Powerkite-lessen online kopen

1.50% korting
Belevenissen.nl korting

LES POWERKITEN OF KITESURFEN - Een extreem cadeau van Belevenissen.nl!

https://www.belevenissen.nl/cadeau/powerkiten-noordwijk

De les. De les begint met een klein stukje theorie, maar de les bestaat voor het grootste deel uit praktijk. Zo zie en voel je de theorie ook meteen in de praktijk en leer je sneller. Eerst wordt er gezorgd dat je de powerkite onder controle krijgt en wanneer dat gelukt is, ga je je laten voortslepen door de kracht die je zelf uit de vlieger haalt.

Bezoek Belevenissen.nl met korting

Powerkite les - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/powerkite-les/

Wij hebben dit programma ontwikkeld voor mensen die kennis willen maken met de kitesport. Wij brengen u de basis bij om dit veilig te kunnen ervaren. We gaan aan de slag met powerkites. Alle oefeningen zijn op het strand en we gaan dus niet het water in. De les wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs en duurt ongeveer 1,5 uur.

De juiste maat powerkite - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/de-juiste-maat-powerkite/

De juiste maat powerkite. Bij de aanschaf van een powerkite is het van belang dat je kiest voor de juiste maat. Maar hoe weet je nou wat de juiste maat vlieger voor jou is? Dat hangt af van een aantal dingen. Lichaamsgewicht; Niveau van de powerkiter; Soort powerkite; Windsterkte; Windrichting

Home - CW Kiteboarding - Give your dreams the wings to fly

https://cwkiteboarding.nl/

CW Kiteboarding is een kitesurfschool in Eibergen en Friesland met kitesurf lessen en powerkite lessen. Wil jij leren kitesurfen? Je kunt bij mij in Friesland terecht om te leren kitesurfen onder mijn persoonlijke begeleiding. Altijd je eigen instructeur en het nieuwste materiaal.

Hoe Bestuur Je Een Powerkite | Leer powerkiten - 4WIND Kitesurfles

https://4windkitesurfles.nl/kennisbank/kitesurfen-voor-beginners/een-powerkite-besturen/

Powerkites zijn er, net als kitesurf kites, in verschillende maten en zijn al verkrijgbaar vanaf 0,5 vierkante meter. Je kunt een powerkite (matrasvlieger) op verschillende manieren besturen, zo kan dit met 2 losse “handles” of ringen.

Harlingen | powerkiten , kitesurfen - Michaël's Kiteschool DE ...

https://www.michaels-kiteschool.nl/locaties/harlingen/

Het strand van Harlingen is in trek bij kitesurfers. Ten opzichte met andere kitesurf locaties in Friesland is dit een zeer rustige plek om de sport te beoefenen. Naast de rust is de locatie ook zeer wind zeker. De locatie is ideaal om naast kitesurf lessen, powerkite lessen te geven.

Groepen - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/groepen/

Powerkiteschool is de enige school in Nederland die 365 dagen per jaar geopend is als het weer het toe laat. Dus ben je opzoek naar een bedrijfsuitje of ander soort groepsuitje in de winter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de winter geven wij lessen op externe locaties.

Locaties - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/locaties/

In Noordwijk powerkiten wij in de wintermaanden over de gehele Noordwijkse kuststrook en in de zomermaanden 150m ten zuiden van de KSN. Locaties waar wij nog meer powerkite clinics verzorgen zijn: Katwijk. Zandvoort. Bloemendaal. Wassenaar. Meijendel. Scheveningen. Kijkduin.

Windvenster - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/windvenster/

De drie windvenster zones zijn: Neutrale zone: Hier kan de powerkite stil staan, geeft hij het minste kracht en gebruiken we om rustig over het strand te lopen en de vlieger op en neer te laten. Soft zone: het gebied benedenwinds van de neutrale zone, de powerkite krijgt hier meer kracht, kan hier niet stil staan maar alleen doorheen vliegen.

Wat is powerkiten en waar kun je dit doen? | DIK.NL

https://www.dik.nl/dagjeuit/powerkiten/

kitesurfen (de powerkite wordt gebruikt in combinatie met een kiteboard om over het water te ‘vliegen’) buggyen (de powerkite zorgt ervoor dat de buggy met hoge snelheden over het terrein raast) mountainboarden (de powerkite trekt je voort terwijl jij op een soort snowboard op wielen staat)

Powerkiten In Noord-Holland | 4Wind Watersports

https://4windkitesurfles.nl/powerkiten/

Powerkiten. Powerkiten is de ultieme activiteit voor een bedrijfsuitje! Voortgesleept worden door het zand en proberen om de controle over de vlieger te houden. Dit is de eerste stap naar het kitesurfen, je bestuurt de powerkites op dezelfde manier als de kites waarmee we kitesurfen.

Vliegeren met een trainerkite of powerkite - Kitesurfles.nl

https://kitesurfles.nl/wat-is-kitesurfen/vliegeren-met-een-trainerkite-of-powerkite

Vliegeren met een trainerkite of powerkite. De trainerkite wordt gebruikt voor de kitesurflessen om de basisbeginselen van kitesurfen te leren. Een trainerkite is kleiner dan een normale kite, waardoor deze minder kracht heeft en je de basis veilig kan leren. Bij onze kiteschool leer je altijd hoe je kan omgaan met een powerkite of 2-lijns ...

Homepage - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/

Wij zijn een school die gespecialiseerd is in powerkiten. We geven clinics en lessen voor bedrijven, groepsuitjes en mensen die kennis willen maken met het beoefenen van de kitesport. Dat doen wij op het Noordwijkse strand. Of een door u gekozen locatie. MEER INFORMATIE.

Powerkiten - Flyboarden.nl

https://flyboarden.nl/informatie/powerkiten/

Powerkites zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt powerkites die je met polsbanden kunt vliegen (2 lijns), met handles (4 lijns) of op een stuurstok, ook wel een bar (3/4/5 lijns) genoemd. De powerkites zijn verkrijgbaar vanaf 1m2 tot wel 30m2. De meest gangbare zijn 2m2 tot 6m2.

Uitrusting Powerkiten - Michaël's Kiteschool DE kiteschool van Friesland!

https://www.michaels-kiteschool.nl/kite-handboek/uitrusting-powerkiten/

Wat heb je nodig? Om te beginnen met Powerkiten heb je onderstaande nodig: Powerkite Bar, handles of polsbanden Dit is de uitrusting voor het Powerkiten. Uiteraard kan je verschillende verschillende maten Powerkites aanschaffen.

Powerkite les in Friesland? Een Actief uitje! - Michaël's Kiteschool DE ...

https://www.michaels-kiteschool.nl/powerkiten/

Michaël's kiteschool biedt een 2 uur durende Powerkiteles aan. In deze 2 uur worden o.a. de basisvaardigheden zoals de techniek, veiligheid, omgeving, weersomstandigheden en het opzetten/afbouwen van de vlieger besproken. Afhankelijk hoe snel de leerling vordert wordt de rest van de les vorm gegeven.

Julianadorp | powerkiten | vliegeren - Michaël's Kiteschool DE ...

https://www.michaels-kiteschool.nl/julianadorp/

Het strand van Julianadorp ligt aan de Noordzee. Het strand loopt langs de hele Nederlandse kust. De locatie is ideaal om powerkite lessen te geven. Er staat bijna altijd wel een briesje om te kunnen powerkiten. Bij de strandopgang is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Powerkiten - Salt Kitesurfschool

https://saltkitesurfschool.nl/activiteiten/powerkiten/

Actie op het strand Lekker actief bezig zijn met vrienden, familie of collega’s? En wil je graag kennismaken met de beginselen van het kitesurfen? Tijdens een les powerkiten laten wij jou ervaren hoe het is om de kracht van een powerkite te voelen.

Hoe bestuur je een powerkite? - Kiteboardschool.nl

https://kiteboardschool.nl/theorie-kitesurfen/hoe-bestuur-je-een-powerkite/

Powerkite les. Er is een scala aan oefeningen die je kan doen op een powerkite. Zo kun je met een powerkite trainen hoe je upwind moet bodydraggen, waterstarten en varen met 1 hand. Al deze oefeningen komen aan bod in een les powerkiten. Hier ervaar je voor het eerst de kracht van een kite.

Powerkite Les | Noordwijk

https://www.noordwijk.info/nl/bezoek-noordwijk/deals-arrangementen/2253135227/powerkite-lessen

Omschrijving Powerkite Les POWERKITE CLINIC De powerkite clinic voor groepen is en blijft razend populair. Al meer dan 5000 personen gingen u voor! Kom powerkiten op het strand van Noordwijk. Groepen van 4 to 250 personen zijn bij ons van harte welkom. Iederen kan het leren. Powerkiten voor groepen

Powerkiten Scheveningen / Kijkduin - Kiteboardschool.nl

https://kiteboardschool.nl/powerkiten-scheveningen/

Powerkite les. Als je powerkiten nog niet eerder hebt gedaan, dan kan je bij ons een les nemen. In een powerkite les leren we je de basis om zelfstandig veilig te kunnen powerkiten: Het vinden van de juiste omgeving; Noodzakelijke theorie en veiligheidsregels; Hoe bereid je de vlieger voor; Het landen en launchen van de kite; Hoe stuur je de ...

Powerkiten 365 dagen per jaar - Powerkite School

https://www.powerkiteschool.nl/powerkiten-365-dagen-per-jaar/

Wij geven 365 dagen per jaar de allerleukste powerkite lessen van Nederland. Gespecialiseerd in het geven van powerkite lessen. Kom langs in Noordwijk!

Powerkite of matras vlieger kopen? - Kitemana!

https://www.kitemana.nl/powerkites

Powerkites Filter Sorteer op: Flysurfer Fox Trainerkite € 199,- Peter Lynn Hype TR Vanaf € 109,- Peter Lynn Impulse TR Vanaf € 199,- Ozone Kitemana GO V1 Powerkite € 199,- NasaWing Lijnen Set € 44,95 Duotone Kiteboarding Lizzard Trainer Kite Vanaf € 249,- Peter Lynn Wrist Straps € 12,95 Peter Lynn 2-lijns Control Bar € 24,95 HQ Control Bar 50cm