Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Loopstoeltjes

Wanneer je baby goed rechtop kan zitten, volgen de andere stappen vanzelf. Zo kunnen ze gaan leren lopen, optrekken aan tafels, de box en zelfs in bed. Stimuleer het leren lopen door middel van een loopstoeltje, hierin kun je ze neerzetten en kunnen ze, omdat ze met hun voetjes op de grond hangen, proberen te lopen.  

Loopstoeltjes vind je van diverse merken waaronder Bambino. Je hebt ze met complete speeltafel, een telefoon, draaidingen en meer zodat je de kleine heerlijk kunt laten spelen met een speeltafel en tegelijk kan leren lopen. Ideaal! De mooiste loopstoeltjes zijn gezellig en veelzijdig in kleur zodat het daardoor een echte eyecather is en je kind er graag in wil zitten. 
 

De leukste loopstoeltjes shop je natuurlijk online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel bij welke winkels jij terecht kunt voor leuke loopstoeltjes en blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen, acties en meer zodat shoppen nog veel leuker wordt via 24/7 Discount.

Loopstoeltjes