Privékluizen online kopen

Privékluis voor thuis of op kantoor kopen | KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/inbraakwerende-kluis/privekluis.html

Privékluizen zijn compact en beschikbaar met sleutelslot of elektronisch codeslot. Een privékluis is ideaal voor het opbergen van contant geld en persoonlijke eigendommen op kantoor en in huis. Dankzij zijn compacte formaat wordt hij vaak verstopt in kasten en meubels waardoor dit ook een meubelkluis wordt genoemd.

Privekluis, privekluizen, kluis privé - ijzerwinkel

https://www.ijzerwinkel.nl/Prive-Kluizen

Ruim assortiment Prive Kluizen in verschillende uitvoeringen en maten. Filex PS Privékluis. Filex SB. Salvus AS 50 privekluis. Safebox. Juwel 7921-7931 serie. Juwel 70 serie. Master Lock brandwerende kluis LFW082FTC. € 409,50.

Privékluizen vergelijken | VERGELIJK.NL

https://www.vergelijk.nl/alle_kluizen/p/4/

Salvus Salvus Privékluizen Palermo 2 elo Privékluizen Palermo 2 elo Privékluizen Palermo 2 elo Salvus Palermo De nieuwe Salvus Palermo brand- en inbraakwerende privékluizen zijn speciaal ontwikkeld voor de veilige opslag van waardevolle zaken en documenten.

Brandwerende privékluizen kopen? Brandkastje nodig? - MustangSafes NL

https://mustangsafes.nl/brandwerende-kluizen/brandwerende-privekluizen/

Zoekt u een brandwerend kluisje? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen! Een brandwerende privékluis, ook wel brandkastje genoemd is een compacte brandwerende kluis voor thuis. Naast persoonlijk zijn deze kleine brandkasten ook prima zakelijk te gebruiken dankzij de certificaten voor brandwerendheid en vaak ook inbraakwerendheid!

Privékluis kopen? | Stevig, lage prijs | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558589_4982527/

De Raat privékluis - PT 1 - 27 L - 39 kg - S2 Producteigenschappen: Privékluizen PT Inbraakwerend: Securitylevel 2 Brandwerend: DIN 4102 Getest volgens inbraakwerende Europese norm EN 14 450 Geen indicatie waardeberging Brandwering volgens DIN 4102 Dubbelwandige constructie Dubbelbaardsleutelslot (2 sleutels meegeleverd) 3-zijdig sluitsysteem Solid...

Privekluis / Huiskluis? Bekijk Nu - KluizenWinkel.com

https://www.kluizenwinkel.com/inbraakwerende-kluis/privekluis-huiskluis/

Privékluizen van de hoogste kwaliteit. In onze webshop heeft u keuze uit diverse merken en soorten privékluizen. We hebben onder andere kluizen van Rottner Tresor, Yale en Phoenix. Deze gerenommeerde merken hebben veel gemeen. Zo zijn ze gemakkelijk in gebruik en ze zijn ook nog eens van de hoogste kwaliteit.

Privékluizen voor thuis | de beste privékluizen van Mustang Safes!

https://mustangsafes.be/inbraakwerende-kluizen/privekluizen/

Privékluizen is een breed begrip en omvat een breed scala aan compacte kluizen. Ze worden voor veel meer doeleinden gebruikt dan puur privé. Ook voor (klein)zakelijk gebruik zijn deze kluizen zeer geschikt! een privékluis is een kleine kluis die vaak gemakkelijk zelf te installeren is.

Privékluis kopen? Alle privékluizen online - Weloq

https://www.weloq.nl/inbraakwerende-kluis/privekluis/

De kluizen van Weloq hebben een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Vrijwel alle privé kluizen hebben een inbraakwerende klasse EN 14 450 Security level 2. Dat houdt in dat de verzekering akkoord is dat er in jouw kluis tot € 5000 aan geld en € 9.000 aan kostbaarheden mag worden opgeborgen.

Privékluis voor thuis kopen? | de beste privékluizen van Mustang Safes!

https://mustangsafes.nl/inbraakwerende-kluizen/privekluizen/

Privékluizen is een breed begrip en omvat een breed scala aan compacte kluizen. Ze worden voor veel meer doeleinden gebruikt dan puur privé. Ook voor (klein)zakelijk gebruik zijn deze kluizen zeer geschikt! een privékluis is een kleine kluis die vaak gemakkelijk zelf te installeren is.

Privékluis met een S2 certificaat kopen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/privekluis/privekluis-met-een-s2-certificaat/

Met een privékluis met een S2 certificaat koopt u een goede kluis die zijn mannetje staat als het erop aan komt! Met een privékluis kunt u snel contant geld en sieraden veilig op bergen. Bij twijfel: Bel met onze kluisspecialisten voor advies: 0342-422239. Kom naar de kluizenshowroom.

Privékluis voor thuis kopen | LIPS Brandkasten

https://lipsbrandkasten.shop/privekluis

LIPS privékluizen zijn compacte inbraakwerende kluizen die geschikt zijn voor de meeste particulieren thuis. De LIPS HomeSafe serie is speciaal ontwikkeld als gebruiksvriendelijke en veilige thuiskluis met een waardeberging tot €5.000,- contant geld of €9.000,- aan kostbaarheden én is 30 minuten gecertificeerd brandwerend.

Privékluizen - Brandkluizen-shop.nl

https://www.brandkluizen-shop.nl/privekluizen.html

Privékluizen. De privékluizen zijn gemakkelijk thuis te plaatsen, maar kunnen ook prima in de kantoorruimte worden gebruikt. Voor extra veiligheid kunt u de kluizen standaard verankeren met de grond zodat deze niet zomaar mee te nemen zijn. De aangeboden kluizen zijn zowel beschermd tegen brand als tegen inbraak.

Privékluizen online | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/privekluizen/

Privékluizen om kleine hoeveelheden geld, sieraden of waardevolle spullen in op te slaan! De meubelkluis of privékluis kan worden geïntegreerd in een kast met laden, in een kist, een bureau, enz. Het speciale ontwerp maakt dit mogelijk. De meubelkluis wordt onzichtbaar en past in het geselecteerde meubelstuk.

Privekluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/privekluizen

Privékluizen. Of het nou op je (slaap)kamer is, onder je bureau of in de garage: belangrijke papieren en spullen liggen overal. Bescherm wat van jou is door deze kostbaarheden te bewaren in een privékluis. Je vindt in onze webshop allerlei varianten, van groot tot klein(er) en van metallic tot blauw. Je hoeft alleen nog te kiezen!

Woonkluizen met inbraak- en brandwerendheid | Chubbsafes

https://www.chubbsafes.com/nl-nl/producten/privekluizen/

Om ervoor te zorgen dat al uw persoonlijke documenten en bezittingen echt veilig zijn, zijn de privékluizen van Chubbsafes gecertificeerd met Grades van 0 tot IV. Deze grade is om verzekeringsredenen essentieel. De inhoud van de brandkasten kan immers alleen tegen de juiste waarde verzekerd worden als de brandkast de juiste grade heeft.

Top 10 Privé kluizen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/privekluis/top-10-prive-kluizen/

Privékluis voor thuis. Koop een privékluis voor thuis en sla uw waardevolle (emotioneel) spullen op tegen de inbreker en brand. Een privékluis met een certificaat wordt wel aanbevolen, dan weet u dat u een goede kluis koopt die ook daadwerkelijk doet wat u er van verwacht.

Privékluis voor thuis - Kluiszorg de juiste privékluis voor thuis

https://www.kluiszorg.nl/privekluis/

Privékluis voor thuis. Een privékluis voor thuis is een slim idee! Met een kluis in huis creëert u een veilige opberg plek tegen inbraak en brand! Met een privékluis kunt u snel contant geld en sieraden veilig op bergen. Bij twijfel: Bel met onze kluisspecialisten voor advies: 0342-422239. Kom naar de kluizenshowroom.

Privékluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-28-Privekluizen/

Privékluizen online bestellen tegen de laagste prijs. De privékluizen zijn voorzien van verschillende soorten degelijke sloten. Kies voor een sleutelslot of een elektronisch codeslot, afhankelijk van uw voorkeur. Dankzij het compacte formaat kunt u bijvoorbeeld contant geld, sieraden, een smartphone of andere persoonlijke eigendommen opbergen.

Privékluis kopen? | Kluizen voor thuis | Outletkluizen.nl

https://outletkluizen.nl/kluizen/privekluizen.html

Een privékluis is een kleiner type kluis die uitermate geschikt is voor thuisgebruik door particulieren. De benaming privékluis zegt per definitie niets over de kwaliteit van de kluis. Privékluizen of thuiskluizen worden gecertificeerd op inbraakwerendheid volgens dezelfde criteria als zakelijke kluizen.

Privékluizen vergelijken | VERGELIJK.NL

https://www.vergelijk.nl/alle_kluizen/p/6/

Juwel Juwel Privékluizen 7623 elo slot Privékluizen 7623 elo slot Privékluizen 7623 elo slot Juwel 72/76-serie Massieve deurdikte 8 mm Massieve rompdikte 3 mm Bevestigingsgaten in de achterwand Dubbelbaard veiligheidsslot met 2 sleutels of elektronisch slot Standaardslot: Elektronisch codeslotVerankering: 2x bodem / 2x achterwandDeuropening: 90ºAfmetingen extern: 235 x 365 x 200 mm (h x b x d)Afmetingen intern: 227 x 357 x 150 mm (h x b x d)Gewicht: 17 kgVolume: 11.6 liter (1)