Laxeermiddelen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Laxeermiddel kopen? Alle Laxeermiddelen online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/laxeermiddelen/20403/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Laxeermiddel? Laxeermiddelen koop je eenvoudig online bij bol Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis.

Bezoek Bol.com met korting

Laxeermiddelen kopen? Kruidvat helpt je!

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/zelfzorg/maag-en-darm/laxeermiddelen

Laxeermiddelen helpen bij obstipatie. Bij Kruidvat kun je terecht voor verschillende soorten laxeermiddelen. Lees hier alles over laxeermiddelen.

Darmen; Een Verstopping En Laxeermiddelen - medicijnen

https://www.medicijnen.nl/darmen-een-verstopping-en-laxeermiddelen

Laxeermiddelen zijn middelen die gebruikt worden om bij mensen met een verstopping (obstipatie) de stoelgang te bevorderen. Het woord laxeren komt van het Latijnse laxare, dat losmaken of verslappen betekent, en wordt al teruggevonden in de Nederlandse literatuur in 1351.

Laxeermiddel (snelwerkend) kopen? - Apotheek Online

https://www.apotheekonline.net/medicijnen/laxeermiddel/

Laxeermiddelen die in de anus worden ingebracht, werken sneller dan medicijnen die je inneemt. We noemen dit ook wel een snelwerkend laxeermiddel. Een voorbeeld van een snelwerkend laxeermiddel is bisacodyl als zetpil. Gebruik deze pil en je zit binnen een uur op de wc; soms zelfs na vijftien minuten. Een klysma werkt nóg sneller.

5 Natuurlijke Laxeermiddelen Die De Stoelgang Bevorderen! - Gezonder Leven

https://gezonderleven.org/gezondheid/natuurlijke-laxeermiddelen/

Leer hoe je constipatie kunt voorkomen of verhelpen met natuurlijke middelen zoals vezels, water, cafeïne en probiotica. Ontdek ook de voordelen en nadelen van deze hulpmiddelen en wanneer je ze moet vermijden.

Laxeermiddelen kopen? Shop nu online! | Etos

https://www.etos.nl/zelfzorg/darm/laxeermiddel/

Bij Etos vind je een ruim assortiment aan laxeermiddelen van diverse merken zoals Dulcolax, Iberolax en Etos. Je bestelt ze eenvoudig online en hebt ze snel in huis. Raadpleeg altijd eerst je huisarts voordat je laxeermiddelen gebruikt en lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

12 laxeermiddelen om constipatie te behandelen - Gezonder Leven

https://gezonderleven.com/12-natuurlijke-laxeermiddelen/

Ontdek 12 gezonde en natuurlijke remedies om verstopping te verhelpen, zoals bananen, appelazijn, pruimen, aloë vera en water. Leer ook welke oorzaken constipatie kunnen hebben en hoe je je vertering kunt verbeteren.

wanneer een laxeermiddel gebruiken? | Goed

https://www.goed.be/nl/advies/constipatie/wanneer-een-laxeermiddel-gebruiken

Laxeermiddelen zijn medicijnen die de stoelgang bevorderen bij constipatie of verstopping. Lees wat er verschillende soorten laxeermiddelen zijn, wanneer je ze mag gebruiken en welke natuurlijke opties er zijn.

Alles over laxeermiddelen - IberoLax®

https://www.iberolax.nl/laxeermiddelen

Leer wat laxeermiddelen zijn, hoe ze werken en wanneer je ze kunt gebruiken. IberoLax is een osmotisch laxeermiddel dat de ontlasting verzacht zonder bijwerkingen.

Laxeermiddelen | Medicijnen | Menselijk Lichaam

https://www.menselijklichaam.nl/medicijnen/laxeermiddelen/

Van misbruik van laxeermiddelen is sprake als ze worden toegepast als vermageringsmiddel! Laxeermiddelen worden onderverdeeld in drie groepen: de middelen die de darminhoud vergroten, de middelen die de darmen prikkelen en de middelen die de ontlasting zachter maken.

laxantia, osmotisch werkende - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/groepsteksten/laxantia__osmotisch_werkende

De osmotisch werkende laxantia zijn slecht resorbeerbaar waardoor via osmose relatief veel water in de darm wordt vastgehouden. Hierdoor: verhoogt het watergehalte van de feces en verzacht de consistentie van de feces; bevordert, door vergroting van de darminhoud, de darmperistaltiek. Dit stimuleert de stoelgang en verkort de passagetijd van de ...

Laxeermiddelen: Gebruik, werking en bijwerkingen

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/90067-laxeermiddelen-gebruik-werking-en-bijwerkingen.html

Laxeermiddelen: Gebruik, werking en bijwerkingen. Laweermiddelen zijn medicatie die men gebruikt om de stoelgang te bevorderen bij constipatie. Laxeermiddelen zijn vaak heftige geneesmiddelen die met de nodige voorzichtigheid moeten worden gebruikt, en die ook bepaalde bijwerkingen met zich mee brengen. Er bestaan verschillende soorten van met ...

Verstopping | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/verstopping

Deze webpagina geeft informatie over de oorzaken, symptomen en behandeling van verstopping. Het bevat geen informatie over laxeermiddelen, die u moet raadplegen bij uw apotheker of huisarts.

Laxeermiddel: Soorten laxeermiddelen bij obstipatie en tips

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/185479-laxeermiddel-soorten-laxeermiddelen-bij-obstipatie-en-tips.html

Een laxeermiddel is een soort medicijn waardoor een persoon zich beter kan ontlasten. Meestal gebruiken mensen laxeermiddelen voor de behandeling van constipatie. Veel verschillende soorten laxeermiddelen zijn beschikbaar bij de apotheker. Deze hebben een unieke werking met voordelen maar ook nadelen en bijwerkingen.

Laxeermiddelen (laxantia) - Welke zijn er? - Simpto.nl

https://www.simpto.nl/behandeling/geneesmiddelen/laxeermiddelen/

Laxeermiddelen zijn producten die de ontlasting bevorderen bij verstopping. Lees over de verschillende soorten laxeermiddelen, hoe ze werken, welke bijwerkingen ze kunnen geven en wanneer je ze niet moet gebruiken.

bisacodyl | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/bisacodyl

Bisacodyl is een laxeermiddel. Het stimuleert de darmbeweging en laat de ontlasting meer vocht opnemen. Hierdoor wordt de stoelgang makkelijker. Bij verstopping. En om de darm leeg te maken voor een darmonderzoek of operatie. Tablet: na 6 tot 12 uur komt de ontlasting op gang. Zetpil: werkt binnen 20 minuten.

Constipatie: welke laxeermiddelen kunt u gebruiken?

https://www.gezondheid.be/artikel/bijwerkingen-geneesmiddelen/constipatie-welke-laxeermiddelen-kunt-u-gebruiken-20232

Laxeermiddelen zijn geneesmiddelen die de stoelgang bevorderen bij constipatie. Ze kunnen verschillende werkingen hebben, zoals zwemmen, lubrifieren of osmose. Lees meer over de voor- en nadelen, de dosering en de bijwerkingen van elke groep laxeermiddelen.

20 natuurlijke laxeermiddelen - OptimaleGezondheid.com

https://www.optimalegezondheid.com/natuurlijke-laxeermiddelen/

Ontdek hoe je constipatie kan verlichten met natuurlijke laxeermiddelen zoals chiazaden, prunes, olijven en meer. Leer ook welke voedingsmiddelen je moet vermijden of beperken om je darmgezondheid te verbeteren.

lactulose | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/lactulose

Lactulose maakt de ontlasting zachter en wordt gebruikt bij verstopping en ernstige leverziekte. Lees hier hoe u het gebruikt, wat de bijwerkingen zijn en waar u het voor kunt kopen.

Laxeermiddelen - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Laxeermiddelen

Laxeermiddelen zijn middelen (bijvoorbeeld medicijnen) die gebruikt worden bij obstipatie. Deze middelen bevorderen de defecatie (stoelgang) voornamelijk wanneer deze wordt veroorzaakt door te ver ingedroogde ontlasting.

Laxeermiddelen: hulp bij verstopping | Gezondheidsnet

https://www.gezondheidsnet.nl/obstipatie/laxeermiddelen-hulp-bij-verstopping

Leer over de verschillende soorten laxeermiddelen en hun werking, bijwerkingen en risico's. Ontdek wanneer je laxeermiddelen kunt gebruiken en hoe je obstipatie kunt voorkomen of verminderen.

Ik heb last van verstopping | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/verstopping/ik-heb-last-van-verstopping

Verstopping is een veelvoorkomend probleem dat vaak te maken heeft met weinig drinken, vezels en beweging. Lees hier wat u zelf kunt doen om verstopping te verminderen en wanneer u naar de huisarts moet gaan.

Laxeermiddelen - Radboudumc

https://www.radboudumc.nl/patientenzorg/behandelingen/darmoperatie-met-eras-programma/na-de-operatie/laxeermiddelen

Laxeermiddelen. Ter bevordering van de werking van de dikke darm en om verstopping te voorkomen, krijgt u gedurende de opname 2 keer per dag een laxeermiddel. Dat zorgt er meestal voor dat u binnen 3 dagen ontlasting heeft. De darmen zijn immers niet leeg voor de operatie.