Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Knikkerbanen

Je kind even lekker zoet houden met leuk speelgoed? Kijk dan eens naar een knikkerbaan, want de kids vinden het heel intrigerend wanneer een knikker over een baantje heen rolt om vervolgens in een bakje te vallen en dan weer opnieuw te beginnen. Je hebt vaste knikkerbanen van hout, maar ook zijn er andere soorten knikkerbanen die je zelf kunt maken.  

De zelfbouw knikkerbanen zijn fantastisch, want hiermee kun je routes bepalen, kiezen voor loopings, valkuilen en heel veel meer en maak je eindloze wegen voor jouw knikkers. Knikkerbanen vind je van meten als Janod, Roba, Hape Quadrilla en vele andere merken en je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt. Ook de standaard knikkerbanen geven al veel plezier en vertier.

Het leukste speelgoed voor je kids, dat shop jij natuurlijk online via 24/7 Discount. Bekijk het aanbod aan speelgoed voor je kids online bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. Zo wordt shoppen nog leuker wanneer je dat online doet via 24/7 Discount en zo houdt jij jouw kinderen heerlijk bezig. 

Knikkerbanen

Planet Happy
1.50% korting

Een waar speelgoedparadijs voor kinderen is Planet Happy. Van deze winkel worden kinderen helemaal...

Bezoek Planet Happy met korting