Danslessen online kopen

1.50% korting
Nike korting

Nike Swoosh Medium Support padded sport-bh. Nike NL

https://www.nike.com/nl/t/swoosh-support-padded-sport-bh-Kdq02s
Gevonden in: Nike kortingscode

De medium ondersteuning geeft je een aansluitende pasvorm en houdt alles op zijn plek, waardoor hij goed is voor trainingen en danslessen. En zweetafvoerend, adaptief materiaal herstelt snel van vorm, zodat je gedurende de hele work-out comfortabel blijft. Weergegeven kleur: Baroque Brown/Wit. Stijl: DX6821-237. Bekijk productgegevens.

Bezoek Nike met korting

Dans - ToBe

https://www.tobe.nl/cursussen/dans/

Leef je uit met dans! Doordat wij diverse dansstijlen aanbieden kun je kiezen wat er bij je past. In onze mooie danszalen werken we met deskundige en betrokken docenten in een prettige sfeer. Wat je ook kiest, jouw plezier en ontwikkeling staat voorop.

Dansschool De Smet-Camby - Want de leukste les is dansles

https://www.desmetcamby.be/

Ontdek het ruime aanbod aan danslessen voor jeugd en volwassenen, van beginner tot professional, voor paren, singles of individueel.

Salsadanslessen.nl

https://salsadanslessen.nl/

Maak kennis met jullie gepassioneerde salsa dansdocentenkoppel Jimmy & Vera. Onze energieke lessen combineren techniek, ritme en plezier. Of je nu beginner bent of gevorderd, wij begeleiden je met enthousiasme naar dansvaardigheid. Laat je meeslepen door de magie van salsa en ontdek de vreugde van het dansen met Jimmy en Vera!

Dans in basisonderwijs | Dit is dans

https://www.ditisdans.nl/

DIT IS DANS laat leerkrachten zien wat kinderen doen en leren in een dansles in het basisonderwijs. De gratis en speelse kijkwijzers kun je gebruiken als een dansdocent komt lesgeven aan je groep. Maar je kunt ze ook inzetten als je (eenvoudige) opdrachten uit dansmethodes uitprobeert met je groep.

Kijk, ik dans! Online danslessen voor peuters en kleuters!

https://www.kijkikdans.nl/

Dans thuis vanuit de woonkamer mee met mijn creatieve dansverhalen! De nieuwste dansverhalen zijn nu te vinden in de shop van Kijk, ik dans! Meer informatie hierover vind je bij de online danslessen.

Privé dansles - Alle aandacht voor jou. 1 op 1 dansles bij Ready2Dance.

https://ready2dance.nl/prive-dansles/

privé Danslesof coach sessie. Bijna elke is stijl mogelijk! Een privé les kan je soms net even over die ene drempel heen helpen! Misschien ben je onzeker en wil je liever niet in een groepsles dansen. Dan is de optie om te beginnen met een privé les een veilig gevoel. Ik sta voor je klaar tijdens deze individuele dansles.

Thuis dansen? Bekijk ons lesrooster met LIVE online danslessen!

https://www.dansdocent.nu/dansnieuws/2020/3/26/thuis-dansen-bekijk-ons-lesrooster-met-live-online-danslessen

Wij maakten een overzicht van deze danslessen. Bekijk ons lesrooster om te kijken welke dansles leuk is voor jou - en je gezin! Vanaf het moment dat de dansscholen dicht gingen, zijn veel dansdocenten direct gaan livestreamen.

Dans | skvr

https://skvr.nl/cursussen/dans

SKVR is de leukste dansschool van Rotterdam met een breed aanbod van danslessen voor alle leeftijden en niveaus. Van modern tot klassiek, van urban tot flamenco, van kinderen tot 50-plussers, je vindt het allemaal bij SKVR.

Dansstudio Van Harten

https://www.dansstudiovanharten.nl/

We bieden danslessen aan voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 2 t/m 75 jaar. Vind een les die bij je past, met cursisten van je eigen leeftijd & op je eigen niveau. Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een proefles.

dans lessen | Chalans

http://chalans.nl/lessen

Bij Chalans kun je terecht voor professionele danslessen, zoals pole fitness, gogo danslessen, burlesque dansen, kettlebell, hip hop en nog veel meer. Kijk in ons lesrooster welke dans vormen we allemaal hebben bij jou in de buurt.

Iedereen Kan Leren Dansen - YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCez6sFLUlBIBv25pjiXzPyg

Hey, ik ben Bart en ik geloof dat iedereen kan leren dansen! Daarom geef ik online dansles. Op deze pagina plaats ik informatieve en inspirerende dansles video's. Kijk ook op www.danslessen.nu.

Dansles | Gratis uitproberen | Dansschool Dream Dance

https://www.dreamdance.nl/danslessen/

Danslessen voor jong en oud. De danslessen zijn voor kinderen vanaf 2 jaar, jongeren en volwassen en zijn ingedeeld op leeftijd en niveau. Zo kan iedereen zijn passie in een fijne en veilige sfeer ontwikkelen. Je bent van harte welkom om een of meerdere dansstijlen eens gratis uit te proberen.

ADULTS DANCE WORKOUTS - DC Dance danslessen voor volwassenen.

https://www.dc-dance.nl/adults/

DCA geeft je een intensieve danslessen voor volwassenen klaar om de volgende stap in dans te nemen? 6 dagen in de week open.

Dansschool - Mistura Movement

https://www.misturamovement.com/

Mistura Movement is een dansschool in Den Haag. Danslessen in de stijlen: - hip hop - Afro Fusion - Feminine fusion... Geef je nu op voor een Proefles.

Meer Dance & Events - Dé gezelligste dansschool!

https://www.meerdance.nl/

Dé gezelligste dansschool van heel Hoofddorp en omstreken! Wij zijn gespecialiseerd in vrolijke danslessen voor verschillende leeftijden. Plezier in dansen vinden wij heel belangrijk en daarom kun je bij ons het hele seizoen proeflessen volgen, zodat je een les kiest die echt bij jou past.

Dansaanbod voor jong en oud & voor alle dansniveaus - NL Dance

https://nldance.nl/dansaanbod/

Met ruim 40 danslessen op ons lesrooster weten we zeker dat er een les tussen zit die bij jou past! Ontdek het zelf en vraag een gratis proefles aan.

Dansles voor volwassenen bij dansschool NL Dance

https://nldance.nl/dansaanbod/dansaanbod-volwassenen/

Voor volwassenen hebben we een ruim aanbod danslessen. Kies uit Dansconditie, Jazz, Modern of Streetdance. Dans mee met een gratis proefles.

danslessen – Motion Dance Studio

https://motiondancestudio.nl/lessen/danslessen/

Danslessen bij Motion staan in het teken van plezier, expressie en ontwikkeling! Onze passie is dans en dat delen we graag met jou! Wij zien dansen als “a state of change” en zijn ervan overtuigd dat dansen een zeer positieve impact heeft op je emotionele en fysieke gezondheid.

Danslessen Nederland | 74 leraren - Superprof

https://www.super-prof.nl/les/dans/nederland/

Al onze docenten gespecialiseerd in dansen en het geven van danslessen zijn experts op dit gebied. Zij kunnen jou overal mee helpen en weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden gericht op jouw eisen en persoonlijke doelen.

Online dansles bij Ready2Dance. De online dansschool voor volwassen.

https://ready2dance.nl/

Blijf in beweging en doe mee met onze online danslessen! Gemakkelijk te boeken via app, Betaal per les, per week, 10 lessenkaart of neem een abonnement. Lekker vanuit huis bewegen!

Online danslessen: Wil je thuis stap voor stap leren dansen? Dat kan hier!

https://www.dancr.studio/

Leer thuis stap voor stap dansen met online danslessen van ervaren en gediplomeerde dansdocenten uit de danswereld. Probeer het gratis!

Stijldansen voor (echt)paren - Beginners - Dansschool Parmentier

https://dansschoolparmentier.nl/danscursussen/stijldansen-beginners/

Danslessen voor (echt)paren. Onze stijldanslessen zijn voor (echt)paren. Oftewel volwassenen in de leeftijd van ± 20 tot zo'n 70 jaar. Onze oudste dansers zijn zelfs 86! Je danst alle lessen met je eigen danspartner.

Volwassenen - Dansstudio Van Harten

https://www.dansstudiovanharten.nl/volwassenen/

We hebben danslessen voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 18 t/m 76 jaar. Vind een les die bij je past, met deelnemers van je eigen leeftijd & op je eigen niveau. Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen?