Tandenstokers online kopen

2.00% korting
Tandenborstel.com korting

Tandenstokers vanaf € 0,85 | Stokers voor tanden online bestellen ...

https://www.tandenborstel.com/mondverzorging/dagelijkse-mondverzorging/tandenstokers/

Tandenstokers zijn een aangename aanvulling Ook al poetst u netjes twee keer per dag uw tanden, toch kan er zich na verloop van tijd tandplaque ophoopt tussen uw tanden en kiezen. Zit er ruimte tussen uw tanden en kiezen, waardoor floss te makkelijk gaat en interdentale ragers niet passen?

1.00% korting
Bol.com korting

Tandenstokers kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/tandenstokers/33232/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Tandenstokers gebruik je om tandplaque en voedselresten tussen je tanden te verwijderen. Tandenstokers zijn er in diverse maten van extra dun tot dik. Zo is er altijd een geschikte tandenstoker die je kiest op basis van de ruimte tussen je tanden.

€ 0,50 korting
Jumbo korting

Jumbo Tandenstokers met Fluoride en Mintsmaak 100 Stuks

https://www.jumbo.com/producten/jumbo-tandenstokers-met-fluoride-en-mintsmaak-100-stuks-89972DS
Gevonden in: Jumbo kortingscode

Jumbo tandenstokers fijn verwijderen etensresten en tandplak tussen de tanden en kiezen, daar waar de tandenborstel niet kan komen. De mintsmaak geeft je mond een fris en schoon gevoel. De fluoride draagt bij aan de versterking van het tandglazuur. Bereidingsmethode. Voor gebruik vochtig maken in de mond.

1.75% korting

Tandenstokers voordelig kopen op Plein

https://www.plein.nl/verzorging/mondverzorging/flossen-en-ragen/tandenstokers/
Gevonden in: Plein kortingscode

Tandenstokers voordelig kopen op Plein. Verzorging. Beauty. Gezondheid. Eten & Drinken. Zwanger & Baby. Huishouden. Folder. Gratis bezorging vanaf 35,- * Bestelling uiterlijk zaterdag in huis * Gratis retourneren CO2 neutraal bezorgd.

Tandenstokers kopen? Bekijk ons online assortiment | Etos

https://www.etos.nl/mondhygiene/tandenstokers/

Tandenstokers kopen. Op zoek naar goede tandenstokers om je etensresten tussen je tanden uit te krijgen? Of last van tandplak? Dan zit ben je bij Etos aan het juiste adres! Hier vind je een ruim assortiment met tandenstokers van merken zoals Jordan, TePe en Etos Merk.

Tandenstoker - TePe

https://www.tepe.com/nl/producten/tandenstoker/

Onze tandenstoker TePe EasyPick™ - de gemakkelijke manier om tussen jouw tanden te reinigen, waardoor jouw mond fris en gezond blijft. Kies hier tussen onze tandenstokers. Toothpicks. TePe EasyPick™ maat M/L. Model: XS/S. Toothpicks. TePe EasyPick™ maat XL. Model: XS/S.

Jordan Double Ended Extra Thin Tandenstokers | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/jordan-double-ended-extra-thin-tandenstokers/p/309434

De tandenstoker is gemaakt van berkenhout. Hij is aan beide uiteinden geslepen en heeft een driehoekige vorm die gemakkelijk tussen je tanden glijdt. De voordelen van de Jordan Double Ended Extra Thin Tandenstokers: • Dubbelzijdig te gebruiken.

GUM® SOFT-PICKS® ADVANCED tandenstokers - SUNSTAR GUM

https://www.sunstargum.com/nl-nl/producten/interdentale-ragers/gum-soft-picks-advanced-tandenstokers.html

Product voordelen. Helpt bij het verwijderen van voedsel- en tandplakresten dankzij zachte, flexibele rubberen borstelharen die comfortabel tussen de tanden glijden. Stimuleert en micro-masseert het tandvlees voor een aangenaam gevoel en optimale gezondheid van het tandvlees. Bijzonder zacht en gebruiksvriendelijk.

Tandenstokers | Interdentaal Online Drogisterij.net

https://www.drogisterij.net/verzorging/mondverzorging/interdentaal/tandenstokers/

De tandenstokers kunnen gebruikt worden om vuil en resten tussen de tanden te verwijderen, meestal na een maaltijd. Ragers worden aanbevolen voor dagelijks gebruik, alleen of als aanvulling op andere interdentale reinigingsmiddelen. De tandenstokers zijn geschikt voor kleine tot grote openingen en kan door iedereen gebruikt worden. Jordan

Trekpleister tandenstokers, floss en ragers aanbieding bij Trekpleister

https://www.folderz.nl/winkels/trekpleister/aanbiedingen/trekpleister-tandenstokers-floss-en-ragers-aanbieding-21012455/

Trekpleister tandenstokers, floss en ragers. Nog niet geldig. €11.97. €7.98. €3.99 Korting. Actuele Trekpleister tandenstokers, floss en ragers aanbieding bij Trekpleister uit de folder van 28-03 t/m 2-04. Koop hier de goedkoopste Trekpleister tandenstokers, floss en ragers aanbiedingen voor de beste prijs. Geldig: 28 Mar tot en met 2 Apr.

Tandenstokers, Floss & Ragers | Mondverzorging - Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/verzorging/mondverzorging/tandenstokers-floss-ragers/c/30016

Houten tandenstokers verkopen we met of zonder frisse muntsmaak. Als je tandenstokers van hout te hard vindt, zijn tandenstokers van plastic perfect. Tandenstokers maken niet alleen de ruimte tussen je kiezen en tanden schoon. Ze stimuleren ook de doorbloeding van je tandvlees. Zo blijft het gezond. We verkopen diverse soorten plastic ...

Tandenstoker - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Tandenstoker

Een tandenstoker is een middel om resten van eten te verwijderen tussen tanden, om zo tandbederf tegen te gaan. Een alternatief is het gebruik van tandzijde . Alleen echte tandenstokers zijn daadwerkelijk bruikbaar. Cocktailprikkers of andere puntige voorwerpen worden ook vaak gebruikt, maar dat is niet aan te raden.

Tandenstokers - deonlinetandarts.nl

https://www.deonlinetandarts.nl/tussen-de-tanden/tandenstokers/

Deze ronde prikkers zijn te breed voor de ruimtes tussen je tanden en zullen meer kapotmaken en irriteren dan goeddoen. Koop daarom altijd geschikte houten tandenstokers. Deze zijn vrij plat en lopen in een driehoekje naar boven. Zo kun je het beste de vorm van de ruimtes tussen je tanden en kiezen volgen.

Tandenstokers bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/drogisterij/verzorging/mondhygiene/mondreiniging/tandenstokers

Tandenstoker bestel je makkelijk online. Welke soort, maat of merk je ook zoekt, bij Albert Heijn ben je aan het juiste adres. Zo kan je dagelijks tandenstokers gebruiken. En wat zo fijn is. Alle mondverzorgingsproducten bestel je gemakkelijk mee met de rest van je boodschappen.

Tandenstokers | Tandarts.nl

https://www.tandarts.nl/mondzorg/mondzorgproducten/tandenstokers

Tandenstokers kunnen dagelijks preventief worden gebruikt voor een goede mondhygiëne Zeker ook de mensen die last hebben van gevoelig tandvlees, gevoelige tanden, bloedend tandvlees of gingivitis kunnen dit product gebruiken.

Kruidvat Houten Tandenstokers | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-houten-tandenstokers/p/529389

Product Informatie. Verwijder tandplak en voedselresten op plaatsen waar je tandenborstel niet goed bij komt met de Kruidvat Houten Tandenstokers. Ze zijn extra zacht en dun en masseren je tandvlees zonder het te beschadigen. Kruidvat Houten Tandenstokers met fluoride versterken je tandglazuur.

Kruidvat Floss Tandenstokers | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-floss-tandenstokers/p/1384559

Verwijderen tandplak en voedselresten tussen tanden en kiezen. De floss tandenstokers zijn een combinatie van een tandenstoker en flossdraad. Gemakkelijk voor onderweg. Dagelijks gebruik helpt tanden gezond te houden en tandvleesontstekingen voorkomen. Wettelijke naam Wettelijke benaming. Kruidvat tandenstokers 2-in 1. Gebruikersaanwijzing

Tandenragers kopen bij De Online Drogist: alle ragertjes

https://www.deonlinedrogist.nl/tandenragers/

Tandenstokers zijn meestal van hout, en soms ook van plastic. Ze hebben een puntige driehoekige vorm. Voorbeelden van tandenstokers zijn: Jordan Tandenstokers Dun: Dit zijn dunne tandenstokers die geschikt zijn voor mensen met smalle ruimtes tussen de tanden en kiezen; Lactona Intersticks Tandenstokers: Ook deze tandenstokers zijn dun.

Beste Tandenstokers? Top 5 Bestverkochte producten! - TIP

https://www.droogtrainers.nl/beste-tandenstokers/

Tandenstokers zijn er in alle maten van extra dun tot dik. Zo is er altijd een geschikte tandenstoker die je kiest op basis van de ruimte tussen je tanden, belangrijk dat je een tandenstoker pakt die net past waardoor je goed de zijkanten van je tanden en kiezen daadwerkelijk schoon krijgt.

Tandenstokers kopen bij De Online Drogist: alle soorten!

https://www.deonlinedrogist.nl/tandenstokers/

Tandenstokers zijn een aanvulling op de tandenborstel als het gaat om de mondverzorging. Om uw tanden en kiezen goed te reinigen, poetst u twee keer per dag uw tanden. Dat is een goed begin natuurlijk, maar 40% van het tandoppervlak bevindt zicht tussen de tanden en kiezen.