Paintballen online kopen

Indoor en outdoor paintballen bij Fundustry Adventures

https://www.fundustry.nl/paintball/

Bij Fundustry Adventures speel je de leukste games op indoor en outdoor velden in heel Nederland en België. Kies een geschikte locatie bij jou in de buurt en speel paintball als teambuilding uitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Vanaf 200 paintballs inclusief. Lekker actief bezig zijn.

Paintball midden in de natuur - Paintball Spaarnwoude

https://www.paintballspaarnwoude.nl/

Paintball Midden In De Natuur. Wij raden u aan om beschikbaarheid en uw eventuele vragen telefonisch te stellen. Bel: 023-5493323. Paintball Spaarnwoude is uniek gelegemidden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, in de directe omgeving van Amsterdam en Haarlem.

Paintball Events | Paintball Parties | Cousins Paintball

https://cousinspaintball.com/

Cousins Paintball Reservation Office. 153 Creekside Lane Winchester, VA 22602. Locations in Calverton, Long Island – Staten Island, NY – Manchester, NJ – and Dallas Texas. 631-698-6230. Since 1987, Cousins has delivered a commitment to creating the best paintball adventures. Serving New York, New Jersey, and Texas.

7 Best Paintball Places In New Jersey: Their Pricing, Field Type & More

https://paintballic.com/best-paintball-places-in-new-jersey/

If you're looking for the best paintball places in New Jersey, look no further. I found the best ones & everything you need to know about them!

5 Best Paintball Shooting Fields & Arenas in North Bergen NJ

https://airgunsdaddy.com/directory/paintball-fields/north-bergen-nj/

Looking for places to play paintball games in North Bergen New Jersey? Here is the list of top rated North Bergen outdoor and indoor paintball shooting fields, arenas and ranges near you!

Paintballs kopen - GoPaintball Shop | Get Your Gear!

http://www.gopaintball.nl/paintballs-kopen

Wij leveren standaard de merken EXE en Tippmann, binnen deze merken zijn de volgende types paintballs te leveren: EXE: Impure, Impure white, Nordic Desert en GFive. Greenpaint Paintballs: Field. Tippmann: Combat. Wil jij de beste paintballs kopen? Dan ben je bij GoPaintball aan het juiste adres, kwaliteit staat bij ons voorop en bieden wij aan ...

Paintball-centrum.nl | Paintballen

http://www.paintball-centrum.nl/

Welkom bij Paintball-centrum.nl. Dé locatie om te paintballen voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familieuitjes en verjaardagsfeesten.

Outdoor paintball in Rotterdam vanaf €25 voor jong en oud

https://paintball.nl/

Privéveld is een paintball veld met obstakels, schotten en tunnels in Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, prijzen en arrangementen voor paintballen met of zonder klanten, voor kinderen of voor elke gelegenheid.

2,5 uur paintballen vanaf 15 euro per persoon! - Paintball Rotterdam

https://paintballrotterdam.nl/

Kom paintballen in Rotterdam & begeef je in een bosrijke omgeving met uitdagende obstakels | Keuze uit diverse verfkogelpakketten | En meer.. 06-13134710 info@paintballrotterdam.nl Home

Paintball Games Venhorst | Call of Duty | Mooiste en Goedkoopste van ...

https://www.paintball-games.nl/

Welkom bij hét mooiste paintball park van Nederland. Met 4 verschillende thema velden zijn wij onderscheidend. Waan jezelf door verschillende gebieden zoals Vietnam, Lockdown, Airplane Grave Yard of Call of Duty Shipment. Alle velden mogen uitgeprobeerd worden wanneer je bij ons reserveert.

Paintball Utrecht - Avontuurfabriek : Avontuurfabriek

https://www.avontuurfabriek.nl/paintball-utrecht/

Paintball 2.0 bij Utrecht. Het spelen met de milieuvriendelijke reballs is de nieuwste trend op het gebied van paintballen. En daar wordt iedereen blij van, want niet alleen het speelveeld blijft schoon, ook jij zelf. En het is dus ook nog eens beter voor het milieu.

Paintball: Teamsport Avontuur met Tactische Intensiteit

https://www.paintballwarriors.nl/paintball/

Welkom bij onze uitgebreide gids over paintball, dé super spannende teamsport die wereldwijd enthousiaste deelnemers aantrekt. Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van paintball of een ervaren speler, deze pagina biedt een diepgaande kijk op het spel, de geschiedenis en de evolutie van paintball als sport.

Paintballen op een van de grootste velden van Nederland #1 Outdoor Delft

https://www.outdoor-delft.nl/paintball

Ontdek paintballen bij Outdoor Delft, dé plek voor spannend paintballen in het bos van Delft. Geniet van adembenemende natuur, strategische schuilplaatsen en een onvergetelijke paintballervaring. Onze professionele begeleiders zorgen voor veiligheid en plezier, ongeacht je ervaringsniveau.

Fundustry Adventures - Dé plek voor onvergetelijke uitjes!

https://www.fundustry.nl/

Paintballen. Ga de strijd aan met jouw vrienden in deze uitdagende shooting game. Zoek dekking achter de objecten en schiet een weg naar overwinning in verschillende klassieke spelvormen als Capture the Flag

De 10 Beste Paintball Locaties Van Nederland! - Planjeuitje

https://planjeuitje.nl/de-10-leukste-paintball-locaties-van-nederland/

Nederland telt talloze locaties zowel indoor als outdoor, wat het mogelijk maakt om het gehele jaar door te paintballen. Het vergt zowel fysieke als mentale inspanning, maar boven alles geeft paintball ontzettend veel speelplezier! Wij hebben de leukste paintball locaties van Nederland op een rijtje gezet.

Paintball, Airsoft, lasergames en meer - TeamgameZ

https://www.teamgamez.nl/

60 minuten paintballen incl. start met instructies, uitleg spelregels, omkleden en wapens testen op de schietbaan. Inclusief: Overall Masker met anti-fog lens Professionele begeleiding 100 Paintballs per persoon

Paintballen in Rotterdam bij Fundustry Adventures

https://www.fundustry.nl/paintball-rotterdam/

Ga de paintball strijd aan! Op deze indoorlocatie in Rotterdam kun je naar hartenlust paintballen met je vrienden, familie en collega’s. De vetste obstakels staan in het veld en door de verduisterende sfeer wordt het spel alleen maar spannender. Gave games om te spelen met je maten, maar ook ieder voor zich.

Paintball - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Paintball

Paintball. Twee paintballspelers. Paintball is een sport die ontstaan is in de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 1980. [bron?] Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel).

Balls and arrows Lelystad | Airsoft, Paintball en Schietsport!

https://www.ballsandarrows.nl/

Balls and Arrows heeft op een terrein van ruim 15 hectare diverse mooie airsoft- en paintballvelden ingericht. Wij zijn hiermee de grootste van Nederland. De velden variëren in opzet en grootte, zodat zowel grote als kleine groepen een spannend en uitdagend spel kunnen spelen.

New Breed Paintball, Airsoft and Less lethal Guns and Gear

https://www.newbreedpb.com/

New Breed Paintball & Airsoft. Paintball Gun Repair. $50. Valken. Valken Airsoft Li-Ion/Lipo Compact Balancing Smart Battery Charger for 2-3 Cell Batteries. $25. Valken. Valken Infinity 0.20g BIO Airsoft BBs - 1 KG, 5000 count. $17.99.