Ragers online kopen

1.50% korting
Tandonline.nl korting

Ragers - Interdentale reiniging - Tandonline

https://www.tandonline.nl/interdentale-reiniging/ragers.html

Ragers zijn namelijk naast het reinigen tussen tanden en kiezen ook geschikt voor de reiniging tussen beugels, spalkjes, kronen, bruggen en implantaten. Hierbij is het namelijk niet altijd mogelijk om verticaal heen en weer te bewegen tussen de kiezen en tanden.

2.00% korting
Tandenborstel.com korting

150+ tandenragers en interdentale ragers vanaf € 1,85 - tandenborstel

https://www.tandenborstel.com/mondverzorging/dagelijkse-mondverzorging/interdentaal-ragers/

Een rager, hét instrument die als geen ander de weg weet te vinden langs de groeven van uw gebit. Het kan een irriterend gevoel zijn, wanneer u voelt dat er iets in de weg zit tussen de tanden. Dan is het aan u de keuze om er even een rager bij te pakken of dat u het laat zitten en net doet of het er niet zit.

1.00% korting
Bol.com korting

Rager kopen? Alle Ragers online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/ragers/33233/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Ragers. Met een goede mondhygiëne houdt u tanden, kiezen en tandvlees gezond. Twee keer per dag twee minuten tandenpoetsen met fluoridetandpasta vormt hiervoor de basis. Met een tandenborstel alleen kunt u de ruimte tussen uw tanden en kiezen niet altijd goed schoonmaken.

1.75% korting

Tandenragers en interdentale ragers kopen op Plein

https://www.plein.nl/verzorging/mondverzorging/flossen-en-ragen/interdentaal-ragers/
Gevonden in: Plein kortingscode

Tandenragers en interdentale ragers kopen op Plein. Klantenservice Zakelijk. Verzorging. Mondverzorging. Flossen & ragen. Interdentaal ragers.

Hoe Moet Ik Ragers Gebruiken? | Dentalzorg Tandheelkunde

https://www.dentalzorg.nl/blog/ragers

Op de onderstaande wijze kunt u ragers het beste gebruiken om tandplaque te verwijderen: Maak de rager eerst nat onder de kraan en doe er geen tandpasta op. Pak de rager tussen duim en de wijsvinger vast en duw deze vanaf de buitenkant tussen tanden en kiezen. Met de andere vingers steunt u tegen de aangrenzende tanden of kiezen. Voorkom doorschieten.

Ragers - allesoverhetgebit.nl

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-mondgezondheid/tips-voor-een-gezond-gebit/ragers/

Als de ruimtes tussen tanden en kiezen (interdentale ruimtes) groot zijn, kan een rager (of spiraalborstel) gebruikt worden. Ragers zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Het is belangrijk de juiste maat en soort rager te kiezen. Een te kleine rager reinigt onvoldoende; een te grote rager kan het glazuur en het tandvlees beschadigen.

Interdentale ragers kopen? | Assortiment met verschillende soorten

https://tandwinkel.nl/producten/interdentaal-ragers/

Interdentale ragers zijn kleine borsteltjes die je kan gebruiken om tandplak te verwijderen tussen tanden en kiezen. Mondhygiënisten raden aan om dagelijks te ragen en het liefst na iedere maaltijd. Tandwinkel heeft een uitgebreid assortiment met verschillende type interdentale ragers in alle soorten en maten.

Ragers | Interdentaal Online Drogisterij.net

https://www.drogisterij.net/verzorging/mondverzorging/interdentaal/ragers/

TePe Interdentale rager extra soft licht lila maat 6 (6st) Tepe verbetert de mondhygiëne en daarmee ook de gezondheid van mensen... 6st. Adviesprijs € 5.08 € 5.03. Interprox Plus ragers XX maxi zwart (4st) Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met in... 20% korting.

Set - Volwassenen - Ragers kopen? | o.a. Interprox, Laxtona, Tepe ...

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_561633_561954/c/doelgroep_drogisterij~23581740~~t_verpakking~23742036

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment ragers en profiteer van de laagste prijs Bestel direct online. beslist.nl

Ragers en een gezond gebit | Tandarts.nl

https://www.tandarts.nl/mondzorg/preventie/ragers-en-een-gezond-gebit

Verschillende ragers. Er zijn ontzettend veel verschillende ragertjes. Er zijn verschillende merken, verschillende vormen en verschillende maten. De wat duurdere ragers hebben om de kern een coating zodat de tanden niet beschadigd raken door het metaal. Ook de diktes van de kern kunnen verschillen en ook de sterktes kunnen onderling enorm verschillen.

Ragers - deonlinetandarts.nl

https://www.deonlinetandarts.nl/tussen-de-tanden/ragers/

Er zijn ragers met een rechte houder of eentje met een hoek erin. Afhankelijk van je gebit kun je kiezen wat voor jou prettig werkt. Voorin je mond waar je gemakkelijk bij komt, is het praktisch om een rechte rager houder te gebruiken. Kom je achterin de mond, dan is het fijner om met de rager een hoek te kunnen maken.

Ragers | Tandarts.nl

https://www.tandarts.nl/mondzorg/mondzorgproducten/ragers

Een rager is een soort borsteltje dat achtergebleven tandplak en voedselresten tussen de tanden en kiezen verwijdert en tandplak met zo’n vijftien procent reduceert. Tussen de tanden en kiezen reinigen kan op verschillende manieren.

Interprox-tandenragers kopen? Bestel direct online | Etos

https://www.etos.nl/mondhygiene/tandenragers/interprox/

Bij Etos in het assortiment vind je diverse varianten. Zo hebben wij Interprox-ragers met én zonder beschermkapje, conical ragers, cilindrische ragers en ragers met een handige hoekvorm of juist rechtop. Verschil conical en cilindrische ragers. Interprox-ragers zijn verkrijgbaar in een cilindrische versie en een conical (conische) versie.

Tandenragers kopen? Bekijk ons online assortiment | Etos

https://www.etos.nl/mondhygiene/tandenragers/

Interprox Plus X Maxi Ragers Grijs Voeg toe verlaag aantal met één. hoeveelheid producten verhoog aantal met één , Limiet bereikt! Je kan maar een maximum aantal van 23 bestellen van dit type product. Spaar 5 punten toevoegen aan verlanglijst. € 6.39. 6. 39. Normaal, Normaal 50 stuks

Tandenragers kopen bij De Online Drogist: alle ragertjes

https://www.deonlinedrogist.nl/tandenragers/

TePe Easypick Oranje Xs/S zijn tandenragers die extra smal zijn, waarmee u gemakkelijk tussen de tanden en kiezen komt. Lactona EasyDent: Dit is een tandenrager van nylon. Hij heeft een antibacteriële werking. Door het gebruik van deze rager beschermt u uw tanden tegen cariës en uw mond tegen tandvleesproblemen.

Tandenragers en interdentale ragers kopen? - Kiesrijk

https://www.kiesrijk.nl/ragers-floss/ragers/

Door het gebruik van ragers voorkom je problemen in je mond. Tandenragers zijn zeer geschikt om de aanwezige tandplak tussen je tanden en kiezen te verwijderen. Zelfs met een goede tandenborstel is het niet mogelijk om overal goed tussen jee tanden en kiezen te krijgen en de aanwezige tandplak en voedselresten te verwijderen.

Tandenstokers, Floss & Ragers | Mondverzorging - Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/verzorging/mondverzorging/tandenstokers-floss-ragers/c/30016

Ragers, of interdentale borsteltjes, zijn er in verschillende maten, waaronder fijn, zeer fijn en extra fijn. Zo heb je altijd de juiste grootte voor de ruimtes tussen je kiezen of kronen. Als je regelmatig tandenragers gebruikt, heb je minder kans op gaatjes en tandvleesontsteking.

Het beste: rageren, stoken of flossen? - VraagDeTandarts.nl

https://www.vraagdetandarts.nl/het-beste-rageren-stoken-of-flossen/

Met stip op 1: ragers. Dit middel – een gedraaid metalen draadje met haartjes eraan die een borsteltje vormen – komt uit alle onderzoeken naar voren als het beste middel om tussen de tanden en kiezen te reinigen. Als de rager naast het tandenpoetsen gebruikt wordt, wordt er duidelijk meer tandplak verwijderd.

2.00% korting
Amazon.nl korting

5 Stuks L-vormige Interdentale Ragers, Effectieve Reiniging ...

https://www.amazon.nl/Interdentale-Effectieve-Tandplakverwijdering-Tandverzorging-Detailreiniging/dp/B0B4ZN8LZZ

5 Stuks L-vormige Interdentale Ragers, Effectieve Reiniging Tandplakverwijdering Beugels Borstel voor Tandverzorging Detailreiniging;(Groente) : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke verzorging

123ragers.nl koop uw ragers voordelig, eenvoudig en snel.

https://www.123ragers.nl/

U vindt bij ons voornamelijk de bekende ragers van TePe, Interprox en Lactona. Wij hebben een uitgebreid assortiment met veel verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte rager voor u bij. 123ragers.nl wordt ondersteund door tandartsen, door wie wij ons vaak laten adviseren.