Afstortkluizen online kopen

Afstortkluis online bestellen? | LIPS Brandkasten

https://lipsbrandkasten.shop/afstortkluizen

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is de ideale kluis voor een retail omgeving, bar, restaurant, hotel, etc. Via een beveiligde afstort kan daggeld worden afgestort/ afgeroomd en veilig worden opgeborgen. Door ingenieuze constructies wordt het zogenaamde 'hengelen' via de afstort voorkomen. Hiervoor worden stalen platen aangebracht in ...

Afstortkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-80-Afstortkluizen/

Wij verkopen 106 verschillende Afstortkluizen vanaf € 73,10 van Salvus, Sistec, Juwel, Afstortkluis Robur II en andere merken. Bestel vandaag snel en betrouwbaar online of bel direct 0318 - 202051!

Afstortkluizen | Be Dutch Hotel Supplies

https://www.bedutch.com/product-category/receptie/afstortkluizen/

Be Dutch afstortkluizen kunnen worden gebruikt om cash geld en documenten veilig te bewaren. De afstortkluizen zijn verkrijgbaar in twee maten en u heeft de keuze uit opening met sleutel of digitale code. Geschikt voor verankering op de vloer. De safes zijn ook zeer geschikt voor andere plaatsen met veel contant geld, zoals benzinestations, winkels ...

Afstortkluizen | Kluizensite

https://kluizensite.be/afstortkluizen

Afstortkluizen zijn uitgerust met schuifladen of inwerpgleuven, welke d.m.v. anti-vis systemen beveiligd zijn tegen het wegnemen van de gedropte zaken. Deze kluizen worden gebruikt wanneer er meerdere mensen tijdens of buiten de normale werkuren te maken hebben met de veilige afhandeling van cash of waardevolle zaken, zoals bv in horecazaken, solaria, supermarkten, tankstations, filiaalbedrijven, enz…

Afstortkluizen en Kassakluizen | KluisShop.be

https://www.kluisshop.be/afstortkluis.html

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd. is de ideale kluis voor een retail omgeving, bar, restautarant, hotel, etc. Via een beveiligde afstort kan daggeld worden afgestort/ afgeroomd en veilig worden opgeborgen. Door ingenieuze constructies wordt het zogenaamde 'hengelen' via de afstort voorkomen.

Afstortkluis kopen? Alle afstortkluizen online - Weloq

https://www.weloq.nl/afstortkluis/

Afstortkluizen zijn zo ontworpen dat de inhoud aan de binnenzijde effectief afgeschermd wordt. Hierdoor is het aanwezige geld niet van bovenaf bereikbaar (en maak je het criminelen héél moeilijk). Waarvoor dient een afstortkluis? Afstortkluizen zijn geschikt voor drogisterijen, winkels en andere bedrijfstakken waar constante geldstromen voorkomen.

Afstortkluis - Haverkampshop

https://www.haverkampshop.nl/kluizen/afstortkluis

Haverkampshop.nl heeft verschillende afstortkluizen. Afstortkluizen zijn erg handig voor de horeca of detailhandel, maar ook voor bijvoorbeeld sportverenigingen met een kantine. In een afstortkluis room je papiergeld snel af zonder dat het er uit gepakt kan worden, het is dus handig om een afstortkluis in de buurt van een kassa te hebben staan.

Afstortkluizen | Specialist in geldverwerking | Geldtel.nl

https://www.geldtel.nl/kluizen/afstortkluizen/

De afstortkluizen zijn ontworpen om te worden gebruikt in winkels of restaurants waar meer mensen geld of documenten kunnen storten. Door de afstortgleuf of afstortklep zijn meerdere toegangen mogelijk, de inhoud zal automatisch naar beneden vallen wanneer de lade is gesloten.

Afstortkluizen - Afstortkluizen kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!

https://discountoffice.nl/g/kassa-en-afstortkluizen/

De Raat biedt een brede collectie afstortkluizen. De Raat afstortkluis MP is zeer populair. De afroomkluizen zijn in veel verschillende uitvoeringen en weerstandklasse voordelig online te bestellen. Salvus afstortkluis. Afstortkluizen van Salvus zijn scherp geprijsd. De meeste kluizen zijn voorzien van een ECB-s certificering.

2.50% korting

Afstortkluizen of afroomkluis - Kantoormeubelen Plus

https://www.kantoormeubelenplus.nl/kluizen/kassa-en-afstortkluizen/afstortkluizen/

Juwel 68-serie. Echte beveiliging van het aanwezige kasgeld en bescherming voor het personeel wordt gegarandeerd door de Juwel afroomkluizen. De Juwel afstortkluizen zijn inbraakwerende kluizen voorzien van een elektronisch slot met instelbare tijdvertrag

Afstortkluis of afroomkluis kopen? | kluis.com

https://www.kluis.com/nl/afstortkluis/

Dan ben je bij KLUIS.COM op het goede adres. Al onze afstortkluizen of afroomkluizen zijn standaard gecertificeerd en bieden de oplossing als het gaat om veilig afromen en opslaan van geld, documenten, sleutels en andere toebehoren. Onze klanten zijn onder andere autobedrijven, makelaars, ziekenhuizen en particulieren.

2.00% korting
Amazon.nl korting

Amazon.nl: Afstortkluizen - Kluizen & kluisaccessoires: Klussen ...

https://www.amazon.nl/b?node=22829241031

1-12 van in totaal 146 resultaten voor Afstortkluizen Draagbare Mini Cijferkluis, voor indoor en outdoor, beveiligt je spullen tijdens het reizen (wit) 4,5 van 5 sterren 612

Afstortkluizen voor de omhang met contanten | Chubbsafes

https://www.chubbsafes.com/nl-nl/producten/afstortkluizen/

De afstortkluizen zijn ontworpen om pogingen om naar geld te vissen te weerstaan en om een veilige afstortfaciliteit te bieden zonder de kluisdeur te hoeven openen. Ons brede scala aan afstortkluizen is getest volgens de Europese norm voor depositkluizen en 1143-2 EN geclassificeerd in veiligheid in Grades voor inbraakwerendheid.

Afstortkluizen online bestellen| Safepro24 Shop Nederland

https://www.safepro24.nl/kluizen/afstortkluizen/

Speciale antihengelmechanisme. Bij Safepro24 vindt u afstortkluizen in verschillende maten, met een grote diversiteit aan beveiligingsoplossingen. Sorteer op. Toon. Profirst Kasos 1 Afstortkluis met Antraciet. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 250 x 350 x 285. Type Slot Elektronisch slot. Inhoud l 18.

Afstortkluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/afstortkluizen

Onze afstortkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kies je gemakkelijk de variant die het beste past onder jouw bar, bij de kassa of elders in het pand. Je werpt de biljetten naar binnen via het ‘brievenbusmechanisme’, waarna je de kluis op jouw moment kunt openen met een code. Anti-hengelbeveiliging en bevestiging van afstortkluizen

Afstortkluis voor het veilig afromen van geld - Kluiszorg Nederland

https://www.kluiszorg.nl/afstortkluis/

Afstortkluizen zijn speciaal voor de veiligheid van uw personeel ontwikkeld. Wij hebben een ruim assortiment kassa en gecertificeerde afstortkluizen. Bekijk kluizen

Afstortkluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/afstortkluis/

De afstortkluizen van KluisLab zijn allemaal inbraakwerend. U kunt naar onze showroom komen om de beste kluis voor u uit te zoeken en advies te vragen of u kunt uw kluis gemakkelijk en veilig online bestellen. Alle afstortkluizen bij KluisLab zijn officieel gecertificeerd volgens de Euronorm en voldoen aan de eisen van alle Europese verzekeraars.

Afstortkluizen - Metafa Holland BV

https://www.metafa.nl/producten/kluizen/afstortkluizen/

Afstortkluizen. Extra legborden kunnen los besteld worden. Onderstaande kluizen kunnen ook uitgevoerd worden met een cilinderslot. Houd hierbij rekening met een langere levertijd. Type: Buitenmaten hxbxd: Binnenmaten hxbxd: Dikte deurplaat: Gewicht:

Afstortkluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/afstortkluizen/

Rottner Afstortkluis Cashmatic Basic. Rating: Certificaat inbraak Geen certificaat. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 380 x 250 x 115. Type Slot Dubbelbaardslot (incl. 2 sleutels) Gewicht KG 5. € 109,90. incl. BTW & gratis verzending. 3-5 Werkdagen.

Afstortkluis kopen? | BESLIST.nl | Stevig, lage prijs

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558589_4952411/

De Raat Kluis ETE Deposit (220 x 350 x 250) | Afstortkluizen € 368,- * Biedt een eerste bescherming tegen inbraak* Speciaal ontworpen voor de detailhandel en de horeca* Inwerpopening (hxb): 10 x 170 mm.* PTE Deposit voorzien van sleutelslot* ETE Deposit voorzien van elektronisch cijferslot (instelbaar met tijdvertraging)* Voorbereid voor vloer- en muurverankering* Kleur: RAL 7035, grijs