Brandwerende kluizen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Currero Kluis - Kluis Brandwerend - Kluisje Met Cijferslot - Kluisje ...

https://www.bol.com/nl/nl/p/currero-kluis-kluis-brandwerend-kluisje-met-cijferslot-kluisje-kluisjes-met-sleutel-geldkluis-kluis-elektronisch-zwart/9300000132264068/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Currero Kluis - Kluis Brandwerend - Kluisje Met Cijferslot - Kluisje - Kluisjes Met Sleutel - Geldkluis - Kluis Elektronisch - Zwart. Berg uw spullen... Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging ...

Brandwerende kluis kopen? Gecertificeerde kluizen - Kluiszorg.nl

https://www.kluiszorg.nl/brandwerende-kluis/

Brandwerende kluis? Een brandwerende kluis is een goed idee wanneer je waardevolle spullen wilt beschermen tegen een mogelijke brand. Een gecertificeerde brandvrije kluis is getest op het buiten houden van de hitte die ontstaat tijdens een brand. De test wordt gedaan in een oven die een temperatuur heeft van rond de 1000 graden.

Kluis kopen? HORNBACH Laagste Prijsgarantie

https://www.hornbach.nl/shop/Veiligheidstechniek/Kluizen/S4642/artikeloverzicht.html

HORNACH heeft verschillende kluizen in haar assortiment. Je kan bij HORNBACH elektrische kluizen, sleutelkluizen en geldkosten vinden. Ook kan je qua grootte uit verschillende opties kiezen. Er zijn kluizen in verschillende prijsklassen, dus je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Met een kluis kan je al je kostbare bezittingen opbergen.

Inbraakwerende kluis of brandwerende kluis kopen? - Locked safe

https://lockedsafe.nl/kluizen

De naam zegt het al: Locked Safe Holland, Héél Holland een Locked Safe! Een inbraakwerende- vloerkluis of privékluis is één onderdeel van het gehele beveiligingsplan. U kunt een hele dure kluis kopen maar als u deze niet op de juiste manier monteert loopt een inbreker er zó mee weg. Als het bij u moeilijk is om een kluis te monteren, dan ...

YALE High Security elektronische brandwerende documentkluis large YFM ...

https://www.hornbach.nl/p/yale-high-security-elektronische-brandwerende-documentkluis-large-yfm-420-fg2/8766876/

Omschrijving. De Yale brandwerende document kluis YFM/420/FG2/B is het large model in het assortiment brandwerende kluizen en valt onder de High Security klasse. Deze ruime brandwerende kluis is getest en goedgekeurd tot 1 uur brandwering voor documenten conform de NT Fire 017 norm. Ideaal om jouw waardevolle bezittingen, zoals belangrijke ...

≥ Vind brandwerende kluizen op Marktplaats - november 2022

https://www.marktplaats.nl/q/brandwerende+kluizen/p/2/

SISTEC Euroguard SE II LFS Inbraak- en Brandwerende kluis Gratis* afgeleverd (v.a. 195), Inclusief garantie bied van der meulen kantoormeubelen bv je aan: de prijs incl. Btw € 4159.01 Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden

YFM/520/FG2 - Brandwerende kluis extra large | Yale

https://www.yalehome.com/be/nl/products/kluizen/brandwerende-kluizen/yfm-520-fg2-brandwerende-kluis-extra-large

Deze ruime brandwerende kluis is getest en goedgekeurd tot 1 uur brandwering voor documenten conform de NT F. YFM/352/FG2 - Brandwerende kluis medium. De Yale brandwerende document kluis YFM/352/FG2/B is het medium model in het assortiment brandwerende kluizen en valt onder de High Security klasse.

Brandwerende kluizen 120 minuten met certificaat - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/brandwerende-kluis/120-minuten-brandwerend-certificaat/

Brandwerende kluizen. Een gecertificeerde brandwerende kluis is getest op het buiten houden van de hitte die ontstaat tijdens een brand. De test wordt gedaan in een oven die een temperatuur heeft van rond de 1000 graden. De binnen temperatuur wordt gemeten tijdens de test die een duur kan hebben van 30, 60 of 120 minuten.

GAMMA | Kluis kopen met sleutels, digitaal slot of nummerslot

https://www.gamma.nl/assortiment/l/veilig-wonen/kluizen

Als je een brandkluis wilt, is een behuizing van staal of metaal nodig. Sommige modellen zijn tot wel 3 uur brandwerend. Kluizen van metaal en staal zijn leverbaar in verschillende afwerkingen, zoals gegalvaniseerd, gelakt, gepolijst en verzinkt. Houd er wel rekening mee dat niet elke stalen of metalen safe een brandwerende kluis is.

Inbraakwerende of brandwerende kluizen op maat - Inbraakpreventie

https://www.inbraakpreventie.nl/oplossingen/kluizen

Brandwerende kluizen. Een brandwerende kluis kan zijn inhoud voor een bepaalde tijd tegen de gevolgen van brand beschermen. Deze beschermingsfactor wordt altijd uitgedrukt in tijd (30-60-120 minuten). Hieraan kunt u zien hoelang een kast zich in de vuurhaard mag bevinden voordat de binnenzijde van de kast de kritische temperatuur bereikt.

2.50% korting

Groothandel selling gun kluizen met programmeerbaar elektronisch ...

https://dutch.alibaba.com/g/selling-gun-safes.html
Gevonden in: Alibaba kortingscode

Selling Gun Kluizen (1054660 products available) 1/5. Hot Selling Security Electronic Digital Vingerafdruk Identification Gun Safe Box Biometrische Lock Gun Safe/ US$ 50,90-US$ 72,70 / stuk. 1 stuk (Min Order) CN Proway Industries Co., Ltd. Of S.I.P.

Brandwerende kluizen - Brandkluizen-shop.nl

https://brandkluizen-shop.nl/

Een brandwerende kluis is gefabriceerd om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van een brand. Er zijn diverse uitvoeringen kluizen leverbaar zodat elke vorm van informatie veilig opgeborgen kan worden. De mate van brandwerendheid wordt uitgedrukt in minuten, namelijk 30, 60 en 120 minuten.

Brandwerende & Inbraakwerende kluis kopen - Kluizen Online

https://www.kluizenonline.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen

Inbraak- & brandwerende kluis. Een kluis kan brandwerend en inbraakwerend werken. Een brandwerende kluis zorgt ervoor dat waardevolle papieren, geld, sieraden en digitale media goed worden beschermd tegen hitte. Zo zijn de spullen ook bij het uitbreken van brand in het pand beschermd en is de kans groot dat ze behouden blijven.

2.00% korting
Amazon.nl korting

Kluis Brandwerende Waterdichte Kluis Kluizen Wachtwoord Geheel stalen ...

https://www.amazon.nl/Brandwerende-Waterdichte-Wachtwoord-Huishouden-Onzichtbare/dp/B0BL3XR8Y7

Kluis Brandwerende Waterdichte Kluis Kluizen Wachtwoord Geheel stalen Kluis 30Cm Sleutel/Knob Sectie Huishouden Onzichtbare Muur Kluizen Kluis (Bsleutel Sectie 35x30x25cm) : Amazon.nl: Klussen & gereedschap

Brandwerende kluizen voor papier en gegevensdragers | Chubbsafes

https://www.chubbsafes.com/nl-nl/producten/brandwerende-kluizen/

Brandwerende kluizen. Zorg ervoor dat uw essentiële papieren documenten, waardevolle voorwerpen en gegevensdragers onbeschadigd blijven, zelfs als ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen: De brandwerende kluizen van Chubbsafes zijn uw beste verdediging tegen de brand.

Brandwerende kluizen | Yale

https://www.yalehome.com/nl/nl/products/kluizen/brandwerende-kluizen

Brandwerende kluizen. Als Yale zijn we bijzonder trots op ons assortiment brandwerende kluizen. De brandwerende kluizen vallen onder de High Security klasse en maken gebruik van een state-of-the-art digitale touchpad technologie! De kluis is eenvoudig te bedienen en daarnaast een uur lang bestand tegen de hitte die ontstaat bij een brand.

Brandwerende kluizen - Haverkampshop

https://www.haverkampshop.nl/kluizen/brandwerende-kluizen

Brandwerende kluizen Een brandwerende kluis is een verstandige keus als u wilt dat de inhoud optimale bescherming krijgt, zowel voor inbraak als voor brand. Een brandwerende kluis is ontworpen om de inhoud te beschermen tegen de gevolgen van brand (temperatuur, puin en bluswater). De brandwerende kluis kent een normering afhankelijk van de tijd dat de inhoud beschermd.

Brandwerende Kluis | Beste Brandwerende Kluizen » Diefstalwijzer.nl

https://www.diefstalwijzer.nl/brandwerende-kluis/

Brandwerende kluizen varieren van 100 euro tot wel meer dan 1.000 euro. Het is belangrijk om je budget af te stemmen op de hoogte van beveiliging. Een kleine brandwerende kluis is rond 50 euro aan te schaffen. De kluizen met de beste prijs kwaliteit verhoudingen liggen zo rond de 300 euro.

Brandwerende kluizen online kopen | Safepro24 Shop Nederland

https://www.safepro24.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/

Gewicht in kg 86. € 679,50. incl. BTW & gratis verzending. 3-5 Werkdagen. In Winkelwagen. Profirst Inbraakwerende en Brandwerende Kluis Fireking 30 Elektronisch Slot. Certificaat inbraak Grade 1 conform EN 1143-1. Brandbescherming 30 minuten. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 300 x 427 x 385.

Brandwerende kluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/brandwerende-kluis/

Een brandwerende kluis of kast is een kluis die gedurende een bepaalde tijd bescherming biedt aan onder andere uw belangrijke papieren, documenten en digitale datahouders in geval van brand. In tegenstelling tot andere kluizen zijn de wanden van deze kluizen dubbel uitgevoerd, waardoor de temperatuur in de brandkast zo laag mogelijk blijft gedurende een lange periode.

Brandwerende Kluizen | Kluizen

http://www.kluizen.com/brandwerende-kluizen

Brandwerende kluizen moeten om als zodanig aangemerkt te mogen worden voldoen aan vastgestelde eisen conform EN 1047-1. Deze Europese norm stelt een aantal eisen aan kluizen voor verschillende doeleinden en het zal door middel van testen bepaald worden of een kluis aan de eisen voldoet.

Brandwerende kluizen 60 minuten met certificaat - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/brandwerende-kluis/60-minuten-brandwerend-certificaat/

Brandwerende kluizen. Een gecertificeerde brandwerende kluis is getest op het buiten houden van de hitte die ontstaat tijdens een brand. De test wordt gedaan in een oven die een temperatuur heeft van rond de 1000 graden. De binnen temperatuur wordt gemeten tijdens de test die een duur kan hebben van 30, 60 of 120 minuten.

Brandwerende kluizen - Dujardin Remmers

https://www.dujardin-remmers.nl/kluizen-en-brandkasten/brandwerende-kluizen/

Voorkom zo’n situatie met een gecertificeerde, brandwerende kluis. De brandwerende kluizen van Dujardin Remmers zijn gecertificeerd volgens de hoogste normen. Voordat deze norm wordt toegekend, wordt een kluis onderworpen aan hoge test-temperaturen én een val van 9,15 meter hoogte. Dit laatste simuleert het instorten van een verdiepingsvloer.

Brandwerende kluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/

Rottner Brandwerende Kluis Sydney 55 Elektronisch Slot. Rating: Certificaat inbraak Geen certificaat. Brandbescherming 60 minuten. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 515 x 445 x 450. Type Slot Elektronisch slot. Aantal mappen 4. Gewicht KG 54. € 584,90.

Brandwerende boxen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/brandwerende-boxen/

En brandwerende koffer is een kleine brandkluis voor uw kostbaarheden. Hij is vergrendeld met een cilinderslot. Ruimtebesparend en goedkoper dan een grotere brandwerende kluis. De brandwerende box is een stalen kistje en heeft een hogere veiligheidsniveau dan een gewone geldkist. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus.