Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Verzorgingstassen

Met een baby onderweg of misschien één die er al is, wil jij natuurlijk ook makkelijk en snel de hort op. Daar heb je natuurlijk een goede tas voor nodig, want je kunt niet zomaar zonder een tas met heel veel spullen weg. Stel dat de kleine een schone luier nodig heeft, ineens spontaan honger krijgt, de hele boel onder spuugt of iets anders, dan is het fijn als je alles bij de hand hebt. Om alles mee te nemen heb je een goede verzorgingstas nodig.  

Verzorgingstassen heb je in diverse kleuren, vormen en maten en kun je vinden van merken als Cowboysbag, Joolz, Maxi-Cosi, Mutsy en vele andere merken. Kies voor een echte leren tas met zakken of ga voor een luiertas met onder andere vakken waar je gemakkelijk de fles in kunt bewaren. Kijk of er een verschoningsmatje bij zit, zodat je die ook altijd mee kunt nemen in je tas.  

Ga naar 24/7 Discount en bekijk of daar webshops zijn waar jij de leukste verzorgingstassen kunt shoppen. Bij 24/7 Discount profiteer je namelijk direct van ledenkorting op jouw account waardoor het nog leuker wordt om te shoppen. Ook blijf je op de hoogte van leuke acties zoals de Mama Mazzel Dagen, Bulk 10-daagse en meer.