Sleutelkluizen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Sleutelkluis kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/sleutelkluizen/29922/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Sleutelkluizen. Sleutelkluizen zijn kluizen speciaal voor sleutels die je aan de naast een deur kan bevestigen. Hiermee kunnen personen die geen eigen sleutel hebben binnen komen zonder dat je de voordeur open hoeft te doen. Hiermee is het bijvoorbeeld ideaal voor ouderen die verzorging aan huis krijgen. Meer.

Sleutelkluis voor Thuiszorg, Particulieren en Bedrijven. Masterlock ...

https://www.sleutelkluis.nu/

sleutelkluis met Bluetooth. Zeer fraaie smart sleutelkluis met bluetooth technologie die gemakkelijk via smartphone kan worden geopend. Ook te openen via een van de 5 gebruiker of (tijdelijke) gastcodes. Gratis iOS of Android app met uitgebreide mogelijkheden, incl. log met historie. €199,00 €189,61. -35%.

Sleutelbeheer| Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/sleutelbeheer/

Rottner Sleutelkluis ST 150 Premium met Sleutelslot. Rating: Cijferhaken 150. Certificaat inbraak VDMA 'A'. Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 635 x 460 x 220. Type Slot Dubbelbaardslot (incl. 2 sleutels) Váha 36. € 726,90. incl. BTW & gratis verzending.

Sleutelkluizen - Kluislab

https://www.kluislab.nl/sleutelkluis/

Sleutelkluizen bieden een hoge mate van veiligheid en zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsklassen. De sleutelkluizen van KluisLab zijn allemaal getest volgens de Euronorm EN 14450 en EN 1143-1 certificering. Wilt u de kluis enkel geleverd hebben? Vraag naar een speciale prijs.

Sleutelkluis - Uw sleutels veilig opgeborgen | KluisShop.be

https://www.kluisshop.be/sleutelkluis.html

Ons assortiment sleutelkluizen biedt opbergmogelijkheden van 1 tot meer dan 3000 sleutels. Wij hebben eenvoudige sleutelkastjes met code, maar ook grotere sleutelkasten en sleutel opbergsystemen. Veel verkocht is de MasterLock sleutelkluis. Een klein maar zeer praktisch sleutelkluisje voor één of enkele sleutels, die bewoners of huiseigenaar snel ...

Kluis kopen | Kluizen & sleutelkluizen | Toolstation

https://www.toolstation.nl/hang-sluitwerk/kluizen-sleutelkluizen/c188

Met een kluis berg je jouw persoonlijke en zakelijke eigendommen op of zorg je voor een veilig sleutelbeheer. Bij Toolstation kun je verschillende kluisjes kopen die voldoen aan hoge veiligheidseisen. De kluizen zijn geschikt voor zowel privégebruik als voor bedrijfsdoeleinden. In het assortiment vind je kluizen die je met een sleutel afsluit, ...

Sleutelkluis kopen? | Sleutelkluizen en Sleutelkasten | Outletkluizen

https://outletkluizen.nl/sleutelkluizen.html

Van een enkele sleutel tot ruim 400 sleutels. In ons assortiment sleutelkluizen en sleutelkasten vindt u de geschikte kluis voor elke situatie. Wij maken onderscheid in sleutelkluisjes voor buiten gebruik, sleutelkluizen voor binnen gebruik en sleutelkasten voor sleutelbeheer oplossingen. Sorteer op.

Sleutelkluizen - Haverkampshop.nl

https://www.haverkampshop.nl/kluizen/sleutelkluizen-sleutelkasten

Op haverkampshop.nl vind je een groot aanbod sleutelkluisjes en sleutelkasten. Sleutelkluisjes zijn bedoelt om buiten op te hangen, erg handig voor een gezin of voor de thuiszorg. Een sleutelkluis/kast is bedoelt voor binnen, handig voor sleutelbeheer of het veilig opbergen van autosleutels in een garage.

Sleutelkluizen - Sleutelkluizen kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!

https://discountoffice.nl/g/sleutelkluizen/

Sleutelkluizen bevatten een aantal haken om de sleutels aan op te hangen. Er is een brede keuze in het aantal haken. De grootste sleutelkluis biedt ruimte voor 4000 sleutels, maar er zijn ook modellen die geschikt zijn voor 3600, 2880 of 980 sleutels. De kleine sleutelkluizen hebben onder andere een inhoudscapaciteit voor 200, 140, 82, 32 sleutels.

Beaumont

https://www.beaumont-bv.com/

Specialist mag je ons noemen in het veilig opbergen van sleutels. Van standaard sleutelkasten tot gecertificeerde sleutelkluizen en alles wat daar tussenin zit. Met een sleutelslot, cijferslot of elektronisch slot, wij hebben de juiste oplossing voor uw vraag op dit gebied. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Sleutelkluizen | Rottner Kluizen

https://www.rottner-kluizen.nl/sleutelbeheer/sleutelkluizen/

Sleutelkluizen worden in de zakelijke sector gebruikt voor het beheren van heel veel sleutels. Sleutelkasten worden gebruikt voor het veilig opbergen van een of meerdere sleutels en vaak voor binnen gebruik. Rottner Tresor heeft sleutelkluizen en sleutelkasten voor binnen en buiten met of zonder certificering, voor één of meerder sleutels.

Sleutelkluizen - Metafa Holland BV

https://www.metafa.nl/producten/kluizen/sleutelkluizen/

Deze sleutelkluis is leverbaar met klavierslot, electronisch slot of cilinderslot. De kluis wordt geleverd inclusief 200 haken, maar bied plaats voor veel meer sleutels. Het werkelijk aantal sleutels is afhankelijk van de groote van de sleutel (bos). Meer haken kunnen bijbesteld worden.

Sleutelkluis met keurmerk: wat betekent dat? - FocusCura

https://www.focuscura.com/nl/informatie/sleutelkluis-met-keurmerk

Welke keurmerken zijn er voor sleutelkluizen? Rondom woningtoegang zijn er in verschillende landen keurmerken. Het bekendste keurmerk in Nederland is dat van de Stichting Keurmerk Gevelelementen, oftewel SKG. Deze onafhankelijke instelling geeft een gekeurd product 1 tot 3 sterren. Hoe meer sterren, hoe veiliger het product.

Sleutekluis | Beste Sleutelkluizen- Top 5 » Diefstalwijzer.nl

https://www.diefstalwijzer.nl/sleutelkluis/

Vaak worden sleutelkluizen ook wel sleutelkastjes genoemd. Kijk dus goed tijdens het zoeken naar de juiste naar een dergelijke benaming. Sleutekluisjes zijn ook bij meerdere verkooppunten te krijgen, Praxis, Gamma en Bol.com bieden bijvoorbeeld een prima assortiment kluisjes.

Sleutelkluizen | kluis.com | kluis.com

https://www.kluis.com/nl/sleutelkluizen/

Kluis.com heeft op gebied van sleutelkluis of sleutelkluizen de beste oplossing. Als producent maken en leveren wij standaard of maatwerk sleutelkluizen conform de hoogste eisen. Sleutelkluis RDW BOVAG 1450. €2.369,00. Sleutelkluis K700/S1.

Sleutelkluizen kopen? Bestel online - deurbeslag.nl

https://www.deurbeslag.nl/kluizen/sleutelkluizen

Een sleutelkluis wordt vooral geplaatst bij gebouwen waarbij meerdere mensen toegang hebben; buiten dus. Het spreekt dus voor zich dat bevoegden eenvoudig toegang moeten kunnen krijgen tot de kluis. Voor sleutelkluizen buiten wordt vaak gebruikgemaakt van een kluisje met code. Deze kluizen worden vaak gebruikt door thuis- en buurtzorgorganisaties.

Sleutelkluis kopen? . HORNBACH . Laagste Prijsgarantie

https://www.hornbach.nl/c/ijzerwaren/veiligheidstechniek/kluizen/sleutelkluizen/S24782/

Bekijk ons assortiment Sleutelkluizen in onze Onlineshop . Eenvoudig online bestellen . Thuisbezorgd . Laagste prijsgarantie . 30 dagen Bedenktijd. Alle Sleutelkluizen online!

Sleutelkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-24-Sleutelkluizen/

Wij verkopen 106 verschillende Sleutelkluizen vanaf € 106,62 van Salvus, Sistec, Juwel, Sleutelkast K en andere merken. Bestel vandaag snel en betrouwbaar online of bel direct 0318 - 202051!

Sleutelkluis kopen? Alle sleutelkluizen online - Weloq

https://www.weloq.nl/sleutelkluis/

SLP sleutelkluizen bieden berging aan grote aantallen, oplopend van 300 tot 940 sleutels; De sleutelkluizen bevatten de volgende sloten: De sleutelkluizen van Weloq worden op de volgende wijze gesloten: SLN sleutelkluizen worden door middel van een cilinderslot gesloten; SLA sleutelkluizen worden door middel van een cilinderslot gesloten