Balanstrainers online kopen

1.75% korting
Fitnesskoerier korting

Balanstrainer kopen - Fitnesskoerier.nl

https://www.fitnesskoerier.nl/fitnessartikelen/balanstrainers/

Balanstrainers. Een balanstrainer is uitermate geschikt voor het trainen van de balans, stabiliteit en coördinatie. Bij verschillende sporten, fysiotherapie en revalidatie training wordt er gebruikt gemaakt van een balanstrainer. Met een balans trainer versterkt u tevens de spieren rondom de enkel en knie wat zorgt voor een hogere mate van ...

1.00% korting
Bol.com korting

Tunturi Balanstrainer Bal - Met fitness elastieken - Blauw

https://www.bol.com/nl/nl/p/tunturi-balanstrainer-bal-met-fitness-elastieken-blauw/9200000026150343/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

De voordelen van de Tunturi Balanstrainer Bal – Met fitness elastieken. Traint jouw balans en uithoudingsvermogen. De speciale handgrepen bieden jou steun en variatie. Inclusief trainingsschema dat jou stap voor stap begeleid bij je oefeningen. Bestel je Tunturi Balanstrainer met elastieken voor een fantastische workout bij jouw thuis!

2.50% korting
VidaXL korting

Balanstrainers kopen? | vidaXL.nl

https://www.vidaxl.nl/g/499796/balanstrainers
Gevonden in: VidaXL kortingscode

Koop Balanstrainers online op vidaXL.nl! Gratis thuisbezorgd Verrassend assortiment Groots leven voor weinig

2.00% korting
Sport Thieme korting

Balanstrainer: hier kopen sport-thieme.nl

https://www.sport-thieme.nl/Fitnesstoestellen/Balance-Trainer

Balanstrainers zijn goede hulpmiddelen voor coördinatietraining en revalidatie. Bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze uit verschillende balance boards, balance-pads etc. Op een balanstrainer kunt u oefeningen doen in staande, geknielde en liggende houding , naar gelang de spiergroepen die u extra wilt stimuleren.

evenwicht | Decathlon

https://www.decathlon.be/nl/browse/c0-shops/c1-evenwicht/_/N-y6cadf

evenwicht | Decathlon. Tous les sports Dames Heren Kinderen Accessoires Sportvoeding. Merken Tweedehands Solden Verhuur Cadeaubon Diensten Workshop. Oriëntatieloop Kompassen Accessoires Hondensporten Canicross - Cani-hiking Bikejöring Accessoires Snorkeling Maskers, vinnen & snorkels Snorkelpakken Aquashoes Boeien Karpervissen Bivak ...

Balance Board kopen? Goedkope Balansborden | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484285_6997260/c/t_balanstrainers~7171759

VirtuFit Verstelbaar Balansbord - Balance Board - Balanstrainer - Zwart. € 16,90 € 19,90. (1k+) Decathlon.nl | Domyos. Balansbord voor fitness 100 hout. € 29,99. Amazon.nl. Relaxdays Fitness Balance Board, Twist-Board voor training van het hele lichaam, yoga, tot 150 kg, evenwichtstrainer, groen, 10037934_53. € 39,95.

Balansegel - Alprovi

https://www.alprovi.nl/therapie/balansbanen-en-stappensets/balansegel

Balanstrainers en Balansborden; Beweegmatten; Beweging, Motoriek en Coördinatie; Blazen, Bijten en Orale prikkels; Core Stability; Fijne Motoriek en Oog-Handcoördinatie; Gooien, Vangen en Slaan ; Hand- pols- armtraining; Kleine Oefenballen en Gymballen; Krachttraining; Massage; Mini Trampolines-Buitentrampolines; Oefenmatten; Oefenrollen en Trainingsrollen

Balansplank slak - Alprovi

https://www.alprovi.nl/therapie/balanstrainers-en-balansborden/balansplank-slak

Een ideale balansplank voor balans- en coördinatietraining met kleine kinderen. Kunststof balansplank met daarin een labyrint met een afbeelding van een slak. Staand te gebruiken of met je handen. Door beweging verplaatsen de balletjes. Niet te hoog dus ook goed te doen voor de kleintjes.

Balanstrainer | Bosu trainer | Balance board | Balans bord

https://www.medipreventie.nl/balanstrainer/

Balanstrainers Bij ons vind je een uitgebreid assortiment balans materialen voor evenwichtsoefeningen en balanstraining voor zowel volwassenen, kinderen als senioren. Kijk ook naar ander oefenmateriaal dat je prima kunt combineren met een balanstrainer voor een gevarieerde training of om bepaalde balansoefeningen te intensiveren.

Balanstrainer kopen? | Beste aanbiedingen online | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484285_6997260/

Balanstrainer voor fitness 900 omkeerbaar + elastieken blauw. € 89,99. Nieuw! Amazon.nl. MFT Bodyteamwork Sport Disc – balanskussen van hout voor therapie, circulatie en fitnesstraining, balansbord incl. videocursus en trainingshandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). € 228,90.

2.00% korting
Amazon.nl korting

Amazon.nl: Balanstrainers - Fitness: Sport & outdoor: Fitnessballen ...

https://www.amazon.nl/b?node=16544909031

AQF Gymnastiekbal, Meer Dikke Oefenbal, Anti-Burst Swiss Ball Met Pomp Bal 45-75cm Zwangerschapsbal Ondersteunt 300kgs 4 Maten Yoga Ball. 148. €2795. BABYGO Gymnastiekbal voor Zwangerschap | Fitbal, Zitbal, Fitnesbal | Bevalling en Na de bevalling | Yoga Oefenbal, Gymbal | Anti-burst 65cm 75cm (Inclusief Pomp + Oefenboek voor zwangerschap) 7.538.

Balanstrainers - Lichaamsgewicht - Trainingsmateriaal - Muscle Power

https://www.muscle-power.nl/trainingsmateriaal-fitness/lichaamsgewicht/balanstrainers

Balanstrainer. € 129,00. Tonen per pagina. Ontwikkel je balans met de balanstrainers. Deze balanstrainers stimuleren de bloedsomloop. Ze zijn ook een goed hulpmiddel voor flexibiliteits- en stabiliteitsoefeningen, maar ook om motorische vaardigheden te verbeteren en de bewegingsmogelijkheden van je enkel te vergroten.

Balanstrainer | Materiaalman.nl

https://materiaalman.nl/balanstrainer-99

Balanstrainers zijn sinds enkele jaren zeer populair in Nederland en België. Door te trainen met de balanstrainer wordt de core stability verbeterd en worden er blessures voorkomen. De bekendste balanstrainers op de markt zijn afkomstig van het merk BOSU. Zij zijn begonnen met het ontwikkelen van deze balanstrainers en dat is overgekomen uit ...

Balanstrainers en Balansborden - Alprovi

https://www.alprovi.nl/therapie/balanstrainers-en-balansborden

Balanstrainers worden gebruikt bij allerlei soorten sporten, fysiotherapie en revalidatie. Een balanstrainer is uitermate geschikt voor het trainen van de balans, stabiliteit, coördinatie, versterken van spieren, verbeteren van sensomotorische integratie en proprioceptie.

Balanstrainers kopen? - Hulpmiddelwereld

https://www.hulpmiddelwereld.nl/leefstijl-preventie/gezond-bewegen/balanstrainers

Balanstrainers kopen? - Hulpmiddelwereld. Wilt u uw balans verbeteren? Diverse balanstrainers. Ook ideaal om uw enkels te trainen. Snelle levering Achteraf betalen. Bekijk ons assortiment.

Balanstrainer 60 cm - Alprovi

https://www.alprovi.nl/therapie/balanstrainers-en-balansborden/balanstrainer-60-cm

De balanstrainer is tweezijdig te gebruiken. De balanstrainer is door iedereen te gebruiken, zowel door beginners als atleten. Toepasbaar voor thuis training en in een professionele setting, zoals fysiotherapie, revalidatie of sportscholen. Hier kunt u een poster downloaden met allerlei voorbeeld oefeningen.

Balanstrainer kopen - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/p/Balanstrainers/303

Bij Sportbay.nl kun je verschillende balanstrainers kopen, de originele BOSU balanstrainers, maar ook de Sportbay Dome balanstrainer, Trendy Sport Meia balanstrainer of de Insportline balanstrainers. Heb jij advies nodig over welke balanstrainer je het beste kun kopen?

Op zoek naar de ideale balanstrainer? | PINO - PINOSHOP

https://www.pinoshop.nl/oefenmateriaal/balanstrainer.html

Balanstrainers: ideale hulpmiddelen voor coördinatietraining. Aan de basis van elke beweging liggen coördinatieve vaardigheden. Deze zijn verantwoordelijk voor het aanleren, controleren en aanpassen van bewegingen. Tot de coördinatieve vaardigheden behoren het evenwichtsvermogen, het oriëntatievermogen en de reactiesnelheid.

Balanstrainers | Balans Board voor de beste prijzen! - Sportbay.nl

https://sportbay.nl/nl/p/Balanstrainers/71

De balanstrainers zijn ideaal voor fitness en revalidatie. Balanstraining is in principe eenvoudig. Zodra je op een beweeglijke instabiele ondergrond traint, moet het lichaam door compenserende bewegingen het evenwicht behouden. Hierdoor worden ook de dieper onderliggende spiergroepen getraind en gestabiliseerd.

Balanstrainer kopen? Ruime keus. Boven € 75,- Gratis verzending ...

https://www.fitnessyogashop.nl/fitness/balanstrainers

Balans trainer Ø59 x 21 cm. 2 ogen voor resistance tube. Voorzien van antislip laag. Voor een volledige workout. Max, gewicht gebruiker: 140 kg. Levertijd 1 a 2 weken. 141,-. Op voorraad.