Inositol online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

D-Chiro-Inositol (DCI) 600 mg - 60 capsules - Dchiroinositol.nl

https://www.bol.com/nl/nl/p/d-chiro-inositol-600-mg-60-capsules-dchiroinositol-nl/9300000044588144/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

D-Chiro-Inositol (DCI) is een B-vitamine die uit de carob peulen van de Johannesbroodboom wordt gehaald. Deze worden door een gepatenteerd proces verwerkt tot het Europese A-merk Caronisitol®. Hier worden geen oplosmiddelen bij gebruikt. Zowel de capsule als de D-Chiro-Inositol zelf zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Samenstelling

3.00% korting
Myprotein korting

Wat is Inositol? | Voordelen, Bijwerkingen & Dosering

https://nl.myprotein.com/thezone/supplementen/wat-is-inositol-voordelen-bijwerkingen/

Inositol is een suikeralcohol met verschillende effecten op de hormonen die onze hersenen en metabolisme beïnvloeden, en verdient zijn reputatie als een “pseudo-vitamine”. De voordelen van het stofje, in de vorm van myo-inositol of CDI, kunnen van invloed zijn op mensen met geestelijke gezondheidsproblemen en mensen die worstelen met gevoeligheid voor insuline.

Inositol - Vitakruid.nl

https://www.vitakruid.nl/ingredienten/inositol

Inositol wordt vaak als vitamine gezien, maar dat is het niet. Het lichaam is namelijk in staat deze stof zelf aan te maken. Samen met choline vormt inosotol de stof lecithine, die verschillende essentiële functies in het lichaam bekleed. Inositol heeft de eigenschap vetten en cholesterol af te breken.

Vitaminstore, Live more | Solgar Inositol 500 mg kopen | Vitaminstore

https://www.vitaminstore.nl/product/solgar-vitamins-inositol-500-mg-vegicaps-195401

Solgar Inositol speelt een belangrijke rol bij de werking van de gal, in het zenuwstelsel (geheugen, concentratie), de verbranding van (lichaams)vet en de . Inositol wordt gerekend tot de B-vitaminen. Inhoud 50 vegicaps.

Inositol capsules Kopen? | 30% KORTING | Vitaminesperpost.nl

https://www.vitaminesperpost.nl/inositol

Wat is inositol? Inositol is een vitamineachtige stof die vaak als vitamine B7 wordt gezien. Het is echter geen vitamine. Inositol kan samen met choline de stof lecithine aanmaken. Lecithine is een essentieel bestanddeel van lichaamscellen. Behalve in het menselijk lichaam komt inositol voor in tarwekiemen, citrusvruchten, noten en asperges.

Vitamine B8 | Inositol Poeder | Bulk™

https://www.bulk.com/nl/inositol-vitamine-b8.html

Vaak aangeduid als vitamine B8, inositol is een verbinding die veel voorkomt in het hart en het hersenweefsel. Het kan worden verkregen via uw dieet uit fruit zoals sinaasappels, en kan ook worden gesynthetiseerd in de nieren. Dit 100% zuiver inositol poeder levert 500mg hoogwaardig myo-inositol in een 500mg portie.

5 Evidence-Based Health Benefits of Inositol

https://www.healthline.com/nutrition/inositol-benefits

Inositol is a carbohydrate that is found naturally in your body and certain foods. It plays many roles in your body, including affecting levels of neurotransmitters and the way your body handles ...

INOSITOL - Uses, Side Effects, and More - WebMD

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-299/inositol

Inositol is a sugar alcohol found in foods such as cereals, corn, meat, citrus fruits, and legumes. As medicine, inositol has most often been used by adults in doses of 1-4 grams by mouth daily.

5 bewezen gunstige gezondheidseffecten van inositol

https://www.ahealthylife.nl/5-bewezen-gunstige-gezondheidseffecten-van-inositol/

Inositol is een koolhydraat dat in je lichaam voorkomt, maar ook in voeding en in voedingssupplementen. Er bestaan verschillende vormen van deze molecule en elk daarvan heeft een soortgelijke structuur als de belangrijkste soort suiker in je lichaam – glucose. Inositol speelt een rol in allerlei lichaamsprocessen.

Myo-inositol | Stichting OrthoKennis

https://www.orthokennis.nl/nutrienten/myo-inositol

Myo-inositol is onder meer van belang voor de vetzuurstofwisseling, galvorming, hersenfunctie en insulinewerking. Bij vrouwen met PCOS (polycysteus ovarium syndroom), insulineresistentie en oligomenorroe kan suppletie met (myo-)inositol (4 gram/dag) leiden tot verbetering van ovariumfunctie en zwangerschapskans, verbetering van bloedlipiden (daling LDL en triglyceriden, stijging HDL) en gewichtsafname.

Inositol - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Inositol

Inositol of 1,2,3,4,5,6-hexahydroxycyclohexaan is een vitamine -achtige stof die vaak bij het vitamine B-complex gerekend wordt (in Nederland vitamine B7, in het buitenland vitamine B8). Inositol is echter geen vitamine daar het in het lichaam gesynthetiseerd wordt. Het belangrijkste isomeer in de natuur is myo-inositol ( cis -1,2,3,5- trans ...

Vitamine Inositol: voorkomt haaruitval, verlaagt cholesterol

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/95600-vitamine-inositol-voorkomt-haaruitval-verlaagt-cholesterol.html

De vitamine Inositol behoort tot de ongenummerde B-vitaminen. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de natuurlijke helende en opbouwende werking van vitaminen. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat Inositol haaruitval kan verminderen of zelfs stoppen en dat Inositol een alternatief kan bieden voor mensen die van de valium of librium af willen komen.

Inositol: voordelen, bijwerkingen en dosering

https://vegan.rocks/nl/blog/inositol/

Inositol, ook wel vitamine B8 genoemd, komt van nature voor in voedingsmiddelen zoals fruit, bonen, granen en noten. Je lichaam kan ook inositol aanmaken uit de koolhydraten die je eet. Onderzoek suggereert echter dat extra inositol in de vorm van supplementen tal van gezondheidsvoordelen kan hebben.

Inositol | Voedingscentrum

https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/inositol.aspx

Inositol wordt wel eens als vitamine genoemd maar is het niet omdat het lichaam deze stof zelf kan maken. Deze stof komt in het lichaam voor en heeft onder andere een rol in het vetzuurmetabolisme. Er zijn geen tekorten bekend en er is geen reden een supplement met inositol te gebruiken.

Inositol: Benefits, Side Effects and Dosage - Healthline

https://www.healthline.com/nutrition/inositol

Inositol is a type of sugar that helps provide structure to your cells. It also affects the hormone insulin and the function of chemical messengers in your brain.

Inositol, werking en bijwerkingen | Dieetrubriek

http://www.dieetrubriek.nl/2021/01/27/inositol-werking-en-bijwerkingen/

Inositol kan bepaalde chemicaliën in het lichaam in evenwicht brengen om mogelijk te helpen bij mentale aandoeningen zoals paniekstoornis, depressie en obsessief-compulsieve stoornis. Het kan ook helpen om insuline beter te laten werken. Dit kan helpen bij aandoeningen zoals polycysteus ovariumsyndroom of diabetes tijdens de zwangerschap.

Inositol: Benefits, Side Effects, Dosage, Interactions - Verywell Mind

https://www.verywellmind.com/inositol-what-should-i-know-about-it-89466

Inositol is a type of sugar that influences both the body's insulin response and several hormones associated with mood and cognition. It's often referred to as vitamin B8, but it is not actually a vitamin. Inositol also has antioxidant properties that fight the damaging effects of free radicals in the brain, circulatory system, and other body tissues.

Inositol - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Inositol

Inositol, or more precisely myo-inositol, is a carbocyclic sugar that is abundant in the brain and other mammalian tissues; it mediates cell signal transduction in response to a variety of hormones, neurotransmitters, and growth factors and participates in osmoregulation. It is a sugar alcohol with half the sweetness of sucrose (table sugar).

Inositol – SOHF

https://www.sohf.nl/nutrienten/inositol

Inositol is een suikeralcohol dat voorkomt in voedingsmiddelen zoals granen, maïs, vlees, citrusvruchten en peulvruchten (91543, 91545, 95082). Inositol werd ooit beschouwd als onderdeel van het B-vitaminecomplex. Het is nu echter bekend dat inositol in het menselijk lichaam wordt geproduceerd. Daarom wordt het niet beschouwd als een essentiële ...

Inositol van Jarrow Formulas Kopen | Smeets & Graas

https://www.smeetsengraas.nl/jarrow-formulas/inositol/

Ingrediënten Inositol, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat (plantaardig), siliciumdioxide), bindmiddel (cellulose), vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose). Gebruiksaanwijzing 1 capsule per dag tijdens een maaltijd met een glas water innemen. Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd.