Allergiemiddelen online kopen

Allergie | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/allergie

Vraag het de webapotheker. Het beste advies krijgt u bij uw eigen apotheek. Daar ontvangt u de zorg en begeleiding die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een vraag stellen aan de webapotheker. Een team van apothekers beantwoordt uw vraag in principe binnen enkele werkdagen. Vraag het de webapotheker.

Allergieën en symptomen | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/symptomen-allergie

Als je allergisch bent, zijn er gelukkig verschillende anti-allergiemiddelen die je kan proberen om jouw klachten te verlichten. Er zijn drie verschillende soorten anti-allergiemiddelen: Neusspray ; Oogdruppels; Tabletten

Schimmelallergie | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/soorten-allergie/schimmelallergie

Als je allergisch bent voor schimmel, kan je deze het beste zoveel mogelijk vermijden. Het is alleen niet altijd mogelijk om schimmel volledig te vermijden. Dit zijn de drie verschillende anti-allergiemiddelen bij een schimmelallergie: Neusspray ; Oogdruppels; Tabletten

A.Vogel Anti-allergiemiddelen kopen? Shop nu! | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/allergie/a.vogel/

Er zijn nog maar 7 producten op voorraad. Last van een allergie? Shop anti-allergietabletten, neusspray en oogdruppels online Gratis bezorging vanaf €30 Gratis retour binnen 30 dagen. Shop nu!

Astma | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/astma

Anti-allergiemiddelen, ook wel antihistaminica genoemd, blokkeren de werking van de stof 'histamine` die vrijkomt bij een allergische reactie. Hierdoor wordt de reactie van het lichaam op stoffen waar u allergisch voor bent verminderd en kan een een nieuwe astma-aanval worden voorkomen.

Natuurlijke oplossingen bij allergie | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/allergiebehandeling/natuurlijkemiddelen

Wil je toch liever allergie pillen, een neusspray of oogdruppels gebruiken? Er zijn ontzettend veel anti-allergiemiddelen verkrijgbaar bij de apotheek en de drogist. Welk middel het best bij jou en jouw symptomen past, hangt af van jouw eigen voorkeur en wat voor soort symptomen je hebt.

De 5 beste natuurlijke allergiemiddelen om te proberen

https://gezonderleven.com/5-beste-natuurlijke-allergiemiddelen-om-proberen/

De 5 beste natuurlijke allergiemiddelen om te proberen. 4 minuten. Er zijn zowel orale als plaatselijke manieren om op natuurlijke wijze die vervelende allergieën te bestrijden, en door allergiemiddelen te combineren krijg je nog betere resultaten. Allergieën zijn overreacties die door je lichaam worden veroorzaakt.

Allergie-middelen (anti-allergica) - Consumed

https://consumed.nl/medicijnen/groepen/allergie-middelen-anti-allergica

Groep van medicijnen die worden toegepast bij allergische aandoeningen en insectenbeten. Allergie-middelen worden onderverdeeld. in: - anti-histaminica, die de histamine-1-receptor blokkeren zodat de effecten van het vrijgekomen histamine worden gebokkeerd - corticosteroïden, die de allergische ontstekingsreactie remmen - cromoglicinen, die de afgifte van histamine verminderen

Carelastin biedt snelle verlichting bij allergie | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl

Carelastin neusspray. Een middel voor behandeling van klachten ten gevolge van hooikoorts, huisstofmijtallergie en huisdierenallergie. Werkt binnen 15 minuten. Tot 12 uur effectief. Helpt bij symptomen zoals: - verstopte neus. - loopneus. - niezen. - rode, tranende en/of jeukende ogen.

Jeuk | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/jeuk

Anti-allergiemiddelen Soms wordt jeuk door een allergie veroorzaakt. Voorbeelden zijn acrivastine, cetirizine, cinnarizine, clemastine, desloratadine, ebastine, fexofenadine, ketotifen, levocetirizine, loratadine, mizolastine en promethazine.

Verschillende soorten allergieën | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/soorten-allergie

Tabletten, een neusspray of oogdruppels? Er zijn heel veel verschillende anti-allergiemiddelen in de drogisterij verkrijgbaar om jouw allergieklachten te verlichten. Kom er achter welke bij jou past. LEES VERDER

Hooikoorts behandelen | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/soorten-allergie/hooikoorts

Alles over hooikoorts. Hooikoorts is een van de meest voorkomende allergieën waar in Nederland ongeveer 3 miljoen mensen last van hebben. Je bent dus zeker niet de enige. Bij hooikoorts ben je allergisch voor pollen. Deze pollen kunnen van een bomen, planten of bepaalde grassen zijn.

Hoe kan een allergie worden behandeld?| Allergiebehandelen.nl

https://www.allergiebehandelen.nl/nl-nl/allergie/behandelen

Allergie behandelen. Behandelen. Er zijn ontzettend veel anti-allergiemiddelen zonder recept verkrijgbaar bij de apotheek en de drogist. Welk middel het best bij jou en jouw allergieklachten past, hangt af van jouw eigen voorkeur en wat voor soort klachten je hebt.

Test hier van welke allergie u mogelijk last heeft | Carelastin

https://www.carelastin.nl/nl-nl/symptomen-allergie/allergietest

Tabletten, een neusspray of oogdruppels? Er zijn heel veel verschillende anti-allergiemiddelen in de drogisterij verkrijgbaar om jouw allergieklachten te verlichten. Kom er achter welke bij jou past. LEES VERDER

Startpagina - Allergie van de bovenste luchtwegen - Richtlijn ...

https://richtlijnendatabase.nl/richtlijn/allergie_van_de_bovenste_luchtwegen/startpagina_-_allergie_van_de_bovenste_luchtwegen.html

Deze richtlijn richt zich op wat volgens de huidige maatstaven de beste zorg is voor patiënten met een allergie van de bovenste luchtwegen. In de richtlijn komen de volgende onderwerpen aan de orde: De minimale klinische diagnostiek die gedaan moet worden bij patiënten met verdenking op allergie van de bovenste luchtwegen.

Ontstoken ogen door allergie | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/ontstoken-ogen-door-allergie

Anti-allergiemiddelen, ofwel antihistaminica, blokkeren de werking van histamine, een stof die bij een allergische reactie in het lichaam vrijkomt. De oogdruppels werken alleen in de ogen. Voorbeelden zijn azelastine, emedastine, ketotifen en levocabastine.

antihistaminica, systemisch - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/groepsteksten/antihistaminica__systemisch

Werkingsmechanisme. De systemische antihistaminica binden competitief aan H 1 -receptoren waardoor histamine-geactiveerde processen geremd worden. Antihistaminica hebben géén invloed op het vrijkomen van histamine. Afhankelijk van de locatie van de H 1 -receptor en het geneesmiddel hebben ze een verschillende werking.

Soorten medicatie bij allergieën - Mens en Gezondheid

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/120908-soorten-medicatie-bij-allergieen.html

Aerius is het middel dat de aanmaak van histamine tegen gaat, de stof die juist de allergische verschijnselen veroorzaakt. Het middel Aerius werkt tegen veel verschillende soorten allergieën en dat komt juist door de brede werking. Allergieën die bestreden kunnen worden met het middel Aerius zijn onder meer: Hooikoorts. Ontstoken neusslijmvlies.

cetirizine | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/cetirizine

Belangrijk om te weten over cetirizine. Cetirizine is een anti-allergiemedicijn. Bij allergie, zoals hooikoorts, door allergie ontstoken ogen of neus, jeuk en netelroos. Werkt na ongeveer een uur. De werking houdt een dag aan.

Anti-allergiemiddelen kopen? Shop nu! | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/allergie/

Last van een allergie? Shop anti-allergietabletten, neusspray en oogdruppels online Gratis bezorging vanaf €30 Gratis retour binnen 30 dagen. Shop nu!

cromoglicinezuur om in te nemen | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/cromoglicinezuur-om-in-te-nemen

Cromoglicinezuur is een anti-allergiemedicijn. Het voorkomt allergische reacties. Het werkt niet bij iedereen. Bij voedselallergie (maagdarmklachten, irritatie in de mond, huiduitslag of ernstige benauwdheid door bestanddelen uit voedsel, zoals noten, koemelk of ei). Het duurt 2 tot 3 weken voor u tegen allergische prikkels bent beschermd.

Allergieën: waar kun je allergisch voor zijn? | Etos

https://www.etos.nl/advies/allergieen/allergie/

Bekijk ook eens ons volledige assortiment aan anti-allergiemiddelen voor klachten zoals een loopneus en jeukende ogen. Als je allergisch bent voor huisstofmijt , dan kun je het beste zorgen dat je huis schoon is en je inrichting aangepast is op je allergie.

astma, COPD, emfyseem - Medicijnen op Maat

https://www.medicijnen-op-maat.nl/astma.htm

Allergiemiddelen. Bij allergische reacties spelen mestcellen (zie hierboven) een belangrijke rol. Ze zijn ervoor verantwoordelijk dat er uiterst reactieve tussenstoffen (mediatoren) vrijkomen, die de luchtwegen vernauwen en ontstekingsverschijnselen van het slijmvlies opwekken.