Brandwerende kluizen online kopen

1.25% korting
Manutan.nl korting

Brandwerende kluizen en kasten kopen | Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/kluis

Manutan biedt diverse soorten brandwerende kasten en kluizen van gerenommeerde merken zoals De Raat, Hartman Tresore en Chubbsafes. Hierbij heeft u de keuze uit kluizen met cijferslot, elektrisch slot of sleutelslot en natuurlijk verschillende formaten.

Bezoek Manutan.nl met korting

Brandwerende kluizen tot 3 uur brandwerend| KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/brandwerende-kluis.html

Brandwerende kluis. Een brandwerende kluis is ontworpen om de inhoud gedurende 30, 60, 90 of 120 minuten te beschermen tegen de gevolgen van brand, t.w. temperatuur, vocht (bluswater) en puin.

Brandwerende kluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/brandwerende-kluis/

Op zoek naar een brandwerende kluis voor thuis? KluisLab beschikt over een breed assortiment in brandveilige kluizen van diverse merken zoals De Raat , Chubbsafes en Salvus . De kans op brand is klein, maar mocht er brand uitbreken, dan wilt u uw waardevolle bezittingen natuurlijk beschermen.

De beste kluizen voor maximale veiligheid | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/

De brandwerende kluis, gemaakt van hoogwaardige vuurvaste materialen, is verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus. De muurkluis , of wandkluis, wordt ingebouwd in een muur. Muurkluizen zijn zeer geschikt voor het opbergen van extreem waardevolle spullen.

Top 3 brandwerende kluizen voor thuis - Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/top-3-brandwerende-kluizen/

Daarom is het van essentieel belang dat u vooraf bedenkt wat u in de kluis wilt bewaren, zodat de kluis voldoende capaciteit biedt. In ons overzicht van brandwerende kluizen voor thuis presenteren wij drie verschillende merken. In alle gevallen bespreken wij het kleinste formaat kluis.

Brandwerende kluis kopen? vanaf 29,95 euro brandbescherming

https://www.kluizenwinkel.com/brandwerende-kluis/

De brandwerende kluizen van kluizenwinkel.com zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn er bijvoorbeeld brandwerende kluizen met een dubbele wandisolatie.

Kluis kopen? KluisStore.nl - Specialist in kluizen en brandkasten

https://www.kluisstore.nl/

KluisStore.nl is dé full service kluizenwinkel. Bij ons koopt u kluizen & brandkasten tegen scherpe prijzen met de beste service. Profiteer van een vakkundig advies op maat, snelle afhandeling en professionele installatie van elke kluis.

Verschillende typen brandwerendheid van een kluis - Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/typen-brandwerendheid-kluis/

In deze blog zullen we u de verschillende typen brandwerendheid van een kluis uitleggen en over welke bescherming het biedt. Een brandwerende kluis zorgt ervoor dat de temperatuur binnen in de kluis lager blijft dan de omgevingstemperatuur.

Brandwerende kluis kopen -Kluiszorg Nederland

https://www.kluiszorg.nl/brandwerende-kluis/

Een brandwerende kluis, ook wel brandkast genoemd is primair bedoeld om de hitte van een brand buiten de kluis te houden. Uw waardevolle (emotioneel) spullen moeten natuurlijk niet alleen tegen een inbreker worden beschermd maar ook tegen een uitslaande brand.

Brandwerende privékluizen kopen? Brandkastje nodig? - MustangSafes NL

https://mustangsafes.nl/brandwerende-kluizen/brandwerende-privekluizen/

Een brandwerende privékluis, ook wel brandkastje genoemd is een compacte brandwerende kluis voor thuis. Naast persoonlijk zijn deze kleine brandkasten ook prima zakelijk te gebruiken dankzij de certificaten voor brandwerendheid en vaak ook inbraakwerendheid!

De beste brandwerende kluizen 2024 [top 5] - KluisStore.nl Blog

https://www.kluisstore.nl/blog/top-5-beste-brandwerende-kluizen/

Om u te helpen bij het kiezen van een goede brandwerende kluis hebben onze experts een selectie gemaakt van de 5 beste brandwerende kluizen van 2023. Bij het bepalen van de top 5 brandwerende kluizen staan de volgende criteria centraal: Certificering brandwerendheid. Ruim genoeg voor de gemiddelde gebruiker.

Een brandwerende kluis 60 minuten | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/kluizen-60min-brandbeveiliging/

Een brandwerende kluis met 60 minuten brandbeveiliging biedt gedurende een uur weerstand tegen vuur, hitte, rook en spatwater. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen papier en digitale gegevensdragers zoals cd's, dvd's, harde schijven en USB-sticks.

Brandwerende kluis kopen? Veilig & Vertragend | Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/kluizen-prive/brandwerende-kluizen/

Bent u op zoek naar een kleine brandwerende kluis? Dan is bijvoorbeeld een brandwerende koffer een goede optie! Wij beschikken over brandwerende kluizen met sleutel en over elektronische brandwerende kluizen met een codeslot. Daarnaast hebben we kleine brandwerende kluizen en grote brandwerende kluizen.

Brandwerende MasterLock kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product/masterlock-brandwerende-kluizen/

De brand- en waterwerende kluis van MasterLock is geschikt voor het veilig opbergen van papieren en belangrijke voorwerpen. De datakluis is 60 minuten brandwerend. Ook is de kluis ETL gecertificeerd met een brandvaltest van 4,5m hoogte en ETL geverifieerd waterbestendig gedurende 24 uur.

Een brandwerende kluis 120 minuten | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/kluizen-120min-brandbeveiliging/

Een brandwerende kluis met 120 minuten brandbeveiliging biedt gedurende maar liefst twee uur weerstand tegen vuur, hitte, rook en spatwater. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen papier en digitale gegevensdragers zoals cd's, dvd's, harde schijven en USB-sticks.

Brandwerende kluis kopen? De laagste prijs garantie!

https://www.kluizenwereld.nl/brandwerende-kluizen

Met een brandwerende kluis bent u optimaal beveiligd tegen brand. In Nederland zijn goede brandwerende kluizen getest volgens de Europese normeringen zoals het EN 1047-1 en UL 72. Tijdens deze testen wordt de kluis onder verschillende omstandigheden getest op zijn brandwerendheid.

Brandwerende kluis kopen? | Yale Home

https://yalehome.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/

Beveilig jouw eigendommen tegen brand met een Yale brandwerende kluis. Berg belangrijke documenten, foto's en sieraden veilig op met een brandkluis voor thuis.

Brandwerende & Inbraakwerende kluis kopen - Kluizen Online

https://www.kluizenonline.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen

Een brandwerende kluis zorgt ervoor dat waardevolle papieren, geld, sieraden en digitale media goed worden beschermd tegen hitte. Zo zijn de spullen ook bij het uitbreken van brand in het pand beschermd en is de kans groot dat ze behouden blijven.

De beste brandwerende kluis kopen? | Safepro24

https://www.safepro24.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/

Een brandwerende kluis beschermt uw kostbaarheden, documenten, A4-mappen, cash geld, contracten of certificaten optimaal tegen een eventuele brand. Bij ons kun je brandkasten kopen die, dankzij de hoogwaardige materialen, zorgen voor optimale bescherming tegen open vuur, hitte, rook en bluswater.

Een brandwerende kluis kopen? | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/

Een brandwerende kluis geeft optimale bescherming van je documenten en waardevolle spullen tijdens brand. Hoogwaardig vuurvast en hittewerend materiaal , dat zorgvuldig getest is, zorgt ervoor dat je documenten, contant geld en digitale media in geval van brand niet worden beschadigd.

Brandwerende kluizen - Brandkluizen-shop.nl

https://brandkluizen-shop.nl/

Een brandwerende kluis is gefabriceerd om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van een brand. Er zijn diverse uitvoeringen kluizen leverbaar zodat elke vorm van informatie veilig opgeborgen kan worden.

De beste inbraak- én brandwerende kluizen voor thuis 2024 [top 10]

https://www.kluisstore.nl/blog/de-beste-inbraak-en-brandwerende-kluizen-voor-thuis-top-10/

Om u op weg te helpen heeft onze expert van KluisStore.nl een top 10 met de beste inbraak- én brandwerende kluizen kluizen voor thuis speciaal voor u samengesteld.

KARWEI | Kluizen kopen? Houd al jouw spullen veilig.

https://www.karwei.nl/assortiment/l/ijzerwaren/kluizen

Belangrijke spullen veilig opruimen? Bij KARWEI vind je allerlei kluizen. Zoek jij een brandwerende kluis, inbraakwerende kluis of kleine kluis?