Tongreinigers online kopen

2.00% korting
Tandenborstel.com korting

Tongreinigers/Tongschrapers vanaf 2,85 | Tandenborstel.com ...

https://www.tandenborstel.com/mondverzorging/dagelijkse-mondverzorging/tongreinigers/

Met een tongreiniger schraapt u de bacteriën van de tong, het verwijdert plak en aanslag op de tong waardoor deze gereinigd wordt. Een schone tong is een van de belangrijkste dingen en hoort daarom ook bij de dagelijkse mondverzorging. Daarnaast zorgt een schonere tong ook voor minder aanmaak van tandplak.

1.00% korting
Bol.com korting

Gum Tongreiniger - 1 stuk | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/gum-tongreiniger-1-stuk/9200000005931562/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Productbeschrijving. Gum Tong Reiniger is ontwikkeld voor optimale reiniging en heeft twee rijen borstelharen en tongschrapers. Het helpt plak en bacteriën van de tong te verwijderen om een frissere adem te bewerkstelligen.

2.75% korting
Voordeeldrogisterij korting

Voordeeldrogisterij.nl | Tongreinigers - Tot 70% korting

https://www.voordeeldrogisterij.nl/verzorging/mondverzorging/tongreinigers/

Met de tongreinigers van Voordeeldrogisterij.nl schraap je ook alle bacteriën weg. Ook geeft het een beter smaakgevoel en een betere immuniteit. Tongreinigers zijn een effectieve oplossing voor het schoonmaken van uw tong. Daarnaast krijgt u door het gebruik van de tongschraper en de mondspray ook een frisse adem.

1.75% korting

Tongreinigers kopen op Plein | Alles voor je dagelijkse verzorging

https://www.plein.nl/verzorging/mondverzorging/spoelen-en-poetsen/tongreinigers/
Gevonden in: Plein kortingscode

Tongreinigers kopen op Plein | Alles voor je dagelijkse verzorging. Gratis bezorging vanaf 35,- * Bestelling uiterlijk donderdag in huis * Gratis retourneren CO2 neutraal bezorgd. Klantenservice Zakelijk. Verzorging. Mondverzorging. Spoelen & poetsen. Tongreinigers.

Tongreiniger – Mondzorg Scheveningen – Den Haag

https://mondzorgscheveningen.tandartsennet.nl/mondgezondheid-encyclopedie/tongreiniger/

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen.

Tongreiniger – Tandartspraktijk Wijlre – Wijlre

https://tandartspraktijkwijlre.tandartsennet.nl/mondgezondheid-encyclopedie/tongreiniger/

Tongreinigers, mondspoel-, gorgelmiddelen en mondsprays zijn zonder recept verkrijgbaar. Hoe gebruikt u een tongreiniger of -schraper? Steek uw tong zo ver mogelijk uit uw mond. Plaats de tongreiniger zo ver mogelijk achter op uw tong. Oefen kracht uit op de schraper en druk uw tong plat.

Beste Tongschraper? | Top10 goede tongreinigers!

https://www.tongschrapers.nl/beste-tongschraper-tongreiniger/

8. Oxyd8 Tongreiniger. De Oxyd8 tongschraper oogt wat goedkoop en eenvoudig maar staat in de top10, omdat het schrapertje ook karteltjes bevat. Daarmee laat Oxyd8 alsnog honderden tongreinigers achter zich. Echter is er voor deze prijs wellicht een betere schraper te vinden, zoals die hierboven staan beschreven.

Tongreiniging | voordelig online kopen | Drogist.nl

https://www.drogist.nl/online-drogist-gezicht/mondverzorging/tongreiniging.htm

Halita Tongreiniger. ex. 6,29. Voorraad update. Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Tongreiniging voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Tongreiniging producten voor 20:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Amano Tongreiniger | Tijdelijk slechts €18,50 - De MondzorgZaak

https://www.demondzorgzaak.nl/amano-tongreiniger-tongschraper

Probeer te vermijden dat neusbacteriën op de tong te belanden. Dit kun je realiseren door de neus te snuiten en de neusgaten te voorzien van Nasal Sinus Powerdrops, een bewezen middel tegen tongaanslag en slechte adem. Poets de tong met Amano en gebruik bij voorkeur een tonggel zoals Miradent, Tung of Take One.

Tong reinigen: Voordelen tongreinigers bij mondgezondheid

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/188172-tong-reinigen-voordelen-tongreinigers-bij-mondgezondheid.html

Tong reinigen: Voordelen tongreinigers bij mondgezondheid. Dagelijks de tanden poetsen en flossen en mondwater gebruiken is niet altijd voldoende om de adem fris en gezond te houden. Een tongreiniger in de vorm van een tandenborstel, een tongschraper of een lepeltje is namelijk eveneens een essentieel mondverzorgingsproduct.

2.00% korting
Amazon.nl korting

Tongschraper (2 stuks), genezen slechte adem (medische kwaliteit ...

https://www.amazon.nl/roestvrijstalen-tongreinigers-tongschrapers-seconden-door-RONAVO/dp/B086W2GPNT

Tongschraper (2 stuks), genezen slechte adem (medische kwaliteit), roestvrijstalen tongreinigers, 100% BPA-vrije metalen tongschrapers frisser adem in seconden.door RONAVO… : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke verzorging

Kruidvat Tongreiniger | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-tongreiniger/p/4210025

De Kruidvat Tongreiniger schraapt de aanslag en bacteriën van je tong. De Kruidvat Tongreiniger heeft een dubbele werking van een borstel en schraper voor een optimaal resultaat. De zacht rubberen grip geeft comfort en een controle tijdens het gebruik. Hoe gebruik je de Kruidvat Tongreiniger? • Steek je tong zo ver mogelijk uit je mond.

Getest: Top 10 Beste Tongschraper (2022) - VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/beste-tongschraper-tongreiniger/

Top 15 Beste Tongreinigers Van 2022 (Leestip) 10 x Mondwater Tegen Witte Tong Aanslag; Tong Schrapen; Witte tong oorzaken; Bruine (Harige) Tong; Pijnlijke Tong; Zwarte tong; Gele Tong; Vieze tong; 10 Oorzaken + Behandeling; Grijze tong; Groene tong; Leukoplakie; Amandelstenen. Amandelstenen Verwijderen; Witte Brokjes Keel; Amandelstenen weglaseren in het ziekenhuis

OraBrush Tongreiniger | Verwijdert ademgeur en tongaanslag

https://www.demondzorgzaak.nl/orabrush-tongreiniger

Tongreinigers; Tongsprays; Tongdruppels; Tong gel; Diversen. Kauwgom; Instrumenten; Plakverklikkers; Overige producten; Sport & Gebit; Orthodontie en Beugel; Kinderen; Kunstgebit; Dierenverzorging; Natuurlijke Mondproducten; Oplossingen. Aften en mondzweertjes; Amandelstenen; Droge mond; Gaatjes; Geïrriteerde neus; Gevoelige tanden; Ontstoken tandvlees; Slechte adem; Tandenknarsen; Tandsteen

Tongreinigers en tongschrapers - Tandartsenpraktijk R.C.M. van Gorp

https://www.tandartsvangorp.nl/tongreinigen

Een goede tongreiniging. Naast het poetsen van tanden, flossen en mondwater is het belangrijk te zorgen voor een goede tongreiniging. Hiervoor is de tongschraper het meest geschikt. Op de tong zitten zogenaamde tonghaartjes. Sommige mensen hebben last van een slechte adem.

Smellwin Tongreiniger | 's Werelds beste metalen tongreiniger

https://www.demondzorgzaak.nl/smellwin-tongreiniger

Tongafval wordt door bacteriën afgebroken en omgezet in dimethylsulfide en methylmercaptaan. De geur hiervan kan worden vergeleken met rottend vlees. Tegelijkertijd wordt door de aanwezigheid van tongbacteriën de kans vergroot op smaakvervaging, tandplak en tandvleesproblemen.

Etos Tongreiniger 1 stuk 1 EA | Etos

https://www.etos.nl/producten/etos-tongreiniger-1-stuk-120597366.html

Het product. Etos tongreiniger verwijdert bacteriën van je tong en helpt een slechte adem te verminderen. Je tong en mond voelen hierdoor weer fris aan. • Per stuk. • Verwijdert bacteriën van je tong. • Is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en mondhygiënisten.

De 25 Allerbeste Tongreinigers Op Rij. Een Schone Tong in 1 Minuut.

https://www.demondzorgzaak.nl/tong-reinigen-poetsen-schrapen/tongreinigers

Metalen tongreinigers zijn vlak en bereiken deze ‘binnenste’ vezels niet altijd. Het nadeel van een plastic tongschraper is dat ze (vanwege hygiënische redenen) om de 3 maanden moeten worden vervangen. Metalen tongschrapers gaan soms jarenlang mee. Amano gaat bijvoorbeeld zo’n 15 jaar mee, mits goed verzorgd.

Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

https://www.tongschrapers.nl/

Er zijn in Nederland verschillende tongreinigers te bestellen zoals Halita, Scrapy, Gum of Lactona. Niet alle reinigers zijn allemaal even effectief. Slimme tips voor het reinigen van de tong en vervolgens ook het schoonhouden van de tong vind je op deze pagina.

Last van een slechte adem? Maak gebruik van tongreinigers! - Tandwinkel.nl

https://tandwinkel.nl/producten/tongreinigers/

Wil je een frisse en gezonde adem? Doordat er bacteriën op je tong verzamelen, kan er een slechte adem ontstaan. Een tongreiniger, ook wel tongschraper, helpt je om de bacteriën van je tong te verwijderen en verbetert zo de mondhygiëne. Bij Tandwinkel verkopen wij tongreinigers in verschillende maten. Je koopt al een tongreiniger vanaf € 1.15.

Gum Dual Action Tongreiniger | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/gum-dual-action-tongreiniger/p/732473

Product Informatie. Reinig je tong en verwijder hardnekkige aanslag met de Gum Dual Action Tongreiniger. De tongreiniger heeft een dubbele werking. De ene zijde schraapt je tong en dan andere zijde poetst je tong schoon. EAN code:0070942302777.