Afstortkluizen online kopen

Afstortkluizen en Kassakluizen kopen| KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/afstortkluis.html

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is de ideale kluis voor een retail omgeving, bar, restautarant, hotel, etc. Via een beveiligde afstort kan daggeld worden afgestort/ afgeroomd en veilig worden opgeborgen. Door ingenieuze constructies wordt het zogenaamde 'hengelen' via de afstort voorkomen.

Fabrikant en specialist in kassakluizen en afstortkluizen - Nauta.com

https://www.nauta.com/nl/kluizen/kassa-en-afstortkluizen

Groothandel en fabrikant van kassa- en afstortkluizen met klep, gleuf of lade voor het veilig afromen van kasgeld. Ruim assortiment. Ook maatwerk mogelijk!

4. Afstortkluizen | Kluis.nl by Safe2Lock

https://www.kluis.nl/c-717045/4-afstortkluizen/

4. Afstortkluizen. De Europese norm voor certificering van inbraakwerende kluizen zijn EN 14 450 en EN 1143-2. Bij deze norm en weerstandklasse horen verschillende indicaties voor de waardeberging, zoals in de tabel te zien is: Voor verdere toelichting kunt u op deze link klikken: Kluisnormen brandwerend & inbraakwerendheid

Afstortkluizen MB 4 depo – Online goedkope kluizen kopen

https://www.kluizen.nl/product/afstortkluizen-mb/

De gecertificeerde Afstortkluizen MB 4 depo zijn Euroklasse 4 gecertificeerd en hebben een indicatie waardeberging van €75.000 aan contant geld en €150.000 aan kostbaarheden. Voorbereid voor vloerverankering en inclusief gratis verankeringsmateriaal met 2 ankers.

Afstortkluizen - Kluist.

https://kluist.nl/kluizen/afstortkluizen/

Afstortkluizen; Wapenkluizen; Kluiskamers & Deuren; Luxury Kluizen; Werkwijze; Over Ons; Contact; Offerte; Dropsafe. Een kluis moet niet alleen inbraakwerend zijn, maar ook brandwerend. Per kluis zijn er meerdere test en certificaat normen. Per normering is er een test temperatuur gebruikt om de kluizen een label te kunnen geven.

Afstortkluis Kopen? vanaf 73,95 euro - KluizenWinkel.com

https://www.kluizenwinkel.com/afstortkluizen/

Groot assortiment afstort- en afroomkluizen uit voorraad leverbaar Voor 21:00 Morgen in huis Geen bezorgkosten Achteraf betalen.

Afstortkluizen en Kassakluizen kopen| KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/afstortkluis.html?p=3

Afstortkluizen voor Retail; Afstortkluizen voor Horeca; Afstortkluizen voor Automotive

Afstortkluis F2 – Online kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product/afstortkluis-f2/

Afstortkluizen bestelt u gemakkelijk online Online bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen afgeleverd (indien voorradig). Wij leveren alle producten gratis vanaf €25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden).

Afstortkluizen voor de omhang met contanten | Chubbsafes

https://www.chubbsafes.com/nl-nl/producten/afstortkluizen/

Afstortkluizen. Houd bankbiljetten en gelddeposito's uit de buurt van nieuwsgierige blikken en mogelijke dieven: De afstortkluizen van Chubbsafes beschermen uw vermogen en optimaliseren de processen voor de omgang met contact geld.

Afstortkluis online kopen? | Deskundig advies - Kools & Ravenhorst

https://www.koolsenravenhorst.nl/afstortkluis/

Van kleine afroomboxen (kassakluisjes) voor het snel afromen van kassageld tot gecertificeerde afstortkluizen waarin de dagopbrengst veilig opgeborgen kan worden. Welke afstortkluis voor jou het meest geschikt is hangt af van waar je de kluis gaat gebruiken en hoeveel geld je erin gaat afstorten.

Afstortkluizen voor horeca, tankstations, shops | Safepro24

https://www.safepro24.nl/kluizen/afstortkluizen/

Bij Safepro24 vind je afstortkluizen of afroomkluizen in verschillende maten, met een grote keuze aan beveiligingsoplossingen en slotvarianten, waaronder een afstortkluis met elektronisch slot voor zowel de kluisdeur als voor de afstortlade.

Afstortkluizen – Kluisbox

https://kluisbox.nl/collections/afstortkluizen

Als ondernemer wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw kasgeld veilig wordt bewaard. Een afstortkluis kan hierbij uitkomst bieden. Bij kluisbox.nl hebben we verschillende soorten afstortkluizen in ons assortiment, namelijk afstortkluizen met klep, afstortkluizen met gleuf en afstortkluizen met lade. Afstortkluizen m

Afstortkluizen – Online kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/kluizen-zakelijk/kassa-afstortkluizen/

De afstortkluizen in het assortiment van Kluizen.nl zijn beschikbaar in verschillende varianten. U kunt kiezen uit een afroomkluis met lade of afstortklep. Ook heeft u de keuze uit een afstortkluis met dubbelbaardslot of met elektronisch cijferslot. Voor ieder wat wils dus!

Afstortkluis of Afroomkluis kopen? Gratis verzending! - MustangSafes

https://mustangsafes.nl/inbraakwerende-kluizen/afstortkluizen/

Afstortkluizen met afstortklep, afstortlade of kluis met gleuf. Een afstortkluis is altijd voorzien van een veilig mechanisme om kostbaarheden, geld of sleutels gemakkelijk te kunnen afstorten. Ze zijn voorzien van anti-hengel systemen om te voorkomen dat met bijvoorbeeld een magneet de inhoud opgehengeld kan worden.

Afstortkluis of afroomkluis kopen? | kluis.com

https://www.kluis.com/nl/afstortkluis/

Al onze afstortkluizen of afroomkluizen zijn standaard gecertificeerd en bieden de oplossing als het gaat om veilig afromen en opslaan van geld, documenten, sleutels en andere toebehoren. Onze klanten zijn onder andere autobedrijven, makelaars, ziekenhuizen en particulieren.

Afstortkluis S1 – Online kluizen kopen bij Kluizen.nl ?️

https://www.kluizen.nl/product/afstortkluis-s1/

Afstortkluizen bestelt u gemakkelijk online Online bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen afgeleverd (indien voorradig). Wij leveren alle producten gratis vanaf €25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden) of laat uw bestelling afleveren op één van onze afhaaldepots.

Afstortkluizen | StedaParts

https://www.stedaparts.nl/kluizen/afstortkluizen/

Afstortkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om te voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijven en instellingen. Om te voorkomen dat kwaadwillenden via de afstortopening proberen items terug te trekken, hebben afstortkluizen vaak anti-hengelmechanismen.

Afstortkluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/afstortkluis/

Bij KluisLab kunt u afstortkluizen kopen van merken zoals SISTEC, Chubbsafes en De Raat Brandkasten. Wij bieden afroomkluizen in verschillende typen en maten aan. Er is dus sowieso een kluis geschikt voor u, mocht dit nu voor privé gebruik zijn of voor professioneel gebruik.

Afstortkluis D-II 120 met muurdoorvoer – Online bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product/afstortkluis-topas-pro-120/

Afstortkluizen bestelt u gemakkelijk online. Bestel uw afstortkluis eenvoudig online bij Kluizen.nl. Wij bieden gratis levering door heel Nederland en België vanaf € 25,00 (met uitzondering van de Waddeneilanden). Online bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen geleverd, afhankelijk van beschikbaarheid.

Afstortkluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/afstortkluizen

Onze afstortkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kies je gemakkelijk de variant die het beste past onder jouw bar, bij de kassa of elders in het pand. Je werpt de biljetten naar binnen via het ‘brievenbusmechanisme’, waarna je de kluis op jouw moment kunt openen met een code.

Een hoogwaardige afstortkluis kopen? | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/afstortkluizen/

AFSTORTKLUIZEN. Een afstortkluis is ideaal voor het deponeren van de dag- of avondomzet! Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is speciaal ontworpen voor het veilig storten en bewaren van contant geld en andere waardevolle spullen, zonder dat een geautoriseerd persoon met sleutel aanwezig hoeft te zijn.

Afstortkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-80-Afstortkluizen/

Wij verkopen 106 verschillende Afstortkluizen vanaf € 73,10 van Salvus, Sistec, Juwel, Afstortkluis Robur II en andere merken. Bestel vandaag snel en betrouwbaar online of bel direct 0318 - 202051!

Afstortkluizen en Kassakluizen | KluisShop.be

https://www.kluisshop.be/afstortkluis.html

Een afstortkluis of afroomkluis kan geleverd worden met afstortgleuf, -klep, -lade of afstortdrum.Een afstortkluis met lade of drum biedt de beste veilgheid, omdat de inhoud volledig wordt afgeschermd. In deze categorie bevinden zich ook gecertificeerde afstortkluizen.