Kompassen online kopen

2.75% korting
Bergfreunde.nl korting

Kompassen online kopen | Bergfreunde.nl

https://www.bergfreunde.nl/kompassen/

Kompassen voor het navigeren met een kaart. Voor de navigatie met de kaart is vooral een transparante onderkant met Noord-Zuid-lijnen belangrijk. Een aantal kompassen is bovendien uitgerust met een liniaal voor het bepalen van de afstand en een loep voor kaartdetails zoals bijvoorbeeld de hoogteaanduidingen.

1.00% korting
Bol.com korting

Kompas kopen? Alle Kompassen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/kompassen/15515/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Kompassen. Als je op reis bent, kan een kompas erg handig zijn. Je komt op vakantie namelijk wel eens op plekken waar geen borden zijn om je de weg te wijzen. Het is dan lastig om je te oriënteren en te ontdekken waar je je op de kaart bevindt. Vooral in de natuur is dit vaak het geval.

2.75% korting
Bever korting

Kompassen | Koop je Kompas online bij Bever | Bever

https://www.bever.nl/c/uitrusting/navigatie/kompassen.html
Gevonden in: Bever kortingscode

Bij Bever hebben we een grote collectie kompassen. Van simpele kompassen voor aan je sleutelhanger tot plaatkompassen tot spiegelpeilkompassen voor de meest accurate navigatie. Ook hebben we speciale kompassen voor hardlopers in de natuur, voor reizigers in het noordelijk halfrond en avonturiers in het zuidelijk halfrond.

Laat zien wie je bent! | Kompassen

https://kompassen.info/

In het mooi gelegen Zierikzee vindt u Kompassen, een leuke en gezellige kledingzaak met een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Klantvriendelijkheid, service en een goede kwaliteit van de kleding vinden wij belangrijk. Jong en oud bieden we een ruime keus waarbij elegantie, comfort en individualiteit voorop staan.

Verrekijker of kompas kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sport-accessoires/c1-verrekijkers-kompassen/_/N-1pxuc0v

Verrekijkers en kompassen vind je bij Decathlon! Altijd de beste prijs-kwaliteit 2 jaar garantie Beste webwinkel sport 2018

Kompassen - KOK watersport

https://kokwatersport.nl/navigatie/kompassen

In onze (online) watersportwinkel vind je kwalitatieve handpeilkompassen en stuurkompassen van de merken Ritchie en Plastimo. Je hebt keuze uit diverse maten, kleuren en eigenschappen. Bovendien verkopen we ook onderdelen voor Plastimo kompassen, zoals een afdekkap en beugel. Handpeilkompassen. Met een handpeilkompas kan je jouw huidige positie bepalen.

Spiegelkompassen & plaatkompassen | Zwerfkei.nl

https://www.zwerfkei.nl/navigatie-optiek/kompassen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kompassen. De meest eenvoudige is een plaatkompas. Dit is een kompas op een doorzichtige plaat, waarmee eenvoudig en snel de koers van de kaart afgelezen op uitgezet kan worden. Op de plaat zijn vaak schaalverdelingen aangebracht om afstanden van de kaart op te meten en om te rekenen.

Kompas kopen? Gunstig geprijsd bij outdoor shop CAMPZ

https://www.campz.nl/uitrusting/navigatie-horloges/kompassen/

Magnetische kompassen worden meestal gebruikt voor trektochten en soortgelijke uitstapjes. Deze zijn verkrijgbaar als kaart-, spiegel-, wandel-, mars-, zak- of peillood kompas. Bij CAMPZ hebben we een grote selectie van verschillende magnetische kompassen voor avontuurlijke activiteiten op het land of op het water.

Kompassen - Prepz.nl - De Webshop Voor Preppen & Zelfredzaamheid

https://www.prepz.nl/nl/uitrusting/kompassen/

We hebben de beste kompassen voor je geselecteerd en toegevoegd aan ons assortiment. Zo zijn onze pocket & karabijn haak variant compact, snel en nauwkeurig. De kaartkompassen zijn minstens zo betrouwbaar en bieden mogelijkheden om gemakkelijk te navigeren met behulp van een landkaart.

Kompasgebruik - Scoutpedia.nl - ScoutWiki

https://nl.scoutwiki.org/Kompasgebruik

Bij duurdere kompassen kun je de declinatie opheffen door de gradenring aan te passen aan de grootte van de declinatie. Als je geen rekening houdt met de declinatie, kan dat op bepaalde plekken op aarde tot gevolg hebben dat je maar liefst 45° uit koers kunt raken als je niet goed op let waar je kompas naartoe wijst.

Kompas - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kompas

Een kompas is een navigatie-instrument om de richting ten opzichte van het noorden te bepalen. Het traditionele magnetische kompas bestaat uit een vrij opgehangen magneet, die zich onder invloed van het aardmagnetisch veld in een bepaalde richting opstelt, waardoor het mogelijk wordt om het magnetische noorden aan te wijzen. Een specifieke uitvoering is het scheepskompas, een magnetisch kompas met onder meer cardanische ophanging voor gebruik op een schip.

Kompas kopen? | Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sport-accessoires/c1-verrekijkers-kompassen/c2-kompassen/_/N-1stmr4r

Een kompas kan een geweldige tool zijn om je te navigeren door bossen en grote landschappen. Vaak wordt een kompas gebruikt door wandelaars of natuurontdekkers. Ook is het een leuk item voor een speurtocht of een teamuitje. Naast een kompas kun je ook kijken naar onze verrekijkers om beter te navigeren in ruige plekken.

Hoe werkt een kompas? Advies en tips lees je hier. - Kampeerwereld

https://www.kampeerwereld.nl/kompassen/kompassen-algemeen/

Kompassen zijn gevoelig voor statische elektriciteit. Wanneer je kompas aan het touwtje om je nek hangt, is het mogelijk dat hij langs je nylon jack gaat schuren. Je kan dan zeker verwachten dat je kompas statisch wordt geladen. Wanneer de vloeistof in je kompas niet antistatisch is dan kan dit catastrofale gevolgen hebben voor de precisie ervan.

Kompas: Wat zijn de beste kompassen van 2023? - FITFORBEACH

https://www.fitforbeach.nl/kompas/

Het kompas is erg gebruikersvriendelijk en zelfs geschikt voor kinderen, zodat ook jonge avonturiers klaar zijn voor hun reis. Het kompas laat de harten van iedere reiziger sneller kloppen. Ontdek dieren in de dierentuin, speur naar schatten in het park of wandel vol zelfvertrouwen met je familie door het bos.

Kompas kopen? Ontdek de beste outdoor kompassen | ScoutShop

https://www.scoutshop.nl/survival-en-klimmen/orientatie/kompassen

Kompassen komen goed van pas om de tochttechnieken van scouts te verbeteren én om het leren van deze technieken leuker te maken. Maar ook geocachen, hiken, zeilen of fietsen wordt makkelijker met een kompas. Ben je van plan een kompas te kopen? Bij ScoutShop vind je kompassen van onder andere Brunton en Suunto.

Kompassen | Dekker Watersport

https://www.dekkerwatersport.nl/kompassen/1106/

Een kompas is een navigatie-instrument om de richting ten opzichte van het noorden te bepalen. Het traditionele magnetische kompas bestaat uit een vrij opgehangen magneet, die zich onder invloed van het aardmagnetisch veld in een bepaalde richting opstelt, waardoor het mogelijk wordt om het magnetische noorden (Nm) (of het zuiden (Sm)) aan te ...

Keuzehulp Kompassen | Zwerfkei.nl

https://www.zwerfkei.nl/keuzehulp/kompassen

Het principe van een kompas is eigenlijk niet meer veranderd sinds de eerste kompassen zoals die werden gebruikt door de Chinezen. Rond het jaar 1200 gebruikten zij al kompassen in de zeevaart. Een kompas is in wezen niets meer dan een vrij draaiende magneet, die zich naar het magnetisch veld van de Aarde richt en op die manier altijd naar de magnetische Noordpool wijst.