Mondwater online kopen

3.50% korting
Holland & Barrett korting

Mondwater | Mondspoeling kopen bij Holland & Barrett

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/persoonlijke-verzorging/mondverzorging/mondwater/

Mondwater (of mondspoeling) is een onderdeel van de dagelijkse mondverzorging. Spoelen met mondwater is een goede aanvulling op tandenpoetsen, en veel mensen houden van het frisse gevoel dat het je geeft. Bij Holland & Barrett verkopen we goede, natuurlijke mondspoelingen.

Bezoek Holland & Barrett met korting
2.00% korting
Tandenborstel.com korting

Mondwater van alle A-merken | Bestel voordelig bij Tandenborstel.com

https://www.tandenborstel.com/mondverzorging/dagelijkse-mondverzorging/mondwater/

Mondwater waar actieve zuurstof in zit, helpt met het bestrijden van slechte bacteriën en voedt de goede bacteriën. Zo vindt er mooi balans plaats in uw mond. Mondwater als schoonmaakmiddel voor uw beugel . Draagt u een beugel? Dan is de mondspoeling van Vitis een perfecte uitkomst voor u. Dit mondwater houdt u beugel én uw mond schoon.

Bezoek Tandenborstel.com met korting

De Beste 10 Mondwaters van 2024 Getest - VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/beste-mondwater/

Hoe vind je het beste mondwater voor je gezondheid en smaak? Dit artikel beoordeelt de top 10 mondwaters van 2024 op basis van veelzijdige criteria, zoals veiligheid, werking, smaak en prijs. Ontdek de voordelen en nadelen van OxyFresh, RyttPro, OraLieve, Dr Brite en andere mondwaters.

Mondwater: functies, nadelen en tips | Levensstijl - Lifestyle

https://lifestyle.fit/nl/gezondheid/Gezonde-gewoonten/mondwater-voordelen-risico%27s/

Fluoride mondwater bedekt de tanden aantoonbaar om ze te versterken en tandplak te verminderen. Dit is echter geen vervanging voor het reinigen met een borstel en tandpasta. Het is belangrijk om een goede hygiëne te behouden met dagelijkse schoonmaak na elke maaltijd.

OxyFresh Mondwater | Bestel er 2 voor €25 - De MondzorgZaak

https://www.demondzorgzaak.nl/oxyfresh-mondwater

OxyFresh mondwater is een uniek spoelmiddel en kent niet zomaar miljoenen trouwe gebruikers over de hele wereld. De formule, bestaande uit actief zuurstof, zinklactaat en aloë vera, staat garant v oor een frisse adem, een rijke speekselvloed, schone amandelen, gezond tongweefsel, sterk tandvlees en een bacterievrij gebit.

Zelf mondwater maken: 100% natuurlijk recept!

https://healthyandbeautiful.nl/zelf-mondwater-maken-100-natuurlijk-recept/

Waarom zelf mondwater maken? Door je eigen zelfgemaakte mondwater te maken, heb je 100% controle over de ingrediënten. Je weet precies wat er in je mondwater zit en je kunt deze helemaal natuuurlijk maken als dit je voorkeur heeft. Je kunt ervoor kiezen om al dan niet etherische oliën toe te voegen en welke precies.

Mondwater: 5 belangrijke vragen - Tandarts Els Dermaut

https://www.tandartselsdermaut.be/mondwater

Mondwater: 5 belangrijke vragen. Mondwater is een goede aanvulling voor een goede tand- en mondhygiëne. Veel mondspoelmiddelen beweren dat ze gaatjes en tandplak kunnen voorkomen of een frisse adem veroorzaken. Bij heel wat mondwaters is dit ook effectief het geval, toch kan het niet alles voorkomen.

1000 Mondzorgtips | Droge Mond, Slechte Adem & Meer - VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/

Mondwater Slechte Adem; Tandpasta slechte adem: top 10 best getest (2024) Mondsprays Voor Frisse Adem; Natuurlijke Huismiddeltjes; Stinkende adem wat doen; Top 10 Tongschrapers; Geur Herkennen; Stinkende Adem In De Ochtend; Droge Mond. Oorzaken droge mond. Mondademhaling: 7 Slimme AfleerTrucs; Droge mond door slaapmasker? | Zo kom je eraf ...

Oravall® Mondwater | 12 Uur lang een Frisse Adem (Tip) - De MondzorgZaak

https://www.demondzorgzaak.nl/oravall-mondwater

Oravall® Mondwater: 8 uur lang een prettige ademgeur. Voorkomt en bestrijdt effectief, maar veilig een slechte adem (halitose) Respecteert het natuurlijke evenwicht van de mondflora. Prettige, subtiele mintsmaak. Bevat geen SLS (sodium lauryl sulfaat), suiker, alcohol of kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Uitkijken Voor Odol Mondwater? De Voor- En Nadelen (Tip)

https://www.vraagdetandarts.nl/uitkijken-voor-odol-mondwater-de-voor-en-nadelen-tip/

Odol mondwater vermeldt duidelijk dat het geen alcohol heeft toegevoegd aan haar product. Dit is belangrijk, want alcohol kan de mond uitdrogen en is in de meeste gevallen te agressief voor een goede werking. Bovendien bevat Odol mondwater geen suiker, wat diverse nadelige effecten heeft bij toevoeging aan mondproducten.

Mondwater bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/drogisterij/mondhygiene/mondreiniging/mondwater

Op zoek naar mondwater? Hier vind je een overzicht van alle mondwater bij Albert Heijn Grootste assortiment Beste kwaliteit. Bekijk producten!

Mondwater - deonlinetandarts.nl

https://www.deonlinetandarts.nl/mondspoeling/mondwater/

Bluem® mondwater met actieve zuurstof is een fris mondwater voor dagelijkse mondverzorging. Het helpt tanden en tandvlees gezond te houden. De perfecte aanvulling op de dagelijkse mondverzorging.

Doet mondwater meer kwaad dan goed? | KRO-NCRV

https://kro-ncrv.nl/programmas/keuringsdienst-van-waarde/doet-mondwater-meer-kwaad-dan-goed

Het is een massavernietigingswapen voor bacteriën: mondwater. Het zou de mond ontsmetten en zorgen voor een goddelijke adem. Volgens de verpakkingen bevelen zelfs tandartsen het aan. Klopt dit wel? De Keuringsdienst zoekt uit wat er waar is van deze claims.

Is mondwater goed of slecht? - Tandarts Alkmaar -TCN

https://tcn.nl/is-mondwater-goed-of-slecht/

Het is alom bekend dat mondwater kan helpen bij het tegengaan van bacteriën, tandvleesontsteking en het beschermen van tandglazuur. Alleen maar voordelen zou je denken. Want wat maakt deze frisse vloeistof toch zo effectief? Bevat mondwater daadwerkelijk actieve ingrediënten die schadelijk kunnen zijn?

Mondwater kopen? Shop nu online! | Etos

https://www.etos.nl/mondhygiene/mondwater/

Bij Etos koop je mondwater gemakkelijk én snel online! Creëer een frisse adem Gratis bezorging vanaf €30

Mondspoeling: welke kies je? | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/zelfzorg/oor-oog-en-mond/mondspoeling

Mondspoeling is een vloeistof dat je mond en gebit reinigt en verfrissing geeft. Er zijn verschillende soorten mondwaters die je kunt kopen bij Kruidvat, zoals zonder alcohol, met chloorhexidine of fluoride. Lees hier meer over de werking, de voor- en nadelen en de prijzen van mondspoeling.

Richtlijnen voor dagelijks gebruik van LISTERINE ® mondwater

https://www.listerine.nl/advies/mondhygiene-bij-volwassenen/richtlijnen-voor-dagelijks-gebruik-van-listerine-mondspoelingen

LISTERINE ® mondwater helpt slechte bacteriën verwijderen in je hele mond, zelfs op plaatsen waar je moeilijk bij kunt! Volg zorgvuldig de richtlijnen voor gebruik om optimaal te genieten van de voordelen van LISTERINE ®. HOE GEBRUIK IK LISTERINE ® MONDWATER CORRECT?

Het beste mondwater en de soorten mondspoelingen| Oral-B NL

https://www.oralb.nl/nl-nl/mondhygiene/waarom-oral-b/mondwater/wat-is-het-beste-mondwater

Bekijk ons complete assortiment van mond- en spoelwater en kies er één die goed bij je past. Kies het mondwater wat het beste bij je klachten en de omstandigheden past. Leer de verschillen kennen, zodat je het juiste mondwater van Oral-B kunt kiezen.

Een handleiding voor het gebruik van mondwater - Gezonder Leven

https://gezonderleven.com/een-handleiding-voor-het-gebruik-van-mondwater/

Mondwater wordt in twee hoofdgroepen verdeeld: cosmetisch en therapeutisch. Therapeutische mondspoelingen zijn bedoeld om onder andere problemen zoals tandvleesontsteking, tandgevoeligheid of zweertjes in de mond op te lossen. Cosmetisch mondwaters bevatten vaak whitening-producten.

Mondwater Top10? – Beste mondspoeling | Goed of Slecht?

https://www.mondwaterspoeling.nl/

Een website over mondspoelingen die je online of bij de Etos of Kruidvat kunt kopen. Vergelijk de beste mondwaters voor ontstoken tandvlees, slechte adem en verkleurde tanden, en lees over de mogelijke bijwerkingen van sommige mondwaters.

Mondwater - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mondwater

Mondwater of mondspoelmiddel is een vloeistof die incidenteel (niet dagelijks) gebruikt kan worden als aanvulling naast het tandenpoetsen.

Mondwater | 30+ Bewezen Mondspoelingen (TIP) | A-Merken

https://www.demondzorgzaak.nl/spoelen/mondwaters

Mondwater, bijvoorbeeld op basis van actieve zuurstof, gebruik je door na het tandenpoetsen te gorgelen. Doe dat met je kin omhoog, zodat ook je keelholte en amandelen worden gereinigd. Hetzelfde geldt voor een mondspoeling op (kokos)olie-basis.

Mondwater, Goed Of Slecht? | Dentalzorg Tandheelkunde

https://www.dentalzorg.nl/blog/mondwater

Mondwater is een product dat gebruikt wordt om het gebit te reinigen, maar het heeft ook nadelen. Lees hoe mondwater de bloeddruk kan verhogen, de goede bacteriën kunt doden en de kans op cariës kan vergroten. Ontdek ook de voordelen en nadelen van antibacterieel mondwater en hoe u het dagelijks gebruikt.

Oral-B tandpasta, handtandenborstels en mondwater - Folderz.nl

https://www.folderz.nl/winkels/etos/aanbiedingen/oral-b-tandpasta-handtandenborstels-en-mondwater-aanbieding-34633342/

Nog niet geldig. € 14,07. € 9,38. € 4,69 Korting. Actuele Oral-B tandpasta, handtandenborstels en mondwater aanbieding bij Etos uit de folder van 26-02 t/m 10-03. Koop hier de goedkoopste Oral-B tandpasta, handtandenborstels en mondwater aanbiedingen voor de beste prijs. Geldig: 26 feb tot en met 10 mrt. Prijs en voorwaarden zoals vermeld ...