Peesbeschermers online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Peesbeschermer kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/peesbeschermers/24992/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Peesbeschermers zijn de meest gebruikte beenbeschermers voor paarden. Omdat peesbeschermers een harde achterkant hebben, worden de pezen beschermd tegen het aantikken van de achterbenen. Wanneer je peesbeschermers koopt is het belangrijk dat deze goed passen. De buiging van het been mag niet belemmerd worden.

3.00% korting
De Kroo Ruitersport korting

Peesbeschermers voor paard | De Kroo Ruitersport

https://www.dekroo.nl/c/peesbeschermers

Peesbeschermers zijn de bekendste vorm van beenbescherming voor paarden. Hoe meer beweging een paard krijgt hoe hoger de kans op beschadigingen aan de pezen. Naast paarden die veel buiten lopen of beweging krijgen in de weide zijn peesbeschermers voor paarden absoluut aan te raden voor paarden waar geregeld wedstrijden mee worden gereden.

Koop dressuur beenbeschermers voor je paard hier | horze.nl

https://www.horze.nl/beenbeschermers

Maak je outfit compleet en match je beenbescherming bij je favoriete zadeldekje. Horze heeft een prachtige collectie beenbeschermers, maar je kan bij ons ook terecht voor beenbescherming van andere topmerken zoals Back on Track, Veredus, Eskadron, Le Mieux, eQuick, Horseware, Schockemöhle en Zandona.

Beenbeschermers set kopen? | Decathlon.n

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-ruitersport/c4-beenbeschermers-set/_/N-p89hrv

Open peesbeschermers met nepbont voor paard 580 bruin 2 stuks. FOUGANZA Open peesbeschermers met nepbont voor paard 580 bruin 2 stuks (30) 14,99. Kogelbeschermers voor paard 500 zwart 2 stuks. FOUGANZA Kogelbeschermers voor paard 500 zwart 2 stuks (177) 14,99. Gesloten peesbeschermers voor paard en pony zwart 500 X2.

BR® Beenbeschermers – Uitgebreid assortiment - BR.nl

https://br.nl/nl/1435-beenbeschermers

Beenbeschermers sluiten helemaal om het been, bieden bescherming tegen trauma van buitenaf en geven ondersteuning aan de pezen en kogels. De beschermers worden veel gebruikt bij training of buitenritten. Het materiaal van de beenbeschermers is flexibel zodat de beschermers goed meebuigen met de bewegingen van je paard.

Beenbescherming voor jouw paard | Bestel online | Agradi.nl

https://www.agradi.nl/paarden/beenbescherming/

Peesbeschermers worden dan ook vaak gebruikt wanneer het paard strijkt met zijn benen. Beenbeschermers dienen ter bescherming van de pezen en externe oorzaken. Beenbeschermers worden ook wel eens 3-in-1 beschermers genoemd. Ze worden met name gebruikt voor extra steun en het opvangen van schokken tijdens de training.

Beenbeschermers - Epplejeck

https://www.ej.nl/paard/beenbeschermers/

Peesbeschermers voor paardrijden. Beenbeschermers voor paardrijden zijn er om de benen van je paard te beschermen. In ons assortiment vind je verschillende soorten beenbescherming met ieder hun eigen functie. Paardrijbeenbeschermers zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleurtjes, stoere prints en verschillende merken.

Peesbeschermersets goedkoop op Agradi.nl

https://www.agradi.nl/paarden/beenbeschermersets/

Peesbeschermers worden gebruikt om de kwetsbare pezen van het paard te beschermen. In de springsport worden peesbeschermers veelvuldig gebruikt, maar ook in de dressuursport worden regelmatig peesbeschermers gebruikt. Door de harde buitenkant van de peesbeschermers worden de voorbenen van het paard beschermd tegen het aantikken door de achterhoeven.

Peesbeschermers - Horse Riders Classics

https://horseridersclassics.nl/nl/paard/beenbescherming/peesbeschermers

Kentucky horsewear peesbeschermers elastic wol. € 159,99. De Peesbeschermers Elastiek met Wol bestaan uit een sterke huls die is gemaakt van licht maar sterk TPU-materiaal dat als doel heeft te beschermen tegen impact, terwijl de pees- en kogelgebieden beiden versterkt werden met D3O schok absorberende moleculen* voor ultieme bescherming.

Peesbeschermers voor jouw paard goedkoop op Agradi.nl

https://www.agradi.nl/paarden/peesbeschermers/

Peesbeschermers zijn de bekendste beenbeschermers voor paarden. Er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt in de verschillende disciplines. Maar paarden die in de paddock of weide staan dragen regelmatig peesbeschermers voor bescherming van de kwetsbare pezen. Neem snel een kijkje in het assortiment van Agradi!

Peesbeschermers - Epplejeck

https://www.ej.nl/paard/beenbeschermers/peesbeschermers/

Peesbeschermers en kogelbeschermers voor paarden. Als ruiter wil je natuurlijk de benen van je paard goed beschermen. Hiervoor biedt Epplejeck een ruime keuze aan peesbeschermers en kogelbeschermers van verschillende merken zoals BR, HV Polo en QHP. Ook aan leuke kleuren, hippe printjes en classy details geen gebrek.

Peesbeschermers - HypoStore

https://hypostore.nl/paard/beenbescherming/peesbeschermers.html

Peesbeschermers worden gebruikt om de pezen in het voorbeen te beschermen. Sommige paarden tikken met de achter hoeven tegen het voorbeen aan, dit kan ernstige blessures veroorzaken. Peesbeschermers helpen deze blessures te voorkomen.

Peesbeschermers kopen voor je paard? - Divoza

https://www.divoza.com/nl/paardenspullen/beenbescherming/peesbeschermers

Aangezien peesbeschermers de bloedsomloop kunnen belemmeren, mogen ze nooit te strak zitten, maar ook niet te los aangezien ze dan kunnen afzakken. Ruime keuze uit verschillende merken peesbeschermers. Bij Divoza Horseworld vind je een ruim assortiment peesbeschermers van verschillende merken zoals o.a.: Pagony, Kentaur, Veredus en Kentucky.

Peesbeschermers - Epplejeck

https://www.ej.nl/paard/beenbeschermers/peesbeschermers/peesbeschermers/

De peesbeschermers van het merk BR zijn zelf in elf kleuren te verkrijgen. Zo kun je je peesbeschermers perfect laten matchen met je dekjes en outfit. LeMieux heeft verbeterde goed ventilerende bescherming, ze zijn anatomisch gevormd en ondersteunen de pezen. BR heeft ook fijne luxe peesbeschermers die optimale ondersteuning en bescherming bieden.

Beenbeschermers in ruime keuze online kopen | kramer.nl

https://www.kramer.nl/Paard/Beenbescherming/Been-peesbeschermers

Peesbeschermers beschermen het gevoelige been van het paard tijdens training of wedstrijd tegen verwondingen, die veroorzaakt worden door het tegen elkaar stoten van de benen. Vooral bij het trainen van jonge paarden en paarden die slecht in balans zijn, dienen goed gevoerde peesbeschermers als wondpreventie en als bescherming tegen schokken en krassen.

5x Beste Peesbeschermer - Review & Getest | PetMania.nl

https://www.petmania.nl/beste-peesbeschermers/

Met deze peesbeschermers biedt jij jouw paard de ondersteuning die het nodig heeft. Dankzij de harde plastic schaal krijgt jouw paard de volle ondersteuning op zijn pezen. De neopreen voering zorgt bovendien voor extra ventilatie, warmte afvoering en comfort. Deze peesbeschermers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

BR® Peesbeschermers – Meer dan 40 kleuren - BR.nl

https://br.nl/nl/1515-peesbeschermers

Peesbeschermers zijn speciaal voor de voorbenen van je paard, ze beschermen de benen tegen aantikken. De peesbeschermer bestaat daarom uit een harde schaal aan de buitenkant en een open voorzijde. De voering moet zacht en zoveel mogelijk luchtdoorlatend zijn zodat de benen eronder niet te warm worden.

Koop voordelige peesbeschermers nu | horze.nl

https://www.horze.nl/peesbeschermers

Peesbeschermers beschermen de voorbenen van je paard. Kogelbeschermers zijn minder hoog en gemaakt voor de achterbenen. Horze heeft een groot assortiment peesbeschermers van zeer veel verschillende materialen en met innovatieve eigenschappen op voorraad. Zo vind je altijd beenbescherming welke aan al jouw eisen voldoet.

Peesbeschermers | Bekijk nu ons assortiment beenbeschermers paard

https://www.drunensruiterhuis.nl/paard/beenbescherming/peesbeschermers.html

Ben je op zoek naar shetlander peesbeschermers? Kies dan voor de maat pony of shet. De meeste peesbeschermers zijn gemaakt van stevig kunststof materiaal. Daarnaast kun je kiezen uit leren peesbeschermers of peesbeschermers met bont. Bont in de peesbeschermers voorkomt schuurplekjes en zorgt voor een optimale drukverdeling en vochtafvoer.