Vloerkluizen online kopen

Vloerkluizen, de beste verborgen beveiliging - TMA Kluizen

https://www.tmakluizen.nl/producten/vloerkluizen/

Vloerkluizen met rechthoekig deur, S2 inbraak certificaat Inbraakbestendigheid: S2 conform EN 14450 Brandwerendheid: Bij correcte installatie ca. 60P. Vloerkluizen met rechthoekige deur, aanbevolen verzekeringsdekking € 5.000,- contanten. Brand bescherming ca. 1 uur bij correcte installatie.

Vloerkluizen - Online Goedkope Kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/inbouwkluizen/vloerkluizen/

De Vloerkluizen hebben een deksel. Het deksel bestaat uit een schoten slot, welke aan de bovenzijde beschermd wordt door een massief stalen anti-boor beveiligingsplaat. De vloerkluizen beschikken over een dubbelbaard sleutelslot inclusief twee sleutels en een zilveren handgreep.

Vloerkluis kopen? Diverse vloerkluizen | Kluizen-store.com

https://www.kluizen-store.com/inbraak-en-brandwerende-kluizen/vloerkluizen

Vloerkluizen zitten goed verborgen onder de vloer, en via een kleine opening kunt u gemakkelijk met uw hand in de koker om er spullen in te doen of uit te halen. Een vloerkluis kopen is dan ook een goede investering om waardevolle eigendommen zoals sieraden of geld veilig in op te kunnen bergen.

Vloerkluis kopen? | Stevig, lage prijs | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558589_4982528/

Op zoek naar een goedkope vloerkluis Bekijk & vergelijk het ruime assortiment vloerkluizen en profiteer van de laagste prijs. beslist.nl Bekijk alle categorieën

Vloerkluis kopen - Weloq

https://www.weloq.nl/inbouwkluis/vloerkluis/

Een vloerkluis is een type inbouwkluis en is speciaal ontworpen om weg te werken in een vloer. Door een vloerkluis in te metselen in een vloer, biedt hij extra bescherming tegen inbrekers. Een vloerkluis is namelijk onmogelijk mee te nemen. In onze webshop vind je diverse vloerkluizen. Geen plek om een kluis in een wand te metselen?

Vloerkluis kopen? Uw bezettingen veilig onder de grond! - Kluizenwereld

https://www.kluizenwereld.nl/alle-kluizen/vloerkluis

Een vloerkluis kan namelijk zeer makkelijk worden bedekt. Hierdoor is de vloerkluis niet meer zichtbaar in tegenstelling tot een normale kluis. Daarbij bestaan er vloerkluizen waarbij u direct geld kunt afstorten door middel van afstortkokers. Zo zorgt u voor een optimale veiligheid voor uw contanten en kostbaarheden!

Vloerkluizen BT kopen – Online goedkope kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product/vloerkluizen-bt/

Vloerkluizen bestelt u gemakkelijk online . Bestel online via onze webshop. Producten op voorraad worden binnen 1-3 werkdagen afgeleverd (mits deze voorradig zijn). Ook kunt u er voor kiezen om uw product te laten afleveren bij 1 van onze afhaaldepots.

Inbouwkluis kopen - Online Kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/inbouwkluizen/

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van muurkluizen in verschillende soorten en maten voor wat betreft gewicht (in kilogram) en inhoud (in liter). Al onze muurkluizen zijn inbraakwerend en beschikken over een dubbelbaard sleutelslot. Tevens hebben wij ook gecertificeerde inbouwkluizen.

Vloekluis kopen? Dat doe je bij MustangSafes! Vloerkluizen uit voorraad!

https://mustangsafes.nl/inbouwkluizen/vloerkluizen/

Een vloerkluis biedt verschillende lagen van bescherming alleen al door het ontwerp, maar ook dankzij de installatie methode- en lokatie. De eerste stap die een dief maakt tijdens het stelen is het lokaliseren van de buit, iets wat niet gemakkelijk is als je de kluis niet direct kunt zien.

Vloerkluizen - Kluizen

http://www.kluizen.com/vloerkluizen

De toepassing van vloerkluizen kan zeer divers zijn, ze zullen toegepast worden bij mensen thuis maar ook op het kantoor of een andere werkplek. Het is zelfs mogelijk om vloerkluizen toe te passen met een afstort mogelijkheid waardoor ze als afstortkluizen dienst kunnen doen.

Vloerkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-73-Vloerkluizen/

Vloerkluizen combineren een uitstekende bescherming, met een relatief lage prijs. U betaalt een scherp bedrag, terwijl u kunt rekenen op een uitgebreide waardeberging. Blader door onze verschillende vloerkluizen, die u zowel particulier als zakelijk kunt gebruiken. Laat thuis een vloerkluis inbouwen, of maak hier zakelijk gebruik van op kantoor ...

Vloerkluis vv ronde deur, waterdichte afsluiting - TMA Kluizen

https://www.tmakluizen.nl/producten/vloerkluizen/waterdichte-vloerkluis/

VANAF. € 649,00. Inbraakweerstand: Grade 0 conform EN 1143-1 Brandweerstand: Bij correcte installatie ca. 60P Omschrijving: Vloerkluis standaard met bewapening. Standaard met waterdichte afsluiting. Optioneel met mechanisch 3-schijfs cijfercombinatieslot i.p.v. sleutelslot. Ruim, degelijk en onzichtbaar.

Hamber Mi vloerkluizen serie 2020, cash rating € 25.000,- - TMA Kluizen

https://www.tmakluizen.nl/producten/vloerkluizen/hamber-mi-vloerkluizen/

Vloerkluizen zijn dé onzichtbare geldkluizen geschikt voor het veilig opbergen van contanten, sieraden, horloges en kostbare zaken. Hamber vloerkluizen zijn in te bouwen in bestaande vloeren, of opnemen in het ontwerp van een verbouwing of nieuwbouw.

Vloerkluizen - Security-Systems.nl

https://www.security-systems.nl/vloerkluizen/

De EM vloerkluizen van Hamber Safes zijn speciaal ontworpen voor het veilig opbergen van kostbaarheden zoals juwelen en contant geld. De ruime opening zorgt voor een gemakkelijke toegang, terwijl de soft line bekleding uw kostbaarheden een comfortabel onderkomen biedt.

Een inbouwkluis of vloerkluis is het meest veilig

https://www.beveiligingswinkel.nl/nl/kluizen-brandkasten/vloerkluizen-inbouwkluizen/

Een vloerkluis is een van de kluizen die het meest inbraakwerend is. In de meeste gevallen zal de vloerkluis ook tijdens de bouw worden geplaatst. Het is dan relatief weinig werk. Vloerkluizen hebben over het algemeen een kleine inhoud. Het is geen kluis waar je vaak de inhoud van zult wijzigen omdat de toegang niet handig is.

Vloerkluis - brandwerende vloerkluizen | Kluizenonline.nl

https://www.kluizenonline.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen/vloerkluizen

Vloerkluizen. Een vloerkluis is een van de meest veilige kluizen die worden verkocht. Vloerkluizen zijn namelijk altijd stevig verankerd en vaak onzichtbaar door tapijten of vloerdelen die eroverheen liggen. Een vloerkluis hoeft niet eens duurder te zijn dan een gewone kluis!

Leverancier van brandkasten en kluizen - TMA Kluizen

https://www.tmakluizen.nl/

TMA Kluizen & Brandkasten, Doetinchem. Onze showroom aan de Vlijtstraat 40 in Doetinchem is op afspraak te bezoeken, Bel 0316 295 699, What's App, of mail ons voor advies. TMA Kluizen verzorgt sinds 1991 de levering en installatie van brandkasten en vloerkluizen bij bedrijven en particulieren.

Veilige vloerkluis online kopen | KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/inbouwkluis/vloerkluis.html

Een vloerkluis is per definitie zwaar inbraakwerend, omdat deze volledig in de vloer verwerkt kan worden. Dit dient bij voorkeur te gebeuren tijdens de bouw van een huis in een betonnenvloer, maar het is uiteraard ook mogelijk om dit naderhand te laten doen.

Vloerkluis of inbouwkluis kopen? | Outletkluizen

https://outletkluizen.nl/inbouwkluizen/vloerkluizen.html

Vloerkluizen zijn speciaal ontworpen om verwerkt te worden in een vloer. De vloerkluis enkelwandig en het is de bedoeling dat rondom de kluis beton wordt gestort. Hierna biedt de vloerkluis een optimale bescherming tegen aanvallen van buitenaf.

Vloerkluis kopen? | Online bestellen | - Kluis.be

https://kluis.ccvshop.nl/vloerkluis

Een vloerkluis is bouwkundig te verankeren in de vloer en biedt hierdoor optimale bescherming tegen inbraak. Vloerkluizen van de Raat Brandkasten en Nauta Security zijn gecertificeerd en geschikt voor het opbergen van waardepapieren en kostbaarheden.