Vitamine D3 online kopen

4.00% korting

9 Voordelen van Vitamine D3 en Waarom het zo Gezond is.

https://natuurlijkpresteren.nl/voordelen-vitamine-d3/

Vitamine D3 is belangrijk voor de aanmaak van testosteron. Dit hormoon is direct betrokken bij het maken van nieuw spierweefsel. Om een gezonde testosteronspiegel te behouden heb je o.a. voldoende vitamine D3, Zink en selenium nodig. Bij zowel mannen als vrouwen is dit belangrijk.

Bezoek Natuurlijkpresteren.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Vitamine D3 kopen? Alle Vitamine D3 online | bol - bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/vitamine-d3/27899/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Vitamine D3 wordt ook wel cholecalciferol en is de vorm van vitamine D die het meest wordt gebruikt in supplementen. Vitamine D3 heeft een specifieke functie, het bevordert de resorptie van calcium en fosfor en stimuleert ook het vastleggen van calcium in ons gebit en skelet. Vitamine D3 komt slechts in beperkte mate in ons voedsel voor.

Bezoek Bol.com met korting
7.50% korting
Supplementen.nl korting

Het verschil tussen vitamine D en D3 uitgelegd - Supplementen

https://www.supplementen.nl/vitamines-en-mineralen/verschil-tussen-vitamine-d-en-d3/

Het verschil vitamine D en D3. Er zijn een aantal verschillen tussen vitamine D en D3, maar het grootste verschil is dat vitamine D3 (cholecalciferol) een dierlijke vitamine is terwijl vitamine D2 (ergocalciferol) een plantaardige vitamine is. Vitamine D3 maken we zelf aan in onze huid, en kunnen we halen uit dierlijke producten zoals eigeel ...

Bezoek Supplementen.nl met korting

Vitamine D3: De bouwstof van jouw botten en immuunsysteem

http://vitamines-d3.nl/

Vitamine D3 wordt ook wel cholecalciferol genoemd. Dit is een stofje die belangrijk is voor de botten en metabolisme in het lichaam. Vitamine D wordt voor het grootste gedeelte aangemaakt door de huid die in aanraking komt met UV-straling van de zon.

Vitamine D | Stichting OrthoKennis

https://www.orthokennis.nl/nutrienten/vitamine%20D

Supplementen bevatten over het algemeen vitamine D3 uit schapenwolvet. Voorheen was er uit plantaardige bron (paddenstoelen) alleen vitamine D2 (ergocalciferol) beschikbaar. Algemeen wordt aangenomen dat de biologische beschikbaarheid van vitamine D2 lager is dan die van vitamine D3.

Vitamine D tekort: symptomen - Bodystore

https://www.bodystore.nl/advies/vitamines/wat-zijn-de-symptomen-van-een-vitamine-d3-tekort

Een vitamine D3 supplement is hiervoor dus uitermate geschikt. Je kunt het kiezen in de vorm van vitamine D druppels of capsules. De druppels zijn bijvoorbeeld heel makkelijk voor het geven aan kinderen. Blijf een supplement gebruiken als je denkt dat je niet voldoende buiten komt of genoeg vitamine D uit je voeding kunt halen.

Vitamine D: alles wat je wilt weten over vitamine D | Davitamon

https://www.davitamon.nl/vitamines-en-mineralen/vitamine-d/

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is de dierlijke vorm van vitamine D. Vitamine D3 kan in de huid onder invloed van ultraviolet licht (het licht van de zon) aangemaakt worden. Maar zoals de vorm doet vermoeden bevindt vitamine D3 zich ook in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

Wat je moet weten over vitamine D | Gezondheidsnet

https://www.gezondheidsnet.nl/vitamines-en-mineralen/wat-je-moet-weten-over-vitamine-d

Er zijn twee vormen vitamine D: D2 en D3. Vitamine D3 (cholecalciferol), is de vorm die het meest gebruikt wordt in supplementen. Beide vormen zijn actief, maar vitamine D3 heeft een sterkere werking dan D2 (ergocalciferol).

Vitamine D: het verschil tussen vitamine D2 en D3 - Vitaminesperpost.nl

https://www.vitaminesperpost.nl/actueel/vitamine-d-vitamine-d3-verschil

Vitamine D3 1000 IE (Vitamine D3 op basis van gezuiverde lanoline) Vitamine D3 2000 IE (Vitamine D3 op basis van gezuiverde lanoline) Vitamine D3 3000 IE (Vitamine D3 op basis van gezuiverde lanoline) Vitamine D3 Premium (Vitamine D3 gecombineerd met zink, vitamine C, selenium en EpiCor®) Vitamine D3 400 ie (Lage dosering: geschikt voor kinderen)

Heb ik een vitamine D-supplement nodig? | Voedingscentrum

https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/heb-ik-extra-vitamine-d-nodig-.aspx

Meestal staat op het etiket vitamine D3 (cholecalciferol) en soms D2 (ergocalciferol). Kies bij voorkeur een supplement met vitamine D3, de actievere vorm van vitamine D. De hoeveelheid vitamine D in het supplement (in microgram) staat op het etiket.

De beste vitamine D: 16 merken getest - Leef Puur Natuur

https://leefpuurnatuur.nl/artikelen/beste-vitamine-d/

Nutribites staat bekend om haar zuivere supplementen. Het bedrijf baseert zich op wetenschappelijke informatie en heeft voedingsdeskundigen in dienst. Nutribites heeft een vitamine D3 supplement 25 microgram (1,000 IU). Dat is een prima dosering.

Vitamine D | Voedingscentrum

https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vitamine-d.aspx

Meestal staat op het etiket vitamine D3 (cholecalciferol) en soms D2 (ergocalciferol). Kies bij voorkeur een supplement met vitamine D3, de actievere vorm van vitamine D. De hoeveelheid vitamine D in het supplement (in microgram) staat op het etiket.

Vitamine D3: alles wat je moet weten over deze vitamine | Bindle

https://www.bindle.eu/kennisbank/vitamines/vitamine-d3

Leer alles over deze vitamine die je nodig hebt om je botten, spier, huid en hart te beschermen. Ontdek de verschillen tussen cholecalciferol en ergocalciferol, de aanbevolen doseringen, de symptomen van een tekort en de goede vormen van vitamine D3.

Welke soorten vitamine D3 supplementen zijn er? En welke is het beste ...

https://blog.nutrifoodz.nl/welke-soorten-vitamine-d3-supplementen-zijn-er-en-welke-is-het-beste-voor-jouw-behoefte/

Wat is vitamine D3? De rol van vitamine D3 in ons lichaam Het belang van vitamine D3 voor de gezondheid Symptomen van vitamine D3-tekort Verschillende vormen van vitamine D3 supplementen Vitamine D3 in tabletvorm Vitamine D3 in druppelvorm Vitamine D3 in capsules Vitamine D3 in combinatie met andere voedingsstoffen

colecalciferol - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/preparaatteksten/c/colecalciferol

Volgens Ephor ( Colecalciferol (vitamine D3): Bij calcidiolconcentratie 35–50 nmol/l: 800 IE/dag of equivalent daarvan per week (5600 IE) of maand (25.000 IE). Bij ernstige deficiëntie (calcidiol < 35 nmol/l): oplaaddosering berekenen met de volgende formule: tekort aan IE colecalciferol = 40 × (75 – gemeten calcidiolspiegel) × ...

Vitamin D3: Benefits, Sources, Deficiency, and Risks - Verywell Health

https://www.verywellhealth.com/vitamin-d3-5082500

Vitamin D3 is a type of vitamin D that can be naturally produced in the body from animal-based foods and sunlight. It has better bioavailability and half-life than vitamin D2, and may help with bone health, blood pressure, and osteoporosis. Learn how to get enough vitamin D3, how to tell if you are deficient, and what are the possible side effects and alternatives.

Vitamine D3: Wat is het, in welke voeding zit het en hoeveel moet je ...

https://blog.nutrifoodz.nl/vitamine-d3-wat-is-het-in-welke-voeding-zit-het-en-hoeveel-moet-je-ervan-binnenkrijgen/

Vitamine D3, ook bekend als cholecalciferol, is een van de vijf vormen van vitamine D. Het is een vetoplosbare vitamine die ons lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Ik heb misschien extra vitamine D nodig | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/vitamine-d/ik-heb-misschien-extra-vitamine-d-nodig

Vitamine D is belangrijk voor de groei, sterkte en werking van de botten, tanden, spieren en nieren. Het komt ook uit zonlicht, maar veel mensen hebben extra nodig door een getinte huid, zwanger te zijn, ouder of een lichte huid. Lees hoe je extra vitamine D kunt aanmaken, wat de oorzaken zijn en wat de gevolgen zijn van te weinig vitamine D.

Vitamine D - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Vitamine_D

In de meeste zoogdieren, inclusief de mens, is vitamine D3 veel effectiever dan D2 in het verhogen van het calcidiol in de bloedsomloop. Vitamine D3 is ten minste drie en waarschijnlijk eerder 10 maal sterker dan vitamine D2, onder meer vanwege een sterkere bindingsaffiniteit met de vitamine D- receptor. [6]

Vitamine D | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/vitamine-d

vitamine D. Vitamine D (colecalciferol) zorgt voor de opname van kalk en fosfaat uit het voedsel. Kalk en fosfaat zijn nodig voor een goede opbouw van botten en gebit. Het is te gebruiken bij vitaminegebrek en bij botontkalking. Kijk voor meer informatie op Apotheek.nl.

Vitamine D: hoeveel heb je nodig? (+ symptomen tekort) - Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/zorgwijzers/vitamine-d

Vitamine D3 is een hormoon dat de opname van calcium en fosfaat in het lichaam bevordert. Het komt vooral van ultraviolette straling, maar ook van voeding en supplementen. Het is nodig voor de groei, herstel en immuunsysteem van stevige botten, tanden, spieren en stevige botten. Lees meer over de hoeveelheid, de bronnen, het tekort en de tegenwerking van vitamine D3 op Zorgwijzer.

vitamine D | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/producten/vitamine-d3

Vitamine D3 (colecalciferol) is een stof die dat uw lichaam calcium en fosfaat opneemt, waardoor uw spieren en tanden goed werken. Lees hier hoe u vitamine D3 kunt gebruiken, wat de mogelijke bijwerkingen zijn en hoe u het medicijn kunt beheren.

Vitamine D: alles wat je moet weten [praktisch advies] - Nutribites

https://www.nutribites.nl/vitamine-d/

Kies altijd voor vitamine D3 (en niet D2). Vitamine D3 is veel effectiever in het ondersteunen van een optimaal vitamine D-gehalte in je bloed. Vitamine D heeft daarnaast vet nodig om op te lossen. Daarom bevat ons supplement extra vierge olijfolie, zodat je de vitamine D optimaal opneemt.