Dierenregistratie online kopen

2.50% korting

Dierenregistratie voor jouw huisdier - Jouw online Dierenapotheek!

https://www.dierenapotheek.nl/dierenregistratie/

Of je nu één of meerdere huisdieren hebt, het registreren en beheren van jouw huisdieren is eenvoudig en snel geregeld via de volgende stappen: Stap 1. Geef aan om wat voor huisdier het gaat (hond, kat of overig) Stap 2. Vul jouw gegevens in (o.a. de naam van je huisdier en je persoonlijke gegevens) Stap 3. Kies een abonnement.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

U kunt in dat geval hier uw registratie doen, en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Heeft u daarentegen een dierenberoep, zoals chipper, fokker of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO (klik hier om deze te openen).

Gemeentegids | Zoetermeer | Dierenregistratie

https://lokaaltotaal.nl/zoetermeer/organisaties-en-verenigingen/d/dierenregistratie

Dierenregistratie. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! U bevindt zich hier: Zoetermeer > Organisaties en verenigingen > D > Dierenregistratie. AMIVEDI Nederland/Stichting Amivedi. Postadres: Postbus 53018, 4335 BH Den Haag Zoetermeer > D > Dierenregistratie. Zoeken Zoeken.

huisdierenregistratie.nl welkom

http://huisdierenregistratie.nl.urlabc.nl/

Domeinen gehost op hetzelfde IP Analyse. IP-adressen zijn in de grootte voor IPv4 32 bit, dat is basic en aangeduid met 4-bits van 8 bit getal dat onderscheiden met focussen.Bijvoorbeeld: 62.197.129.5. Het IP-locatie van huisdierenregistratie.nl is 62.197.129.5, we hebben 17+ site vergemakkelijkt op deze server ontdekt.

| Rotterdam Charlois | Dierenregistratie

https://www.lokaaltotaal.nl/rotterdam-charlois/organisaties-en-verenigingen/d/dierenregistratie

Dierenregistratie Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! U bevindt zich hier: Rotterdam Charlois > Organisaties en verenigingen > D > Dierenregistratie

Anemaat Engineering - Dipo

https://www.anemaat.nl/dipo/dipoplan.htm

Anemaat Engineering ontwikkelt software op maat voor Windows platforms. Anemaat Engineering designs and develops dedicated software for windows environment. Dipo, het softwareprogramma voor dierenpensions.

Honden - Dierenregistratie kopen | BESLIST.nl | Lage prijs

https://www.beslist.nl/products/dieren_accessoires/dieren_accessoires_480631_7624210/c/dier_dierenbenodigdheden~480616

Handig kokertje om uw adres/telefoon gegevens in te doen, mocht de hond weglopen of zoekraken.Als de hond gevonden wordt, bent u gemakkelijk te traceren. Hondenpenning rondje met lus goud 27x31mm. Hondenpenning inclusief graveren Hondenpenning met naam Dierenpenning Alle Penningen Gratis Verzending! €13,95. bol.com.

Het eerste bezoek van mijn puppy aan de dierenarts

https://animedsolutions.com/nl/hond/het-eerste-bezoek-van-mijn-puppy-aan-de-dierenarts/

Algemeen klinisch onderzoek. Bij het eerste bezoek van uw puppy aan de dierenarts wordt hij grondig klinisch onderzocht om er zeker van te zijn dat hij in goede gezondheid verkeert. Het eerste wat uw dierenarts zal vragen is of u iets hebt opgemerkt dat “abnormaal” lijkt of er iets is waar u zich zorgen over maakt.

Dierenregistratie van Dutchpetshop.com kopen | BESLIST.nl | Lage prijs

https://www.beslist.nl/products/dieren_accessoires/dieren_accessoires_480631_7624210/c/winkel~19116497

BESLIST.nl ❎ Vergelijk dierenregistratie uit het ruime assortiment van Dutchpetshop.com en bestel goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs online!

Alles voor professionele dierenregistratie en identificatie | Dé ...

https://www.fsbdierenasielen.nl/professioneel/identificatie.html

Scherpe Prijzen & Snel Geleverd. Eenvoudig en snel online bestellen. Partner FSB Dierenasielen · Gratis verzending · Alles voor viervoeters

Rivierenland | AD.nl

https://www.ad.nl/rivierenland/

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week

BackHome Club

https://backhomeclub.nl/signup

Heeft u een acount op de oude BackHomeClub? Stel dan hier uw wachtwoord opnieuw in en maak geen nieuw account aan. Belangrijke info voor dierenartsen en professionele houders! Heeft u een UBN nummer en/of een CIBG registratie? Vul dan uw gegevens in zoals bekend bij RVO. Vul bijvoorbeeld niet de naam van uw praktijk in als achternaam.

Registratiezucht - ZooEasy

https://www.zooeasy.nl/nieuws/registratiezucht/

ZooEasy is dé standaard voor alles wat met dierenregistratie te maken heeft. Vanzelfsprekend ben je al vertrouwd met onze standaard functionaliteiten. Daarom lichten we zo nu en dan de wat minder bekende functionaliteiten uit. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om extra informatie aan een dier toe te voegen. Ziekten zoals onder andere ...

Dierendatabank PetBase | Uw huisdieren veilig geregistreerd - PetBase B.V.

https://www.petbase.eu/nl/blog/99-petbase-b-v

Op deze manier is het voor ons makkelijk om dierenregistratie te scheiden van onze andere werkzaamheden in de voertuigbeveiliging en fleetmanagement. Voor onze klanten verandert er niks. Het team achter PetBase zal hetzelfde blijven en ook de processen zullen niet wijzigen. Voor onze eigen administratie en focus zijn wij een eigen B.V. geworden.

Fokkers beheren eenvoudig hun registraties bij Petlook - Petlook

https://www.petlook.nl/fokkers/

Waarom kiezen fokkers voor Petlook? Of u nu eenmalig een nestje heeft of regelmatig nestjes, het registreren van de pups of kittens gaat gemakkelijk op uw account bij Petlook. Via de functie “Huisdier toevoegen“ in uw account, voegt u geheel kosteloos de pups of kittens toe zodra ze gechipt zijn. U kunt zelfs een onbeperkt aantal huisdieren ...

Identificatie en registratie dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de dieren bedrijfsmatig houdt.

Max - Dierenregistratie

https://dierenregistratie.nl/max/master.aspx

Dierenregistratie. Inloggen. Aanmelden Ambulance zoeken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Organisatie Inlognaam Wachtwoord Onthoud wachtwoord. Wachtwoord vergeten. Dierenregistratie ...

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

Registreren - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

Identificatie - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie

Informatie over elektronische identificatie en chippen van hond en kat met een BackHome transponders van Virbac Nederland. Het registreren en identificeren van uw hond of kat is enorm belangrijk. Als dit niet goed regelt is, ben u als eigenaar niet te achterhalen indien uw hond of kat gevonden wordt

Chipnummer.nl

https://chipnummer.nl/

Bij welke databank is mijn dier geregistreerd? Vul hier het chipnummer in.

BackHome Club

https://backhomeclub.nl/

Een club speciaal bedoeld voor eigenaren van een huisdier dat gechipt is met een BackHome chip (transponder). Door uw gechipte dier aan te melden wordt deze opgenomen in de terugvindservice. Naast de registratie krijgt u tevens een persoonlijk overzicht van uw huisdier (en) en kunt u extra informatie en een foto van uw dier uploaden.

Dierendatabank PetBase | Uw huisdieren veilig geregistreerd ...

https://www.petbase.eu/nl/chipnummer/zoeken

PetBase registreert veilig chipnummers van honden, katten, fretten, konijnen en alle andere gechipte (huis)dieren, zodat gevonden dieren gemakkelijk met de eigenaar herenigd kunnen worden. Door de overheid aangewezen databank / portaal voor het registreren van honden.

Doel I&R | Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/doel-i-r

De doelen van identificeren en registreren (I&R) zijn dat: dieren traceerbaar zijn in geval van bijvoorbeeld een ziekte. de eigenaar zijn dieren kan identificeren (herkennen) een afnemer van het dier garanties heeft over de herkomst. illegale en malafide handel bestreden kan worden.

NDG - Registratie / Mutatie

https://ndg.nl/frm/reg/?loc=nl_NL

NDG - Website Nederlandse Databank Gezelschapsdieren. Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen.

Schapen en geiten melden - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/schapen-en-geiten-melden

Voice Respons Systeem (VRS) Via VRS kunt u de meldingen telefonisch doorgeven. U kunt een geboorte-, aanvoer-, afvoer- en sterftemelding van schapen en geiten doorgeven. Ook kunt u de status van een dier opvragen. Het VRS heeft minder mogelijkheden dan I&R via Direct regelen. Het telefoonnummer is 0900 - 25 520 04.

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 6,50 is ...

https://ndg.nl/

Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de eigenaar van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de eigenaar is.

Emerce eGuide - Selecteer het Online Marketing Bureau dat bij u past.

https://www.eguide.nl/?page=23

Online dierenregistratie platform. Studio Brabo. Webshop voor elk kapsel. Studio Brabo. Makelaar nieuwe stijl. Studio Brabo. Identiteit en website voor specialist in vacaturemarketing. Lab Digital B.V. Heineken Experience. Vidda Digital. Digital partner van Urban Arrow. Vidda Digital.