Wandeltochten online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Wandelen in Nederland | De leukste wandelroutes en wandeltips - ANWB

https://www.anwb.nl/wandelen/nederland
Gevonden in: ANWB kortingscode

In Nederland is het heerlijk wandelen. Met onze vele natuurgebieden is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt wandelen over de zandduinen, over het strand, door het bos, ons land biedt het allemaal.

1.50% korting
Nike korting

Kies de beste boots voor je volgende hike. Nike NL

https://www.nike.com/nl/a/beste-boots-wandeltochten
Gevonden in: Nike kortingscode

Je wandelschoenen moeten je niet alleen ondersteunen – ze moeten ook lang meegaan, omdat je ze vaak lange tijd aanhebt. De beste trekkingschoenen zijn gemaakt van volnerfleer. Dat materiaal gaat niet alleen lang mee, maar is ook waterbestendig. Deze schoen is gemaakt voor langdurig gebruik en zware belasting, en geschikt voor alle ondergronden.

Complete agenda met wandelevenementen en -tochten - Wandel

https://www.wandel.nl/wandelagenda/

Doe mee met de Neptunus Wandeltocht 2023. Blokkeer zaterdag 25 maart maar vast in je agenda, want dan vindt de gezellige Neptunus Wandeltocht in Venlo plaats. Bij dit jaarlijks terugkerende wandelevenement draait alles om de sfeer en het groen. Onderweg word je enthousiast aangemoedigd door de mensen uit de buurt! 25 maart 2023.

De 20 mooiste wandelroutes in Nederland | Komoot

https://www.komoot.com/nl-nl/guide/529/wandelen-in-nederland

Het is fantastisch wandelen in Nederland. Er ligt namelijk zo’n 11.500 kilometer aan officiële wandelpaden in ons eigen land. En dat zijn dan nog alleen maar de streek- en langeafstandwandelpaden. Door de goede infrastructuur kun je daar nog veel wandelroutes aan toevoegen via de openbare weg. Zo heeft een klein land als Nederland bijna oneindig veel wandelmogelijkheden. Bovendien maak je ...

Wandeltocht lopen? Bekijk ons aanbod | Wandel naar Jezelf

https://www.wandelnaarjezelf.nl/wandeltochten/

Wandeltochten. Een- en tweedaagse wandeltochten met een combinatie van bezinning, stilte, genieten van de natuur, maar ook ruimte voor gezelligheid en plezier. Met elkaar lopen we door de mooiste stukjes van Nederland. Het samen in stilte lopen is een vast onderdeel van het programma, maar er is zeker ook de mogelijkheid van een goed gesprek en ...

Wandelvakantie door de natuur? Bekijk onze wandelreizen | SNP

https://www.snp.nl/reizen/wandelen

SNP biedt al ruim 35 jaar wandelvakanties aan en mag zich daarmee met recht wandelvakantie specialist noemen. Onze reisexperts zoeken de mooiste bestemmingen voor een wandelvakantie uit en stellen de mooiste wandelroutes voor je op. Altijd ver weg van de toeristenmassa en in een authentieke omgeving.

Hét platform voor wandelaars in Nederland - Wandel

https://www.wandel.nl/

Wandel.nl is een initiatief van KWbN. Wij willen zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en ondersteunen om in beweging te komen via wandelen.

NS-wandelingen | Wandel van station naar station - Wandelnet

https://www.wandelnet.nl/ns-wandelingen

Mooiste NS-wandelingen. Samen met de NS brengt Wandelnet geregeld een nieuwe NS wandelroute uit. De laatste twee NS-wandelingen zijn echte aanraders. Loop de NS-wandeling 'Duinen van Zoutelande' en struin over het strand en beklim steile duinen terwijl je uitkijkt op de Westerschelde.

Zoek een NS Wandeling | NS

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen

Gratis wandeltochten van station naar station. Een NS-wandeling is een wandeltocht van station naar station. Je kunt kiezen voor verschillende afstanden, wandelingen door het bos, de stad, langs het strand of door de duinen.

Wandeltochten - De Wandelpool

https://www.wandelpool.nl/wandeltochten/

Zoeken naar een wandeltocht • Begin met het aanvinken of je een meerdaagse tocht zoekt of een eendaagse tocht; • Als je verder niets invult in de velden eronder en je klikt eronder op de button ZOEK OP, dan krijg je het overzicht van alle gepubliceerde tochten te zien;• Kies je alleen voor ‘datum vanaf’ … Lees verder "Wandeltochten"

Wandelkalender: wandelagenda van 2022 met georganiseerde wandeltochten ...

https://www.wandelkalender.info/

Wandelkalender bevat een overzicht van georganiseerde wandeltochten, groepswandelingen en overige wandelingen in Nederland. Wandelkalender: wandelagenda van 2022 met georganiseerde wandeltochten, groepswandelingen en overige wandelingen in Nederland.

Wandelen in de natuur - mooiste wandelroutes in Nederland

https://www.natuurmonumenten.nl/wandelen

De wandelroutes van Natuurmonumenten brengen je naar de mooiste plekjes in de natuur. We hebben meer dan 250 bewegwijzerde en met paaltjes gemarkeerde routes uitgestippeld met afstanden die variëren van één tot twintig kilometer. Verspreid over heel Nederland liggen de routes voor je klaar.

wandelen in Nederland - Wandelzoekpagina

https://www.wandelzoekpagina.nl/

Leuk dat je Wandelzoekpagina hebt gevonden. Je vindt hier meer dan 5000 dagwandelingen in Nederland van verschillende routemakers. Bekende series zijn Groene Wissels, Trage Tochten en NS-wandelingen . Tik hierboven in waar je wilt wandelen, kies je wandeling en ga lekker op stap!

WANDELAGENDA van georganiseerde wandeltochten in Nederland

https://tevoetonline.nl/wandelagenda/

Wandelagenda. Hieronder vind je de actuele wandelagenda van georganiseerde wandeltochten in Nederland. Je kunt zoeken op 'vanaf-datum', op provincie of op beide. Als je geen selectie maakt wordt het totaaloverzicht getoond, gerangschikt op datum. Als je in het overzicht op een wandeltocht klikt zie je alle gegevens van de betreffende ...

Wandelkalender: georganiseerde wandeltochten 2022 en 2023

https://www.wandeltraining.nl/wandeltochten.htm

Georganiseerde wandeltochten 2022 en 2023 In deze wandelkalender een wandelprogramma van georganiseerde wandeltochten in Nederland die ieder jaar worden gehouden.

Wandelkalender | Wandeltochten | Wandelingen - Wandelsport Vlaanderen

https://www.wandelsportvlaanderen.be/nl/wandelkalender/2376/lastminute-berichten

Alle wandeltochten gaan door tenzij anders vermeld - wandeltochten vanaf september 2021. Ter info! De wandelingen worden weer normaal weergegeven zoals voor Covid. Enkel de tochten die geannuleerd worden krijgen een vermelding " - TOCHT GEANNULEERD !!!". De overige tochten gaan allemaal door!