Geneesmiddelen online kopen

Geneesmiddel - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Geneesmiddel

Een geneesmiddel, ook medicijn en medicament, is een chemische stof of complex van chemische stoffen met een beoogd farmacologisch, immunologisch of metabolisch effect op het ( dierlijk of menselijk) lichaam. [1] De wetenschap van de geneesmiddelen heet farmacie. De wetenschap naar de effecten van geneesmiddelen in het menselijk lichaam (humane ...

Home | Geneesmiddeleninformatiebank | College ter Beoordeling van ...

https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/ords/f?p=111:1:0::NO:SESSION:P0_DOMAIN,P0_LANG:H,NL

Vind geneesmiddel. In de Geneesmiddeleninformatiebank van de Nederlandse Medicijnautoriteit CBG vindt u de officiële informatie over alle geneesmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. De Geneesmiddeleninformatiebank wordt wekelijks bijgewerkt, en toont de situatie van 2 weken daarvoor. De laatste update is van 20-04-2022 .

Project VIDIS: elektronisch delen van gegevens over geneesmiddelen - RIZIV

https://www.riziv.fgov.be/nl/themas/egezondheid/Paginas/project-vidis.aspx

Ook als het over geneesmiddelen gaat, is elektronisch delen van informatie niet meer weg te denken. Het project VIDIS (Virtual Integrated Drug Information System) doet op dat vlak een stevige duit in het zakje: het zet een effectieve en efficiënte gegevens- en informatiedeling centraal over alle aspecten van de medicamenteuze behandeling.

Directie Geneesmiddelen

https://open.overheid.nl/repository/ronl-archief-0b36e0e5-75c2-4531-b526-9b482e60aec0/1/pdf/kamerbrief-stappenplan-geneesmiddelenbeleid-gmt-2980221a.pdf

Directie Geneesmiddelen en Medische Technologie Bezoekadres: Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag T070 340 79 11 F 070 340 78 34 www.minvws.nl Inlichtingen bij T070 340 5152 Ons kenmerk GMT-VDG 2980221 Bijlagen 2 Uw brief Correspondentie uitsluitend richten aan het retouradres met vermelding van de datum en het kenmerk van deze brief.

Modernisering geneesmiddelen vergoedingssysteem leidt tot veel onrust ...

https://www.lhv.nl/nieuws/modernisering-geneesmiddelen-vergoedingssysteem-leidt-tot-veel-onrust-bij-patienten-en-zorgverleners/

Ook in die clusters met niet-gelijkwaardige geneesmiddelen verwacht VWS een besparing te halen. Geen modernisering maar herijking van tarieven. Door de voorgestelde modernisering zal een ongekend groot aantal patiënten geconfronteerd worden met het moeten wisselen van één of meerdere geneesmiddelen.

Geneesmiddelen | Zorgsectoren | Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

https://www.igj.nl/zorgsectoren/geneesmiddelen

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) ziet erop toe dat geneesmiddelen veilig zijn. Op deze pagina's vindt u meer informatie voor farmaceutische bedrijven, apotheken en voorschrijvers. Ook leest u meer over het toezicht op klinisch onderzoek, laboratoriumonderzoek en geneesmiddelen zonder handelsvergunning.

Geneesmiddelen: generieke, specialty en consumer healthcare - Centrafarm

https://www.centrafarm.nl/geneesmiddelen

Onze geneesmiddelen. De driepijlerstrategie is de basis voor de groei van ons product portfolio. Deze bestaat uit generieke geneesmiddelen, specialties en biosimilars en consumer healthcare. Centrafarm is als dochteronderneming van STADA Arzneimittel AG onderdeel van een wereldwijd netwerk van ongeveer 120 landen . Een van de strategische ...

Geneesmiddelen kopen (zonder recept) bij De Online Drogist

https://www.deonlinedrogist.nl/geneesmiddelen/

Geneesmiddelen online bestellen. Iedereen heeft af en toe helaas weleens last van een vervelende lichamelijke klacht. In de winter gaat het vaak om een verkoudheid, griepje of een probleem met de luchtwegen. De Online Drogist heeft voor veel klachten het juiste medicijn. In de lente en zomer komt hooikoorts geregeld om de hoek kijken.

Geneesmiddelen | Risico's van stoffen - RIVM

https://rvs.rivm.nl/onderwerpen/stoffen-en-producten/Geneesmiddelen

Geneesmiddelen zijn bedoeld om in contact met het lichaam te komen of in het lichaam te worden opgenomen. Geneesmiddelen kunnen bijwerkingen (ongewenste en nadelige effecten) hebben voor de mens. Voordat een geneesmiddel wordt toegelaten op de markt wordt beoordeeld of de voordelen van het gebruik opwegen tegen de nadelen.

Geneesmiddelen bij ouderen - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/farmacologie/ouderen

Geneesmiddelenkeuze bij kwetsbare ouderen. Door het Expertisecentrum Pharmacotherapie bij Ouderen (EPHOR) is een gevalideerd beoordelingsmodel ontwikkeld waarmee onderscheid kan worden gemaakt tussen de individuele geneesmiddelen binnen een geneesmiddelgroep voor toepassing bij de kwetsbare oude patiënt.

Promotie: de rol van patiënten en zorgverleners bij problemen met ...

https://www.maartenskliniek.nl/nieuws/promotie-de-rol-van-patienten-en-zorgverleners-bij-problemen-met-geneesmiddelen

Tachtig procent van de Nederlanders gebruikt minstens één geneesmiddel op voorschrift van de dokter. Hoewel geneesmiddelen meestal de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren en de levensduur verlengen, kunnen geneesmiddelen ook negatieve gevolgen voor de gezondheid hebben. Dit noemen we geneesmiddel-gerelateerde problemen.

Geneesmiddelen - American Dental Trading BV

https://adt.nl/nl_NL/page/397/geneesmiddelen/

U kunt de bestelling van geneesmiddelen gecombineerd met de bestelling van niet-geneesmiddelen op de normale wijze aan ons doorgeven. ADT selecteert uit uw bestelling de geneesmiddelen en bestelt deze uit uw naam bij de apotheek waar we mee samen werken. De apotheek valideert deze bestelling. Indien de apotheek besluit dat levering te ...

Meer verdringing van medische zorg door dure geneesmiddelen

https://www.nza.nl/actueel/nieuws/2022/06/24/meer-verdringing-van-medische-zorg-door-dure-geneesmiddelen

Dure geneesmiddelen. De uitgaven aan geneesmiddelen stijgen zo hard dat andere medisch-specialistische zorg wordt verdrongen. De NZa is van mening dat er een politieke en maatschappelijke discussie gevoerd moet worden over de vraag of het wenselijk is dat de toegankelijkheid van geneesmiddelen zwaarder weegt dan die van andere medisch-specialistische zorg.

Geneesmiddelen - Apotheek Online

https://www.apotheek-online.be/geneesmiddelen

Als je op zoek bent naar geneesmiddelen om je huisapotheek aan te vullen of om een specifieke klacht aan te pakken, dan zit je bij Apotheek Online helemaal goed!In ons uitgebreide aanbod vind je meer dan 40.000 producten van meer dan 350 bekende en minder bekende merken, voor alle soorten kwaaltjes, van aambeien over gewrichtspijn tot huidaandoeningen en slaapproblemen.

Medicijnen | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geneesmiddelen

Betaalbaar houden van medicijnen. Goed en veilig medicijnen gebruiken. Nieuwe geneesmiddelen: betaalbaar en toegankelijk. Online medicijnen kopen. Medicijnresten in water. Nieuws. Vraag en antwoord. Documenten. Medicijnen.

2.00% korting
undefined korting

Amazon.nl: duokon - EHBO / Medicatie & geneesmiddelen: Gezondheid ...

https://www.amazon.nl/EHBO-duokon-Medicatie-geneesmiddelen/s?rh=n%3A16451535031%2Cp_89%3Aduokon

Duokon Medicine Box Multifunctionele EHBO-set voor gezinnen draagbare 2-laags medicijnbox met handgreep, voor huishouden, reizen, werk. €74,06. Promotie beschikbaar. Ontvang het dinsdag, 26 jul. - woensdag, 3 aug. GRATIS verzending.

Geneesmiddelen | www.apotheekkennisbank.nl

https://www.apotheekkennisbank.nl/geneesmiddelen

Schema's Behandelschema's (o.a. endocarditis profylaxe en tetanusvaccinatie), doseerschema's en omzetschema's van o.a. antidepressiva, antipsychotica, benzodiazepinen en opiaten. Service artikelen Voor bestellen van servicematerialen: placebo's, inhalatieapparaten, instructiefolders, proefpakketten, assortimentsoverzichten, en patientbrochures.

Geneesmiddelenwet | Wetten in ons toezicht | Inspectie Gezondheidszorg ...

https://www.igj.nl/onderwerpen/wetten-in-ons-toezicht/geneesmiddelenwet

In de Geneesmiddelenwet staat hoe een medicijn mag worden geproduceerd en verhandeld. Hiervoor is een vergunning nodig. De volgende personen mogen medicijnen op recept aan patiënten geven: De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt toezicht op naleving van deze wet. We kunnen medicijnen laten terughalen, in beslag nemen of de verkoop ...

Geneesmiddel - Medisch Spectrum Twente

https://www.mst.nl/p/specialismen/Apotheek/Geneesmiddel/

Een geneesmiddel (ook farmacon of medicijn) is een chemische stof die een bepaalde werking op het lichaam uitoefent. De wetenschap van de geneesmiddelen heet farmacologie of geneesmiddelenleer. Vrij veel geneesmiddelen hebben een plantaardige of biologische oorsprong, maar de meeste worden tegenwoordig synthetisch gefabriceerd.

Medicijnen | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen

Apotheek.nl biedt voor ruim 400 medicijnen uitleg over het gebruik bij kinderen.

Farmacotherapeutisch Kompas

http://farmacotherapeutischkompas.nl/

Het doel van het FK is een kompas te verstrekken waarop men kan varen bij beslissingen die moeten leiden tot gepast gebruik van geneesmiddelen en farmacotherapie die in medisch opzicht optimaal en vervolgens het meest economisch is. Middelen zonder therapeutische waarde, al zijn deze nog zo goedkoop, dienen niet te worden voorgeschreven. Het duurste middel moet, indien medisch noodzakelijk ...

geneesmiddelentekort.nl - de zoekmachine voor apothekers

https://geneesmiddelentekort.nl/

geneesmiddelentekort.nlde zoekmachine voor apothekers. Met geneesmiddelentekort.nl helpen wij apothekers bij het oplossen van tekorten als geneesmiddelen tijdelijk niet beschikbaar zijn of uit de handel zijn genomen. Via onze zoekmachine is ons beschikbare alternatieve geneesmiddel zo gevonden.

Geneesmiddelen - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/preparaatteksten/groep

Het Farmacotherapeutisch Kompas gebruikt analytische cookies om het gebruik van de website te analyseren en daarmee de website te kunnen verbeteren.

wetten.nl - Regeling - Geneesmiddelenwet - BWBR0021505

https://wetten.overheid.nl/BWBR0021505/2022-01-01

3 De fabrikant die geneesmiddelen, niet zijnde geneesmiddelen voor onderzoek die in een andere lidstaat zijn bereid of daarin vanuit een derde land zijn ingevoerd, verpakt en etiketteert, is in het bezit van een exemplaar van het document, bedoeld in artikel 28, eerste lid, onder d, en van het verslag van de op de ingevoerde geneesmiddelen uitgevoerde analyses, proeven en controles die zijn ...

wetten.nl - Regeling - Geneesmiddelenwet - BWBR0021505

https://wetten.overheid.nl/BWBR0021505/

1 Onverminderd hetgeen elders in deze wet is bepaald, is het eenieder verboden UAD-geneesmiddelen te koop aan te bieden, te verkopen of ter hand te stellen, met uitzondering van: a. apothekers die hun beroep in een apotheek uitoefenen; b. huisartsen als bedoeld in artikel 61, eerste lid, onder b;

Geneesmiddelen - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren

Geneesmiddelen. Geneesmiddelen. Groepeer op geneesmiddelgroep Groepeer alfabetisch Groepeer op indicatie Groepeer thematisch. Verstuur.

Medicatie op recept - Officiële apotheek - Medicijnen.nl

https://www.medicijnen.nl/geneesmiddelen

Geneesmiddelen zijn medicijnen om ziekten te voorkomen of te genezen. Er zijn verschillende soorten geneesmiddelen en sommige zijn alleen op recept verkrijgbaar. Ook voor receptplichtige geneesmiddelen kun je hier terecht. Filter by . Filter by: Clear All. Prijs Clear. Min: € 1,00 Max: € 453,00 . €1 €453. Merk Clear. Be Cool;

≥ Geneesmiddelen -kennis voor doktersassistente — Studieboeken en ...

https://www.marktplaats.nl/v/boeken/studieboeken-en-cursussen/m1859066090-geneesmiddelen-kennis-voor-doktersassistente

Geneesmiddelen -kennis voor doktersassistente. Advertentienummer: m1859066090. Meld aan Marktplaats. Overige advertenties van Mangolite. Meer van Mangolite. Bekijk alle. ProActive Nursing 25 euro p.stuk vaste prijs Bieden. ProActive Nursing zakboekje Bieden. NHG-Triage Wijzer € 25,00.