Afstortkluizen online kopen

2.75% korting

Afstortkluizen – Online kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/kluizen-zakelijk/kassa-afstortkluizen/

De afstortkluizen in het assortiment van Kluizen.nl zijn beschikbaar in verschillende varianten. U kunt kiezen uit een afroomkluis met lade of afstortklep. Ook heeft u de keuze uit een afstortkluis met dubbelbaardslot of met elektronisch cijferslot. Voor ieder wat wils dus!

Bezoek Kluizen.nl met korting

Fabrikant en specialist in kassakluizen en afstortkluizen - Nauta.com

https://www.nauta.com/nl/kluizen/kassa-en-afstortkluizen

U koopt ze bij Nauta, de groothandel en specialist in kluizen. Een kassakluis, of afstortkluis, is de ideale kluis om contant geld snel en veilig te bewaren. Omdat deze kluizen ideaal zijn om meerdere malen per dag het geld in uw kassa af te romen worden ze ook wel afroomkluisjes genoemd.

Afstortkluizen - Metafa Holland BV

https://www.metafa.nl/producten/kluizen/afstortkluizen/

Afstortkluizen. Extra legborden kunnen los besteld worden. Onderstaande kluizen kunnen ook uitgevoerd worden met een cilinderslot. Houd hierbij rekening met een langere levertijd. Type: Buitenmaten hxbxd: Binnenmaten hxbxd: Dikte deurplaat: Gewicht: Bediening: Legborden: Kleur: MK15AF 235x320x230mm 229x314x165mm 6 mm 13 kg

Afstortkluizen - Kluist.

https://kluist.nl/kluizen/afstortkluizen/

Afstortkluizen; Wapenkluizen; Kluiskamers & Deuren; Luxury Kluizen; Werkwijze; Over Ons; Contact; Offerte; Dropsafe. Een kluis moet niet alleen inbraakwerend zijn, maar ook brandwerend. Per kluis zijn er meerdere test en certificaat normen. Per normering is er een test temperatuur gebruikt om de kluizen een label te kunnen geven.

Afstortkluis met klep kopen - KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/afstortkluis/klep.html

Afstortkluis met klep. En afstortkluis met klep is voorzien van een special luik waardoor documenten, geld en andere spullen in de kluis gedeponeerd kunnen worden. Dankzij de speciale afstortklep is het niet mogelijk om via de klep de inhoud van de kluis te bereiken.

Afroomkluis voor retail en horeca, snelle levering | Nauta.com

https://www.nauta.com/nl/kenniscentrum/afroomkluizen-voor-de-retail-en-horeca/

Afroomkluizen worden ook wel afstortkluizen genoemd en zijn er in diverse uitvoeringen, weerstandsklassen en hebben diverse mogelijkheden. Denk daarbij aan extra compartimenten voor het opbergen van munt- en wisselgeld, het toevoegen van een interne afstortmogelijkheid of een doorvoer via de muur.

Afstortkluizen voor horeca, tankstations, shops | Safepro24

https://www.safepro24.nl/kluizen/afstortkluizen/

Bij Safepro24 vind je afstortkluizen of afroomkluizen in verschillende maten, met een grote keuze aan beveiligingsoplossingen en slotvarianten, waaronder een afstortkluis met elektronisch slot voor zowel de kluisdeur als voor de afstortlade.

Afstortkluis online kopen? | Deskundig advies - Kools & Ravenhorst

https://www.koolsenravenhorst.nl/afstortkluis/

Bekijk het aanbod afstortkluizen bij Kools & Ravenhorst | Ruim assortiment | Grote showroom |Gratis thuisbezorgd | Deskundig en persoonlijk advies

Afstortkluizen en Kassakluizen kopen| KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/afstortkluis.html

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is de ideale kluis voor een retail omgeving, bar, restautarant, hotel, etc. Via een beveiligde afstort kan daggeld worden afgestort/ afgeroomd en veilig worden opgeborgen. Door ingenieuze constructies wordt het zogenaamde 'hengelen' via de afstort voorkomen.

Afstortkluis of Afroomkluis kopen? Gratis verzending! - MustangSafes

https://mustangsafes.nl/inbraakwerende-kluizen/afstortkluizen/

Een afstortkluis is een kluis waarin waardevolle items kunnen worden afgestort. Kenmerkend aan afstortkluizen is dat iets met gemak af te storten is, maar het (onbevoegd) eruit halen niet. Er bestaan verschillende soorten afstortkluizen voor verschillende doeleinden.

Een hoogwaardige afstortkluis kopen? | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/afstortkluizen/

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd, is speciaal ontworpen voor het veilig storten en bewaren van contant geld en andere waardevolle spullen, zonder dat een geautoriseerd persoon met sleutel aanwezig hoeft te zijn. Als de goederen eenmaal in de afstortgleuf of afstortlade zijn gedeponeerd, is het niet meer mogelijk om ze via dezelfde ...

Afstortkluis voor het veilig afromen van geld - Kluiszorg Nederland

https://www.kluiszorg.nl/afstortkluis/

Een afstortkluis of afroomkluis kopen? Afstortkluizen zijn speciaal voor de veiligheid van uw personeel ontwikkeld. Wij hebben een ruim assortiment kassa en gecertificeerde afstortkluizen.

Afstortkluizen – Kluisbox

https://kluisbox.nl/collections/afstortkluizen

Bij kluisbox.nl hebben we verschillende soorten afstortkluizen in ons assortiment, namelijk afstortkluizen met klep, afstortkluizen met gleuf en afstortkluizen met lade. Afstortkluizen met klep Een afstortkluis met klep is ideaal als u vaak grote hoeveelheden kasgeld wilt afstorten.

Afstortkluis kopen? Alle afstortkluizen online - Weloq

https://www.weloq.nl/afstortkluis/

Wij hebben verschillende afstortkluizen, waaronder afstortkluizen van het merk De Raat. Om de aanschaf van een afstortkluis makkelijk te maken, geven we een aantal tips. Niet alleen je behoefte en wensen zijn van belang bij de aanschaf, maar vanzelfsprekend ook je budget.

Afstortkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-80-Afstortkluizen/

Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden op dit gebied. Wij verkopen 106 verschillende Afstortkluizen vanaf € 73,10 van Salvus, Sistec, Juwel, Afstortkluis Robur II en andere merken. Bestel vandaag snel en betrouwbaar online of bel direct 0318 - 202051!

Afstortkluis Kopen? vanaf 73,95 euro - KluizenWinkel.com

https://www.kluizenwinkel.com/afstortkluizen/

Kluizenwinkel.com heeft afstortkluizen in verschillende formaten zodat er in elk kantoor wel een plek voor te vinden is. Hoe werkt deze kluis? Elke ondernemer hoopt natuurlijk veel geld te verdienen.

Afstortkluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/afstortkluizen

Afstortkluizen. Jouw geld is in veilige handen bij een afstortkluis. Dit hulpmiddel wordt veel gebruikt in winkels en bij bedrijven. Het voorkomt dat er grote geldbedragen in jouw kassa liggen – met alle gevolgen van dien wanneer inbrekers of overvallers hier lucht van krijgen.

Afstortkluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/afstortkluis/

Bij KluisLab kunt u afstortkluizen kopen van merken zoals SISTEC, Chubbsafes en De Raat Brandkasten. Wij bieden afroomkluizen in verschillende typen en maten aan. Er is dus sowieso een kluis geschikt voor u, mocht dit nu voor privé gebruik zijn of voor professioneel gebruik.

Afstortkluis of afroomkluis kopen? | kluis.com

https://www.kluis.com/nl/afstortkluis/

Al onze afstortkluizen of afroomkluizen zijn standaard gecertificeerd en bieden de oplossing als het gaat om veilig afromen en opslaan van geld, documenten, sleutels en andere toebehoren. Onze klanten zijn onder andere autobedrijven, makelaars, ziekenhuizen en particulieren. Om een goede afstortkluis of afroomkluis te kopen is het raadzaam het ...

Afstortkluizen en Kassakluizen | KluisShop.be

https://www.kluisshop.be/afstortkluis.html

Een afstortkluis, ook wel afroomkluis genoemd. is de ideale kluis voor een retail omgeving, bar, restautarant, hotel, etc. Via een beveiligde afstort kan daggeld worden afgestort/ afgeroomd en veilig worden opgeborgen. Door ingenieuze constructies wordt het zogenaamde 'hengelen' via de afstort voorkomen.