Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Luiertassen

Hoe vervelend is het wanneer er achter jouw kleintje een hele vies geur hangt, van poep of plas, dan wil je het liefst zo snel mogelijk verschonen en daarvoor moet je, juist onderweg, wel alles bij je hebben. Zo heb je speciaal voor de kleintjes speciale luiertassen waarin je alles kwijt kunt om relaxed op weg te gaan.  

De luiertassen zijn vaak voorzien van een mooie indeling in de tassen, een verschoningsmatje en extra vakken voor bijvoorbeeld een fles in te doen, schone kleren, de luiers natuurlijk en meer. Luiertasssen vind je van merken als Gio Gini, Cowboysbag, Joolz, Maxi-Cose en vele andere merken en kun je volledig aanpassen aan je eigen stijl. Zo heb je ze van leder, van stof en in allerlei kleuren, zelfs matchend bij je kinderwagen.  

Mooie luiertassen waar jij alles in kunt doen om om een relaxte manier op weg te gaan vind je online via 24/7 Discount. Daar vind je een ruim assortiment aan mooie luiertassen bij diverse webwinkels waar jij direct met ledenkorting kunt shoppen. Bekijk snel het aanbod aan luiertassen bij de aangesloten webwinkels en profiteer van ledenkorting.

Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp