Hoofdstellen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Hoofdstel kopen? Alle Hoofdstellen online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/hoofdstellen/14546/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Hoofdstellen Een hoofdstel is een communicatiemiddel om je paard te sturen en te bepalen hoe hard/zacht je gaat. Er zijn veel verschillende soorten je kunt bijvoorbeeld gaan voor een trens hoofdstel: de meest gebruikte hoofdstel waarbij de neusriem achter het bit langs loopt.

Bezoek Bol.com met korting

Hoofdstel voor je paard kopen? - Divoza

https://www.divoza.com/nl/paardenspullen/hoofdstellen-bitten/hoofdstel

Een hoofdstel accentueert het hoofd van je paard of pony. Ook heeft deze verschillende inwerkingen op je paard of pony. Divoza Horseworld heeft een ruim assortiment aan hoofdstellen. Van lak tot wit onderlegd tot met glitter belegd. Meestal worden alle hoofdstellen geleverd inclusief teugels. Onderhouden van hoofdstellen

Hoofdstellen - Epplejeck

https://www.ej.nl/paard/hoofdstellen-bitten/hoofdstellen/hoofdstellen/

Shop het grootste assortiment Hoofdstellen eenvoudig online bij Epplejeck, de grootse ruitersportwinkel van de Benelux · Achteraf betalen met Klarna · Wekelijks nieuwe aanbiedingen · 30 dagen bedenktijd · Snelle levering

Hoofdstellen @ Joy4horses

https://joy4horses.nl/hoofdstellen/

Een geheel nieuwe kijk op hoofdstellen zijn deze anatomsiche hoofdstellen op het paard aangemeten en helemaal naar wens samen te stellen. Dus niks meer te lang of te kort of iets wat trekt op het hoofd.

Welke soorten hoofdstellen zijn er? - DocHorse

https://www.dochorse.nl/help/verschillende-soorten-hoofdstellen.html

Welke soort hoofdstellen zijn er? Hoofdstellen zijn te koop in verschillende soorten en prijsklassen, voor iedere discipline is er een ander hoofdstel ontworpen. Wij hebben speciale dressuur hoofdstellen, spring hoofdstellen, stang en trens hoofdstellen en anatomisch gevormde hoofdstellen.

Hoofdstellen - Epplejeck

https://www.ej.nl/paard/hoofdstellen-bitten/hoofdstellen/bruin/

Er zijn verschillende type hoofdstellen. In ons assortiment vind je trens, bitloos, keuring en stang & trens hoofdstellen. Onder trens hoofdstellen vind je hoofdstellen met verschillende neusriemen. Zo heb je een trens hoofdstel met een Engels, gecombineerd, laag, Mexicaans of helemaal zonder neusriem.

Hoofdstellen - Nika Horseproducts

https://www.nikahorseproducts.nl/hoofdstellen.html

Lak-Hoofdstellen; Matte-Hoofdstellen; Stang & Trens Hoofdstellen; Rondgenaaide Hoofdstellen; Anatomische hoofdstellen; Wit onderlegde hoofdstellen; Zwart onderlegde hoofdstellen; Glitter hoofdstellen; Kleur onderlegde hoofdstellen; Bordeaux Rode hoofdstellen; Bruine hoofdstellen; Bont hoofdstellen; Cognac hoofdstellen; Diamant steentjes ...

Hoofdstellen voor paarden | De Kroo Ruitersport

https://www.dekroo.nl/c/hoofdstellen

Hoofdstellen zijn bedoeld om het bit van je paard in zijn mond vast te houden, zodat de ruiter signalen aan het paard door kan geven. Het is dus een hulpstuk om te communiceren met je paard. DeKroo heeft een groot assortiment hoofdstellen van prachtige materialen in allerlei kleuren.

Hoofdstellen en toebehoren - BR® Equestrian Equipment

https://br.nl/nl/1745-hoofdstellen-en-toebehoren

Hoofdstellen en toebehoren. Hier mix en match je het perfecte hoofdstel voor jouw paard! Er is een ruime keus aan hoofdstellen in alle vormen en maten, zoals anatomische hoofdstellen, stang en trens- en bitloze hoofdstellen. Daarnaast zijn een aantal frondelen, neusriemen en kopstukken los verkrijgbaar zodat je je hoofdstel geheel naar wens ...

Hoofdstellen voor elk paard | Bestel online | Agradi.nl

https://www.agradi.nl/paarden/engelse-hoofdstellen/

Engelse hoofdstellen worden gebruikt in bijna alle takken van de paardensport, zowel in de wedstrijdsport als recreatie. Hierbij kun je denken aan de basisopleiding van de dressuur, maar ook eventing en springen of gewoon voor buitenritten. Onderdelen Engels hoofdstel. De basis van een Engels hoofdstel bestaat altijd uit een kopstuk met twee ...

Alles over hoofdstellen. - De Paardengruiter

https://paardengruiter.nl/alles-hoofdstellen/

Een hoofdstel is een van de belangrijkste onderdelen van de uitrusting van uw paard of pony. Maar wanneer kies je voor welk hoofdstel? Je hebt verschillende typen hoofdstellen. Hieronder bespreken we de meest gebruikte hoofdstellen. Engels hoofdstel Het engels hoofdstel is het meest gebruikte hoofdstel. De meeste ruiters rijden hiermee.

Torsy Bridles – Verkoop van ergonomische hoofdstellen

https://www.torsybridles.com/

Torsy Bridles levert hoofdstellen, frontriemen en accessoires voor de wereldmarkt. Het aanbod is breed en maatwerk is altijd mogelijk. We zijn gespecialiseerd in de anatomische ligging van hoofdstellen. maar we zijn ook méér dan een leverancier.

Altijd een geschikte hoofdstel voor je paard of pony - ej

https://www.ej.nl/paard/hoofdstellen-bitten/hoofdstellen/

Er zijn verschillende type hoofdstellen. In ons assortiment vind je trens, bitloos, keuring en stang & trens hoofdstellen. Onder trens hoofdstellen vind je hoofdstellen met verschillende neusriemen. Zo heb je een trens hoofdstel met een Engels, gecombineerd, laag, Mexicaans of helemaal zonder neusriem.

Hoe vind ik het juiste hoofdstel voor mijn paard? | kramer.nl

https://www.kramer.nl/advies/hoe-vind-ik-juiste-hoofdstellen-voor-paard

1. Trensen, hoofdstellen en halsters – een conceptueel onderscheid: 4. Soorten hoofdstellen – Welke hoofdstellen zijn er? 2. Hoe zit een hoofdstel in elkaar? 5. Hoe vind ik het juiste hoofdstel voor mijn paard? 3. Hoe past een hoofdstel goed?

Hoofdstellen - HypoStore.nl

https://hypostore.nl/paard/hoofdstellen.html

Een hoofdstel is niet alleen functioneel maar ook steeds meer een modeproduct dat zorgt voor een geweldige presentatie van het hoofd van uw paard. In ons assortiment vindt u hoofdstellen van merken als Premiera, Harry’s Horse of Passier. Naast hoofdstellen vindt u bij HypoStore ook bijbehorende accessoires zoals bitten of anatomische ...

Hoofdstellen | Hööks – Koop online - Hööks

https://www.hooks.nl/paard/paardenuitrusting/hoofdstellen

Hööks verkoopt hoofdstellen in verschillende prijsklassen rechtstreeks online. Wij verkopen klassieke hoofdstellen zoals Mexicaanse hoofdstellen en hoofdstellen met gecombineerde of lage neusriemen, maar ook bitloze hoofdstellen, zijtrekhoofdstellen, western-hoofdstellen en IJslandse hoofdstellen.

Hoofdstellen & halsters voor je paard | kramer.nl

https://www.kramer.nl/Paard/Hoofdstellen-toebehoren

In algemeen gebruik wordt trens echter gebruikt als synoniem voor het hoofdstel. In onze online shop kun je verschillende hoofdstellen voor paarden kopen: Engelse en gecombineerde hoofdstellen; Zweedse hoofdstellen & stangen en trens; Hannoveraanse & Mexicaanse hoofdstellen; Bitloze hoofdstellen; Mix & Match hoofdstellen

Hoofdstellen voor jouw paard of pony | Bestel online | Agradi.nl

https://www.agradi.nl/paarden/hoofdstellen/

Ieder hoofdstel heeft zo zijn eigen voordelen en kan op die manier voor specifieke gebruiksdoelen ingezet worden. Grofweg heb je Trenshoofdstellen, Stang- en Trenshoofdstellen en Bitloze hoofdstellen. Alle verschillende soorten hoofdstellen zijn ook in verschillende maten verkrijgbaar.

Hoofdstellen en toebehoren - Tess Products

https://tessproducts.nl/paard/hoofdstellen-en-toebehoren/

TESS hoofdstellen zijn ontworpen met passie voor het paard. Zowel verkrijgbaar in trens- als in stang- en trens uitvoering en met verschillende kleurstellingen. De TESS hoofdstellen zijn modern en functioneel. Ontwikkeld om vriendelijk te zijn voor het hoofd van je paard en een lust voor het oog.

Hoofdstellen van BR® – Ruim assortiment - BR.nl

https://br.nl/nl/1533-hoofdstellen

BR biedt een ruim assortiment aan hoofdstellen voor dressuur, springruiters en andere disciplines. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en teugels, of zelf je hoofdstel samenstellen.

EquiBling – Anatomische hoofdstellen op maat

https://equibling.nl/

Anatomische hoofdstellen. Ieder onderdeel op maat. Italiaanse kwaliteit leder. Zeer zacht en soepel. Vegetable tanned leder. Onzichtbare afneembare sperriemlus. Keuze uit drie soorten kopstukken. Zelf samen te stellen frontriem. Lees verder.

Hoofdstel paard | Bekijk nu ons assortiment hoofdstellen

https://www.drunensruiterhuis.nl/paard/hoofdstellen.html

Bij het Drunens Ruiterhuis vind je voor alle paarden een geschikt hoofdstel. Met merken als Döbert, Dyon, Passier, Rambo en het eigen merk DR Trend heb je keuze uit de beste merken hoofdstellen voor jouw paard. Belangrijk is dat het hoofdstel goed past bij jouw paard.

Hoofdstellen | Wij hebben het perfecte hoofdstel - DocHorse

https://www.dochorse.nl/zadelkamer/hoofdstel-halster.html

Deze 3 verschillende soorten hoofdstellen hebben wij o.a. van de merken PS of Sweden, Dy’on, Rambo Micklem en LJ Leathers. Elke discipline vraagt om een ander soort hoofdstel, zo hebben wij speciale anatomische dressuur hoofdstellen en hoofdstellen voor het springen.