Braakwerende kluizen online kopen

Inbraakwerende kluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/inbraakwerende-kluis/

Onze inbraakwerende kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsklassen. De klasse wordt onder andere bepaald door het metaal, het aantal sloten en de wanden van de kluis. De inbraakwerende kluizen van KluisLab zijn allemaal getest volgens de EN 1143-1 en EN 14450 Euronorm certificering. Klasse S2.

Inbraakwerende kluizen - Haverkampshop

https://www.haverkampshop.nl/kluizen/inbraakwerende-kluizen

Bij de inbraakwerende kluis kunt u kiezen uit ‘geen waardeberging’ of ‘waardeberging tegen geld en kostbaarheden’. De indicatie waardeberging geeft aan tot hoeveel contant geld gedekt wordt door de verzekeraar wanneer dit geld in de inbraakwerende kluis (welke verankerd is volgens de voorschriften) is opgeborgen in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom.

YSEM/520/EG1 - Maximum Security SKG** kluis professioneel

https://www.yalehome.com/be/nl/products/kluizen/inbraakwerende-kluizen/maximum-security-kluizen/ysem-520-eg1-maximum-security-skg-kluis-professioneel

De Maximum Security kluizen van Yale zijn de beste inbraakwerende kluizen in het assortiment.De Yale kluis YSEM/520/EG1 is dankzij de ruime inhoud geschikt voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat jouw waardevolle spullen voortaan veilig zijn opgeborgen.

Kluis kopen? | HORNBACH | Laagste Prijsgarantie

https://www.hornbach.nl/c/ijzerwaren/veiligheidstechniek/kluizen/S4642/

Online bestellen niet reserveerbaar. BURG WÄCHTER Meubelkluis Favor S5 K. 82,25 € * / Stuks. Online bestellen niet reserveerbaar. BURG WÄCHTER Kluis Castello 150 E lichtgrijs. (2) 309,00 € * / Stuks. Online bestellen niet reserveerbaar. BURG WÄCHTER Sleutelkluis Key Safe 20 SB.

Inbraakwerende kluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/inbraakwerend

Net als de brandwerende kluis zijn bijna al onze inbraakwerende kluizen – naast dat ze bestand zijn tegen inbraak – ook brandwerend. Je kunt kiezen uit kluizen die 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten of zelfs 120 minuten brandwerend zijn. De producten zijn te openen met een cilinderslot, dubbelbaar sleutelslot of een elektrisch codeslot.

YFM/520/FG2 - Brandwerende kluis extra large | Yale

https://www.yalehome.com/be/nl/products/kluizen/brandwerende-kluizen/yfm-520-fg2-brandwerende-kluis-extra-large

De Yale YFM/520/FG2/B kluis heeft voorgeboorde gaten, waardoor de kluis makkelijk te monteren is aan de vloer. Het bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd. Mocht de batterij aan de binnenzijde van de kluis leeg zijn, dan is de kluis altijd nog te openen met een 9V batterij die je aan de buitenzijde van de kluis kunt plaatsen.

YALE High Security elektronische inbraakwerende kantoorkluis YSEB/400 ...

https://www.hornbach.nl/p/yale-high-security-elektronische-inbraakwerende-kantoorkluis-yseb-400-eb1/10238651/

De High Security kluizen van Yale behoren tot de middenklasse van de serie inbraakwerende kluizen. De Yale kluis YSEB/400/EB1 is dankzij de ruime inhoud ideaal voor op kantoor en zorgt ervoor dat jouw waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Deze elektronische kluis biedt een goede beveiliging tegen openbreken.

Inbraakwerende kluizen online | Safepro24 Shop Nederland

https://www.safepro24.nl/kluizen/inbraakwerende-kluizen/

Profirst Sigma 45 Inbraakwerende Kluis met Elektronisch slot. Certificaat inbraak Grade 1 conform EN 1143-1. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 435 x 435 x 445. Type Slot Elektronisch slot. Aantal mappen 4. Gewicht KG 55. € 600,70. incl. BTW & gratis verzending.

Brand- & inbraakwerend online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-16-Brand-inbraakwerend/

Dankzij de brand- of inbraakwerende werking van de verschillende kluizen kunt u rekenen op een zeer degelijke toepassing, gebaseerd op hoogwaardige materialen. De brandveilige kluizen zorgen bovendien voor een uitgebreide brandvertraging, waardoor u uw documenten kunt beveiligen tegen de gevolgen van een brand of andere vorm van verhitting.

Inbraakwerende kluizen | Yale

https://www.yalehome.com/nl/nl/products/kluizen/inbraakwerende-kluizen

Yale biedt een ruim assortiment inbraakwerende kluizen aan. Voor de hoogste inbraakwerendheid zijn er de SKG**® kluizen uit de Maximum Security serie. De High Security kluizen behoren tot de middenklasse van het assortiment en bieden een goede beveiliging tegen openbreken. Ben je op zoek naar een kluis die jouw spullen een goede basisbeveiliging ...

Inbraakwerende & gecertificeerde kluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/gecertificeerde-kluizen/

Rottner Inbraakwerende Kluis Toscana 26 Elektronisch Slot. Rating: Certificaat inbraak Grade 1 conform EN 1143-1. Brandbescherming Voorwaardelijke brandbeveiliging. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 280 x 370 x 280. Type Slot Elektronisch slot. Gewicht KG 31.5. € 749,90. incl. BTW & gratis verzending.

Inbraakwerende kluizen

https://www.koolsenravenhorst.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen/

Inbraakwerende kluizen. Home » Inbraak & brandwerende kluizen. De onafhankelijke specialist in kluizen en brandkasten. Meer dan 500 producten op voorraad. Wij garanderen de laagste prijs. Onze producten worden geaccepteerd door alle verzekeraars.

Inbraakwerende en brandwerende kluis | Outletkluizen

https://outletkluizen.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen.html

Inbraakwerende en brandwerende kluizen hebben een combinatie van beschermingsfactoren tegen aanvallen van buitenaf. Deze kluizen bieden bescherming tegen inbraak én brand. Bij deze kluizen staat dit aangegeven in de specificaties. Let bij het kopen van een inbraak- en brandwerende kluis op de indicatie waardeberging en brandwerende eigenschappen.

2.00% korting
Amazon.nl korting

Kluis, Brandwerende Waterdichte Kluis Kluis Beveiliging Kluis Digitale ...

https://www.amazon.nl/Brandwerende-Anti-diefstal-Elektronische-Vingerafdruk-Multifunctionele/dp/B0BM7TS2J8

Kluis, Brandwerende Waterdichte Kluis Kluis Beveiliging Kluis Digitale Kast Kluizen Staal Brandwerende En Anti-diefstal Safe, Elektronische Kluis Met Vingerafdruk Code Lock, Multifunctionele Kluis : Amazon.nl: Klussen & gereedschap

Brandwerende kluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/brandwerende-kluizen/

Rottner Brandwerende Kluis Sydney 55 Elektronisch Slot. Rating: Certificaat inbraak Geen certificaat. Brandbescherming 60 minuten. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 515 x 445 x 450. Type Slot Elektronisch slot. Aantal mappen 4. Gewicht KG 54. € 584,90.

Brandwerende kluizen - Brandkluizen-shop.nl

https://brandkluizen-shop.nl/

Om uw eigendommen veilig te bewaren kunt u kiezen voor een brandwerende en/of inbraak werende kluis. De kluizen op onze website zijn uitvoerig getest en voldoen aan diverse certificeringen. Een brandwerende kluis is gefabriceerd om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van een brand.

Inbraakwerende of brandwerende kluizen op maat - Inbraakpreventie

https://www.inbraakpreventie.nl/oplossingen/kluizen

Een brandwerende kluis kan zijn inhoud voor een bepaalde tijd tegen de gevolgen van brand beschermen. Deze beschermingsfactor wordt altijd uitgedrukt in tijd (30-60-120 minuten). Hieraan kunt u zien hoelang een kast zich in de vuurhaard mag bevinden voordat de binnenzijde van de kast de kritische temperatuur bereikt.

Brandwerende & Inbraakwerende kluis kopen - Kluizen Online

https://www.kluizenonline.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen

Inbraak- & brandwerende kluis. Een kluis kan brandwerend en inbraakwerend werken. Een brandwerende kluis zorgt ervoor dat waardevolle papieren, geld, sieraden en digitale media goed worden beschermd tegen hitte. Zo zijn de spullen ook bij het uitbreken van brand in het pand beschermd en is de kans groot dat ze behouden blijven.

YALE Maximum Security elektronische inbraakwerende privékluis YSEM/250 ...

https://www.hornbach.nl/p/yale-maximum-security-elektronische-inbraakwerende-privekluis-ysem-250-eg1/10238653/

De Maximum Security kluizen van Yale zijn de beste inbraakwerende kluizen in het assortiment. De Yale kluis YSEM/250/EG1 is zeer geschikt voor thuisgebruik en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke spullen veilig zijn opgeborgen. Deze elektronische kluis is SKG**® gecertificeerd en biedt een maximale beveiliging tegen openbreken.

Inbraakwerende kluis met Grade III certificaat - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/inbraakwerende-kluis/inbraakwerende-kluis-en-1143-1-grade-klasse-iii/

Inbraakwerende kluis EN 1143-1 Grade III. Inbraakwerende kluis gecertificeerd volgens EN 1143-1 Grade III. De inhoud van deze kluizen is tot € 90.000,- te verzekeren voor waardevolle spullen als sieraden etc. Een inbraakwerende EN 1143-1 Grade/Klasse III met een brandwerend certificaat vind u hier: EN 1143-1 Grade III + licht brandwerend

Kluizen - Braakwerende kluizen - Bescherming tegen dieven. - Knobloch

https://knobloch.be/kluizen/

Kluizenwinkel.com heeft daarnaast braakwerende kluizen die aan de scharnierzijde zijn uitgerust met een geïntegreerde dievenklauw. Hierdoor is het voor dieven zo goed als onmogelijk om binnen te komen. Inbraakwerende kluis Toscana 65 – Grade 1 – met elektronisch slot. €1.249,95. Bestel nu.

Inbraakwerende kluis kopen? | kluis.com

https://www.kluis.com/nl/inbraakwerende-kluis/

Een inbraakwerende kluis kan de gewenste bescherming bieden als het gaat om veilig opbergen van geld, documenten en goederen. Inbraakwerende kluizen worden sinds 1996 getest volgende de Europese norm EN1143-1 door verschillende testinstituten in Europa. Dit is een norm is voor vrijstaande inbraakwerende kasten, kluizen en kluisdeuren.

Top 10 inbraakwerende kluizen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/top-10-inbraakwerende-kluizen/

De 10 beste inbraakwerende kluizen op een rij. In elke klasse een top gecertificeerde kluis. Op basis van kwaliteit zijn deze kluizen door ons geselecteerd, juiste certificaat, goede verankering mogelijkheid en type slot. Bij twijfel: Bel met onze kluisspecialisten voor advies: 0342-422239. Kom naar de kluizenshowroom.

Inbraakwerende kluis kopen? Alle inbraakwerende kluizen online - Weloq

https://www.weloq.nl/inbraakwerende-kluis/

Daarnaast bieden wij inbraakwerende kluizen met diverse weerstandsniveaus, geschikt voor bedrijfsmatig en particulier gebruik. In de volgende alinea leggen we je uit waarop je moet letten bij de aanschaf van inbraakwerende kluizen. Inbraakwerende kluizen kopen? Houd hier rekening mee: Als je geïnteresseerd bent in inbraakwerende kluizen, heb ...

Inbraakwerende kluis - Koop hier uw inbraakwerende kluis -Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/inbraakwerende-kluis/

Inbraakwerende kluis. Inbraakwerende kluis gecertificeerd volgens EN 1143-1 Grade I t/m V. Hier vind u de kluis voor uw situatie: EN 1143-1 Grade I: Inhoud kluis tot € 20.000,-EN 1143-1 Grade II: Inhoud kluis tot € 50.000,-EN 1143-1 Grade III: Inhoud kluis tot € 90.000,-

Inbraakwerende kluizen - Inbraakwerende kluizen kopen? Bij ...

https://discountoffice.nl/g/inbraakwerende-kluizen/

Inbraakwerende Kluis Salvus Monza 4 Elektronisch Slot € 924,80 excl. BTW per stuk € 1119,01 incl. 21% BTW € 1202,00 23% korting. Sistec Inbraakwerende Kluis MT6W+ Electronisch Slot € 1346,29 excl. BTW per stuk € 1629,01 incl. 21% BTW € 1749,00 23% korting.

Elektronische kluis kopen? .HORNBACH. Bekijk al onze kluizen!

https://www.hornbach.nl/c/ijzerwaren/veiligheidstechniek/kluizen/elektronische-kluizen/S4756/

85,95 € * / Stuks. Online bestellen Reserveren & afhalen. YALE High Security elektronische inbraakwerende compacte kluis YSEB/200/EB1.