Afstortkluizen online kopen

Afstortkluizen en Kassakluizen kopen| KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/afstortkluis.html

Een afstortkluis met een gleuf of klep wordt gebruikt in situaties met contant geld tot circa € 5.000,-. Een afstortkluis of afroomkluis is specifiek ontworpen om contant geld of cheques tijdelijk te beveiligen tegen diefstal en interne fraude. Om risico's te beperken kan dagelijks worden afgeroomd.

Afstortkluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/afstortkluizen/

Rottner Afstortkluis Cashmatic 2 Kluis met Sleutelslot. Rating: Certificaat inbraak Geen certificaat. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 600 x 460 x 470. Type Slot Dubbelbaardslot (incl. 2 sleutels) Gewicht KG 39. € 642,90. incl. BTW & gratis verzending. 3-5 Werkdagen.

Afstortkluizen, Pagina 2 | DiscountOffice.nl

https://discountoffice.nl/g/kassa-en-afstortkluizen/begin/30

Afstortkluizen zijn speciaal ontworpen voor het veilig afstorten en afromen van kassageld of daggeld en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de detailhandel en in de horeca. Afstortkluizen worden ook wel kassakluizen of afroomkluizen genoemd.

Afroomkluis voor retail en horeca, snelle levering | Nauta.com

https://www.nauta.com/nl/kenniscentrum/afroomkluizen-voor-de-retail-en-horeca/

Afroomkluizen, ook wel afstortkluizen genoemd, zijn er in diverse uitvoeringen. Van kleine afroomboxen (kassakluisjes) voor het snel afromen van kassageld tot gecertificeerde afstortkluizen waarin de dagopbrengst veilig opgeborgen kan worden. Neem voor vrijblijvend advies contact op met onze kluisspecialisten

Afstortkluis kopen? Alle afstortkluizen online - Weloq

https://www.weloq.nl/afstortkluis/

Afstortkluizen zijn geschikt voor drogisterijen, winkels en andere bedrijfstakken waar constante geldstromen voorkomen. Een ander woord voor afstortkluis is afroomkluis . Afromen van een kassa is het om veiligheidsredenen beperken van de hoeveelheid geld die in de kassalade zit.

Afstortkluis kopen? | Voordelige afroomkluizen | Outletkluizen

https://outletkluizen.nl/afroomkluizen.html

Afroomkluizen worden ook wel afstortkluizen of kassakluizen genoemd. In essentie zijn dit dezelfde typen kluizen. De naam van deze kluis doet de functie al vermoeden; deze kluis is bedoeld voor het afstorten en tijdelijk veilig bewaren van contant geld totdat het opgehaald of weggebacht wordt.

Afstortkluis online kopen? | Deskundig advies | Kools & Ravenhorst

https://www.koolsenravenhorst.nl/afstortkluis/

Afstortkluis kiezen. In onze webshop vind je verschillende soorten afstortkluizen. Van kleine afroomboxen (kassakluisjes) voor het snel afromen van kassageld tot gecertificeerde afstortkluizen waarin de dagopbrengst veilig opgeborgen kan worden.

Afstortkluizen | Specialist in geldverwerking | Geldtel.nl

https://www.geldtel.nl/kluizen/afstortkluizen/

De afstortkluizen zijn ontworpen om te worden gebruikt in winkels of restaurants waar meer mensen geld of documenten kunnen storten. Door de afstortgleuf of afstortklep zijn meerdere toegangen mogelijk, de inhoud zal automatisch naar beneden vallen wanneer de lade is gesloten.

Afstortkluizen voor de omhang met contanten | Chubbsafes

https://www.chubbsafes.com/nl-nl/producten/afstortkluizen/

De afstortkluizen zijn ontworpen om pogingen om naar geld te vissen te weerstaan en om een veilige afstortfaciliteit te bieden zonder de kluisdeur te hoeven openen. Ons brede scala aan afstortkluizen is getest volgens de Europese norm voor depositkluizen en 1143-2 EN geclassificeerd in veiligheid in Grades voor inbraakwerendheid.

Afstortkluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/afstortkluizen

Onze afstortkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kies je gemakkelijk de variant die het beste past onder jouw bar, bij de kassa of elders in het pand. Je werpt de biljetten naar binnen via het ‘brievenbusmechanisme’, waarna je de kluis op jouw moment kunt openen met een code.

Afstortkluis – Online goedkope kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/kluizen-zakelijk/kassa-afstortkluizen/

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is uitermate geschikt voor de detailhandel en andere (horeca)bedrijven waar contant geld een grote rol speelt. Met een afstortkluis is het mogelijk om contant geld te verwerken en veilig op te bergen, om zo diefstal te voorkomen.

Afstortkluis Kopen? vanaf 73,95 euro - KluizenWinkel.com

https://www.kluizenwinkel.com/afstortkluizen/

Afstortkluizen met lade bieden vaak betere bescherming tegen inbraak of diefstal. Wanneer bijvoorbeeld geld afgestort wordt via d lade valt deze naar beneden wanneer de laden ingeschoven wordt. Hierdoor wordt het uithengelen van de inhoud heel moeilijk gemaakt. Gecertificeerde afstortkluizen

Afstortkluis Online Kopen | Beste Afstortkluizen Top 5 - Diefstalwijzer.nl

https://www.diefstalwijzer.nl/afstortkluis/

Een afstortkluis is een type opslagkluis dat veelal in de horeca, retail, hotels, restaurants en andere zakelijke omgevingen worden gebruikt. Vooral waar veel cash geld (contanten) wordt gebruikt is dit een belangrijke beveiligingsmethode om geld snel en veilig op te bergen.

Fabrikant en specialist in kassakluizen en afstortkluizen | Nauta.com

https://www.nauta.com/nl/kluizen/kassa-en-afstortkluizen

U koopt ze bij Nauta, de groothandel en specialist in kluizen. Een kassakluis, of afstortkluis, is de ideale kluis om contant geld snel en veilig te bewaren. Omdat deze kluizen ideaal zijn om meerdere malen per dag het geld in uw kassa af te romen worden ze ook wel afroomkluisjes genoemd.

Afstortkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-80-Afstortkluizen/

Afstortkluis online kopen, diverse merken. Maak een keuze uit een groot aantal afstortkluizen. Kies voor de goedkope modellen met een gleuf of klep, die een goede bescherming bieden tegen het ‘hengelen’ en geschikt zijn voor stortingen met een waarde van maximaal €5.000. U kunt diefstal en interne fraude tegengaan.

Afstortkluis of Afroomkluis kopen? Gratis verzending! - MustangSafes

https://mustangsafes.nl/inbraakwerende-kluizen/afstortkluizen/

Een afstortkluis is een kluis waarin waardevolle items kunnen worden afgestort. Kenmerkend aan afstortkluizen is dat iets met gemak af te storten is, maar het (onbevoegd) eruit halen niet. Er bestaan verschillende soorten afstortkluizen voor verschillende doeleinden.

Afstortkluis of afroomkluis kopen? | kluis.com

https://www.kluis.com/nl/afstortkluis/

Al onze afstortkluizen of afroomkluizen zijn standaard gecertificeerd en bieden de oplossing als het gaat om veilig afromen en opslaan van geld, documenten, sleutels en andere toebehoren. Onze klanten zijn onder andere autobedrijven, makelaars, ziekenhuizen en particulieren.

Afstortkluis voor het veilig afromen van geld - Kluiszorg Nederland

https://www.kluiszorg.nl/afstortkluis/

Een afstortkluis of afroomkluis kopen? Afstortkluizen zijn speciaal voor de veiligheid van uw personeel ontwikkeld. Wij hebben een ruim assortiment kassa en gecertificeerde afstortkluizen.

4. Afstortkluizen | Kluis.nl

https://www.kluis.nl/c-717045/4-afstortkluizen/

4. Afstortkluizen. De Europese norm voor certificering van inbraakwerende kluizen zijn. EN 14 450 en EN 1143-2. Bij deze norm en weerstandklasse horen verschillende indicaties voor de waardeberging, zoals in de tabel te zien is: Voor verdere toelichting kunt u op deze link klikken: Kluisnormen brandwerend & inbraakwerendheid.