Neussprays online kopen

3.50% korting
Holland & Barrett korting

Neussprays kopen bij Holland & Barrett

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/vitamines-supplementen/speciaal-voor/keel-neus/neusspray/

Neusspray kopen. Bij Holland & Barrett koop je neusspray in verschillende soorten en van verschillende merken. Zo hebben we neusspray speciaal voor baby’s en kleine kinderen, neusspray met zoutoplossing en neusspray speciaal voor bij pollen in de lucht. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je volgende bestelling.

Bezoek Holland & Barrett met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Neusspray kopen? Alle Neussprays online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/neussprays/20386/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Neusspray? Neussprays koop je eenvoudig online bij bol Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis. Bekijk alle Neussprays!

Bezoek Bol.com met korting

Neusspray kopen bij Kruidvat | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/zelfzorg/luchtwegen/neusspray

Hè bah, een verstopte neus. Je neusslijmvliezen zwellen op en produceren snot. Hierdoor raakt je neus verstopt. Een neusspray kan voor verlichting zorgen.

Hoe lang mag je neusspray gebruiken? | NasuMel

https://www.nasumel.nl/neusklachten/neusspray/

Neussprays met xylometazoline mag je maximaal 7 dagen achter elkaar gebruiken. En dan maximaal 3x per dag (in ieder neusgat 1 verstuiving), met minstens 8 tot 10 uur tussen de doses. Dit advies geldt voor de volgende neussprays: Coldrex Xylosel; Nasivin; Otrivin; Let op: lees ook altijd de bijsluiter van het medicijn zelf.

natriumchloride voor in de neus | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/producten/zoutoplossing-neusspray

Belangrijk om te weten over natriumchloride voor in de neus. Natriumchloride is hetzelfde als keukenzout. Uw lichaam maakt natriumchloride in een sterkte van 0,9% zelf aan. Deze sterkte heet 'fysiologische zoutoplossing'. In de neus maakt het ingedikt slijm dunner, zodat dit makkelijker loslaat. U kunt dan vrijer ademen.

Bijwerkingen van neussprays met corticosteroïden | Apothekersnieuws

https://www.apothekersnieuws.nl/bijwerkingen-van-neussprays-met-corticosteroiden/

Dit blijkt uit onderzoek naar welke bijwerkingen er zijn gemeld bij gebruik van neussprays met corticosteroïden bij Lareb. Het onderzoek geeft een overzicht van lokale en systemische bijwerkingen (klachten in het hele lichaam). In totaal werden 2263 bijwerkingen geanalyseerd tot juli 2020.

Neusspray - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Neusspray

Neusspray. griepvaccinatie door middel van een neusspray. Een neusspray is een toepassing voor het toedienen van medicijnen door de neus (nasale medicatie). Neusspray ontleent zijn naam aan de Engelse term 'spray', die ook voorkomt in namen van cosmetische producten zoals deodorantspray.

Een neusspray goed gebruiken, hoe doe je dat? - medicijnen

https://www.medicijnen.nl/een-neusspray-goed-gebruiken-hoe-doe-je-dat

BLOG | Als slijmvliezen in de neus gezwollen zijn, kun je een neusspray gebruiken. Er zijn verschillende soorten op de markt, o.a. voor een allergie.

De Beste Neussprays: voor verkoudheid, kinderen en allergie - Alstu!

https://alstu.nl/beste-neusspray/

Door Redactie. 12 februari 2023. Het is weer de tijd van het jaar dat half Nederland zich grieperig voelt. Gelukkig zijn er heel wat middeltjes om symptomen als een verstopte neus, hoesten en een droge keel te verminderen. Onlangs zijn we op onderzoek uitgegaan naar de beste neusspray voor de meeste mensen.

budesonide neusspray | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/budesonide-neusspray

Volwassenen Kinderen. Wat doet budesonide neusspray en waarbij gebruik ik het? Wat zijn mogelijke bijwerkingen? Hoe gebruik ik dit medicijn? Wat moet ik doen als ik een dosis ben vergeten? Kan ik met dit medicijn autorijden, alcohol drinken en alles eten of drinken? Mag ik budesonide neusspray met andere medicijnen gebruiken?

xylometazoline voor de neus | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/producten/xylometazoline

Xylometazoline vermindert de zwelling van slijmvliezen in de neus. Bij neusverkoudheid en een verstopte neus door een langdurig ontstoken neusslijmvlies. Soms bij bloedneuzen. Vraag uw apotheek hoe u de spray of de druppels gebruikt. Of lees de gebruiksinstructie op deze site.

Neussprays: Soorten, indicatie, gebruik en bijwerkingen

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/186018-neussprays-soorten-indicatie-gebruik-en-bijwerkingen.html

Neussprays bestaan in verschillende types: decongestiva (zwelling verminderen), steroïde sprays (ontsteking verminderen) en zoutwateroplossingen (slijm losmaken). Het gebruik van een neusspray gebeurt het best op een correcte manier zodat de verstopte neus snel verdwijnt en geen andere problemen ontstaan. Het langdurig en/of veelvuldig gebruik ...

Neusspray: welke neusspray heb jij nodig? | Etos

https://www.etos.nl/advies/ziek/neusspray-vergelijken/

Of kom jij maar niet van je verstopte neus af, terwijl je al een tijdje neusspray gebruikt? Na het lezen van dit artikel weet je precies welke neusspray je nodig hebt, waar je op moet letten bij het gebruik van neusspray en hoe je een verslaving aan neusspray kunt herkennen. Neusdruppels Luchtwegen Neuszalf.

Neusspray: bekijk het assortiment - KNO-winkel.nl

https://www.kno-winkel.nl/nl/neus/producten/neusspray/

Dan kun je dit verminderen met een neuszalf op basis van zuivere honing. Het verzacht het neusslijmvlies en werkt daarnaast antibacterieel. Bekijk ons aanbod neussprays. Langdurig te gebruiken en effectief bij onder andere verkoudheid, een verstopte neus, hooikoorts of een andere allergie.

Neusspray kopen? Shop nu online! | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/luchtwegen/neusspray/

Hatsjoe! Bij Etos koop je neusspray gemakkelijk en snel online. Tegen een verstopte neus Gratis bezorging vanaf €30 Mijn Etos: áltijd voordeel voor jou

Neusspray bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/gezondheid/zelfzorg/verkoudheid-hoesten/neus/neusspray/

Neusspray bestel je makkelijk online. Bij Albert Heijn vind je neussprays voor volwassenen en voor kinderen van verschillende merken. Merken zoals Otrivin, Daro, A. Vogel en natuurlijk onze eigen merken van Albert Heijn en Etos vind je online. En wat zo fijn is.

Neusspray gebruiken bij allergie | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/allergiebehandeling/neusspray

In Nederland is er op dit moment één soort neusspray met antihistamine verkrijgbaar bij de drogist. Dat is de neusspray van Carelastin. Deze neusspray werkt tegen allergieklachten (bijv. verstopte neus, loopneus, niezen, jeukende neus) en werkt snel (binnen 15 minuten).

NEUSSPRAYS EN NEUSDRUPPELS - deverstopteneus.nl

https://www.deverstopteneus.nl/chronische-rhinosinusitis-en-neuspoliepen/therapie/behandeling/neussprays

Neussprays en neusdruppels zijn er in drie soorten: met zoutoplossing, met xylometazoline en met corticosteroïden. De eerste twee zijn zonder recept bij drogist of apotheek te koop. Neussprays en neusdruppels met corticosteroïden zijn alleen op recept verkrijgbaar bij je huisarts of apotheek.

Neusspray: het ideale middel tegen verkoudheid en allergieën | EG

https://www.eg.be/nl/gezondheidsblog/categorieen/neus-keel-en-oorklachten/neusspray

Ontzwellende sprays op basis van vasoconstrictoren zorgen ervoor dat de bloedvaatjes in de neus samentrekken, waardoor de zwelling van de slijmvliezen in de neus afneemt en je vrijer kan ademhalen. Het is een erg effectief middel dat o.a. helpt bij: Verkoudheid en verstopte neus door ontstoken neusslijmvlies.

De 5 beste neussprays van 2024 getest en beoordeeld - TechGeek

https://techgeek.be/review/beste-neusspray/

Neusspray is een vloeistof die je met een speciaal pompje in je neus sprayt. De werkzame stof in de meeste neussprays is xylometazoline, een stof die ervoor zorgt dat de bloedvaten in je neusslijmvlies samentrekken. Dit zorgt ervoor dat je neusslijmvlies minder opzwelt en je weer vrij kunt ademen.

Neusspray: welke soorten zijn er en hoe werken ze - Hooikoorts

https://www.hooikoorts.com/behandeling/neusspray/

Er zijn verschillende neussprays die hooikoorts symptomen in de neus verlichten. Een neusspray werkt meteen op de plek waar je last hebt; in de neus. Er zijn verschillende soorten neussprays waaruit je kunt kiezen: Neusspray met cromoglicinezuur. Neusspray met micro-gel. Neusspray met antihistaminica.

mometason neusspray | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/mometason-neusspray

Mometason is een bijnierschorshormoon (corticosteroïd). De neusspray met mometason remt ontstekingen in de neus. Bij langdurig ontstoken neusslijmvlies, allergie, hooikoorts en neuspoliepen. Het kan een week duren voor de verschijnselen minder worden. In een maand tijd kunt u merken dat de neusspray steeds beter gaat werken. Snuit vooraf uw neus.

Zijn neussprays een gezond idee bij een verstopte neus?

https://gezondidee.mumc.nl/gezond-leven/griep-en-verkoudheid-tips/zijn-neussprays-een-gezond-idee-bij-een-verstopte-neus

Zijn neussprays een gezond idee bij een verstopte neus? Snel bij de drogist een neusspray of neusdruppels halen. Dat is vaak de eerste reflex als je neus dicht zit.