Waveboards online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Waveboard kopen? Alle Waveboards online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/waveboards/29561/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Een waveboard is een combinatie tussen een skateboard en een surfplank. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten. Door op de juiste manier te bewegen kun je vooruit gaan zonder je voeten van het waveboard af te halen. Het is even oefenen, maar zodra je het onder de knie hebt surf je over het asfalt! Meer.

2.25% korting
Kleertjes.com korting

Waveboards kopen - Bestel veilig online - kleertjes.com

https://www.kleertjes.com/kinderspeelgoed/buitenspeelgoed/waveboards/

Het waveboard is een leuk alternatief voor een kinderfiets of -step. Zo kan je kind het vervoersmiddel lekker afwisselen wanneer hij of zij gaat spelen of naar school moet. Daarnaast zijn ze makkelijk op te bergen en is het een leuk cadeau voor zowel jongens als meisjes.

Waveboard Oxeloboard | OXELO | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/p/waveboard-oxeloboard/_/R-p-5887

Al onze Oxeloboards worden getest in het lab. We doen tests om na te gaan of de skateboards, longboards, waveboards, enz. beantwoorden aan de Europese normen, en ook slijtagetests. Die tests worden aangevuld met tests in gebruik, sommige met metingen, andere op basis van de indrukken van testers die onze artikelen zwaar op de proef stellen.

Skateboards en waveboards | Bestel ze bij TOP 1 TOYS, nummer één in ...

https://www.top1toys.nl/sport/skateboards

Skateboards zijn overgewaaid uit de Verenigde Staten waar ze werden ontworpen door surfers die op het land wilden surfen. Met de ripsurf, een waveboard in de vorm van een surfplank, wordt dit extra benadrukt: Waveboards zijn een variant van de skateboard waarbij je door te bewegen vooruit gaat. Je voeten komen hierbij niet aan de grond.

Waveboard Onderdelen - Waveboards | SkatePro

https://www.skatepro.nl/c168.htm

In deze categorie zul je alles vinden wat je nodig hebt voor onderhoud en upgrades van je waveboard. Van reserveonderdelen zoals spacers en bouten tot grotere onderdelen zoals de wielen of griptape. Het is altijd verstandig om wat reserveonderdelen in huis te hebben. Zo ben je altijd klaar om onderdelen te vervangen of te repareren.

Waveboards | DECATHLON

https://www.decathlon.be/nl/browse/c0-alle-sporten/c1-skateboards-longboards-waveboards/c3-waveboards-en-hoverboards/_/N-i728uh

Waveboards | DECATHLON. Tous les sports Dames Heren Kinderen Accessoires Sportvoeding. Merken Tweedehands Solden Verhuur Cadeaubon Diensten Workshop. Oriëntatieloop Kompassen Accessoires Hondensporten Canicross - Cani-hiking Bikejöring Accessoires Snorkeling Maskers, vinnen & snorkels Snorkelpakken Aquashoes Boeien Karpervissen Bivak, nachtvissen ...

Waveboard kopen? | Ruim assortiment online | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_485301/

Razor Waveboard RipStik Air Pro Razor special camo blauw (15073303) (XL) € 75,-. (928) Amazon.nl. TRULY Waveboard TRULY, blauw/groen, 84x22x15cm. € 63,88. Gratis verzending. Skatepro.nl | Streetsurfing. Street Surfing LX Waveboard (Snake Pit) € 79,95.

Boards - Koop skateboards, longboards en cruiser boards online

https://www.skatepro.nl/c21.htm

Longboards zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt een longboard gebruiken voor carving / cruisen, freeride / downhill racen en freestyle. Cruiser longboards zijn zeer geschikt voor beginners en voor iedereen die op straat of het fietspad wilt cruisen. Downhill longboards zijn ontworpen voor hoge snelheid.

Waveboards kopen? - online skateboard 2 wielen | DECATHLON

https://www.decathlon.be/nl/browse/c0-alle-sporten/c1-skateboards-longboards-waveboards/c2-waveboards/_/N-2p1m3o

Wat is een waveboard? Het waveboard is een skateboard met slechts twee wielen: één aan de voorkant en één aan de achterkant van het board, elk 360° draaiend. Het waveboard deck is verdeeld in twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn door een torsiestang, zodat je ze kan oriënteren in tegengestelde richtingen.

Beste waveboard beoordeeld | Top 7 coole keuzes van kind tot pro

https://speelkeuze.nl/beste-waveboard/

De designs van waveboards zijn vaak ‘wilder’, soms met symbolen en meestal met veel kleuren. In dit artikel neem ik de top 7 beste waveboards én ripstiks onder de loep. Hoewel de Waveboards ook een paar enkel-kleurige deckontwerpen hebben, hebben ze vaak opvallendere ontwerpen dan de veelal eenvoudige ripstiks.

Waveboard kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-skateboarden/c2-waveboards/_/N-17ta4tq

Wil je een waveboard kopen? Of ben je op zoek naar losse onderdelen? In de online skateshop van Decathlon vind je verschillende goedkope waveboards voor beginners en doorgewinterde boarders. Met een waveboard kom je vooruit door je voeten op en neer te bewegen, zonder je af te hoeven zetten! Ook kun je gemakkelijk bochtjes maken of carven.

Waveboards Collection by Street Surfing | It's all about lifestyle

https://streetsurfing.com/collections/waveboards

Waveboard Caster. €9,99. Wave GLX Rattlesnake - Artist Series. €79,99. Wave LX Snake Pit. €69,99. Wave Original Radiance. €79,99. Wave Original Black Glitch.

Waveboards - Kater

https://www.kater.nl/windsurf/windsurf-boards/wave-boards/

Pocket Waveboards zijn zeer geschikt voor Europese omstandigheden. Allround shapes, die het goed doen bij onshore wind en een klotsende Noordzee, maar ook bij down-the-line omstandigheden hun mannetje staan. Ze worden Pocket Wave genoemd vanwege de mogelijkheid om ook in kleine golven voor de pocket te gaan, oftewel het steilste gedeelte van de golf.

Waveboard - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Waveboard

Een waveboard is een board met twee wielen, verwant aan een skateboard. Het board bestaat uit twee smalle platforms, die met behulp van een veer met daaromheen een aluminium of metalen buis aan elkaar zijn verbonden. Elk platform heeft een eigen wiel dat onafhankelijk van het andere wiel kan draaien. Beide wielen zijn bevestigd aan een schuin aflopende metalen caster, in een hoek van ongeveer 30°, die richting de achterkant van het board staan.

Waveboards - Koop hier je waveboard online - SkatePro

https://www.skatepro.nl/c155.htm

Op deze pagina vindt je de verschillende street boards en accessoires. We hebben waveboards van top merken zoals Street Surfing en Razor. Ook kun je bij ons altijd reserve onderdelen vinden, zoals wielen en griptape, in de categorie met waveboard accessoires. Home » Boards » Waveboards » Completes.

Waveboards en ripstiks in de vetste uitvoeringen en lekker goedkoop ...

https://www.streetsurfshop.nl/nl/boards/ripstiks-waveboards/waveboards/

Waveboards zijn eigenlijk casterboards genoemd naar de zwenkwielen. De naam waveboards is door Streetsurfing gekopieerd uit het golfsurfen. Het waveboard wordt ook wel snakeboard genoemd, maar in de USA kent met dit type board alleen onder de naam Ripstik.

Waveboard kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-skateboarden/c3-waveboards/_/N-u0a8dw

Waveboards. Wil je een waveboard kopen? Neem dan snel een kijkje op de waveboard afdeling van onze skateshop. Hier vind je een Oxelo waveboard voor beginners om zo gemakkelijk te kunnen leren waveboarden. Ben je al meer gevorderd? Kies dan voor de zwart/witte variant van ons Oxelo waveboard.

Waveboards - SinQel

http://waveboard.nl/

Waveboarden is skaten, surfen en snowboarden in één! Door een natuurlijke vloeiende lichaamsbeweging krijgt het waveboard vaart. Het is net alsof je aan het snowboarden of surfen bent, maar dan op straat. Je drijft het waveboard dus met je eigen lichaamsbeweging aan zonder dat je voeten de grond raken.

Waveboarden - Inline Sport

https://inline-sport.nl/waveboarden/

De instructeur komt met waveboards, bescherming en obstakels naar jullie toe waarbij hij op een leuke manier de leerlingen komt leren waveboarden. Ze zullen elkaar ook goed moeten helpen waardoor het ook goed is voor de samenwerking tussen de leerlingen. Lees meer over waveboarden op het voortgezet onderwijs. Waveboarden op het speciaal onderwijs