Aambeienzalf online kopen

1.25% korting

Aambeien behandelen: aambeienzalf en tabletten | 24pharma.be

https://www.24pharma.be/nl/geneesmiddelen/aambeien

Bij 24pharma.be vind je verschillende middelen om aambeien te behandelen, zoals Daflon, TriAnal en Diosmin. Bestel online en profiteer van snelle en discrete levering.

Bezoek 24pharma.be met korting

Ik heb aambeien | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/aambeien/ik-heb-aambeien

Aambeien zijn bobbeltjes aan de binnenkant van uw darm, vlak voor uw anus. Ze kunnen jeuken, bloeden en pijn doen. Lees hoe u aambeien kunt voorkomen, behandelen en wanneer u de huisarts moet bellen.

Aambeien | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/aambeien

Aambeien. Een aambei is een bobbeltje aan de binnenkant van uw darm, vlak voor uw anus (poepgat). Aambeien kunnen jeuken, bloeden en pijn doen. Ze komen vaak door hard persen bij het poepen. Zorg voor zachte poep: drink 1,5 tot 2 liter per dag, eet genoeg vezels en beweeg elke dag. Bel uw huisarts als een aambei veel pijn doet.

Medicatie – Alles over aambeien

https://www.allesoveraambeien.nl/aambeien-behandeling/medicatie/

Een zalf of crème is vaak zowel voor inwendige als uitwendige aambeien geschikt. Hierbij is een zalf wat vetter dan een crème. De zetpil gebruik je voornamelijk bij klachten door inwendige aambeien. Lees onderstaand meer over een aantal vormen van medicijn tegen aambeien.

Aambeien zalf: Voordelen en Nadelen van Aambeien Zalf - Optimale Gezondheid

https://www.optimalegezondheid.com/aambeien-zalf/

Aambeien zalf is een oplossing die de huid verdoofd en de pijn verdooft, maar niet de aambeien zelf verwijdert. Lees hier de voordelen en nadelen van aambeien zalf, de tips om aambeien te voorkomen en de mogelijke permanente aambeien behandeling.

Theranal Aambeienzalf (35gr) | De Online Drogist

https://www.deonlinedrogist.nl/theranal-aambeienzalf-p-146.html

Theranal Aambeienzalf: De zalf kan makkelijk worden ingebracht met het gebruiksvriendelijke bijgevoegde opzetstuk; Werkt snel en effectief pijnstillend en jeuk verlichtend én verkleint de aambeien; Zowel voor inwendige als uitwendige aambeien; Dosering Bij inwendige aambeien:

Theranal Aambeienzalf bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/product/wi121040/theranal-aambeienzalf

Theranal aambeienzalf is geschikt voor de behandeling van zowel inwendige als uitwendige aambeien. Werkt effectief pijnstillend en jeuk verlichtend én verkleint de aambeien. Wij adviseren jou alleen tot aanschaf en gebruik van dit zelfzorgmedicijn over te gaan als jij goed geïnformeerd bent.

Aambeienzalf kopen? Shop nu online! | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/darm/aambeien/

Aambeienzalf. Heb jij last van uitgezette bloedvaatjes of blauwe knobbeltjes rond je anus? Deze symptomen klinken inderdaad als aambeien. Geen zorgen! Met een goede aambeienzalf kun je deze klachten gelukkig snel verminderen. Aambeienzalf vermindert klachten zoals jeuk, vochtafscheiding of een combinatie van deze symptomen.

Etos Aambeienzalf 20 GR | Etos

https://www.etos.nl/producten/etos-aambeienzalf-120532028.html

Etos Aambeienzalf is te gebruiken bij: de behandeling van klachten ten gevolge van aambeien, zoals: • jeuk • vochtafscheiding • een combinatie van deze symptomen. Etos Aambeienzalf: • Bevat propolis • Inclusief applicator • Gebruik vanaf 18 jaar. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. Wat zijn ...

Aambeien zalf - Theranal

https://www.theranal.nl/aambeienzalf

Theranal aambeienzalf. Theranal* aambeienzalf is geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. Bij inwendige aambeien kan de zalf makkelijk in de anus worden aangebracht met het gebruiksvriendelijke bijgevoegde opzetstuk. Bij uitwendige aambeien kan de zalf, bijvoorbeeld met een watje of tissue, op de aangedane plek rondom de anus ...

Last van aambeien? | Healthy Pharm

https://www.healthypharm.nl/producten/aambeienzalf

Aambeienzalf is een medisch hulpmiddel voor gebruik bij aambeien. De zalf verlicht veel voorkomende klachten bij aambeien, zoals irritatie, jeuk, een branderig gevoel en een nattende huid. De zalf stimuleert ook de genezing van wondjes. Breng in en/of rond de anus een ruime hoeveelheid Aambeienzalf aan, twee tot drie keer per dag, naar behoefte.

Ik heb last van aambeien - Maag Lever Darm Stichting

https://www.mlds.nl/ziekten/aambeien/

Aambeien kunnen bloedverlies, jeuk, pijn of een branderig gevoel aan de anus of een bult bij de anus veroorzaken. Als aambeien naar buiten zakken, kan dit een drukkend en pijnlijk gevoel geven. Het kan dan aanvoelen alsof er iets uit de anus komt en je kunt moeite hebben met het afvegen na het poepen.

Top 7 aambeienzalf van 2024 - Uitgebreide Test en Beoordelingen

https://dokterfit.nl/aambeienzalf/

Vergelijk de top 7 aambeienzalf producten van 2024 op basis van beoordelingen, prijzen en voordelen. Ontdek welk aambeienzalf het beste bij je past voor pijn, ongemak en verzorging rond je anus.

Aambeien | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/aambeien

Deze webpagina geeft uitleg over de oorzaken, symptomen en behandeling van aambeien. Het bevat geen informatie over aambeienzalf, een medicijn dat je bij de apotheek kunt kopen.

lidocaïne, zinkoxide en bismut bij aambeien | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/lidocaine-zinkoxide-en-bismut-bij-aambeien

Lidocaïne verdooft de huid. Zinkoxide en bismut maken de huid droger. Ook beschermt zinkoxide de huid en stilt jeuk. Bij aambeien en pijnlijke scheurtjes in de anus. Gebruik de zalf in de ochtend, in de avond en na elke ontlasting. U kunt het medicijn gebruiken zolang u het nodig heeft.

Theranal aambeienzalf, zalf voor rectaal gebruik ...

https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/nl/rvg01110

1. Wat is Theranal aambeienzalf of Theranal aambeienzetpillen en waarvoor wordt dit medicijn gebruikt* Theranal wordt gebruikt bij plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien. De actieve stoffen in dit medicijn zorgen ervoor dat deze klachten verminderen.

Aambeienzalf nodig? Hoe Het Juiste Zalfje Kiezen? | aambeienvrij blog

https://aambeienvrij.com/blog/aambeienzalf/

Je wil snel dat je aambei wegtrekt en klachten zoals jeuk en het branderige gevoel verdwijnen. Dan kan het handig zijn om een aambeienzalfje op zak te hebben en te smeren. In dit artikel over aambeienzalf zul je ontdekken wat een goed zalfje is en zelfs hoe jij jouw eigen zalfje kunt maken!

Aambeien? Symptomen & behandeling - Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/zorgwijzers/aambeien

Zorgwijzer: Aambeien. Aambeien zijn vervelend, maar meestal onschuldig. Schattingen geven aan dat ongeveer de helft van alle Nederlanders ooit te maken krijgt met aambeien. In deze zorgwijzer wordt besproken: Wat aambeien zijn. Welke symptomen aambeien kent. Wat je kunt doen bij aambeien.

aambeien - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/indicatieteksten/aambeien

Aambeien is een sympton van hemorroïden, die kunnen worden behandeld met niet-medicamenteuze en medicamenteuze middelen. Lees de adviezen voor de symptatische behandeling van hemorroïden, de voorlichting en de niet-medicamenteuze middelen zoals vaselinecetomacrogolcrème, zinksulfaatvaselinecrème en zinkoxide-zetpillen. Ontdek ook de mogelijkheden van lokale middelen zoals vaselinecetomacrogolcrème, zinksulfaatvaselinecrème en zinkoxide-zetpillen.

Aambeien behandelen met aambeienzalf | Goed

https://www.goed.be/nl/advies/aambeien/aambeienzalf

Een aambeienzalf is een medicijn dat je aan de anus geeft om de klachten van aambeien te verminderen of te neutraliseren. Lees hier hoe je een aambeienzalf kunt gebruiken, welke soorten er zijn en wat je moet weten over de mogelijke bijwerkingen.

Kruidvat Aambeienzalf | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/kruidvat-aambeienzalf/p/2746913

Op zoek naar Kruidvat Aambeienzalf van Kruidvat? Koop het makkelijk en snel online bij Kruidvat.nl! Check ook onze andere scherpe deals.

Aambeienzalf: zalf bij aambeien (curanol en lidocaïne)

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/161351-aambeienzalf-zalf-bij-aambeien-curanol-en-lidocaine.html

Een aambeienzalf is een middel dat je kunt gebruiken om aambeien te verlichten, te verwijderen of te verbeteren. Lees over de verschillende soorten aambeienzalf, de stadia van aambeien en de mogelijke bijwerkingen van zelfgemaakte zalf.

Aambeien? Zo behandel én voorkom je aambeien | Etos

https://www.etos.nl/advies/maag-darm/aambeien/

Tip 10: gebruik aambeienzalf of aambeienzetpillen. Deze kunnen helpen tegen jeuk, irritatie en pijn bij zowel inwendige als uitwendige aambeien. Zelfhulpmiddelen tegen aambeien bieden dus vooral verlichting, de aambeien gaan er waarschijnlijk niet eerder door weg.