Flosdraad online kopen

1.50% korting
Tandonline.nl korting

Verschillende soorten flosdraad

https://www.tandonline.nl/blog/flosdraadinallesoortenenmaten

Dikker flosdraad verwijdert namelijk meer plak, simpelweg omdat de oppervlakte groter is. Ook is dik flosdraad makkelijker vast te houden dan dun flosdraad. Een derde voordeel is dat dikker flosdraad minder snel rafelt of breekt. Flosdraad met een waxlaag

1.00% korting
Bol.com korting

Flosdraad kopen? Alle Flosdraad online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/flosdraad/33230/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Flosdraad is een speciaal draad van zijde of nylon dat wordt gebruikt om mee te flossen. U gebruikt het floss als middel om het gebit schoon te maken op moeilijk te bereiken plekken. Doordat het draad dun is, kunt u dit gebruiken om tussen de kiezen en tanden te reinigen.

7.00% korting

Kun je beter flosdraad, tandenstokers of ragers gebruiken?

https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a42633309/kun-je-beter-flosdraad-tandenstokers-of-ragers-gebruiken/
Gevonden in: Quest.nl kortingscode

Flossen voelt heel verantwoord en probaat, maar dat touwtrekken binnensmonds blijkt in de praktijk maar matig te werken, vertelt Nicky Beukers. Ze is parodontoloog van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. ‘Uit recent onderzoek van onze afdeling kwam naar voren dat flosdraad plak niet effectief verwijdert.’

Soorten flosdraad: de voordelen en de nadelen | Oral-B

https://www.oralb.nl/nl-nl/mondhygiene/mondverzorging/flosdraad/soorten-flosdraad-voordelen-en-nadelen

Soorten flosdraad. De keuze voor een basisproduct zoals een flosdraad kan overweldigend lijken, maar het maakt eigenlijk niet uit zo lang je de floss maar elke dag gebruikt. Elk type tandfloss heeft zijn voor-en nadelen. Hier volgen enkele aanwijzingen om te onthouden bij het kiezen van een floss:

Tandzijde - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Tandzijde

Tandzijde, ook wel floss of flosdraad genoemd, bestaat uit zijden of nylon geweven draadjes die met een waslaag omgeven zijn. Tandzijde dient om de interdentale ruimtes (dit zijn de ruimtes tussen twee tanden) te reinigen en cariës te voorkomen.

Care Flossdraad fluor bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/product/wi207313/care-flossdraad-fluor

Care Flossdraad fluor. 50 mtr Prijs per MT € 0,03. 1.49. Care Flosdraad met was, mintsmaak en fluoride verwijdert etensresten en tandplak tussen de tanden en kiezen. Fluoride helpt het tandglazuur te versterken. Gewaxt, waardoor het makkelijker tussen tanden en kiezen glijdt. Aanbevolen door experts.

Jordan Green Clean Flosdraad kopen bij Holland & Barrett

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/product/jordan-green-clean-flosdraad-60042121

Jordan Green Clean flosdraad verwijdert tandplak en etensresten op plekken tussen je tanden en kiezen waar je met een tandenborstel niet zo makkelijk bij kan. Door elke dag te flossen verklein je de kans op tandvleesproblemen en bescherm je je gebit tegen tandbederf en tandsteen.

Flosdraad | Interdentaal Online Drogisterij.net

https://www.drogisterij.net/verzorging/mondverzorging/interdentaal/flosdraad/

Flosdraad | Online snel en Gemakkelijk Flosdraad kopen | Voor 22:00 Besteld, Morgen in Huis | Drogisterij.net Skip to content Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Flosdraad bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/drogisterij/verzorging/mondhygiene/mondreiniging/flosdraad

Op zoek naar flosdraad? Hier vind je een overzicht van alle flosdraad bij Albert Heijn Grootste assortiment Beste kwaliteit. Bekijk producten!

Oral-B Essential Flosdraad Munt 1 EA | Etos

https://www.etos.nl/producten/oral-b-essential-flosdraad-munt-110267427.html

Het product. Oral-B Essential Floss reinigt waar uw tandenborstel niet bij komt en plekken waar tandplak opgebouwd wordt. Verwijdert tandplak-bacteriën in de ruimte tussen de tanden en langs de tandvleesrand. Rafel- en scheurvrije vezels: scheuren minder snel voor extra gemak en comfort.

Beste Flosdraad? Top 3 Met Heel Veel Ervaringen! (2023) - Krullenacademie

https://krullenacademie.nl/beste-flosdraad/

De meest voordelige optie is toch wel een flosdraad. Bijkomend voordeel is dat je een flosdraad makkelijk met je mee kunt nemen. Ook als je een dagje uit bent, kun je hierdoor tussendoor jouw tanden flossen. Daarmee weet je echt de gebieden tussen jouw tanden en het tandvlees goed te reinigen.

Flosdraad kopen? Bekijk ons online assortiment | Etos

https://www.etos.nl/mondhygiene/flosdraad/

Bij Etos heb je een ruime keuze uit flosdraad van verschillende merken, zoals Oral-B , Gum en Etos Eigen Merk. Met flosdraad verwijder je gemakkelijk moeilijk verwijderbare etensresten. Zo voorkom je tandvleesproblemen en creëer je een frisse adem. Dat lukt natuurlijk niet met flosdraad alleen.

Flosdraad kopen bij de online drogist van Nederland.

https://www.deonlinedrogist.nl/flosdraad/

Flosdraad zonder waxlaag: dit is een dunne nylon draad waarmee u makkelijk tussen kleine ruimtes kunt flossen. Het nadeel is wel dat de draad sneller kapotgaat; Flosdraad met waxlaag: dit is een nylon draad met een dun laagje was eromheen. De draad gaat minder snel kapot en u snijdt minder snel in uw tandvlees;

Beste Flosdraad: Getest [2023] - #1 Consumentenbond

https://bestedrogistentest.nl/beste-flosdraad/

Flosdraad 7: de OrganiBrush Flosdraad In Glazen Potje garandeert duurzame mondverzorging. Volledig Nederlands merk; Gemaakt van duurzaam materiaal (100% recyclebaar glazen potje) Met frisse mintsmaak; Flosdraad verrijkt met charcoal zijde om tandplak en voedselresten te verwijderen.

Flossdraad | Tandzijde | notino.nl

https://www.notino.nl/flossdraad/

Flosdraad zonder wax is geschikt voor mensen die het flossen al onder de knie hebben. Gefluoriseerde flosdraad reinigt de interdentale ruimtes en versterkt bovendien het tandglazuur. Flosdraad met menthol geeft een frisse mentholgeur af. Flosdraad voor implantaten is speciaal aangepast voor het reinigen van tanden met kronen, bruggen of een beugel.