Danslessen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Danslessen, Pieter Waterdrinker | 9789038809229 | Boeken | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/f/danslessen/30547292/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Danslessen is een broeierige, sfeervolle familieroman die zich afspeelt in een hotel aan de Hollandse kust. De elfjarige ‘Boeb’ Waterman vormt in de barre wintermaanden met vader en grootvader een mannengemeenschap in hun lege hotel te Zandvoort.

Online Dansles - Volg Danslessen Wanneer Jij Wilt

https://www.danslessen.nu/

In mijn online danslessen leer je tellen en bewegen op vele verschillende ritmes en soorten muziek. In een professionele dansles ervaar je hoe je kan bewegen met een ritme, precisie en gevoel dat jou eigen is. Je ontdekt hoe je vanuit je gevoel beweegt op het ritme, zodat jij beweegt op de top van je kunnen.

Danslessen - Dutch Swing Dance Cats

https://dutchswingdancecats.nl/danslessen/

Danslessen Lindy Hop en Rock and Roll/Boogie Woogie dansen bij Dans en Partycentrum Verbiest te Hoorn Danslessen vanaf maandag 19 september 2022. Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur en kost € 80,00 per persoon. 20.00 uur Boogie Woogie/Rock and Roll: Intermediate/advanced 21.00 uur Boogie Woogie/Rock and Roll: Beginners level 4. Beginners 4:

Hip Hop danslessen - volg verschillende danslessen bij MovingMatters!

https://movingmatters.nl/hip-hop-danslessen/

In onze Hip Hop danslessen maak je kennis met Hip Hop in de breedste zin van het woord. Naast de Hip Hop basics (zoals bounce, groove en rock & flow) komen verschillende disciplines en Hip Hop stijlen aan bod. We werken aan de old skool dictionary steps en aan de basistechnieken.

Danslessen - U Can Dance

https://www.ucandance.nl/danslessen/

Dit is je kans om kennis te maken met de Latin danslessen die wij aanbieden. Wat kan je verwachten Het volgen van een proefles is de perfecte gelegenheid om kennis met de danslessen te makken die we aanbieden. Een gastvrij en vriendelijk team staat voor je klaar en je kunt danslessen van hoge kwaliteit in een sfeervolle omgeving verwachten.

Danslessen | Dansschool Baila Bel Air in Amsterdam

https://bailabelair.nl/danslessen/

De salsa is wereldwijd een bekende, geliefde muzieksoort en dans. Salsa is ontstaan in Cuba uit de Cubaanse Son en heeft zich verder ontwikkeld in het Caraïbisch gebied, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Salsa is een mix van vele muzieksoorten. Salsa is niet leeftijdsgebonden.

Danslessen den haag - Welove2Dance

https://www.welove2dance.nl/danslessen/

Danslessen WeLove2Dance Den Haag. Dansen in Den Haag? Je kunt bij ons terecht voor danslessen in verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, streetdance, modern jazz, hiphop, K-pop, Zumba en kidsdance. Al onze danslessen worden begeleid door professionele en bovenal enthousiaste docenten.

Danslessen - DanceFunVictory.com - Bij ons kan je danslessen volgen.

http://www.dancefunvictory.com/

Bij ons kan je danslessen volgen op een plezante en ontspannen manier. De “klassiekers”: Cha cha cha, Engelse Wals, Quick Step, Disco, Jive,… krijg je spelenderwijs onder de knie. Volgende dansen staan in het programma over de verschillende jaren: Engelse Wals, Tango, Weense Wals, SlowFox, Quick Step, Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Mars Swing, Social Foxtrot, Disco en Mambo.

Danslessen - Dansvereniging Dance 2.0

https://www.dance20utrecht.nl/lessen/

Dance 2.0 wil graag betaalbare danslessen aanbieden! Je krijgt dan ook: dansles € 8,00 per les. Wanneer je in een blok twee lessen volgt, ontvang je 15% korting (op de goedkoopste les). Je ontvangt 20% korting bij meer lessen. Per jaar betaal je eenmalig €15,- contributie aan de vereniging met daarnaast lesgeld per blok dat je volgt.

Dansles voor volwassenen - Dansschool Love2Do

https://love2do.nl/dansles-voor-volwassenen/

Wij hebben drie groepen danslessen voor volwassenen. Iedere les duurt 1,5 uur. Op dinsdag is er in het centrum van Rhoon een les van 20.00 uur – 21.30 uur. Deze les is er voor iedereen van 18 jaar en ouder. Momenteel wordt deze les vooral bezocht door dames tussen de 25 en 40 jaar. Op woensdag zijn er in Poortugaal twee lessen voor volwassenen.

Danslessen - De Dansschool voor iedereen!

https://www.danceworkx.nl/danslessen/

BODYSHAPE IS DE LES DIE ALLES IN ZICH HEEFT. IN SLECHTS EEN UUR TIJD TRAIN JE OP MOTIVERENDE MUZIEK. DOOR DE COMBI VAN CARDIO- EN KRACHTTRAINING WERK JE AAN JE HELE LICHAAM! BODYSHAPE IS DAAROM DE PERFECTE LES VOOR PERSONEN DIE FITTER WILLEN WORDEN, AAN HUN CONDITIE WILLEN WERKEN EN KRACHT WILLEN OPBOUWEN.

Dans | skvr

https://skvr.nl/cursussen/dans

SKVR Dans is de leukste dansschool van Rotterdam. Vinden we zelf, maar onze dansers ook. Iedereen kan dansen. Jong, oud, groot, klein, ervaren of onervaren. Wil je meer? Snappen we. We bieden extra activiteiten, zoals kindervoorstellingen en vakantieworkshops.

Danslessen voor senioren - Ouderenwegwijs.nl

https://www.ouderenwegwijs.nl/danslessen-voor-senioren/

Er zijn verschillende dansstijlen waarin danslessen voor senioren worden aangeboden. Zo kun je kiezen voor stijldansen, volksdansen, maar ook moderne dans is populair bij senioren. Hierin kun je helemaal zelf eigen bewegingen uitbeelden. Het is zelfs mogelijk om danslessen te volgen als je een rollator gebruikt ter ondersteuning bij het lopen.

Iedereen Kan Leren Dansen - YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCez6sFLUlBIBv25pjiXzPyg

Hey, ik ben Bart en ik geloof dat iedereen kan leren dansen! Daarom geef ik online dansles. Op deze pagina plaats ik informatieve en inspirerende dansles video's. Kijk ook op www.danslessen.nu

Dance – Feminity

https://www.feminity.nl/dance/

Danslessen voor vrouwen. Feminity is uniek in haar aanbod: wij geven voornamelijk cursussen aan vrouwen. Voor de dansstijlen die met een partner kunnen worden gedanst (zoals kizomba, salsa, bachata etc), geven wij de mogelijkheid om zowel te leren volgen als te leiden. Zo kun je altijd met elkaar dansen op een feestje.

Online danslessen: Wil je thuis stap voor stap leren dansen? Dat kan hier!

https://www.dancr.studio/

Op DANCR. kun je diverse danslessen thuis volgen van verschillende dansdocenten in meerdere dansstijlen. Denk aan HipHop, Modern, Jazz en veel meer. Oefen zoveel je wilt en wanneer je wilt.

Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of ... - Danslessen

https://www.danskwartierdenhaag.nl/danslessen/

Danslessen voor peuter vanaf 2,5 jaar samen met mama, papa opa of oma! Lekker samen dansen. Spelenderwijs ontwikkelen ze hun lichaamsbewustzijn en motoriek. We duiken met z'n allen in de rijke fantasiewereld van de peuters. Een leuke les die de band tussen (groot)ouder en kind versterkt. Dansplezier staat voorop!

Dansles in Zwolle bij DIFF | Danslessen voor jong en oud op alle niveaus

https://diffdancecentre.nl/danslessen/

Kies de dansstijl die bij je past. Op deze pagina vind je een breed aanbod van danslessen. DIFF biedt danslessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus. Van hiphop, breakdance en jazzdance tot ballet, moderne dans en stijldansen. Ook jonge kinderen kunnen heerlijk leren dansen in de peuterdans- en kleuterdans groepen.

danslessen – Motion Dance Studio

https://motiondancestudio.nl/lessen/danslessen/

Danslessen bij Motion staan in het teken van plezier, expressie en ontwikkeling! Onze passie is dans en dat delen we graag met jou! Wij zien dansen als “a state of change” en zijn ervan overtuigd dat dansen een zeer positieve impact heeft op je gezondheid.

Danslessen Salsa en Bachata in Best - Passion2Dance

https://www.passion2dance.nl/danslessen/

De danslessen vinden plaats bij buurthuis Kadans in Best, vlakbij Eindhoven. Op deze bijzondere plek middenin Best, vlakbij de snelwegen naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, vinden veel verschillende activiteiten plaats. Een prima locatie om onze Bachata en Cubaanse Salsa lessen te geven. Een mooie, grote en sfeervolle zaal staat op ons te wachten.