Kookworkshops online kopen

Samen de keuken in - De Kookfabriek

https://www.kookfabriek.nl/

Gezellige en culinaire kookworkshops in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Lekker en leuk!

Kookworkshops voor groepen - De Groene Schuur

https://degroeneschuur.nl/kookworkshops-voor-groepen/

Indien u alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje een kookworkshop wilt doen, dan kunt u zich inschrijven bij onze individuele kookworkshops. Wilt u meer leren dan in één kookworkshop, volg dan een kookcursus bij ons! Wij organiseren kookcursussen voor beginners en gevorderden.

Home - Kookworkshops voor particulieren en bedrijven

https://kokerij.be/

Een kookworkshop is een leuke en dynamische activiteit voor een vrijgezellenfeest of teambuilding. Roer samen met je vrienden of collega’s in de potten en geniet van een culinaire dag! We schotelen je diverse thema’s voor waar je van kan proeven. Ontdek ze allemaal en kies je favoriete thema! Onze workshops.

Nattaya - Aziatische supermarkt & kookworkshops

https://www.nattaya.nl/

Nattaya, Aziatische supermarkt en kookworkshops. Hooftstraat 74 2406 GL Alphen aan den Rijn Tel. 0172 233 215 [email protected]

Kookworkshop Italiaans | Primi Cucina Italiana | Primi.nl

https://primi.nl/kookworkshop/

Bel ons via +31 (0)6 18 22 45 93. Mail naar [email protected]. Elke kookworkshop en kookdemonstratie biedt interessante wetenswaardigheden over de culturele en culinaire tradities van een specifieke Italiaanse regio.

Kookworkshops - Kookstudio Utrecht - Het kookpaviljoen

https://www.hetkookpaviljoen.nl/

Onze populairste kookworkshops. We hebben onze kookworkshops onderverdeeld in 12 thema's, maar de onderstaande zijn onze populairste workshops: Italiaanse kookworkshop; Thaise kookworkshop; Franse kookworksho; Tapas en Pinchos workshop

Kookworkshops - De Groene Schuur

https://degroeneschuur.nl/kookworkshops/

De kookworkshops worden begeleid door ervaren koks en na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis. De groenten die gebruikt worden komen van eigen kwekerij. Vaak worden de producten tijdens de kookworkshop nog door de deelnemers zelf geoogst!

Kookworkshop vanaf 1 persoon - Kookstudio van Belle

https://www.kookstudiovanbelle.nl/programma-activiteiten/kookworkshop/

Tijdens de kookworkshops focussen we ons op meerdere internationale keukens. Bij een workshop ligt de nadruk op de (exotische) ingrediënten en hun bereiding. Een kookworkshop inspireert om thuis verder te experimenteren met andere smaken. Een kookworkshop kan je al boeken vanaf 1 persoon en de workshop bestaat uit maximaal 16 cursisten.

Samen de keuken in! - De Kookfabriek

https://www.kookfabriek.nl/locaties/rotterdam

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een kort 3-gangen menu, uitgebreid tafelen tijdens onze shared dining workshop, of een fanatieke kookwedstrijd. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties.

Kookworkshops - Kristaboots

https://kristaboots.nl/kookworkshops/

Op deze pagina vind je een overzicht van de kookworkshops met de verschillende thema’s. Bij ‘meer info en aanmelden’ vind je per workshop de locatie, data, kosten en het aanmeldformulier. Een kookworkshop bij jou thuis.

Kookworkshops voor groepen en bedrijven - Het Kookstation

https://www.hetkookstation.nl/workshop/

Bij het Kookstation boekt u al vanaf tien personen een kookworkshop. Kies een van de onderstaande thema’s of laat een workshop op maat samenstellen. Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een zakelijke workshop? Bij ons is het allemaal mogelijk.

40+ Kookworkshops | Ontdek de geheimen van lekker koken - 1001 Activiteiten

https://www.1001activiteiten.nl/kookworkshops

Ontdek onze kookworkshops op verschillende locaties! Wij bieden workshops aan in verschillende kookstudio's of op locatie bij jou thuis of op het werk. Leer nieuwe kooktechnieken en creëer heerlijke gerechten samen met vrienden, familie of collega's.

Kookstudio Koken met Marloes | Kookworkshops, hapjesplanken en meer

https://kokenmetmarloes.nl/

Geen enkel probleem, Marloes houdt graag rekening met jouw wensen! Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en boek vandaag nog een kookworkshop bij de Kookstudio van Marloes in de mooie Achterhoek! Een workshop is snel te boeken via het contactformulier, mail of telefoon.

Ron Blaauw Central Station | Kookworkshops | Ron Blaauw College

https://rongastrobar.nl/kookworkshops

Het kan met de kookworkshops en kookcursussen ontwikkeld door deze meesterkok. In Ron Blaauw Central Station in Diemen leer je onder leiding van de Ron Gastrobar-topchefs koken als een pro. Ontdek de geheime kneepjes van het vak en til je kookskills naar een hoger niveau.

1001 kookworkshops: aan de slag in de keuken! - 1001 Kookworkshops

https://www.1001kookworkshops.nl/

Bekijk het complete aanbod hier. Wil je een kijkje nemen in een andere keuken? Of leren werken met bijzondere ingrediënten? Verruim je kookervaring met een kookworkshop!

Kookworkshops voor 8 tot meer dan 300 personen - Onemotion

https://www.onemotion.nl/kookworkshop/

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur. Vanaf €105 incl. BTW p.p. Vanaf 15 deelnemers.

Het Kooklokaal | Kookworkshops | Samen de hele wereld rond

https://hetkooklokaal.nl/

In Het Kooklokaal doe je alles zelf, of met elkaar. Tijdens een vier uur durende workshop neemt Rémonde je mee door culinaire werelddelen, de wereld rond. Je bereidt de gerechten, maakt netjes de borden op, kiest je dranken en geniet samen met je gezelschap van door jou zelfgemaakte gerechten. De lekkerste en leukste workshop doe je zelf.

Aantal deelnemer - Workshoppen

https://workshoppen.nl/kookworkshops/

Kookworkshops | Workshoppen.nl heeft alle ingrediënten voor een smakelijke culinaire workshop. Laat je verassen door het smakelijke aanbod.

Kookworkshops Groepen & Individueel | Jann's Keuken

https://www.jannskeuken.nl/kookworkshops-groepen/

Groepen vrienden, collega’s en families: kom lekker samen koken bij Jann's Keuken! Onze thema kookworkshops voor groepen zijn een groot succes! Je kunt je inschrijven met je eigen groep of individueel aanmelden bij een van de geplande workshops. Proef en ervaar hoe lekker en leuk koken in een groep kan zijn!

Voor iedere gelegenheid de juiste workshop - De Kookfabriek

https://www.kookfabriek.nl/workshops

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een kort 3-gangen menu, uitgebreid tafelen tijdens onze shared dining workshop, of een fanatieke kookwedstrijd. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties.

Kookworkshops in Utrecht en omgeving - KEUKENvuur

https://keukenvuur.nl/kookworkshops/

Alle gezellige kookworkshops in Utrecht e.o. Vele thema's zoals: klassieke-, streetfood-, lokale keuken workshops en meer. Scherpe tarieven. Mail ons op [email protected]

Kookworkshops bij Miele Nederland

https://www.miele.nl/c/cooking-school-2426.htm

Kookworkshops. Thuis of in het Miele Culinary Institute kun je deelnemen aan culinaire workshops. Voor iedereen met een passie voor koken, proeven, en eten beleven. Je hoeft dan ook niet over Miele apparatuur te beschikken.