismiddeltjes-om-tandsteen-op-je-tanden-te-verwijderen/

9- Scrub met sesamzaad. Geloof het of niet, maar kauwen op sesamzaadjes is een andere manier om tandplak uit uw mond te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is een handvol sesamzaadjes in je mond stoppen en erop kauwen, maar niet doorslikken. Zodra u de zaadjes hebt gekauwd, poetst u uw tanden goed.

Alles over professionele gebitsreiniging | Philips

https://www.philips.nl/c-e/pe/tandheelkundige-en-mondverzorging/tand-en-mondverzorging-tips/professionele-gebitsreiniging.html

In dit artikel leggen we uit hoe vaak een dieptereiniging van je tanden nodig is, hoelang het duurt om je tanden te laten schoonmaken, wie het nodig heeft, hoeveel het kost en of professionele gebitsreiniging pijnlijk is.

Tandverzorging | Zelfzorg.nl

https://www.zelfzorg.nl/gezond-blijven/tandverzorging

Tandverzorging. Gezond tandvlees is lichtroze van kleur; Het ligt stevig rondom je tanden en kiezen. Tandvlees zit niet rechtstreeks vastgehecht aan het glazuur van je tanden. Hierdoor is rondom je tand of kies altijd een kleine opening van ca. 1 – 3 mm: de ‘pockets’.

Tand Info: Alles over tandverzorging

https://www.tandinfo.nl/

74 Elektrische tandenborstels in testfase 2022 Tanden bleken - Goedkope kits of tandarts? Sonic tandenborstels op test: insider tips & testwinnaars 2022 Elektrische tandenborstels van Oral-B in de test Ultrasone tandenborstels in test Op deze pagina vindt u duidelijk begrijpelijke adviezen voor een uitgebreide mondhygiëne. Een van de meest effectieve maatregelen: het vinden van de

Gezond tandvlees krijgen en houden | Philips

https://www.philips.nl/c-e/pe/tandheelkundige-en-mondverzorging/tand-en-mondverzorging-tips/gezond-tandvlees-krijgen-en-houden.html

Gezond tandvlees is een voorwaarde voor een gezond gebit en in bredere zin voor een gezond lichaam. Als je tandvlees ziek is, kunnen de volgende symptomen optreden: licht bloedend tandvlees bij het poetsen, gezwollen of gevoelig tandvlees, paarse verkleuring in plaats van gezond roze en een slechte adem.

De 6 beste tips tegen tandplak en tandsteen - BLOG Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/blog/verzorging/mondverzorging/weg-met-tandplak-en-tandsteen/

Weg met tandplak en tandsteen! Tandplak en tandsteen, twee dingen die je niet wilt hebben.Maar wat is het precies en hoe kom je er vanaf? We leggen het uit en met onze tips ga jij de strijd aan.

Mondverzorging - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/mondzorg/mondverzorging

Onderaan deze pagina vind je tips over allerlei onderwerpen met betrekking tot mondzorg, zoals tandenpoetsen, reiniging tussen tanden, reinigen van een kunstgebit, implantaten en mondholte, droge mond, slechte adem en de palliatieve fase.. Algemene tips. De positie van de cliënt is bij voorkeur zittend.

Reiniging tussen tanden en kiezen - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/kennis-delen/tips/reiniging-tussen-tanden-en-kiezen

Reiniging tussen tanden en kiezen. Reiniging tussen tanden en kiezen wordt ook wel interdentaal reinigen genoemd. Het is verstandig om naast het tandenpoetsen ook interdentaal te reinigen. Dit komt omdat de tandenborstel de ruimte tussen de tanden niet bereikt. De rager is het meest effectief, floss is het minst effectief.

Mondverzorging - Basis voor een stralende glimlach | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/verzorging/mondverzorging

Flosdraad. Kunstgebitreiniger. Kleefpasta. Tongreinigers. Goede mondverzorging is de basis voor een stralende glimlach. De combinatie van tandenpoetsen, de ruimte tussen je tanden reinigen en gezonde voeding is hiervoor van essentieel belang. Om de mondhygiëne te bevorderen, kies je uit verschillende producten voor een gezond gebit.

Tandverzorging, het jaar door met een glimlach | CM

https://www.cm.be/nl/tandverzorging

met een glimlach. Een gezond gebit bezorgt je niet alleen een stralende glimlach, maar beïnvloedt ook je algemene gezondheid. CM geeft je een duwtje in de rug met een pak informatie over tandverzorging en een terugbetaling voor orthodontie en tandprothesen.