Mondwater online kopen

3.50% korting
Holland & Barrett korting

Mondwater | Mondspoeling kopen bij Holland & Barrett

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/persoonlijke-verzorging/mondverzorging/mondwater/

Mondwater (of mondspoeling) is een onderdeel van de dagelijkse mondverzorging. Spoelen met mondwater is een goede aanvulling op tandenpoetsen, en veel mensen houden van het frisse gevoel dat het je geeft. Bij Holland & Barrett verkopen we goede, natuurlijke mondspoelingen.

Bezoek Holland & Barrett met korting

De Beste 10 Mondwaters van 2024 Getest - VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/beste-mondwater/

Zoek je een mondwater dat effectief is, maar ook mondvriendelijk? Ontdek de top 10 mondwaters van 2024, getest en beoordeeld door experts. Lees over de voordelen, de ingrediënten en de prijs van elk mondwater.

Mondwater: functies, nadelen en tips | Lifestyle

https://lifestyle.fit/nl/gezondheid/Gezonde-gewoonten/mondwater-voordelen-risico%27s/

Hoewel mondwater essentieel is om de stank op korte termijn te verminderen, vraagt u zich misschien af of het nog andere voordelen biedt voor uw algehele mondgezondheid. Dat wil zeggen, u bent vast geïnteresseerd om te weten of fluoride een noodzakelijke stap is in de dagelijkse routine van mondhygiëne.

Mondwater bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/drogisterij/mondhygiene/mondreiniging/mondwater

Op zoek naar mondwater? Hier vind je een overzicht van alle mondwater bij Albert Heijn Grootste assortiment Beste kwaliteit. Bekijk producten!

Mondwater: 5 belangrijke vragen - Tandarts Els Dermaut

https://www.tandartselsdermaut.be/mondwater

Mondwater is een aanvulling voor een goede tand- en mondhygiëne, maar niet voor iedereen nodig. Lees hier wat je moet weten over het gebruik, de werking en de risico's van mondwater.

Oravall® Mondwater | 12 Uur lang een Frisse Adem (Tip) - De MondzorgZaak

https://www.demondzorgzaak.nl/oravall-mondwater

Oravall® Mondwater: 8 uur lang een prettige ademgeur. Voorkomt en bestrijdt effectief, maar veilig een slechte adem (halitose) Respecteert het natuurlijke evenwicht van de mondflora; Prettige, subtiele mintsmaak; Bevat geen SLS (sodium lauryl sulfaat), suiker, alcohol of kunstmatige smaak- en kleurstoffen; Een slechte adem komt vaker voor dan ...

Mondwater - deonlinetandarts.nl

https://www.deonlinetandarts.nl/mondspoeling/mondwater/

Heb je serieuze tandvleesontstekingen? Dan kun je mondwater voor ontstoken tandvlees kiezen. Hierbij is een kleine hoeveelheid chloorhexidine aan het mondspoelwater toegevoegd. Gebruik mondwater voor ontstoken tandvlees tijdelijk totdat de grootste problemen aan je tandvlees voorbij zijn.

Doet mondwater meer kwaad dan goed? | KRO-NCRV

https://kro-ncrv.nl/programmas/keuringsdienst-van-waarde/doet-mondwater-meer-kwaad-dan-goed

Waarom zouden tandartsen dan toch mondwater aanbevelen? Een tandarts in de uitzending stelt dat zij dat in de praktijk zelden doen: ‘Het doet vaak meer kwaad dan goed. De meeste collega's zijn het hiermee eens.’

Mondwater kopen? Shop nu online! | Etos

https://www.etos.nl/mondhygiene/mondwater/

Bij Etos koop je mondwater gemakkelijk én snel online! Creëer een frisse adem Gratis bezorging vanaf €30

Mondwater Top10? – Beste mondspoeling | Goed of Slecht?

https://www.mondwaterspoeling.nl/

Op deze website beschrijven we welke mondspoelingen goed zijn en welke je beter kunt vermijden. Bekijk hier ons top10 overzicht van de beste mondspoelmiddelen. Lees ook: Top 10 beste mondwaters. Beste mondwater tegen slechte adem. Beste mondwater zonder alcohol. Beste mondwater tegen ontstoken tandvlees.

Beste mondwater? Top10 goede mondspoelingen getest!

https://www.mondwaterspoeling.nl/beste-mondwater-test/

De meeste mondwaters zijn namelijk erg zuur en bevatten agressieve ingrediënten zoals alcohol, chloorhexidine, of peroxide. Gebruik deze spoelingen liever niet, want ze kunnen je tanden en mondweefsels aantasten. Hieronder lees je de Top10 van best geteste mondwaters. 1. OxyFresh ® = BESTE MONDWATER.

Top 10 Mondwaters Met Actieve Zuurstof - VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/top-10-mondwaters-met-actieve-zuurstof-uitleg/

En zo ja, welk mondwater kan ik dan het beste gebruiken? Vandaag de dag zijn er verschillende zuurstofrijke mondwaters, met verschillende formules en bestanddelen. We zochten het uit. Welk mondwater is het meest effectief, heeft de minste kans op bijwerkingen en is vrij van schadelijke ingrediënten? 1: OxyFresh Lemon Mint = Winnaar

Is mondwater goed of slecht? - Tandarts Alkmaar -TCN

https://tcn.nl/is-mondwater-goed-of-slecht/

Mondwater kan je mond reinigen en een frisse adem geven, maar sommige soorten mondwater bevatten schadelijke stoffen die je gezondheid kunnen aangetasten. Ontdek de voor- en nadelen van mondwater en de beste alternatieven voor een gezonde mondverzorging.

Richtlijnen voor dagelijks gebruik van LISTERINE ® mondwater

https://www.listerine.nl/advies/mondhygiene-bij-volwassenen/richtlijnen-voor-dagelijks-gebruik-van-listerine-mondspoelingen

Met tandenpoetsen bereik je slechts 25% van je mond. Gebruik LISTERINE® mondspoelingen elke dag na het tanden poetsen voor een optimale mondhygiëne. LISTERINE® mondwater helpt slechte bacteriën verwijderen in je hele mond, zelfs op plaatsen waar je moeilijk bij kunt!

Het beste mondwater en de soorten mondspoelingen| Oral-B NL

https://www.oralb.nl/nl-nl/mondhygiene/waarom-oral-b/mondwater/wat-is-het-beste-mondwater

Kies het mondwater wat het beste bij je klachten en de omstandigheden past. Leer de verschillen kennen, zodat je het juiste mondwater van Oral-B kunt kiezen.

Mondwater - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mondwater

Het voordeel van het gebruik van mondwater is dat dit op plekken kan komen waar een tandenborstel, tandenstoker of tandzijde niet bij kan. Zo verbetert de mondgezondheid en verkleint mogelijk de kans op cariës. Soorten. Er zijn verschillende soorten mondspoelmiddelen.

Mondwater gebruiken - wikiHow

https://nl.wikihow.com/Mondwater-gebruiken

Mondwater gebruiken. Als je mondwater op de juiste manier gebruikt, kan het je adem verfrissen, gaatjes helpen voorkomen en gingivitis (tandvleesontsteking) behandelen. De eerste en belangrijkste stap is het kiezen van het juiste soort...

Mondspoeling: welke kies je? | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/zelfzorg/oor-oog-en-mond/mondspoeling

Wat is mondspoeling en wat doet een chloorhexidine of een waterstofperoxide mondwater voor je gebit? Lees alles over mondspoeling. Altijd GRATIS afhalen in de winkel!

Mondwater | 30+ Bewezen Mondspoelingen (TIP) | A-Merken

https://www.demondzorgzaak.nl/spoelen/mondwaters

Bij de Mondzorgzaak vind je mondwater zonder alcohol en andere schadelijke ingrediënten. Ontdek de voordelen van mondwater met actieve zuurstof, kokosolie, sodiumbicarbonaat en melk-enzymen voor je gebit en mond.

Wat is mondwater? | kennisbank | VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/kennisbank/mondwater/

Mondwater is een vloeistof die je in je mond spoelt om je mondhygiëne te verbeteren. Het bevat ingrediënten die bacteriën doden, tandplak verminderen en tandbederf voorkomen. Lees meer over de voordelen, soorten en gebruik van mondwater.

Is mondwater goed of slecht? - tandartswereld.nl

https://www.tandartswereld.nl/is-mondwater-goed-of-slecht/

Is mondwater goed of slecht? Een goede mondhygiëne is essentieel voor een gezonde mond en een stralende glimlach. Naast regelmatig poetsen en flossen kan het gebruik van mondwater een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse mondverzorgingsroutine. Spoeling biedt extra voordelen, zoals het bestrijden van bacteriën, het verfrissen van de ...

Mondwater, Goed Of Slecht? | Dentalzorg Tandheelkunde

https://www.dentalzorg.nl/blog/mondwater

Mondwater kan de mond goed reinigen, maar ook de goede bacteriën doden die de bloedvaten beschermen. Lees meer over de gevolgen van antibacterieel mondwater en de alternatieven voor een goede gebitsverzorging.

Mondwater kopen & bestellen | Jumbo

https://www.jumbo.com/producten/drogisterij/mondverzorging/mondwater/

Mondwater gebruik je na het tandenpoetsen, je neemt een kleine hoeveelheid en zo spoel je de mond. Na een halve minuut spuug je het mondwater weer uit, slik dit nooit door. Bij Jumbo vind je verschillende soorten mondwater, in allerlei smaken. Kies het mondwater wat bij jou past.