Vloerkluizen online kopen

2.75% korting

Vloerkluizen - Online Goedkope Kluizen kopen bij Kluizen.nl

https://www.kluizen.nl/product-categorie/inbouwkluizen/vloerkluizen/

Naast muurkluizen en sleutelbuizen kunt u bij ons ook terecht voor – het laten plaatsen en verankeren van – inbraakwerende vloerkluizen. Bekijk ons ruime assortiment! Vloerkluizen BT. star Vanaf € 824,00. U bespaart: 10%. Levertijd: 1-2 werkdagen. Gratis verzending in NL & BE (vanaf 25 euro) Discreet geleverd. Fysieke winkel in Barendrecht.

Vloerkluizen, de beste verborgen beveiliging - TMA Kluizen

https://www.tmakluizen.nl/producten/vloerkluizen/

Vloerkluizen zijn het ultieme middel om kostbaarheden en contanten te beschermen tegen brand en diefstal. Vind eerst maar eens de (vloer)kluis! TMA Kluizen is importeur van het hoogwaardige Engelse vloerkluizenmerk Hamber. Hamber safes zijn alleen exclusief verkrijgbaar bij professionele brandkastdealers.

Vloerkluis - brandwerende vloerkluizen | Kluizenonline.nl

https://www.kluizenonline.nl/inbraak-en-brandwerende-kluizen/vloerkluizen

Vloerkluizen zijn namelijk altijd stevig verankerd en vaak onzichtbaar door tapijten of vloerdelen die eroverheen liggen. Een vloerkluis hoeft niet eens duurder te zijn dan een gewone kluis! Vooral wanneer u veel kostbaarheden, belangrijke datadragers of waardevolle papieren in huis hebt, is een vloerkluis ideaal.

Vloerkluis kopen? Diverse vloerkluizen | Kluizen-store.com

https://www.kluizen-store.com/inbraak-en-brandwerende-kluizen/vloerkluizen

Vloerkluizen zitten goed verborgen onder de vloer, en via een kleine opening kunt u gemakkelijk met uw hand in de koker om er spullen in te doen of uit te halen. Een vloerkluis kopen is dan ook een goede investering om waardevolle eigendommen zoals sieraden of geld veilig in op te kunnen bergen.

≥ Vind vloerkluis in Brandblussers en Brandkasten op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/huis-en-inrichting/brandblussers-en-brandkasten/q/vloerkluis/

Technomax GF/4K Vloerkluis. De vloerkluizen technomax gf/4k bieden bescherming tegen inbraak en zijn bedoeld om in te bouwen in de vloer. Deze vloerkluis is i. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 707,00 6 jul. '22 Topadvertentie. Mustang Safes Haaksbergen. Bezoek website.

Vloerkluis | Kluizensite

https://kluizensite.be/vloerkluis.html

Home Shop Muur- en vloerkluizen Vloerkluis. View as: 2 columns grid. 3 columns grid. 4 columns grid. List. More. 5 columns grid; 6 columns grid; Show Clear . DE RAAT Vloerkluis BT Serie aantal. DE RAAT Vloerkluis BT Serie € 1.023,00 – € 1.374,00. Clear . Salvus vloerkluizen aantal. Salvus ...

9. Vloerkluizen | Kluis.nl

https://www.kluis.nl/c-4018923/9-vloerkluizen/

9. Vloerkluizen. Vloerkluizen: Een vloerkluis wordt ingestort met gewapendbeton in een vloer. Het zorgt voor extra bescherming en het is moeilijker om de kluis mee te nemen. Er zijn vloerkluizen in verschillende vormen en maten. Details: - Biedt zeer goede bescherming tegen inbraak - Geschikt om in te bouwen in de vloer

Vloerkluis kopen? | Online bestellen | - Allesveilig.nl

https://www.allesveilig.nl/vloerkluis

Vloerkluis kopen bij de kluizenspecialist. Op het gebied van vloerkluizen heeft u bij Allesveilig dus een zeer ruime keuze. Wij adviseren u bij uw keuze niet over één nacht ijs te gaan en met name goed te overwegen wat de waarde is de van de spullen die u wilt bewaren.

2.50% korting

Vloerkluizen - Kantoormeubelen Plus

https://www.kantoormeubelenplus.nl/kluizen/vloerkluizen/

Vloerkluizen zijn speciaal ontworpen voor het veilig opbergen van kostbaarheden zoals juwelen en contant geld. De ruime opening zorgt voor een gemakkelijke toegang, terwijl de soft line bekleding uw kostbaarheden een comfortabel onderkomen biedt.

Vloerkluizen online kopen - Kluizenspecialist.nl

https://www.kluizenspecialist.nl/c-73-Vloerkluizen/

Vloerkluizen Goedkope vloerkluizen met uitstekende bescherming. Vloerkluizen combineren een uitstekende bescherming, met een relatief lage prijs. U betaalt een scherp bedrag, terwijl u kunt rekenen op een uitgebreide waardeberging. Blader door onze verschillende vloerkluizen, die u zowel particulier als zakelijk kunt gebruiken.

Vloerkluizen - Security Tools BV

https://www.security-tools.be/vloerkluizen.html

Vloerkluizen. Sitemap - Email. SECURITY-Tools bvba. Industriepark E17/3 - Mosten 13, B-9160 Lokeren. Tel. +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE 0560.855.384. Email: info@security-tools.be. Homepagina Kluizen en brandkasten Wapenkluizen Veiligheidscilinders Raambeveiliging. Merken.

Vloerkluizen | Kluizen

http://www.kluizen.com/vloerkluizen

Vloer kluizen hebben vaak een veel minder afgewerkt uiterlijk met een kleinere vulopening waardoor het zichtbare oppervlak kleiner is. Bovendien is de buitenkant zo afgewerkt dat deze in het beton meegegoten kan worden. Waar het mogelijk is om muurkluizen op een later tijdstip aan te brengen is dit met vloerkluizen vrijwel niet mogelijk.

Veilige vloerkluis online kopen | KluisStore.nl

https://www.kluisstore.nl/inbouwkluis/vloerkluis.html

Typen vloerkluizen. Een vloerkluis wordt bij voorkeur geplaatst in een nieuwbouwsituatie waar in de bouwfase al een uitsparing in de vloer wordt gemaakt waar de kluis in kan worden verzonken. De uitsparing rondom de kluis wordt bij het plaatsen volgestort met beton waardoor het een permanente oplossing wordt die onmogelijk is om mee te nemen.

Vloerkluis of inbouwkluis kopen? | Outletkluizen

https://outletkluizen.nl/inbouwkluizen/vloerkluizen.html

De meest populaire vloerkluizen zijn de Hamber EM8 en de BT1 Vloerkluis. Wat is inbraakwerend en hoe bepaal ik dit. Als u een kluis zoekt om contant geld en/of waardevolle bezittingen te beschermen tegen inbraak en diefstal, dan is het belangrijk om naar de inbraakwerendheid van een kluis te kijken.

Vloekluis kopen? Dat doe je bij MustangSafes! Vloerkluizen uit voorraad!

https://mustangsafes.nl/inbouwkluizen/vloerkluizen/

Vloerkluizen hebben ten opzichte van de meeste andere kluizen een vrij kleine inhoud, en zijn het meest geschikt voor de opslag van waardevolle spullen of contanten. Omdat de kluis door zijn plaatsing minder toegankelijk is dan andere kluizen is deze het meest aangeraden voor langdurige, maar zeer veilige, opslag.

Vloerkluizen - Security-Systems.nl

https://www.security-systems.nl/vloerkluizen/

SKU: NA.1112000010 Categorie: Hamber EM vloerkluizen. € 992,20 excl. BTW. EM12. € 814,33 excl. BTW. Bestellen. Toon details. EM12. De EM vloerkluizen van Hamber Safes zijn speciaal ontworpen voor het veilig opbergen van kostbaarheden zoals juwelen en contant geld. De ruime opening zorgt voor een gemakkelijke toegang, terwijl de soft line ...

Vloerkluizen Archieven - Kools & Ravenhorst | De kluizenspecialist

https://www.koolsenravenhorst.nl/inbouw-kluizen/vloerkluizen/

Vloerkluizen. Home » Inbouw kluizen » Vloerkluizen. Toont alle 4 resultaten. De onafhankelijke specialist in kluizen en brandkasten. Meer dan 500 producten op voorraad. Wij garanderen de laagste prijs. Onze producten worden geaccepteerd door alle verzekeraars. Salvus vloerkluis 1 deposit. € 1.359,01 incl. BTW.