Kookworkshops online kopen

Samen de keuken in - De Kookfabriek

https://www.kookfabriek.nl/

Beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige middag of avond door samen de keuken in te gaan. Kies uit verschillende workshops voor zakelijke of particuliere groepen in verschillende steden.

Kookworkshops voor groepen en bedrijven - Het Kookstation

https://www.hetkookstation.nl/workshop/

Workshops. Bij het Kookstation boekt u al vanaf tien personen een kookworkshop. Kies een van de onderstaande thema’s of laat een workshop op maat samenstellen. Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een zakelijke workshop? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Kookworkshops - Kookstudio Utrecht - Het kookpaviljoen

https://www.hetkookpaviljoen.nl/

Onze populairste kookworkshops. We hebben onze kookworkshops onderverdeeld in 12 thema's, maar de onderstaande zijn onze populairste workshops: Italiaanse kookworkshop; Thaise kookworkshop; Franse kookworksho; Tapas en Pinchos workshop

Kookworkshops | Kookstudio Spijs l Nijmegen

https://kookstudiospijs.nl/

Verbeter de samenwerking en creativiteit binnen uw team door deel te nemen aan onze kookworkshops. Onze ervaren chefs begeleiden u en uw collega’s bij het creëren van heerlijke gerechten en bieden een ontspannen en leerzame ervaring.

De Kokkerette - kookworkshops

https://www.dekokkerette.nl/kookworkshops

Kom dan de kookworkshops bij De Kokkerette. We starten om 18.30 uur. Een avondvullend programma waarin je kookt en natuurlijk proeft. De kosten bedragen € 75,- per persoon all inclusive. 11 oktober 2023. 8 november 2023. Kookworkshop winterse tapas (vol!) 6 december 2023. Kookworkshop kerstinspiratie (vol!)

Kookworkshop vanaf 1 persoon - Kookstudio van Belle

https://www.kookstudiovanbelle.nl/programma-activiteiten/kookworkshop/

Tijdens de kookworkshops focussen we ons op meerdere internationale keukens. Bij een workshop ligt de nadruk op de (exotische) ingrediënten en hun bereiding. Een kookworkshop inspireert om thuis verder te experimenteren met andere smaken. Een kookworkshop kan je al boeken vanaf 1 persoon en de workshop bestaat uit maximaal 16 cursisten.

Culinair Leren Koken | Keizer Culinair Amsterdam

https://keizerculinair.nl/open-kookworkshops/

Ja, onze kookworkshops zijn absoluut geschikt voor beginners! Deelnemers van alle niveaus zijn welkom en onze ervaren chef-koks begeleiden en instrueren je bij elke stap. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, onze workshops zijn ontworpen om leuk, boeiend en informatief te zijn voor iedereen.

Ron Blaauw Central Station | Kookworkshops | Ron Blaauw College

https://rongastrobar.nl/kookworkshops

In Ron Blaauw Central Station, gevestigd in Diemen, leer je onder leiding van Gastrobar’s topchefs koken als een pro tijdens verschillende soorten kookworkshops. Daarnaast worden hier kooklessen gegeven van het Ron Blaauw College in samenwerking met coachingbureau In2Work.

Voor iedere gelegenheid de juiste workshop - De Kookfabriek

https://www.kookfabriek.nl/workshops

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een kort 3-gangen menu, uitgebreid tafelen tijdens onze shared dining workshop, of een fanatieke kookwedstrijd. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties.

Privé Groepen | Kookworkshops | Keizer Culinair

https://keizerculinair.nl/kookworkshops-particuliere-groepen/

Ja, onze kookworkshops zijn absoluut geschikt voor beginners! Deelnemers van alle niveaus zijn welkom en onze ervaren chef-koks begeleiden en instrueren je bij elke stap. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, onze workshops zijn ontworpen om leuk, boeiend en informatief te zijn voor iedereen.

Kookworkshops voor groepen - De Groene Schuur

https://degroeneschuur.nl/kookworkshops-voor-groepen/

Indien u alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje een kookworkshop wilt doen, dan kunt u zich inschrijven bij onze individuele kookworkshops. Wilt u meer leren dan in één kookworkshop, volg dan een kookcursus bij ons! Wij organiseren kookcursussen voor beginners en gevorderden.

Kookworkshops in thema's, catering en taarten op maat - Do's Kookstudio

https://www.doskookstudio.nl/

Bij Do’s Kookstudio worden er kookworkshops gegeven in verschillende thema’s. In alle workshops staat het gebruik van lokale seizoensgroenten en kruiden centraal. Alle producten zijn voor zover mogelijk van biologische afkomst. Want met goede producten veel smaak creëren is hoe je het verschil maakt.

40+ Kookworkshops | Ontdek de geheimen van lekker koken - 1001 Activiteiten

https://www.1001activiteiten.nl/kookworkshops

Boek een kookworkshop en leer nieuwe culinaire vaardigheden en gerechten. Kies uit verschillende keukens, locaties en prijzen en geniet van een gezellige en smakelijke activiteit.

Kookworkshops - De Groene Schuur

https://degroeneschuur.nl/kookworkshops/

Alle kookworkshops staan garant voor een gezellig ongedwongen samenzijn, gezamenlijk het eten bereiden onder genot van een lekker drankje en daarna gezellig tafelen. De kookworkshops worden begeleid door ervaren koks en na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis.

Delicio kookstudio, een kookworkshop om te koken met groepen

https://www.delicio.nl/kookstudio/koken-met-groepen/

Je vindt hier kookworkshops met onder andere bedrijfs- en familie uitjes, vrijgezellen feestjes, teambuilding en dagarrangementen. Delicio is sinds 1997 één van de toonaangevende kookstudio’s van Nederland. Wij hebben een geheel eigen stijl maar gaan ook elk jaar weer met onze tijd mee.

Kookstudio Koken met Marloes | Kookworkshops, hapjesplanken en meer

https://kokenmetmarloes.nl/

Gezellig, interessant en natuurlijk ontzettend smaakvol! Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Een kookworkshop duurt ongeveer 4 uur en is te boeken voor groepen van 8 tot 20 personen. De prijs van een kookworkshop is €55.00 per persoon. Dit bedrag is zelfs inclusief consumpties! En natuurlijk hoeft u zich niet druk te maken om de afwas!

1001 kookworkshops: aan de slag in de keuken! - 1001 Kookworkshops

https://www.1001kookworkshops.nl/

Tapas kookworkshops. Italiaanse kookworkshops. Outdoor kookworkshops. Sushi kookworkshops. Surinaamse kookworkshops. Kookworkshop met streekproducten. Indonesische kookworkshop. Hamburger kookworkshops. Marokkaanse kookworkshops.

Kookworkshops Groepen & Individueel | Jann's Keuken

https://www.jannskeuken.nl/kookworkshops-groepen/

Zin in een wervelende kookworkshop? Groepen vrienden, collega’s en families: kom lekker samen koken bij Jann's Keuken! Onze thema kookworkshops voor groepen zijn een groot succes! Je kunt je inschrijven met je eigen groep of individueel aanmelden bij een van de geplande workshops. Proef en ervaar hoe lekker en leuk koken in een groep kan zijn!

Samen de keuken in! - De Kookfabriek

https://www.kookfabriek.nl/locaties/rotterdam

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een kort 3-gangen menu, uitgebreid tafelen tijdens onze shared dining workshop, of een fanatieke kookwedstrijd. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties.

Kookworkshops voor 8 tot meer dan 300 personen - Onemotion

https://www.onemotion.nl/kookworkshop/

Meerdere kookworkshops zijn mogelijk: van tapas tot BBQ workshop, van Italiaans tot seizoen workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

WorkshoppenKookworkshops – Workshoppen

https://workshoppen.nl/kookworkshops/

Ontdek de leukste kookworkshops in Nederland bij Workshoppen.nl. Van flammkuchen tot sushi, van cocktails tot chocola, je kunt kiezen uit een breed aanbod aan workshops voor elke gelegenheid.

Kookworkshops in Utrecht en omgeving - KEUKENvuur

https://keukenvuur.nl/kookworkshops/

Bij KEUKENvuur kun je kiezen uit verschillende kookworkshops voor elke gelegenheid en smaak. Van sushi tot chocolade, van Thaise tot Portugees, van koken met bier tot koken als medicijn.

Kookworkshops | Utrecht | Grachtenatelier.nl

https://www.grachtenatelier.nl/aanbod/culinaire-workshops/

Culinaire workshops. Bij het GrachtenAtelier kies je tussen een groot aanbod culinaire workshops. Van Italiaans koken, bonbons maken tot competitieve Food Battles. En als je er eentje gehad hebt, dan wachten er nog een hele hoop andere workshops op je! Wil je niets zelf doen, kijk dan bij Private Dining en koken wij voor jullie!