Wandeltochten online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Wandelen in Nederland | De leukste wandelroutes en wandeltips - ANWB

https://www.anwb.nl/wandelen/nederland
Gevonden in: ANWB kortingscode

De mooiste én gratis wandelroutes in elke provincie vind je hier. Ontdek hoe mooi Nederland is. Met deze gratis app heb je al onze fiets- en wandelroutes, de fiets- en wandelknooppuntenplanners en tips bij de hand voor als je eropuit wilt in Nederland. In Nederland is het heerlijk wandelen. Met onze vele natuurgebieden is er voor ieder wat wils.

Bezoek ANWB met korting
1.50% korting
Nike korting

De beste wandelschoenen van Nike. Nike NL

https://www.nike.com/nl/a/beste-wandelschoenen
Gevonden in: Nike kortingscode

De beste Nike schoenen voor wandeltochten Koopgids. Gear up met de beste wandelschoenen van Nike, van lichte schoenen voor trailrunning tot schoenen die geschikt zijn voor ieder weertype. Laatste update: 22 november 2022. Leestijd: 5 min.

Bezoek Nike met korting

wandelen in Nederland - Wandelzoekpagina

https://www.wandelzoekpagina.nl/

Je vindt hier meer dan 5000 dagwandelingen in Nederland van verschillende routemakers. Bekende series zijn Groene Wissels, Trage Tochten en NS-wandelingen . Tik hierboven in waar je wilt wandelen, kies je wandeling en ga lekker op stap!

13x inspiratie voor meerdaagse wandeltochten in Nederland

https://www.cornersoftheworld.nl/meerdaagse-wandeltochten-in-nederland/

Inspiratie voor meerdaagse wandeltochten in Nederland. 1. Het Pieterpad: 492 kilometer. Startpunt: Pieterburen / Eindpunt: Sint-Pietersberg bij Maastricht. Laten we beginnen met een van de meest bekende meerdaagse wandeltochten in Nederland: het Pieterpad. Deze wandeling van bijna 500 kilometer neemt je mee van het noorden naar het zuiden van ...

De 10 mooiste wandeltochten van Noorwegen | Bergwijzer

https://bergwijzer.nl/reportage/de-10-mooiste-wandeltochten-van-noorwegen

Wandelen kan hier ook uitstekend. De tocht naar bergtop Slogen op 1.564 meter behoort tot de top tien van beste wandeltochten in Noorwegen. Dit komt vooral door de prachtige vergezichten en het feit dat de berg direct uit de Norangsfjord oprijst. Hjørundfjorden. foto H. Myklebust.

De 7 meest adembenemende meerdaagse wandeltochten van Europa

https://lonedrifters.nl/wandelen/meerdaagse-wandeltochten-europa/

Het is een uitdagende route, met de meest adembenemende natuurlandschappen als beloning. 2. GR20, Corsica. Afstand: 180 kilometer. Omgeving: Bergen, bossen, rotsen en rivieren. Duur van de trail: 15 dagen. De GR20 is een unieke trektocht die van het noorden naar het zuiden van Corsica loopt.

De Wandelkalender - Wandelsportvlaanderen

https://www.walkinginbelgium.be/

Zoek en vind de beste wandeltochten in België en daarbuiten op de Wandelkalender. Bekijk de data, afstanden, locaties, organisatoren en klassements van de tochten die vandaag, deze week of deze maand plaatsvinden. Ontdek nieuwe wandelpaden, figuren, bezienswaardigheden en meer.

O, kom er eens kijken: 5x leuke wandeltochten in Sinterklaas-sferen

https://www.wandel.nl/wandelagenda/sinterklaas-wandeltochten/

Sint Nicolaastocht in Ossendrecht (Noord-Brabant) Wanneer: Zondag 26 november 2023. Afstand: 7, 14, 21, 28, 35, 42 km. Een leuke Sinterklaasactiviteit voor het hele gezin, dat is de Sint Nicolaastocht in Ossendrecht. In de mooie omgeving op de grens met België worden tijdens de Sint Nicolaastocht lussen van ongeveer 7 kilometer uitgezet.

Georganiseerde wandeltochten: Wandelkalender 2023/2024

https://www.beste-bookmakers.nl/grootste-wandelevenementen-wandelkalender

Jaarlijks vinden er in ons kleine kikkerlandje honderden wandelevenementen plaats. Voor de fanatieke wandelaar geven we in dit artikel een overzicht van de grootste wandeltochten in Nederland in 2023 en 2024. Denk bijvoorbeeld aan de Nijmeegse Vierdaagse of de Kennedymars. Ook nemen we een kijkje bij de georganiseerde wandeltochten per ...

Wandelen in Nederland | NS Dagje Uit | NS

https://www.ns.nl/dagje-uit/actief-natuur/wandelen

Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling in het bos of een uitdagende wandeling van 16 km, Nederland biedt prachtige wandelroutes voor iedereen. Het is een perfecte activiteit voor een dagje uit, waarbij je kunt genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving. In Nederland kun je op veel plekken terecht voor een mooie wandeling.

Georganiseerde wandeltochten, waar en hoe vind je die?

https://www.wandelvrouw.nl/georganiseerde-wandeltochten-en-hoe-vind/

Wandeltochten App. De app Wandeltochten geeft je een overzicht van georganiseerde wandeltochten in Nederland en België. Als je de app opent zie een kalender. Druk op de gewenste datum en er verschijnt een overzicht van wandeltochten die op die dag georganiseerd worden.

Wandelen in de natuur - de mooiste wandelroutes in Nederland ...

https://www.natuurmonumenten.nl/wandelen

De wandelroutes van Natuurmonumenten brengen je naar de mooiste plekjes in de natuur. We hebben meer dan 330 bewegwijzerde en met paaltjes gemarkeerde routes uitgestippeld met afstanden die variëren van één tot twintig kilometer. Verspreid over heel Nederland liggen de routes voor je klaar.

Zoek een NS Wandeling | NS

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen

Gratis wandeltochten van station naar station. Een NS-wandeling is een wandeltocht van station naar station. Je kunt kiezen voor verschillende afstanden, wandelingen door het bos, de stad, langs het strand of door de duinen.

Wandelkalender Nederland: wandelagenda van 2023 met georganiseerde ...

https://www.wandelkalender.info/wandelagenda/nederland-2023.html

Wandelkalender bevat een overzicht van georganiseerde wandeltochten, groepswandelingen en overige wandelingen in Nederland Wandelkalender Nederland: wandelagenda van 2023 met georganiseerde wandeltochten, groepswandelingen en overige wandelingen in Nederland

Wandelkalender: wandelagenda van 2023 met georganiseerde wandeltochten ...

https://www.wandelkalender.info/

Wandelkalender bevat een overzicht van georganiseerde wandeltochten, groepswandelingen en overige wandelingen in Nederland

WANDELAGENDA van georganiseerde wandeltochten in Nederland

https://tevoetonline.nl/wandelagenda/

Hieronder vind je de actuele wandelagenda van georganiseerde wandeltochten in Nederland. Je kunt zoeken op 'vanaf-datum', op provincie of op beide. Als je geen selectie maakt wordt het totaaloverzicht getoond, gerangschikt op datum. Als je in het overzicht op een wandeltocht klikt zie je alle gegevens van de betreffende wandeltocht op een rij.

Hét platform voor wandelaars in Nederland - Wandel

https://www.wandel.nl/

Wil jij meehelpen om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen? Ja, ik help graag mee! Wandel.nl is een initiatief van KWbN. Wij willen zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en ondersteunen om in beweging te komen via wandelen.

Wandelkalender: georganiseerde wandeltochten 2022 en 2024

https://www.wandeltraining.nl/wandeltochten.htm

Zoek en vind de beste wandeltochten in Nederland die ieder jaar worden gehouden. Bekijk de data, de afstanden, de plaatsen en de organisatoren van deze wandelprogramma's.

Wandeltochten - De Wandelpool

https://www.wandelpool.nl/wandeltochten/

Zoeken naar een wandeltocht • Begin met het aanvinken of je een meerdaagse tocht zoekt of een eendaagse tocht; • Als je verder niets invult in de velden eronder en je klikt eronder op de button ZOEK OP, dan krijg je het overzicht van alle gepubliceerde tochten te zien;• Kies je alleen voor ‘datum vanaf’ … Lees verder "Wandeltochten"

Complete agenda met wandelevenementen en -tochten - Wandel

https://www.wandel.nl/wandelagenda/

24e VVV Snertwandeltocht Stap en Hap. Stappen en happen gaat doorgaans goed samen. Zo ook tijdens de jaarlijkse VVV Snertwandeltocht Stap en Hap op het eiland Goeree-Overflakkee. Omringd door water, strand en duinen, loop je op zaterdag 2 december een heerlijke wandeltocht rondom Ouddorp.