Documentenkluizen online kopen

Documentenkluis kopen? | KluisStore.nl - dé specialist

https://www.kluisstore.nl/brandwerende-kluis/documentenkluis.html

Documentenkluizen met EN 1569 zijn getest bij omstandigheden van 850°C en bieden een lichtere brandveilige bescherming van 30 of 60 minuten. Brandwerende en inbraakwerende documentenkluis. Niet elke documentenkluis is ook gecertificeerd inbraakwerend. Wilt u uw documenten beveiligen tegen zowel inbrekers als brand?

Brandwerende documentenkluis kopen | Weloq - Weloq

https://www.weloq.nl/brandwerende-kluis/documentenkluizen/

Weloq biedt een ruim assortiment inbraakwerende en brandwerende documentenkluizen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online<br /> <br />

Metalen documentenkluizen kopen? | veilig, topmerken online | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558589_4952413/c/materiaal~557972

Binnenkluis voor documentenkluizen, met VDMA- en VdS-certificering, hoogte 240 mm, meerprijs. Levering = gemonteerd. Producttype = kluizen. Toepassingsbereik = inbraakbeveiliging, waardevastheid. Hoogte = 240 mm. Sluiting = cilinderslot. Materiaal = staal, gelakt. Kleur = lichtgrijs RAL 7035. Aantal deuren = 1 st. Gewicht = 5 kg.

Archiefkasten kopen brandwerend inbraakwerend- Kluiszorg incl. installatie

https://www.kluiszorg.nl/documentenkluizen/archiefkasten/

Archiefkasten zijn voornamelijk ontworpen om grote hoeveelheden dossiers zo efficiënt mogelijk op te bergen, dit kan door middel van hangmappen frames en uittrekbare legborden goed en secuur te plaatsen. Onze archiefkasten zijn in verschillende brandwerende niveaus verkrijgbaar en kunnen we geheel naar wens inrichten.

De Raat documentenkluizen kopen? | Hoge kwaliteit online - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558589_4952413/c/merk~84162

Binnenkluis voor documentenkluizen, met VDMA- en VdS-certificering, hoogte 240 mm, meerprijs. Levering = gemonteerd. Producttype = kluizen. Toepassingsbereik = inbraakbeveiliging, waardevastheid. Hoogte = 240 mm. Sluiting = cilinderslot. Materiaal = staal, gelakt. Kleur = lichtgrijs RAL 7035. Aantal deuren = 1 st. Gewicht = 5 kg.

Gecertificeerde documentenkluizen Paper | Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product/gecertificeerde-documentenkasten-paper/

De gecertificeerde documentenkasten Paper zijn brand- en inbraakwerende kluizen. De documentenkluizen zijn Europees gecertificeerd Securitylevel 2 EN 14450. Dit houdt in dat de waardeberging €5.000,- aan contant geld is en €9.000,- aan kostbaarheden. Daarnaast zijn de kluizen 30 minuten brandwerend volgens EN 15659 LFS30P.

Documentenkluizen | Inbraak- Brandwerend | Mustang Safes

https://mustangsafes.nl/brandwerende-kluizen/documentenkluizen/

Documentenkluizen lenen zich perfect voor het overzichtelijk en veilig opbergen van belangrijke documenten. Mustang Safes beschikt over een uitgebreid programma documentenkluizen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ga voor zekerheid en bewaar gevoelige (persoons)gegevens in een goedgekeurde en gecertificeerde kluis.

Documentenkluis met Grade II certificaat kopen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/documentenkluizen/docukluis-grade-ii-certificaat/

Documentenkluizen met Grade II certificaat. Documentenkluizen voor het opslaan van grote hoeveelheden documenten. Alle documentenkluizen kunnen we op maat inrichten met hangmappen, extra legborden, rail systemen etc. Documentenkluizen zijn ideaal voor onder andere op kantoor. Bekijk gelijk de documentkluizen

Documentensafe MST 20/6 - Online documentenkluizen kopen

https://www.kluizen.nl/product/documentensafe-mst-20-6/

Documentenkluizen bestelt u gemakkelijk online Online bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen afgeleverd (indien voorradig). Wij leveren alle producten gratis vanaf €25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden) of laat uw bestelling afleveren op één van onze afhaaldepots.

Brandwerende Documentenkluis | Outletkluizen

https://outletkluizen.nl/brandkasten/documentenkluizen.html

Documentenkluizen zijn zoals de naam al aangeeft bedoeld voor het opbergen van documenten zoals belangrijke papieren en kantoorarchieven. Omdat papier pas vernietigd wordt boven de kritieke temperatuur van 177°C zijn alle kluizen in deze categorie getest en gecerticifeerd brandwerend voor een periode van 30, 60, 90 en 120 minuten.

2.50% korting

Documentenkluizen - Kantoormeubelen Plus

https://www.kantoormeubelenplus.nl/kluizen/documentenkluizen/

Documentenkluizen; Waardekasten; Eurosafes; Privékluizen; Kassa- en afstortkluizen. Kassakluizen; Kassaladekluizen; Afstortkluizen; Sleutelberging- en beheer; Datakluizen; Laptop- en tabletopslag; Brandwerende archivering; Hotelkluizen; Wapenkluizen; Vloerkluizen; Overige opbergmiddelen. Geldkisten; Postkasten; Sleutelkasten; Autokluizen; Privékluizen; Elektronische sloten

Brandwerende documentenkluis kopen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/documentenkluizen/

Documentenkluizen. Documentenkluizen voor het opslaan van grote hoeveelheden documenten. Alle documentenkluizen kunnen we op maat inrichten met hangmappen, extra legborden, rail systemen etc. Documentenkluizen zijn ideaal voor onder andere op kantoor.

Documentenkluis | Beste Documentenkluizen Top 5 » Diefstalwijzer.nl

https://www.diefstalwijzer.nl/documentenkluis/

Een documentenkluis is een van de meest gangbare kluizen verkrijgbaar. Van paspoorten en andere papieren documenten tot data opslag apparaten zoals datasticks of harde schijven. Vaak worden de laatst genoemde kluizen ook wel datakluizen genoemd. Documentenkluizen hebben in basis dezelfde inbraakwerende kluis en brandwerende kluis eigenschappen.

Documentenkluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/kluizen/documentenkluizen/

De kluizen worden getest in Europese testhuizen. De documentenkluizen zijn veiligheidskluizen met een sleutel- of elektronisch slot, zonder noodopening (maar een externe batterij aansluiting). De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar met een op bestelling gemaakt mechanisch combinatieslot. Deze hebben een levertijd van 6-8 weken.

Documentenkluis met Grade I certificaat kopen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/documentenkluizen/docukluis-grade-i-certificaat/

Een kluis met een EN 1143-1 Grade I certificaat. Kluizen gecertificeerd volgens EN 11443-1 Grade I kunnen zowel inbraak- als brandwerend zijn in combinatie met een brandwerend certificaat. De inhoud van een Grade I gecertificeerde kluis kan tot € 10.000,- worden verzekert voor contant geld en tot € 20.000,- voor kostbaarheden.

Brandwerende documentenkluis kopen? | LIPS brandkasten

https://lipsbrandkasten.shop/brandwerende-kluizen/documentenkluis

Documentenkluizen zijn naast de gecertificeerde dubbelbaard sleutelsloten, elektronische codesloten en dubbele sloten ook te bestellen met een cilinder sleutelslot. Houdt er bij een cilinderslot rekening mee dat dit een eenvoudig type slot is dat niet bestand is tegen pogingen tot openbreken.

Documentenkluis met S2 certificaat kopen - Kluiszorg

https://www.kluiszorg.nl/documentenkluizen/docukluis-s2-certificaat/

Documentenkluizen met S2 certificaat. Documentenkluizen voor het opslaan van grote hoeveelheden documenten. Alle documentenkluizen kunnen we op maat inrichten met hangmappen, extra legborden, rail systemen etc. Documentenkluizen zijn ideaal voor onder andere op kantoor.

Een documentenkluis is veilig en biedt ruimte | Safepro24

https://www.safepro24.nl/kluizen/documentenkluizen/

Zoek je speciale bescherming voor je belangrijkste documenten, zoals familiedocumenten, contracten, paspoorten, contant geld of certificaten? Dan is een documentenkluis een prima oplossing ! Iedereen heeft belangrijke documenten die een fysieke waarde hebben, en dus beschermd moeten worden tegen diefstal en brand.

Documentenkluis - brandwerende documentenkast kopen - Kluizenonline.nl

https://www.kluizenonline.nl/documentenkluis

U wilt een documentenkluis kopen? Kluizenonline.nl! Ruim 20 jaar ervaring In het bezit van het Politiekeurmerk Gecertificeerde kluizen

Documentenkluizen – Online goedkope kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/kluizen-zakelijk/documentenkluizen/

Naast datakluizen en autokluizen vindt u in ons assortiment zakelijke kluizen ook documentenkluizen in allerlei soorten en maten. In deze documenten- of ladekasten, ook wel documentenkluizen of documentensafes genoemd, kunt u uw belangrijke documenten beveiligen tegen inbraak. Wij van Kluizen.nl beschikken over een uitgebreid aanbod van documentenkluizen.

Brandwerende documentenkluis | Outletkluizen

https://outletkluizen.be/brandkasten/documentenkluizen.html

De brandwerendheid van een documentenkluis. Een documentenkluis dient gedurende de aangegeven periode de binnentemperatuur onder de 177 °C te houden. In ons assortiment vindt u gecertificeerde documentenkluizen, maar ook niet gecertificeerde kluizen. Een gecertificeerde brandwerende documentenkluis is getest door een onafhankelijk testinstituut.