Balanstrainers online kopen

2.00% korting
Decathlon korting

Balanstrainer Bal - Met fitness elastieken - Decathlon.nl

https://www.decathlon.nl/p/mp/tunturi/balanstrainer-bal-met-fitness-elastieken/_/R-p-53b0ca6a-7d64-4231-9812-a7fd63595203

De Tunturi Balance Trainer wordt geleverd met een trainingsschema.De Tunturi Balance Trainer is goed te gebruiken als een alternatief voor een Bosu Balance trainer.Deze trainer is 25 cm hoog en heeft een doorsnede van 58 cm.Specificaties Gewicht: 6 kg Kleur: blauw met zwart Materiaal: vinyl Afmeting: 60cm x 60cm x 11cm.

Koop Decathlon cadeaukaart met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Focus Fitness – Balanstrainer – Balansbal – Balansbord | bol

https://www.bol.com/nl/nl/p/focus-fitness-balanstrainer-balansbal-balansbord/9200000057098901/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Om u inzicht te geven in alle oefeningen die u met deze balance trainer kunt doen, is in de handleiding een oefeningenkaart met meer dan 20 oefeningen bijgevoegd. De bal van de Focus Fitness balance trainer heeft een diameter van 53cm en kan tot een hoogte van ongeveer 20cm worden opgepompt. Specificaties. Afmeting: 53 x 53 x 20 cm.

Bezoek Bol.com met korting
2.75% korting
VidaXL korting

Balanstrainers kopen? | vidaXL.nl

https://www.vidaxl.nl/g/499796/balanstrainers
Gevonden in: VidaXL kortingscode

Koop Balanstrainers online op vidaXL.nl! Gratis thuisbezorgd Verrassend assortiment Groots leven voor weinig

Bezoek VidaXL met korting

Amazon.nl: Balanskussens - Balanstrainers: Sport & outdoor

https://www.amazon.nl/b?node=22522774031

Groot aanbod Balanskussens - Balanstrainers in de online Sport & outdoor winkel.

Gymbal of balanstrainer kopen? | Betersport.nl

https://www.betersport.nl/yoga/balance-pilates-ballen

De beste gymballen en balanstrainers vind je bij Betersport.nl Laagste prijsgarantie Advies door specialisten Vandaag besteld, is morgen in huis!

Balanstrainer - Voor Verbeterde Balans - Muscle Power

https://www.muscle-power.nl/balanstrainer

Balanstrainer geschikt voor balans- en evenwichtstrainingen. Te gebruiken op beide zijden de bolle en plaate zijde. Personal trainers, fysiotherapeuten en sporters maken gebruik van de balanstrainer. Deze half bal kan gebruikt worden voor groepsfitness, gymnastiek en oefen therapie.

Balanstraining | Balanstrainers voor scherpe prijzen | VirtuFit.nl

https://virtufit.nl/fitness-artikelen/balans-training/

Verbeter je balans en coördinatie met één van de vele balanstrainers van VirtuFit. Zeer scherpe prijzen en mooie bouwmaterialen. Koop nu!

Balanstrainer BOSU® Balance Trainer Pro edition - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/pr/Bosu-balance-trainer-PRO-edition/1180

De BOSU® Pro Balanstrainer is ideaal voor balans- en evenwichtstrainingen. Op beide zijden kan geoefend worden, de bolle en de platte zijde, deze balanstrainer biedt dus talrijke mogelijkheden voor een volledige training. Sporters, personal trainers en fysiotherapeuten maken allemaal gebruik van de BOSU® Balanstrainer PRO Edition.

OMKEERBARE BALANSTRAINER VOOR FITNESS + ELASTIEK BLAUW

https://www.decathlon.be/nl/p/omkeerbare-balanstrainer-voor-fitness-elastiek-blauw/_/R-p-171337

Vraag & antwoord. OMKEERBARE BALANSTRAINER VOOR FITNESS + ELASTIEK BLAUW aan €90. Deze balanstrainer helpt je bij je oefeningen voor proprioceptie en balans, of bij je revalidatie.

Balans trainen? Het grootste aanbod bij Fitwinkel.nl!

https://fitwinkel.nl/balans-artikelen

Met onze fitnessartikelen kun je de juiste trainingen doen voor je balans. Onze artikelen lopen uiteen van balans kaarten (voor de juiste houding) tot slideboards om dit daadwerkelijk uit te voeren. Trainingen voor je balans zijn essentieel om ook andere trainingen te kunnen doen, zonder last te krijgen van blessures.

Balanstrainer - Balance trainer - Pro - Tunturi Fitness

https://www.tunturi.com/nl/balanstrainer-balance-trainer-pro.html

Je oefent je buik, rug, armen, schouders en benen. Train je dynamische balans, je lichaamsbewustzijn én je coördinatie met deze Pro Balance Trainer van Tunturi. Je zet alle spiergroepen aan het werk. Je oefent je buik, rug, armen, schouders en benen. Met de twee tubes met handvaten doe je bovendien resistance band oefeningen.

Balanstrainers | Balans Board voor de beste prijzen! - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/p/Balanstrainers/71

Daarnaarst train je met balanstrainers de lichaamwaarnemingen en de coordinatieve vaardigheden. In het grote assortiment van Sportbay vind je verschillende soorten balanstrainers. Zo ziijn er therapieschalen die in alle richtingen kunnen draaien en waggelen, maar er zijn ook wip of balaneer kussens die vaak worden gebruikt bij Pilates.

Balanstrainers en Balansborden - Alprovi

https://www.alprovi.nl/therapie/balanstrainers-en-balansborden

Alprovi levert balanstrainers en balansborden voor de therapie, revalidatie en preventie. Met name een breed assortiment voor balansmateriaal voor kinderen. Bekijk de categorie balansbanen en stappensets.

Balanstrainer | Bosu trainer | Balance board | Balans bord - MediPreventie

https://www.medipreventie.nl/balanstrainer/

Balanstrainers worden gebruikt bij allerlei soorten sporten, fysiotherapie en revalidatie. Balanstrainers zijn uitermate geschikt voor het trainen van balans, stabiliteit, coördinatie, versterken van spieren, verbeteren van senso-motorische integratie en proprioceptie (lichaamswaarneming).

Balanstrainer kopen? Veel balanstrainers online l Fitnessdelivery

https://www.fitnessdelivery.nl/balance-rs.html

De Balanstrainer RS Sports inclusief weerstandsbanden is een hulpmiddel die coördinatie, balans en kracht verbetert. Het biedt uitkomst wanneer je aan je balans moet werken, maar is tevens zeer geschikt voor een meer dan complete workout. De balance trainer is te gebruiken door kinderen, volwassenen en professionele sporters. De talrijke oefeningen die uit te voeren zijn van makkelijk naar ...

Balanstrainer kopen? - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/p/Halve-balans-bal/308

Bij Sportbay.nl vind je verschillende balanstrainers, voor ieder wat wils. Train je coördinatievermogen en lichaamsstabiliteit met deze balanstrainers, ze worden ook vaak gebruikt voor revalidatietrainingen of fysiotherapeutische oefeningen. Met een balanstrainer train je de diepst liggende spieren die je zonder deze balanstrainers niet kunt ...

Balanstrainer | Materiaalman.nl

https://materiaalman.nl/balanstrainer-99

Balanstrainer. Balanstrainers zijn sinds enkele jaren zeer populair in Nederland en België. Door te trainen met de balanstrainer wordt de core stability verbeterd en worden er blessures voorkomen. De bekendste balanstrainers op de markt zijn afkomstig van het merk BOSU.

Op zoek naar de ideale balanstrainer? | PINO - PINOSHOP

https://www.pinoshop.nl/oefenmateriaal/balanstrainer.html

Het uitvoeren van balansoefeningen met zogenaamde balanstrainers zorgt voor afwisseling en extra veel plezier tijdens het trainen. Bij veel balanstrainers draait het om het bewaren van het evenwicht op een instabiele ondergrond. Bekende en veel gebruikte balanstrainers zijn het PINOFIT balanskussen en de PINOFIT balance pad.

Balanstrainers - Padisport - Groot assortiment

https://padisport.nl/fitness/balanstrainers

Onze balanstrainers zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor iedereen die zijn fitnessdoelen naar nieuwe hoogten wil tillen. Ontdek de veelzijdigheid van de balanstrainer en investeer in je gezondheid en welzijn. Bestel vandaag nog en breng balans in je leven! Balanstrainer kopen

Balanstrainer kopen - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/p/Balanstrainers/303

Bij Sportbay.nl kun je verschillende balanstrainers kopen, de originele BOSU balanstrainers, maar ook de Sportbay Dome balanstrainer, Trendy Sport Meia balanstrainer of de Insportline balanstrainers. Heb jij advies nodig over welke balanstrainer je het beste kun kopen?

Balanstrainers - Fitness Yoga Shop

https://www.fitnessyogashop.nl/fitness/balanstrainers

Er kan zowel geoefend worden op de platte kant als op bolle kant. De Balance Trainer is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken.

Balanstrainer: hier kopen sport-thieme.nl

https://www.sport-thieme.nl/Fitnesstoestellen/Balance-Trainer

Balanstrainers: Balance board, Pads & Co. Balanstrainers zijn goede hulpmiddelen voor coördinatietraining en revalidatie . Bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze uit verschillende balance boards, balance-pads etc. Op een balanstrainer kunt u oefeningen doen in staande, geknielde en liggende houding , naar gelang de spiergroepen die u extra ...

Balanstrainer | Balance PAD - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/pr/Balanstrainer-Balance-PAD/941

Sportbay® ovale balans pad (6 cm) Direct leverbaar Meer kleuren/opties. Alle Balanstrainers. Alle Balanstrainers. v.a. € 24,90 € 14,50. -39% ONDER INKOOPRIJS. Gymstick Houten Balance Board. Direct leverbaar. Alle Balanstrainers.