Tollen online kopen

1.25% korting
Blokker korting

Tollen koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/tollen
Gevonden in: Blokker kortingscode

Tollen koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen

1.00% korting
Bol.com korting

Tol kopen? Alle Tollen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/tollen/20175/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Tol? Tollen koop je eenvoudig online bij bol.com Vele aanbiedingen bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis

TOLLEN - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels woordenboek

https://nl.bab.la/woordenboek/nederlands-engels/tollen

Dutch English Contextuele voorbeelden van "tollen" in Engels . Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. De grotere fracties in het EP draaien als tollen om de pensioenproblematiek heen. more_vert. open_in_new Link naar bron ...

Speelgoed uit de Delftse bodem - Tollen, ballen en blokken

https://archeologie-delft.nl/opgraven-en-onderzoek/vondsten/1433-speelgoed-deel-2

Speelgoed uit de Delftse bodem - Tollen, ballen en blokken. Er wordt veel speelgoed gevonden dat van hout is gemaakt. Een goed voorbeeld tollen. Er zijn twee soorten tollen: drijftollen en haktollen. Een drijftol is een korte, brede tol met een korte punt en een handvat.

Tollen kopen | o.a. bromtol, draaitol online

https://www.beslist.nl/products/speelgoed_spelletjes/speelgoed_spelletjes_423495/

Bestel direct online een nieuwe tol! Vergelijk 577 tollen en profiteer van de laagste prijzen & aanbiedingen! beslist.nl

Home - Tollens

https://tollens.be/

Een wereld vol kleur. Eerste doelstelling: zijn expertise in decoratie en kleur benadrukken. Met andere woorden, zijn professionele en particuliere klanten een oplossing bieden die technologie en esthetiek combineert, en dus meer dan alleen verf ... Verfraaiing verkopen! Meer over Tollens Coatings ».

Tollen - Encyclopedie Drenthe

https://www.geheugenvandrenthe.nl/tollen

Tollen. Plaatsen waar van overheidswege of met machtiging van de overheid slechts tegen betaling doortocht of doorvoer wordt verleend over een weg, waterweg of brug. De betaling van het verschuldigde bedrag, tol of tolgeld geheten, kon bij een weg of brug worden afgedwongen door deze af te sluiten met een tolhek of tolboom.

Tol maken - SpelActief

https://www.spelactief.nl/activiteiten/knutselen-kunst/tol-maken

Door meerdere tollen te maken met verschillende diamters, kleuren en patronen ontdek je welke tol jij het beste en mooiste vindt. Met de zelfgemaakte tollen kan je ook een spel doen. Bijvoorbeeld: welke tol draait het langste?

Synoniemen van tollen; ander woord voor tollen

https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=tollen

tollen. woordverbanden van ‘tollen’ grafisch weergegeven. in Charivarius' Een Ander Woord (1945): draaien: keren, wenden, wentelen, tollen, zwenken, zwaaien, kenteren, veranderen. woorden met een verwante vorm: werkwoord. omtollen. zelfstandig naamwoord.

Betekenis Tollen

https://www.betekenis-definitie.nl/tollen

tollen. Plaatsen waar van overheidswege of met machtiging van de overheid slechts tegen betaling doortocht of doorvoer wordt verleend over een weg, waterweg of brug. De betaling van het verschuldigde bedrag [..]

Tollen » Museum Kinderwereld

https://www.museumkinderwereld.nl/tollen/

Tollen. Het eigenaardige en raadselachtige verschijnsel, dat identieke op elkaar lijkende spelen door volken van zeer uiteenlopende culturen worden gespeeld in ver van elkaar verwijderde delen van de wereld, is bekend.

≥ Vind tollen in Antiek | Speelgoed op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/antiek-en-kunst/antiek-speelgoed/q/tollen/

36 aanbiedingen in mei - Koop of Verkoop tollen op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig tollen

Tollen online kopen? | Morgen in huis

https://www.wehkamp.nl/spelletjes-tollen/

Shop Tollen online bij wehkamp. Ontdek de Tollen collectie vandaag nog. Gratis bezorging vanaf 20.-

Wat is de betekenis van tollen

https://www.ensie.nl/betekenis/tollen

TOLLEN. kinderspel met een haktol, die men laat ronddraaien door middel van een (leren) veter of met een zweepje; in Noord-Brabant is er een speciale toltijd. Bij de jongens is het de bedoeling dikwijls de tol, die van een ijzeren punt is voorzien, op een ander te hakken om die te splijten.

werkwoord tollen vervoegen

https://www.mijnwoordenboek.nl/werkwoord/tollen

NL: tollen. U: Vervoeg zoals `jij`. Men, het, zij (enkelvoud): Vervoeg zoals `hij`. Voltooid deelwoord. getold. Onvoltooid tegenwoordige tijd (ott) ik tol. jij tolt. hij tolt.

tollen/vervoeging - WikiWoordenboek

https://nl.wiktionary.org/wiki/tollen/vervoeging

vervoeging van de bedrijvende vorm van tollen; onbepaalde wijs kort lang onvoltooid tegenwoordig tollen te tollen toekomend zullen tollen te zullen tollen voltooid tegenwoordig hebben getold: te hebben getold: toekomend getold zullen hebben getold te zullen hebben onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs; tollend ...

Handgemaakte houten tollen en behendigheidsspeelgoed

https://www.opzijnplek.nl/binnenspelen/houten-kurk-speelgoed/houten-tollen-behendigheidsspeelgoed/

Mader houten tollen. Mader Bilboquet - Cup and ball. Eenvoudig en bijna tijdloos houten speelgoed voor in de broekzak, onderweg, op vakantie, in de trein, op het perron, op straat, in de schoolpauze, als je lang moet wachten, of gewoon wanneer je wilt! €9,50.

Draaitol

https://nl.wikipedia.org/wiki/Draaitol

Een draaitol is een stuk speelgoed, dat door snel ronddraaien op een puntje kan blijven staan en zo de zwaartekrachtswetten lijkt te tarten. De definitie van tol is algemener: een voorwerp dat schijnbaar uit zichzelf kan blijven ronddraaien. Een draaitol valt daar ook onder.

Tollen en Jojos online kopen? | Lobbes Speelgoed

https://www.lobbes.nl/speelgoed/uitdeelcadeautjes/tollen-en-jojos

Bekijk het grote assortiment Tollen en Jojo's bij Lobbes. Voordelig geprijsd en voor 23:59 besteld is de volgende werkdag in huis!

Tollen - 7 definities

https://www.encyclo.nl/begrip/tollen

tollen. tollen werkw. Uitspraak: ['tɔlə (n)] Vervoegingen: tolde (verl.tijd enkelv.) 1) met een tol (1) spelen Vervoegingen: heeft getold (volt.deelw.) Voorbeeld: `met je buurjongens op straat tollen` 2) je draaiend of onvast bew... Gevonden op https://www.woorden.org/woord/tollen.

Koop hier de leukste en snelste tollen met of zonder licht

https://www.uitdeelcadeautjes.nl/speelgoed/tollen/

Op zoek naar een Tol? Tollen bestel je eenvoudig bij uitdeelcadeautjes.nl. Wij hebben een ruim keuze uit snelle , gekleurde en tolletjes met licht.