Frisbees online kopen

2.50% korting

Frisbees in verschillende uitvoeringen - Funsportshop.nl

https://www.funsportshop.nl/werpsport/frisbee

Wil jij graag aan de slag met de verschillende spellen? Koop dan snel een frisbee bij Funsportshop. Het assortiment biedt plastic frisbees in diverse soorten en maten. Ga voor een glow in the dark of een extra grote frisbee. Ga aan de slag en misschien word jij wel een professionele speler! Assortiment werpsport

Bezoek Funsportshop.nl met korting
2.00% korting
Decathlon korting

Frisbee kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/sporten/surfen/frisbees

Een frisbee koop je online bij Decathlon. Soorten: Ultimate frisbee, frisbee ring en meer. Voor sport en spel Frisbees vanaf €3,99 Gratis retour Snel in huis.

Koop Decathlon cadeaukaart met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Frisbee kopen? Alle Frisbees online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/frisbees/20143/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Frisbee? Frisbees koop je eenvoudig online bij bol Vele aanbiedingen bij bol Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis.

Bezoek Bol.com met korting
1.25% korting
Blokker korting

Frisbees koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/frisbees
Gevonden in: Blokker kortingscode

Plaats in winkelmandje. Frisbees koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen.

Bezoek Blokker met korting

Frisbee - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Frisbee

Frisbee. A flying disc with the Wham-O registered trademark "Frisbee". A frisbee (pronounced / ˈfrɪzbiː / FRIZ-bee ), also called a flying disc or simply a disc, is a gliding toy or sporting item that is generally made of injection-molded plastic and roughly 20 to 25 centimetres (8 to 10 in) in diameter with a pronounced lip.

Wat is de beste frisbee voor Ultimate | Frisbeewinkel.nl

https://www.frisbeewinkel.nl/wat-is-ultimate-frisbee/keuzehulp-ultimate-frisbee/

Iedere wedstrijdfrisbee voor Ultimate heeft in principe die balans en is geschikt voor overgooien en vangen. De frisbees zijn ook te herkennen aan de goedkeuring van UPA / WFDF. Uitzonderingen zijn als je fysiek of visueel beperkt bent, wat ouder of wat jonger bent. Dan is het vaak beter als de frisbee iets flexibeler is.

Frisbee spel - Spel met frisbee - SpelActief

https://www.spelactief.nl/activiteiten/sport-spel/frisbee-spel

Jullie kunnen nu een echte frisbee wedstrijd gaan spelen. Met een echte frisbee: Vorm twee teams en beslis wat het speelveld is. Per team gooi je over en weer, waardoor je steeds dichter bij de achterlijn van de tegenstander komt. Als een speler van een team de frisbee achter de achterlijn van de tegenstander vangt, krijgt het team 1 punt.

Een professionele wedstrijd frisbee kopen | Frisbeewinkel.nl

https://www.frisbeewinkel.nl/over-ons/

Frisbeewinkel is dé speciaalzaak van Nederland op het gebied van frisbeesporten zoals Ultimate Frisbee, Disc Golf, DDC, Accuracy en Dogfrisbee. Het is een initiatief van Hans Krens, de ontwikkelaar van jeugdfrisbee in Nederland en schrijver van de frisbee lesprogramma’s van “the Ultimate Teacher”.

Frisbees kopen? | o.a. boomerang & ringen | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_3078633/

Bekijk & vergelijk het ruime aanbod frisbees en profiteer van de laagste prijs Vergelijk gemakkelijk &: snel online! beslist.nl

Frisbees Online Bestellen? | Lobbes Speelgoed

https://www.lobbes.nl/speelgoed/buitenspeelgoed/buitenspel/vang-en-werpspellen/frisbees

Bij Lobbes hebben we frisbees in allerlei soorten en maten. Van gewone gekleurde frisbees, tot aan vliegende disks, waterfrisbees en nog veel meer. Met de waterfrisbee heb je veel waterpret. Laat de schuimrubberen en silicone waterfrisbee even weken in het water en gooi hem dan in de lucht.

Sport & Spel met frisbees | Promoboer

https://www.promoboer.nl/frisbees/frisbee-sporten/

In Nederland is de frisbee is vooral bekend als ontspannen bezigheid. Met de frisbees worden veel sport en spel activiteiten ondernomen op de camping, op het voetbalveld, in het park of in de achtertuin. Gezellig overgooien met zo'n bord, met de zogenaamde backhand beweging vanuit het tennis.

Frisbees bedrukken | Al vanaf 25 stuks | Pinkcube

https://www.pinkcube.nl/frisbee-bedrukken.html

Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Bij ons kunt u frisbees geheel naar wens laten bedrukken met uw logo of tekst. Wij hebben verschillende soorten frisbees, zowel standaard als opvouwbaar. Ze kunnen al geleverd worden vanaf 25 stuks en worden al geleverd vanaf 3 werkdagen.

Frisbees voor andere frisbee sport | Frisbeewinkel.nl

https://www.frisbeewinkel.nl/frisbee-store/andere-frisbee-sport/

Hier vind je speciale frisbees die wat meer bijzonder zijn, omdat ze voor frisbee sport worden gebruikt zoals DDC, Freestyle, Guts, Accuracy en Discathlon. Afhankelijk van gewicht en vorm kun je met deze frisbees ook gewoon overgooien in het park natuurlijk.

Nijha | Alle materialen voor het spel Frisbee

https://www.nijha.nl/webshop/sport-en-spelmateriaal/sportmateriaal/frisbee

De drie bekendste vormen zijn Ultimate Frisbee, Disc Golf en Free Style. Nijha heeft natuurlijk een mooi assortiment met frisbee materiaal voor de echte liefhebbers. En voor leerkrachten verzorgen we bovendien clinics met didactische tips en spelvormen.

Welke ultimate frisbee moet je kopen– Frisbeekoning

https://frisbeekoning.nl/blogs/informatie-over-frisbee/welke-ultimate-frisbee-moet-je-kopen

Wil jij een goede frisbee kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij weten wat het verschil is tussen de diverse merken en welke frisbee geschikt is voor jou? De meeste Ultimate frisbees op de website van frisbeekoning hebben een gewicht van 175 gram en een diameter van 27,5 centimeter, waarmee ze allemaal

Frisbee - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Frisbee

Frisbees zijn gewoonlijk uitgevoerd in plastic, hebben een diameter van ongeveer 20 tot 30 cm en een boord. Ze zijn ontworpen om aerodynamisch te vliegen en rond te draaien wanneer ze gegooid worden. Ze kunnen met de hand worden gevangen. De eerste frisbee werd geproduceerd op 13 januari 1957.

Frisbee Kopen Ultimate Frisbee Overgooien | Frisbeewinkel.nl

https://www.frisbeewinkel.nl/frisbee-store/ultimate-frisbee-producten/

Ultimate Frisbee. Officiële wedstrijdkwaliteit frisbees voor de Ultimate Frisbee sport, gemaakt door Daredevil Discs uit Canada. De klassieke frisbees om lekker mee over te gooien. Kijk in de subcategorieën voor speciale prints en accessoires. Zelf samenstellen.

De beste frisbee koop je bij www.frisbeewinkel.nl | Frisbeewinkel.nl

https://www.frisbeewinkel.nl/shop/

Voor het grootste frisbee assortiment ga je naar www.frisbeewinkel.nl. Voor Discgolf, dogfrisbee, Ultimate frisbee ben je bij frisbeewinkel aan het juiste adres.

Een frisbee kopen doe je bij frisbeekoning.nl! Ook ultimate frisbees e ...

https://frisbeekoning.nl/

Een frisbee kopen doe je dus bij frisbeekoning.nl Wij verkopen frisbees voor ultimate, freestyle, discgolf of recreatief gebruik bij. Vandaag vóór 15:00u besteld = direct verzonden! 023 205 2321 [email protected]

Dé shop voor wedstrijdfrisbees Disc Golf en meer | Frisbeewinkel

https://www.frisbeewinkel.nl/

Bij Frisbeewinkel.nl kunt u frisbees kopen die worden gebruikt bij officiële frisbeesporten, zoals Ultimate Frisbee, Discgolf, DDC, Accuracy en Hondenfrisbee Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden Gratis verzenden vanaf €50 (NL) Deskundig Advies

The 9 Best Frisbees of 2024 for Friendly Outdoor Competition - Verywell Fit

https://www.verywellfit.com/best-frisbees-4158049

Find out the best Frisbees for friendly competition, casual play, or beach fun. Compare features, pros, cons, and prices of different types of flying discs, from classic to light-up.