Powerkite-lessen online kopen

Homepage - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/

Wij zijn een school die gespecialiseerd is in powerkiten. We geven clinics en lessen voor bedrijven, groepsuitjes en mensen die kennis willen maken met het beoefenen van de kitesport. Dat doen wij op het Noordwijkse strand. Of een door u gekozen locatie. MEER INFORMATIE.

Powerkite Les | Noordwijk

https://www.noordwijk.info/en/discover-noordwijk/visit-noordwijk/deals-arrangementen/2253135227/powerkite-lessen

Description. Powerkite Les. POWERKITE CLINIC. De powerkite clinic voor groepen is en blijft razend populair. Al meer dan 5000 personen gingen u voor! Kom powerkiten op het strand van Noordwijk. Groepen van 4 to 250 personen zijn bij ons van harte welkom. Iederen kan het leren. Powerkiten voor groepen.

Powerkite of matras vlieger kopen? - Kitemana!

https://www.kitemana.nl/powerkites

Powerkites. Filter. Sorteer op: Peter Lynn. Hype TR. Vanaf € 109,- Peter Lynn. Impulse TR. Vanaf € 199,- Flysurfer. Fox Trainerkite. € 199,- Ozone. Kitemana GO V1 Powerkite. € 199,- Duotone Kiteboarding. Lizzard Trainer Kite. Vanaf € 249,- Peter Lynn. 2-lijns Control Bar. € 24,95. HQ. Control Bar 50cm. € 19,90. HQ. Fluxx. Vanaf € 54,95. Ozone.

Hoe Bestuur Je Een Powerkite | Leer powerkiten - 4WIND Kitesurfles

https://4windkitesurfles.nl/kennisbank/kitesurfen-voor-beginners/een-powerkite-besturen/

Powerkites zijn er, net als kitesurf kites, in verschillende maten en zijn al verkrijgbaar vanaf 0,5 vierkante meter. Je kunt een powerkite (matrasvlieger) op verschillende manieren besturen, zo kan dit met 2 losse “handles” of ringen.

Cadeaubon - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/cadeaubon-powerkiten/

CADEAUBON. Laat de adrenaline stromen, en laat iemand kennis maken met de sensationele kitesport. Geef een powerkiteles cadeau! Bestel hem makkelijk door rechts staande velden in te vullen. U ontvangt dan vanzelf verdere, vrijblijvende informatie via de mail.

Home - CW Kiteboarding - Give your dreams the wings to fly

https://cwkiteboarding.nl/

CW Kiteboarding is een kitesurfschool in Eibergen en Friesland met kitesurf lessen en powerkite lessen. Wil jij leren kitesurfen? Je kunt bij mij in Friesland terecht om te leren kitesurfen onder mijn persoonlijke begeleiding. Altijd je eigen instructeur en het nieuwste materiaal.

Wat is powerkiten en waar kun je dit doen? | DIK.NL

https://www.dik.nl/dagjeuit/powerkiten/

Voor wie nostalgische gevoelens hierbij niet kan onderdrukken is powerkiten ongetwijfeld een activiteit waar het hartje sneller van gaat kloppen. In dit artikel leggen we uit wat powerkiten precies is en waar je dit het best kunt doen in Nederland!

Workshop kiten | leren vliegeren met een powerkite bij Dreams

https://dreamsevents.nl/events/activiteiten/sport-actief/powerkiten/

Workshop Powerkiten. Een workshop kiten bij D reams Surfschool vergeet je nooit meer. De kracht van een powerkite geeft een kick waar je maar geen genoeg van krijgt! Je leert sturen, loops maken en als je het wil ook springen met een kite! Het is heerlijk om de wind door je haren te voelen en flink uit te waaien op het strand.

Powerkiten - Beachclub Natural High - Zeeland

https://www.natural-high.nl/activities/powerkiten/

Powerkiten voor jou. Covid 19. Vanaf 1 persoon starten we elke dag dat er voldoende wind is met blokartlessen. Je krijgt eerst een half uur instructie en daarna mag je nog een uur zelfstandig doorrijden. Het programma duurt dus in totaal 1,5 uur en kost € 37,50 p.p.

Powerkiten op de Needse berg - CW Kiteboarding

https://cwkiteboarding.nl/powerkiten-op-de-needse-berg/

powerkiten powerkiten op de needse berg Wil jij kennis maken met de kitesport? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit en adrenaline? Dan is deze powerkite les iets voor jou. Powerkiten is een leuke sportieve activiteit. Het is eenvoudig te leren en toegankelijk voor zowel jong en oud. Trotseer de wind en laat … Powerkiten op de Needse berg Lees verder »

Vliegeren met een trainerkite of powerkite - Kitesurfles.nl

https://kitesurfles.nl/wat-is-kitesurfen/vliegeren-met-een-trainerkite-of-powerkite

Vliegeren met een trainerkite of powerkite. De trainerkite wordt gebruikt voor de kitesurflessen om de basisbeginselen van kitesurfen te leren. Een trainerkite is kleiner dan een normale kite, waardoor deze minder kracht heeft en je de basis veilig kan leren.

Powerkiten - Flyboarden.nl

https://flyboarden.nl/informatie/powerkiten/

Powerkites zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt powerkites die je met polsbanden kunt vliegen (2 lijns), met handles (4 lijns) of op een stuurstok, ook wel een bar (3/4/5 lijns) genoemd. De powerkites zijn verkrijgbaar vanaf 1m2 tot wel 30m2. De meest gangbare zijn 2m2 tot 6m2.

Powerkite les - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/powerkite-les/

Powerkite les - Powerkite School. KITE-EXPERIENCE. Wij hebben dit programma ontwikkeld voor mensen die kennis willen maken met de kitesport. Wij brengen u de basis bij om dit veilig te kunnen ervaren. We gaan aan de slag met powerkites.

Hoe bestuur je een powerkite? - Kiteboardschool.nl

https://kiteboardschool.nl/theorie-kitesurfen/hoe-bestuur-je-een-powerkite/

Powerkite les. Er is een scala aan oefeningen die je kan doen op een powerkite. Zo kun je met een powerkite trainen hoe je upwind moet bodydraggen, waterstarten en varen met 1 hand. Al deze oefeningen komen aan bod in een les powerkiten. Hier ervaar je voor het eerst de kracht van een kite.

Groepen - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/groepen/

Powerkiteschool is de enige school in Nederland die 365 dagen per jaar geopend is als het weer het toe laat. Dus ben je opzoek naar een bedrijfsuitje of ander soort groepsuitje in de winter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de winter geven wij lessen op externe locaties.

Powerkiten - Salt Kitesurfschool

https://saltkitesurfschool.nl/activiteiten/powerkiten/

Ervaar de kracht van een kite. Leuk voor een kinderfeestje! Toegankelijk voor iedereen. Héél veel fun! Powerkiten 4 t/m 6 personen. Inclusief materiaal en instructeur. €35,- p.p. Powerkiten 7 t/m 10 personen. Inclusief materiaal en instructeur. €25,- p.p. Powerkiten + 10 personen. Inclusief materiaal en instructeur. €20,- p.p.

Powerkiten | Northwest Kiteboarding

https://www.northwestkiteboarding.com/nl/powerkiten/

Powerkiten | Northwest Kiteboarding. Powerkiten | NH Noordzeestrand en Makkum. Voel de wind in je handen en ervaar de kracht en snelheid van de vlieger; dat is powerkiten! Dus boek vandaag nog jouw Powerkite ervaring!

Powerkiten In Noord-Holland | 4Wind Watersports

https://4windkitesurfles.nl/powerkiten/

Powerkiten voor elke leeftijd. Bij deze activiteit zijn de kites in verschillende maten beschikbaar. Voor de allerkleinsten en diegene die lekker ontspannen willen vliegeren, of de grotere maten voor de mensen die over het strand voortgesleept willen worden. Voor iedereen een vlieger op maat.

Over ons - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/over-ons/

powerkite lessen; powerkites; groepen; cadeaubon; over ons; contact; blog; de juiste maat powerkite; windvenster uitleg; powerkiten 365 dagen per jaar

Locaties - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/locaties/

Een geweldig uitje op het strand bij jou op locatie? Wij verzorgen powerkite clinics langs de gehele Nederlandse kust. Vraag naar de mogelijkheden!

Powerkiten 365 dagen per jaar - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/powerkiten-365-dagen-per-jaar/

Wij geven 365 dagen per jaar de allerleukste powerkite lessen van Nederland. Gespecialiseerd in het geven van powerkite lessen. Kom langs in Noordwijk!

Powerkiten Scheveningen / Kijkduin - Kiteboardschool.nl

https://kiteboardschool.nl/powerkiten-scheveningen/

Powerkite les. Als je powerkiten nog niet eerder hebt gedaan, dan kan je bij ons een les nemen. In een powerkite les leren we je de basis om zelfstandig veilig te kunnen powerkiten: Het vinden van de juiste omgeving; Noodzakelijke theorie en veiligheidsregels; Hoe bereid je de vlieger voor; Het landen en launchen van de kite; Hoe stuur je de ...

Official Kite Dealer of: PLKB, Spiderkites & Wolkenstürmer - De Powerkite

https://www.depowerkite.nl/

Bestel gemakkelijk uw powerkites bij De Powerkite.nl.