Keeltabletten online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Keeltabletten Keelverzorging kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/keelverzorging-keeltabletten/20368/39803/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Vergelijk en bestel keeltabletten voor verschillende doelen, zoals verzachten de keel, verlichten droge hoest, verminderen beginnende keelpijn of verzorgen de geïrriteerde keel. Bekijk de beschrijving, samenstelling, gebruik en beoordelingen van 21 resultaten van verschillende merken en merknamen.

Bezoek Bol.com met korting

Beste keelpastilles en keeltabletten: #1 Beste Koop, Radar & Kassa ...

https://bestedrogistentest.nl/beste-keelpastilles-en-keeltabletten/

De top 3 met de beste keelpastilles en keeltabletten voor een betere keel Niks is zo vervelend als last hebben van je keel. Hij doet zeer, je krijgt minder adem (omdat je neus ook al dicht zit), je kunt moeilijker slikken en eigenlijk voelt je hele lijf slechter als je keel protesteert.

GeloRevoice® | Gelo producten

https://www.geloproducten.nl/gelorevoice/

De keeltabletten bieden bescherming van het slijmvlies van mond- en keelholte. Te gebruiken ter verlichting van keelklachten zoals heesheid, keelirritatie, kriebels in de keel en droge slijmvliezen en daaruit voortkomende keelpijn of onproductieve, droge hoest.

Medica Keeltabletten Menthol Keelpijn 36 St - farmaline.be

https://www.farmaline.be/nl/geneesmiddelen/BE01739978/medica-keeltabletten-menthol.htm

Medica keeltabletten menthol is aangewezen bij: Behandeling van de symptomen van keelpijn, rode keel, aandoeningen van de keelholte gepaard gaande met irritatie; In geval van een bacteriële infectie met koorts, is een aanvullende behandeling nodig;

De 10 beste Keeltabletten voor je gezondheid | Reviews en test

https://vitaminelifestyle.nl/beste-keeltabletten/

A.Vogel Keeltabletten tabletten bevatten twee krachtige ingrediënten die je helpen om je keel te verzachten en je immuunsysteem te ondersteunen. Deze tabletten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Echinacea en Salvia. Echinacea heeft een gunstige invloed op je immuunsysteem en verhoogt je weerstand*.

Nedac Sorbo Keeltabletten Chloorhexidine Zuigtabletten 20 Stuks

https://www.jumbo.com/producten/nedac-sorbo-keeltabletten-chloorhexidine-zuigtabletten-20-stuks-86484STK

Nedac Sorbo Keeltabletten Chloorhexidine brengen de keel tot rust en houden de keel schoon, waaronder de Keeltabletten weldadig en verzachtend voor de keel zijn. Dosering: indien gewenst ieder uur 1 tablet langzaam opzuigen. Lees voor het gebruik de ingesloten consumenteninformatie.

Strepsils Keeltabletten kopen? Shop nu online | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/luchtwegen/keel/keeltabletten/strepsils/

5 van 5. Keelpijn? Bij Etos koop je keeltabletten gemakkelijk én snel online Gratis bezorging vanaf €30.

A.Vogel Keeltabletten | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/avogel-keeltabletten/p/3195291

Op zoek naar A.Vogel Keeltabletten van A.Vogel? Koop het makkelijk en snel online bij Kruidvat.nl! Check ook onze andere scherpe deals.

A.Vogel Keeltabletten Verzacht De Keel1,2* Zuigtabletten 20 stuks

https://www.etos.nl/producten/a.vogel-keeltabletten-verzacht-de-keel12*-zuigtabletten-20-stuks-120045967.html

A.Vogel Keeltabletten zijn natuurlijke zuigtabletten op basis van Salvia en Echinacea. Je gebruikt ze als je keel wel wat verzachting kan gebruiken2*. Gebruik. Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen: 3 tot 5x daags 1 tablet langzaam opzuigen met tussenpozen van 2-3 uur. Maximaal 5 tabletten per dag. Ingrediënten

De 10 beste keeltabletten voor je lichaam | Test en review

https://koningvitamine.nl/beste-keeltablet/

De top 10 keeltabletten die je hieronder vindt, staat boordevol met de beste keeltabletten die je in 2024. Zo hoef je hier niet een hele tijd naar te zoeken, want je kunt ze op een eenvoudige manier vinden via onze top 10 keeltabletten. Deze is voor iedereen beschikbaar.

Bij beginnede keelpijn met tweevoudige werking - Griepalert

https://www.griepalert.nl/producten/trachitol/

Trachitol. Trachitol® bij beginnende keelpijn. Trachitol® is een snelwerkend geneesmiddel bij beginnende keelpijn. De zuigtabletten hebben een tweevoudige werking: zowel pijnstillend als bacterie- en virus remmend. Het zorgt ervoor dat je snel van de pijn af bent, maar remt ook de groei van bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken.

Keeltabletten kopen? Shop nu online | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/luchtwegen/keel/keeltabletten/

Je kan maximaal 3 items bestellen van dit type product. Keelpijn? Bij Etos koop je keeltabletten gemakkelijk én snel online Gratis bezorging vanaf €30.

isla medic keelpastilles verlichten snel verkoudheidsklachten - Griepalert

https://www.griepalert.nl/producten/isla/

isla. isla® medic keelpastilles verlichten snel keel- en verkoudheidsklachten. isla medic helpt snel bij keelpijn, pijn bij het slikken, kriebelhoest en kortdurende heesheid. Dankzij de innovatieve formule biedt isla medic ook snel verlichting bij droge slijmvliezen door een verstopte neus of medicijngebruik. De pastilles zijn suikervrij, vrij ...

Keeltabletten kopen | Drogisterij.nl

https://drogisterij.nl/zelfzorg/keel-neus-luchtwegen/keeltabletten/

Keeltabletten zijn een veelgebruikte vorm van medicatie voor de verlichting van keelpijn en irritatie, vaak veroorzaakt door verkoudheid. Ze kunnen helpen bij het verminderen van pijn, ontsteking en zwelling in de keel. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten keeltabletten die kunnen worden gebruikt bij verkoudheid:

A.Vogel Keeltabletten | Suikervrije zuigtabletten | 20 stuks

https://www.avogel.nl/product/voedingssupplement/keeltabletten.php

Waarvoor gebruik je Keeltabletten? Deze zuigtabletten hebben een verzachtende en weldadige invloed op de keel en ondersteunen bovendien het immuunsysteem. De actieve ingrediënten – Echinacea en Salvia – zijn 100% natuurlijk en hebben een verzachtende invloed op de keel.

Keeltabletten kopen? Groot Assortiment - Leef.nl

https://www.leef.nl/gezondheid/zelfzorg/keeltabletten

Op Leef.nl vind je een ruim assortiment met keeltabletten van diverse merken, zoals GeloRevoice, Strepsils, Trachitol en meer! Deze producten kunnen je keel verzachten bij zowel vastzittende hoest, als bij een droge kriebelhoest.

Ik heb keelpijn | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/keelpijn/ik-heb-keelpijn

In het kort. Keelpijn gaat meestal vanzelf over binnen 10 dagen. Een verkoudheidsvirus is vaak de oorzaak. Regelmatig koud water drinken of op een snoepje zuigen, kan helpen tegen de pijn. Neem bij heftige pijn paracetamol. Antibiotica hebben bij keelpijn meestal geen zin. Ook hebben ze nadelen.

Keeltabletten (geneesmiddelen) kopen bij De Online Drogist

https://www.deonlinedrogist.nl/keeltabletten/

Wat zijn keeltabletten? U kunt keeltabletten gebruiken als u last heeft van (beginnende) keelpijn. Ze hebben een pijnverzachtende en antibacteriële werking. Keeltabletten zijn meestal bedoeld om op te sabbelen en kunnen verschillende smaken hebben, zoals sinaasappel, citroen of honing.

Keeltabletten bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/gezondheid/zelfzorg/verkoudheid-hoesten/keel/keeltabletten

Op zoek naar keeltabletten? Hier vind je een overzicht van alle keeltabletten bij Albert Heijn Grootste assortiment Beste kwaliteit. Bekijk producten!

Fluimucil Keeltabletten kopen? Shop nu online | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/luchtwegen/keel/keeltabletten/fluimucil/

Keelpijn? Bij Etos koop je keeltabletten gemakkelijk én snel online Gratis bezorging vanaf €30