Spirulina online kopen

3.50% korting
Holland & Barrett korting

Spirulina gezond? Alles over spirulina poeder | Holland & Barrett

https://www.hollandandbarrett.nl/advies/supplementen/spirulina/

Spirulina tabletten zijn ideaal om snel en makkelijk jouw dagelijkse hoeveelheid spirulina binnen te krijgen. Met een tablet weet je precies hoeveel je binnenkrijgt. Spirulina poeder is de perfecte toevoeging aan een heerlijke (groene) smoothie. Met poeder kan je bovendien zelf de dosering bepalen.

Bezoek Holland & Barrett met korting

Spirulina: wat doet het met je lichaam en hoe gebruik je het?

https://www.inspirerendleven.nl/spirulina/

Spirulina is een blauw-groene alg die rijk is aan vitamines, mineralen, eiwitten en antioxidanten. Lees hoe spirulina je gezondheid, energie en ontstekingsvermogen kan verbeteren en hoe je het kunt gebruiken.

Spirulina: Werking, voordelen en bijwerkingen - healthyandbeautiful.nl

https://healthyandbeautiful.nl/spirulina-werking-voordelen-en-bijwerkingen/

Spirulina is een soort cyanobacteriën – vaak aangeduid als blauwgroene algen – en is ongelooflijk gezond. Het is misschien wel een van de weinige superfoods die de titel waardig zijn. Het kan onder andere je bloedlipideniveaus verbeteren, oxidatie onderdrukken, de bloeddruk verlagen en de bloedsuikerspiegel verlagen.

Spirulina: Are There Health Benefits? - WebMD

https://www.webmd.com/diet/spirulina-health-benefits

Spirulina is a blue-green algae that is rich in protein, vitamins, and antioxidants. Learn how it may help with allergies, heart health, cancer, and more, and what potential risks it may pose.

Spirulina (dietary supplement) - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Spirulina_(dietary_supplement)

Spirulina is a biomass of cyanobacteria (blue-green algae) that can be consumed by humans and animals. The three species are Arthrospira platensis , A. fusiformis , and A. maxima . Cultivated worldwide, Arthrospira is used as a dietary supplement or whole food . [1]

De geneeskracht van spirulina - Mens en Gezondheid

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/105814-de-geneeskracht-van-spirulina.html

De geneeskracht van spirulina. Spirulina is een voedingssupplement dat bestaat uit micro-algen en het kan door mensen en dieren worden gegeten. Het wordt aan vissen en kippen gegeven in de voedingsindustrie. Mensen kunnen spirulina-supplementen in pilvorm kopen. In de biologie worden alle levensvormen geclassificeerd.

Spirulina - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Spirulina

Spirulina kan verwijzen naar: Spirulina (geslacht), geslacht van cyanobacteriën; Spirulina (voedingssupplement), voedingssupplement, vervaardigd uit cyanobacteriën van het geslacht Arthrospira; Zie ook. Spirulida, orde van inktvissen; Spiralinella, geslacht van zeer kleine zeeslakken; Disculella spirulina, slakkensoort

Alles over Spirulina bij Superfoodsonline

https://www.superfoodsonline.nl/superfoods/spirulina

Alles over Spirulina. Spirulina is de populairste gezonde alg binnen de superfoods. Op deze pagina vind je alles over de Spirulina, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Spirulina is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Spirulina - SOHF

https://www.sohf.nl/nutrienten/spirulina

Spirulina is rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen. Het wordt over de hele wereld verkocht als voedingssupplement. Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen. Het eiwitgehalte is ongeveer 60–70%.

Spirulina, een alg met veel voedingsstoffen. Wat doet het? | IVG

https://www.ivg-info.nl/voedingssupplementen/kruiden/spirulina/

Spirulina en chlorella zijn allebei algen met een hoge voedingswaarde: ze bevatten veel vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Ze worden daarom ook wel ‘superfoods’ genoemd. Spirulina bevat van sommige voedingsstoffen net iets meer dan chlorella, zoals eiwitten en vetzuren.

Spirulina: Dosage, eye health, oral health, and more - Medical News Today

https://www.medicalnewstoday.com/articles/324027

Spirulina is a type of blue-green algae that people can take as a dietary supplement. It may have antioxidant, anti-inflammatory, and immune-regulating properties, as well as potential benefits for eye, oral, gut, and heart health.

Wat Zijn De Voordelen Van Spirulina Voor Onze Gezondheid? - Gezonder Leven

https://gezonderleven.org/voeding/spirulina/

Spirulina is een algensoort die veel voedingsstoffen bevat, zoals aminozuren, mineralen, vitamines en antioxidanten. Het kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen, zoals cholesterolverlaging, veroudering, menstruatiepijn en candida.

12 Gezondheidsvoordelen van Spirulina + Werking & Gevaren - HappyHealthy.nl

https://happyhealthy.nl/spirulina/

Spirulina is een blauwgroene alg die rijk is aan antioxidanten, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Lees hier hoe spirulina je gezondheid kan verbeteren, welke bijwerkingen het kan hebben en waar je het beste kunt kopen.

Wat zit er in Spirulina? Uitleg over vitamines, mineralen en vetzuren

https://www.spiruella.nl/blog/spirulinagezond/

Welke vitamines en mineralen zitten in Spirulina. Spirulina is een bron van vitamines maar wat en in welke hoeveelheid zit er nu precies in? Het micro-organisme “spirulina” wordt zo genoemd vanwege haar spiraalachtige vorm. Spirulina lijkt immens voedzaam voor de mens.

Spirulina: Alles over dit Superfood in 2024 - Spiruella.nl

https://www.spiruella.nl/blog/spirulina-alles-over-dit-superfood-ontdek-de-10-voordelen/

Spirulina is een voedingssupplement en functioneert het beste bij een gezonde levensstijl! Spirulina in smoothies, sapjes en… je favoriete gerecht! Eens je Spirulina hebt aangeschaft, en je klaar bent om te starten, moet je beslissen hoe je het precies wilt gaan gebruiken.

Spirulina: Wat zegt de wetenschap? - Spiruella.nl

https://www.spiruella.nl/blog/spirulina-wat-zegt-de-wetenschap/

We gaan dieper in op wat de wetenschap zegt over s pirulina, van zijn indrukwekkende voedingsprofiel tot de directe impact op je gezondheid. Ook leggen we je uit waar spirulina goed voor is en wat de voordelen en mogelijke nadelen zijn.

Ontdek de Top 8 redenen waarom Spirulina gezond is

https://www.spiruella.nl/blog/ontdek-de-top-8-redenen-waarom-spirulina-gezond-is/

In deze Blog ga ik een antwoord geven op de vraag: “Waarom is Spirulina gezond?”! Dit ga ik niet alleen doen met een heleboel informatie over de kleine superalg, maar ook met een Top 8 van redenen waarom Spirulina bij iedereen op het dagelijkse menu zou moeten staan!

Spirulina (voedingssupplement) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Spirulina_(voedingssupplement)

Spirulina is rijk aan vitaminen, essentiële aminozuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren, allerlei mineralen en eiwitten. Het eiwitgehalte is ongeveer 60–70%, en bevat alle essentiële aminozuren. In tegenstelling tot veel andere cyanobacteriën (ook bekend als 'blauwalg') die veelal giftig zijn, heeft zuivere spirulina die eigenschap ...

Spirulina | Stichting OrthoKennis

https://www.orthokennis.nl/nutrienten/spirulina

Spirulina is een eetbare microalg die rijk is aan eiwitten, vitaminen, mineralen, carotenoïden en antioxidanten. Het heeft veel voordelen voor de gezondheid, zoals het verminderen van vermoeidheid, cholesterol, bloedsuikerspiegel, ontstekingen en kanker.

Spirulina: Health Benefits, Uses, Side Effects, Dosage

https://www.verywellhealth.com/spirulina-89079

Spirulina is used as a food and has been studied for its medicinal uses. Find out more about spirulina, why it’s useful, and how to incorporate it into your diet.

10 Health Benefits of Spirulina

https://www.healthline.com/nutrition/10-proven-benefits-of-spirulina

Spirulina is a type of blue-green algae that is rich in nutrients, antioxidants, and anti-inflammatory compounds. It may help lower cholesterol, blood pressure, blood sugar, and protect against various diseases, such as cancer and allergies.

Spirulina: 8 gezondheidsvoordelen en 6 bijwerkingen toegelicht - Overgang

https://overgang.info/spirulina-8-gezondheidsvoordelen-en-6-bijwerkingen-toegelicht/

Spirulina is een blauwgroen algje dat rijk is aan eiwitten, vitamines, mineralen en antioxidanten. Het kan je gezondheid, energie en immuunsysteem ondersteunen, maar ook bijwerkingen veroorzaken. Lees meer over de samenstelling, de voordelen en de dosering van spirulina.

Spirulina tabletten: Een onmisbaar supplement

https://www.spirulina.nl/

Spirulina is een schatkist aan vitamines en mineralen. Het bevat een indrukwekkende hoeveelheid vitamine B12, essentieel voor de energieproductie en het zenuwstelsel, evenals vitamine A en vitamine K2, cruciaal voor de gezondheid van het gezichtsvermogen en sterke botten.