Hockeysticks online kopen

2.25% korting
Hockeyhuis korting

Hockeysticks - Hockeyhuis.nl

https://www.hockeyhuis.nl/hockeysticks

Wil jij een nieuwe hockeystick kopen? Bekijk de grootste collectie hockeysticks nu online bij Hockeyhuis. De bekendste hockey merken zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Indian Maharadja, Osaka of Reece zitten in de collectie van Hockeyhuis. Deze hockey merken komen ieder seizoen met nieuwe modellen, innovaties om hun sticks te verbeteren.

1.00% korting

Hockeystick kopen - hockeysticks online | Hockeygear.eu

https://hockeygear.eu/nl/hockeysticks/

Dan moet je bij Hockeygear.eu zijn… Hier vind je alle nieuwste modellen hockeysticks van de grootste merken in de hockeywereld. Zo bieden wij hockeysticks aan van Adidas, Brabo, Desii, Dita, Face Hockey, Grays, Gryphon, Indian Maharadja, Lekker Hockey, Malik, Naked Hockey, OBO, Osaka, Reece, TK en Vlack Hockey.

2.75% korting
Plutosport korting

Hockeysticks kopen? Alle topmerken! | Plutosport

https://www.plutosport.nl/sporten/hockey/sticks

De hockeystick kan gemaakt zijn van hout, kunststof of een combinatie daarvan. Met een volledig houten hockeystick heb je veel balgevoel, maar deze slijt snel en is dus niet duurzaam. Hockeysticks gemaakt van kunststof zijn stugger dan de houten hockeystick, waardoor je er meer snelheid mee aan de bal kunt geven.

1.00% korting
Bol.com korting

Hockeystick kopen? Alle Hockeysticks online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/hockeysticks/15100/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

In dit assortiment zijn er hockeysticks beschikbaar van verschillende merken zoals Grays, Gryphon. Korok maar ook bekendere zoals Adidas hockeysticks of Osaka hockeysticks. De lengte van een stick is natuurlijk erg belangrijk. Daarom staat de hockeystick maat beter bekend als de hockeystick lengte, op alle productpagina’s weergegeven.

2.75% korting
Daka korting

Hockeystick kopen? | Hockey Online Shop | DAKA

https://www.daka.nl/sporten/hockey/hockeysticks/
Gevonden in: Daka kortingscode

Elke hockeystick beschikt over eigen kenmerken en specificaties. Ga jij voor een mooie 50/50 verhouding en de ultieme balans tussen kracht en controle? Of voor het verbeteren van techniek met een hoger percentage fiberglas? Waar je ook voor gaat, met een passende hockeystick haal jij alles uit het spel.

2.25% korting
Sporthuis korting

Hockeystick kopen | Ruim aanbod hockeysticks | Sporthuis

https://www.sporthuis.nl/hockey/hockeysticks

Bekijk de grootste collectie hockeysticks nu online bij Sporthuis. De bekendste hockey merken zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Indian Maharadja, Osaka of Reece zitten in de collectie van Sporthuis. Deze hockey merken komen ieder seizoen met nieuwe modellen, innovaties om hun sticks te verbeteren.

Hockeysticks volwassenen kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-hockey/c3-hockeystick-volwassenen/_/N-gkk28i

Koop je nieuwe hockeystick bij Decathlon. Voor zowel beginnende spelers als ervaren hockeyers hebben wij een hockeystick. Onze collectie bestaat uit verschillende hockeysticks, van hout, fiberglas, 50 en 95% carbon voor een eerlijke prijs. Onze hockeysticks zijn verkrijgbaar in de maten 36.5 tot 38.5, voor spelers die op zoek zijn naar extra lengte.

Hockeystick kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-hockey/c2-hockeysticks/_/N-hpmsyv

Hockeysticks. Op zoek naar een hockeystick? Bij Decathlon vind je hockeysticks van bekende merken zoals Adidas, Dita, Brabo en nog veel meer! Daarnaast hebben wij ons eigen merk Korok, waar wereldtoppers zoals Laura Nunnink mee hockeyen. Wij hebben hockeysticks voor elk niveau, voor zowel kinderen als volwassenen.

Hockeysticks - Intersport Twinsport

https://www.intersporttwinsport.nl/sporten/hockey/hockeysticks/

Hockeysticks bestaan in de meest uiteenlopende soorten. Het maken van een keuze uit het ruime aanbod behelst echter meer dan alleen een stick in je favoriete kleur uitkiezen. Diverse factoren bepalen welke van de hockeysticks het meest geschikt voor jou zijn. Zo speelt de positie die je in je team inneemt al een belangrijke rol.

Beste hockeystick 2023 | Hockeyblog.nl

https://www.hockeyblog.nl/beste-hockeysticks/

Een hockeystick met officieel een gewicht hebben van minimaal 340 en maximaal 737 gram. Ze worden door webshops onderverdeeld in Light en Medium, waarbij in de categorie Light de sticks tussen de 400 en 600 gram wegen en in de categorie Medium 490 – 630 gram.

Hockeystick kopen? Bekijk alle Hockeysticks » Intersport

https://www.intersport.nl/sporten/hockey/accessoires/hockeysticks/

Hockeysticks hebben een kromming tussen de 16 en 25 mm. Doorgaans kun je stellen dat hoe krommer de stick is, hoe meer snelheid je kunt meegeven aan de push. Krommere sticks vergen echter wel meer techniek en zijn daarom ook geschikt voor beginners. Beginners kunnen beter kiezen voor een minimale kromming (tussen de 16 en 22 mm).

De hockeystick - hockey.nl: alles over hockey

https://hockey.nl/de-sport/materiaal/de-hockeystick/

Hockeysticks variëren in prijs van twee tientjes tot honderden euro’s. Voor een recreatieve hockeyer is het niet nodig te diep in de buidel te tasten. Vanaf 100 euro heb je al een heel goede stick. Tips voor de aanschaf van een stick. Ben je een beginner? Kies dan voor een standaard stick die niet te stug is met een minimale kromming.

Veld hockeystick kopen? - Bestel online bij SPORT 2000

https://www.sport2000.nl/nl/hockey/veldhockeysticks/

Reece Junior Alpha Hockeystick €34,99. Osaka Vision 25 Pro Bow Hockeystick €135,00. Osaka Indoor Vision 20 Pro Bow Hockeystick €125,00. Brabo Elite 3 WTB LB Bk/Co Hockeystick €219,99. Reece Blizzard 500 Hockeystick €159,99. Reece Blizzard 150 Hockeystick €94,99. Reece Junior Blizzard 200 Hockeystick €74,99.

Hockeysticks - Grootste assortiment - lage prijzen - gratis testen in ...

https://www.jumbosports.com/hockey/hockeysticks

Hockeysticks van alle topmerken tegen scherpe prijzen vind je bij Jumbo Golf & Hockey | Probeer alle sticks gratis uit in onze superstores Hockeysticks - Grootste assortiment - lage prijzen - gratis testen in-store | Jumbo Hockey

HockeyCity.nl | Voor al jouw veldhockeysticks en zaalhockeysticks ...

https://www.hockeycity.nl/hockeysticks/

De hockeysticks moeten beschikken over een goede grip en een goede kromming. De materialen waar je uit kunt kiezen bij HockeyCity.nl zijn kunststof en hout. Grote merken hockeysticks. Bij ons kan je terecht voor hockeysticks voor junioren en senioren van bekende merken zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Osaka en The Indian Maharadja.

Hockeystick voor kinderen kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-hockey/c3-hockeystick-kinderen/_/N-f7ls7g

In ons assortiment vind je hockeysticks voor kinderen van allerlei verschillende bekende hockeymerken waaronder Adidas, Brabo, Grays en Princess en van onze eigen merken Dita en Korok. Onze sticks voor kinderen (of junioren zoals ze op de hockeyclub worden genoemd) zijn van verschillende materialen zoals hout, fiberglas en carbon en zijn verkrijgbaar vanaf maat 24 tot en met maat 35.