Powerkite-lessen online kopen

1.50% korting
Belevenissen.nl korting

LES POWERKITEN OF KITESURFEN - Belevenissen.nl

https://www.belevenissen.nl/cadeau/powerkiten-noordwijk

Wanneer je hierbij op een (kleine) surfplank staat, heet het kitesurfen. Je krijgt les van een gecertificeerde instructeur, die voor een veilige belevenis zorgt! De les. De les begint met een klein stukje theorie, maar de les bestaat voor het grootste deel uit praktijk. Zo zie en voel je de theorie ook meteen in de praktijk en leer je sneller.

Powerkiten in Noordwijk - Bedrijfsuitjes - Groepsuitjes - Powerkite les ...

https://www.powerkiteschool.nl/

POWERKITE LES Wil je kennis maken met de kitesport? Dan is deze kite-experience wat voor jou! De les is met maximaal twee personen per instructeur en duurt twee uur. Kosten zijn €45 p.p., alle materialen inbegrepen. Meer informatie + GROEPSUITJES Powerkiten op het strand is een onvergetelijke belevenis als bedrijfsuitje, of met familie en vrienden.

Powerkiten / vliegeren - kitesurfles

https://kitesurfles.nl/uitjes/powerkiten-vliegeren

De powerkite lessen duren 1,5 uur. Een powerkiteles of vliegerles wordt gegeven aan groepen van 6 tot en met 200 personen. Instructeur, helm, powerkites in diverse maten zijn inbegrepen. We beschikken anders dan de meeste uitjes aanbieders over professionele powerkites die met bar te besturen zijn.

Powerkite of matras vlieger kopen? - Kitemana!

https://www.kitemana.nl/powerkites

Een powerkite bestuur je door middel van één lijn korter te maken dan de andere lijn. Hierdoor verander je de stuurrichting van de vlieger. Let hierbij vooral op dat je echt aan één kant van de bar trekt, in plaats van een draaiende beweging te maken. Daarnaast duw je de andere kant een klein beetje van je af.

Powerkite - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Powerkite

Een powerkite of traction kite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven en daarmee een buggy, mountainboard of persoon vooruit te trekken. Kitesurfen in sterke aanlandige wind vanaf de noordelijke kust van Oahu in Hawaï Powerkites zijn er in twee belangrijke vormen: de foilkite en de leading edge inflatable kite (LEI-kite).

Powerkiten op de Needse berg - CW Kiteboarding

https://cwkiteboarding.nl/powerkiten-op-de-needse-berg/

Een powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Met deze kracht is het mogelijk een persoon vooruit te trekken. Powerkiten is dus het serieuze vliegeren. Tijdens onze lessen leer je de powerkite besturen op het land. Powerkiten gaat op techniek en niet zoals veel mensen denken op kracht.

Powerkite les in Friesland? Een Actief uitje! - Michaël's Kiteschool DE ...

https://www.michaels-kiteschool.nl/powerkiten/

Een Powerkite, ook wel een traction kite genoemd, is een grote vlieger die gemaakt is om kracht te geven. Met deze kracht is het mogelijk om een persoon vooruit te trekken. Powerkiten gaat op techniek en niet zoals veel mensen denken op kracht. Powerkiten vormt de basis voor vele varianten binnen de kitesport.

Harlingen | powerkiten , kitesurfen - Michaël's Kiteschool DE ...

https://www.michaels-kiteschool.nl/locaties/harlingen/

Ten opzichte met andere kitesurf locaties in Friesland is dit een zeer rustige plek om de sport te beoefenen. Naast de rust is de locatie ook zeer wind zeker. De locatie is ideaal om naast kitesurf lessen, powerkite lessen te geven. Het strand is groot genoeg om veilig deze varianten van het kiten uit te oefenen.

Uitrusting Powerkiten - Michaël's Kiteschool DE kiteschool van Friesland!

https://www.michaels-kiteschool.nl/kite-handboek/uitrusting-powerkiten/

Een Powerkite kan je al kopen vanaf €100 en kan oplopen tot €400 afhankelijk van het soort Powerkite en de maat van de Powerkite. Dit lijkt veel geld maar meer heb je ook niet nodig om deze hobby uit te kunnen oefenen! Uiteraard kan je dit zo gek mogelijk maken als je zelf wilt!

Powerkiten - Beachclub Natural High - Zeeland

https://www.natural-high.nl/powerkiten/

Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk. Powerkiten voor jou. Covid 19. Vanaf 1 persoon starten we elke dag dat er voldoende wind is met blokartlessen. Je krijgt eerst een half uur instructie en daarna mag je nog een uur zelfstandig doorrijden. Het programma duurt dus in totaal 1,5 uur en kost € 37,50 p.p.

Hoe bestuur je een powerkite? - Kiteboardschool.nl

https://kiteboardschool.nl/theorie-kitesurfen/hoe-bestuur-je-een-powerkite/

Powerkite les. Er is een scala aan oefeningen die je kan doen op een powerkite. Zo kun je met een powerkite trainen hoe je upwind moet bodydraggen, waterstarten en varen met 1 hand. Al deze oefeningen komen aan bod in een les powerkiten. Hier ervaar je voor het eerst de kracht van een kite.

Powerkiten - Flyboarden.nl

https://flyboarden.nl/informatie/powerkiten/

Bij een cursus powerkiten krijg je een korte theorie waarnaar je zelf aan de slag gaat. Hier leer je de basisbeginselen en wordt je begeleidt in welke vliegermaat je voor elke wind moet gebruiken. Bij een goede powerkite cursus krijg je ook les met verschillende materialen waardoor je leert welke eigenschappen de verschillende powerkites hebben, om vervolgens veilig in de toekomst zelf te kunnen powerkiten.

Wat is powerkiten en waar kun je dit doen? | DIK.NL

https://www.dik.nl/dagjeuit/powerkiten/

Natural-high.nl opereert vanaf een strand op de grens van Zuid-Holland en Zeeland en biedt naast een cursus powerkiten tal van andere outdooractiviteiten aan zoals blokarten, beachgolf, kitebuggyen en een beachchallenge. De powerkite-cursus van Natural-high.nl is geschikt voor iedereen. Ze hebben namelijk een groot aanbod aan verschillende kites.

Powerkiten Scheveningen / Kijkduin - Kiteboardschool.nl

https://kiteboardschool.nl/powerkiten-scheveningen/

Powerkiten is het leren besturen van een kite op land. Als je dit onder de knie hebt, dan ben je klaar om te gaan kitesurfen in het water. Elke leerling begint op een powerkite om zich klaar te maken voor de grote kite. Powerkiten Scheveningen Voor groepen van 5 personen of groter geven we de powerkiteclinic ook in Scheveningen.

Prijzen - kitesurfles

https://kitesurfles.nl/prijzen

Leer bij ons te powerkiten en ontvang het powerkite certificaat. De powerkite lessen duren van 1,5 of 2 uur en kunnen goed gecombineerd worden met andere activiteiten. Het powerkiten is boekbaar van 6 tot en met 200 personen. Na het powerkiten ontvangen alle deelnemers het wereldwijd erkende powerkite certificaat van de IKO.

Powerkiten bij jou op locatie | Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/locaties/

Een steeds populairdere plek om te leren powerkiten en kitesurfen. Bij Kijkduin ligt namelijk de Zandmotor, dit is een stuk strand dat is opgespoten en hierdoor is er enorm veel ruimte ontstaan. Perfect dus voor een powerkite les of clinic. Ook in Kijkduin zijn er gezellige strandtenten waar je heerlijk kunt ontspannen voor of na het powerkiten.

365 dagen per jaar geopend | Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/powerkiten-365-dagen-per-jaar/

Powerkite School het hele jaar geopend De enige powerkite school in Nederland die 365 dagen per jaar is geopend Met trots kunnen wij zeggen dat wij het hele jaar door geopend zijn. Bij ons bent u aan het goede adres voor powerkite lessen en clinics. Op het strand van Noordwijk hebben wij een prachtige locatie die het hele jaar rond geopend is.

Powerkiten - Salt Kitesurfschool

https://saltkitesurfschool.nl/powerkiten/

Powerkiten. Lekker actief bezig zijn met vrienden, familie of collega’s? En wil je graag kennismaken met kitesurfen? Tijdens een les powerkiten laten wij jou ervaren hoe het is om de kracht van een powerkite te voelen. Mede dankzij de veelzijdigheid en laagdrempeligheid van de sport, is powerkiten toegankelijk voor iedereen.

Powerkites | Decathlon

https://www.decathlon.be/nl/browse/c0-alle-sporten/c1-vliegers-powerkites/c2-powerkites/_/N-1fuivcg

Powerkite Air - 2.1 m2 - Blue/Green - 2-lijns matrasvlieger - Beginners Uitsluitend online verkocht Toevoegen €159 PETER LYNN Powerkite Hype Play 2.6 m2 - Black/White - 2-lijns matrasvlieger - Polsbanden Uitsluitend online verkocht Toevoegen €136 PETER LYNN Powerkite Hype Play 2.3 m2 - Red/White - 2-lijns -Polsbanden Uitsluitend online verkocht