Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Agenda's

Ook zo vergeetachtig, je bent echt niet de enige hoor. Menig man en vrouw vergeet regelmatig een afspraak en daarom is het goed om één en ander bij te houden in je agenda zodat je nooit meer iets vergeet. Agenda’s zijn er in heel veel vormen en maten, zo heb je de digitale versie waar je bijvoorbeeld in je telefoon al jouw afspraken kunt bijhouden. Ook heb je papieren versies in broekzakmodel of op A4-formaat.  

Agenda’s vind je voor zakelijk gebruik of voor naar school of je hebt een echte mama-agenda waardoor jij direct je hele gezinsplanning kwijt kunt. Zo weten ook jouw kids precies wat de planning van de week wordt. Bekijk daarom snel de mogelijkheden in agenda’s of maak zelf een leuke agenda online met eigen foto’s, pimp hem met stickers en kijk goed naar een geschikte indeling. Kies voor een dagagenda, een weekplanning of een maandagenda of gebruik een digitale agenda die je kunt koppelen.  

De leukste agenda’s shop je online via 24/7 Discount want alleen dan profiteer je van ledenkorting. Kijk snel waar jij de leukste agenda’s kunt shoppen zoals bijvoorbeeld van Succes, KEK Mama, van HEMA en veel andere partijen en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen. 

Agenda's

HEMA
2.00% korting

Korting HemaMet de Hema kortingscode shop je voordelig voor spellen voor in en rondom het huis. Voor...

Bezoek HEMA met korting
Albert Heijn
€ 0.75 korting

Albert Heijn is bij iedereen wel bekend, zo kun je daar al jouw boodschappen in huis halen en dat...

Bezoek Albert Heijn met korting
Webprint
5.25% korting

Nagenieten van jouw vakantie met prachtige afgedrukte foto's, onvergetelijke momenten delen met de...

Bezoek Webprint met korting